Bende 1 kere lekelenme yaşadım. doktorum telefonda miktarını takip etmemi istedi zaten sonraki gun randevumuzda vardı. başka doktorlara da danıştım hepsi hastaneye gitmeme gerek yok dedi. o an hastanede de takip yapıcaklar bosuna o kaosa girip kendini bebegi yorma dediler. hastanede yapcakları tek şey sadece ultrasonda bebege bakmak kalp atısı dinlemek. onun dısında tedavi için onlar da lekelenmenin kanamanın takibini yapıcaklar. kardeşim de doktor o da aynı şeyi söyledi. ben de gun boyu takip ettim zaten sadece o sıra olmuş ve bitti. daha sonra doktorum gidince lekelenmeler cok normal gebelik boyunca olabilir dedi. kanamalar ve miktarlar önemli dedi. eger 1 ped dolduracak kıvama gelirse o zaman durum değişiyor. daha sonra uzunluğuna vs baktı normal dedi. stres kaynaklı cinsel birliktelikten sonra(1 hafta sonra bile) olabilirmiş. kasılmaları tarif etti. arka arkaya karnın alt tarafında kasılma gevşeme oluyorsa hemen hastaneye git dedi. ama ara ara olanlar normal dedi. sadece kasılma-gevşeme-kasılma-gevşeme arka arkaya sık şekilde olursa tehlikeli. tabi benim durumum normal gebelik. serklaj gibi şeyler yok daha önce arkadaşlar yazmıştı. özel başka durumları olan varsa durum değişebilir belki.Çok geçmiş olsun canım kasilmalar devam ederse bence perinatologa da görün. Kasılma ve sancı beni korkutuyor açıkçasıseni de korkutmak istemem ama bir kadin dogumcu ve yine genç bir perinatolog bendeki rahim ağzı açılmasını göremediler. Acil de de bakmışlardı görememişlerdi. Uzunluğu 31 mm çıkmıştı ama benim açıklığımi prof olan bir perinatolog gördü. Karnın nasıl? Bana karnın çok sert dedi mesela baktım netten o da kasılma sebepli oluyormuş sanırım.
Inşallah magnezyum iyi gelir. Progesteron kanamayı durdurur zaten ondan korkma.
Kesinlikle katılıyorum o yüzden ben bu hamileliğimde sakinleştirici kullanmış gibi geziyorum kimseyi duymuyorum işime gelmeyen yerde durmuyorumtamamiyle yalannasıl etkilenmezler.sinirlenince moralimiz bozuk olduğunda bebekler kasılıyor hatta bir çok ultrason resmi var anne karnında anne gerginken bebğin suratının asık olduğu.ilk gebeliğimde yaşamadığım olumsuzluk kalmadı eşimden yana.çok yalnızdım hiç ilgilenmezdi üstüne aldatıldım ağladım yıkıldım derken bebeğim kolik doğdu 3 ay sürekli ağladı acillere koştum sabahladım uykusuz işe gittim.şuan ki gebeliğimde psikolojim çok iyi çok şükür.rabbim tüm gebelerimize sevgi dolu rahat hamilelikler geçirmeyi nasip etsin inşallah
o haftalarda kilosu gayet iyi canım hatta ileri göbeğin büyümesede bebek büyüyor en güzeli bu.gerginlik gazla da ilgili oluyor yada kesenin yeri ile ilgili sonra tekrar sertleşiyor zatenBenimde 21. Haftada 500 gibi bişidi ben her hafta foto çekiyorum benimde bu hafta karnım hiç büyümedi gibi bi de sanki eskisi gibi gergin değil
çok ta iyi yapıyorsun canım tebrik ederim olması gereken buKesinlikle katılıyorum o yüzden ben bu hamileliğimde sakinleştirici kullanmış gibi geziyorum kimseyi duymuyorum işime gelmeyen yerde durmuyorumsinirimi bozan bir durum olduğunda ti’ye alıyorum karşımdakini bildiğin dalga geçiyorum o sinir oluyor ben deşarj
onlar hasta olsun ben ne olacağım
Peki tecrübeli annişler bi sorum olucak her bebek sallanmak ister mi? ben mobilyayı sallanan beşik almadım aklıma da gelmedi şimdi anne yanı bakıyorum beğendiğim modelde sallanmıyor.o haftalarda kilosu gayet iyi canım hatta ileri göbeğin büyümesede bebek büyüyor en güzeli bu.gerginlik gazla da ilgili oluyor yada kesenin yeri ile ilgili sonra tekrar sertleşiyor zaten
aslında her bebek sallanmak istemez sallama olayı genelde kolik bebeklerde yapıyoruz ağlama krizi geliyor durduramıyoruz.sıkıntısı yoksa sakin bir bebekse emzir gazını çıkar altını değiştir kendisi uyur.tamamiyle o anlık gelişen bir durum.bebekler herşeye çabuk alışıyor normalde ayağımda sallardım sarsmadan birgün çok ağladı çarşafla salladık ona alıştı durduramadım zorlandım unutturana kadar bebek deyip geçmeyin kullanıyorlar biziPeki tecrübeli annişler bi sorum olucak her bebek sallanmak ister mi? ben mobilyayı sallanan beşik almadım aklıma da gelmedi şimdi anne yanı bakıyorum beğendiğim modelde sallanmıyor.bebiklere sallanma isteği doğuştan mı yükleniyor yoksa bu skill daha sonra analar tarafından mı yükleniyor
Bebekler kesinlikle sallanmamalı hatta dün yazı okudum bu konu hakkında atayım sizedePeki tecrübeli annişler bi sorum olucak her bebek sallanmak ister mi? ben mobilyayı sallanan beşik almadım aklıma da gelmedi şimdi anne yanı bakıyorum beğendiğim modelde sallanmıyor.bebiklere sallanma isteği doğuştan mı yükleniyor yoksa bu skill daha sonra analar tarafından mı yükleniyor
ilk gebeliğiniz mi çocuğunuz var mıBebekler kesinlikle sallanmamalı hatta dün yazı okudum bu konu hakkında atayım sizede
Kesinlikle anneler tarafından yüklenen bi özellik. Aşırı kolik olmasına rağmen hiç sallamadım karyolası sabitti, ayağıma 1 kere almışlığım yok. Sarsılmaktan sızıyor çocuklar bence, sallanınca yani ben böyle okuduğum ve inandığım için sersemlediğini düşünüyorum o yüzden yapmadım. Annem falan sürekli al ayağına salla bi rahat yemeğini ye çayını iç diyip durdu. Tercih meselesi.Peki tecrübeli annişler bi sorum olucak her bebek sallanmak ister mi? ben mobilyayı sallanan beşik almadım aklıma da gelmedi şimdi anne yanı bakıyorum beğendiğim modelde sallanmıyor.bebiklere sallanma isteği doğuştan mı yükleniyor yoksa bu skill daha sonra analar tarafından mı yükleniyor
Senin yine iyi tutmuş, kasaya bi gittim 800 liraİncitti beni bu tutarbiberon ve sağdaki penye battaniyeye emin değilim ama penye battaniye kalitesi çok güzel de ihtiyacım var mı, deseni güzel mi bilemedim. Biberon da öncesinde hep avent kullandım ondan soru işareti var yoksa fiyat çok uygun. Beyaz sweat büyük aldım Allah ömür verir inş seneye giysin diye. Nevresim çok şeker pisi pisili çıtçıtlı body ler, nohut ve penye battaniye ler iyiydi kalite olarak.
bende sallarken çalkalamadım çocuğuKesinlikle anneler tarafından yüklenen bi özellik. Aşırı kolik olmasına rağmen hiç sallamadım karyolası sabitti, ayağıma 1 kere almışlığım yok. Sarsılmaktan sızıyor çocuklar bence, sallanınca yani ben böyle okuduğum ve inandığım için sersemlediğini düşünüyorum o yüzden yapmadım. Annem falan sürekli al ayağına salla bi rahat yemeğini ye çayını iç diyip durdu. Tercih meselesi.
Çok teşekkür ederim ya yazık çocuklara bilmeden neler yapıyoruzBebekler kesinlikle sallanmamalı hatta dün yazı okudum bu konu hakkında atayım sizede
Ee dün de online a101dem bayıldım 280 hakkımı yemeSenin yine iyi tutmuş, kasaya bi gittim 800 liraKasiyer gülüyor ne varsa almışsın diye. O beyaz hırkayı ben de aldım, uzun kollu çıtçıtlılar 24 ay içinmiş bir sürü aldım bide eve geldim kocamanlar 3 tane de hastane çıkışı aldım. Hafta sonu da ebebek’e gidip diğer böbreği bırakırım kasaya, 1 ay kendime gelmem lazım
İlk gebeliğimilk gebeliğiniz mi çocuğunuz var mı
Bende gittim a101 e yorgan kalmıştı küvet de vardı şeffaf ama yorgan ve Bi bebek beresi aldım . Yorgan ne çok ince ne çok kalın bu markanın tek kişilik yorganlarını misafir için kullanıyorum memnunum. zıbınlı takımın kalitesi pek hoşuma gitmedi almadım oyüzden.küvette çok kararsızım şeffaf çok kireç belli ediyor pis gibi duruyor napsam gitsem alsam mı burda 4 tane falan var genelde kimse almıyor burada aktüel ürünleri.Ee dün de online a101dem bayıldım 280 hakkımı yemedaha çok ayılıp bayılıciiizz canım. Canlarına sağlık olsun napak.
Benim de 20. Haftada 400 gr dı, karnım pek büyümedi. 20. Haftadan beri de pek bi değişim olmadı karnımda ve kilomda kişiden kişiye değişiyor bence bu göbek meselesi hatta fotoğraf ekleyeyim. Bebek değil de gaz varmış gibi duruyorKızları bebisleriniz kac kilo şuan veya gram ? Benim karnım pek büyümedi gibi bişi
Kız bebik nerdeBenim de 20. Haftada 400 gr dı, karnım pek büyümedi. 20. Haftadan beri de pek bi değişim olmadı karnımda ve kilomda kişiden kişiye değişiyor bence bu göbek meselesi hatta fotoğraf ekleyeyim. Bebek değil de gaz varmış gibi duruyorEki Görüntüle 3144911
Hayırlı güzel haberlerle ve güzel bi vesikalık fotiyle gel inş cnmKızlar detaylıya giricem birazdan, iyi dilek ve dualarınıza talibim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?