2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Bende 1 kere lekelenme yaşadım. doktorum telefonda miktarını takip etmemi istedi zaten sonraki gun randevumuzda vardı. başka doktorlara da danıştım hepsi hastaneye gitmeme gerek yok dedi. o an hastanede de takip yapıcaklar bosuna o kaosa girip kendini bebegi yorma dediler. hastanede yapcakları tek şey sadece ultrasonda bebege bakmak kalp atısı dinlemek. onun dısında tedavi için onlar da lekelenmenin kanamanın takibini yapıcaklar. kardeşim de doktor o da aynı şeyi söyledi. ben de gun boyu takip ettim zaten sadece o sıra olmuş ve bitti. daha sonra doktorum gidince lekelenmeler cok normal gebelik boyunca olabilir dedi. kanamalar ve miktarlar önemli dedi. eger 1 ped dolduracak kıvama gelirse o zaman durum değişiyor. daha sonra uzunluğuna vs baktı normal dedi. stres kaynaklı cinsel birliktelikten sonra(1 hafta sonra bile) olabilirmiş. kasılmaları tarif etti. arka arkaya karnın alt tarafında kasılma gevşeme oluyorsa hemen hastaneye git dedi. ama ara ara olanlar normal dedi. sadece kasılma-gevşeme-kasılma-gevşeme arka arkaya sık şekilde olursa tehlikeli. tabi benim durumum normal gebelik. serklaj gibi şeyler yok daha önce arkadaşlar yazmıştı. özel başka durumları olan varsa durum değişebilir belki.

Kesinlikle katılıyorum o yüzden ben bu hamileliğimde sakinleştirici kullanmış gibi geziyorum kimseyi duymuyorum işime gelmeyen yerde durmuyorum sinirimi bozan bir durum olduğunda ti’ye alıyorum karşımdakini bildiğin dalga geçiyorum o sinir oluyor ben deşarj
onlar hasta olsun ben ne olacağım

Benimde 21. Haftada 500 gibi bişidi ben her hafta foto çekiyorum benimde bu hafta karnım hiç büyümedi gibi bi de sanki eskisi gibi gergin değil
o haftalarda kilosu gayet iyi canım hatta ileri göbeğin büyümesede bebek büyüyor en güzeli bu.gerginlik gazla da ilgili oluyor yada kesenin yeri ile ilgili sonra tekrar sertleşiyor zaten

çok ta iyi yapıyorsun canım tebrik ederim olması gereken bu

o haftalarda kilosu gayet iyi canım hatta ileri göbeğin büyümesede bebek büyüyor en güzeli bu.gerginlik gazla da ilgili oluyor yada kesenin yeri ile ilgili sonra tekrar sertleşiyor zaten
Peki tecrübeli annişler bi sorum olucak her bebek sallanmak ister mi? ben mobilyayı sallanan beşik almadım aklıma da gelmedi şimdi anne yanı bakıyorum beğendiğim modelde sallanmıyor. bebiklere sallanma isteği doğuştan mı yükleniyor yoksa bu skill daha sonra analar tarafından mı yükleniyor

aslında her bebek sallanmak istemez sallama olayı genelde kolik bebeklerde yapıyoruz ağlama krizi geliyor durduramıyoruz.sıkıntısı yoksa sakin bir bebekse emzir gazını çıkar altını değiştir kendisi uyur.tamamiyle o anlık gelişen bir durum.bebekler herşeye çabuk alışıyor normalde ayağımda sallardım sarsmadan birgün çok ağladı çarşafla salladık ona alıştı durduramadım zorlandım unutturana kadar bebek deyip geçmeyin kullanıyorlar bizi

Bebekler kesinlikle sallanmamalı hatta dün yazı okudum bu konu hakkında atayım sizede

Kesinlikle anneler tarafından yüklenen bi özellik. Aşırı kolik olmasına rağmen hiç sallamadım karyolası sabitti, ayağıma 1 kere almışlığım yok. Sarsılmaktan sızıyor çocuklar bence, sallanınca yani ben böyle okuduğum ve inandığım için sersemlediğini düşünüyorum o yüzden yapmadım. Annem falan sürekli al ayağına salla bi rahat yemeğini ye çayını iç diyip durdu. Tercih meselesi.

Senin yine iyi tutmuş, kasaya bi gittim 800 lira Kasiyer gülüyor ne varsa almışsın diye. O beyaz hırkayı ben de aldım, uzun kollu çıtçıtlılar 24 ay içinmiş bir sürü aldım bide eve geldim kocamanlar 3 tane de hastane çıkışı aldım. Hafta sonu da ebebek’e gidip diğer böbreği bırakırım kasaya, 1 ay kendime gelmem lazım

bende sallarken çalkalamadım çocuğu yüzüstü yatırıyordum karnına baskı olsun diye.poposundan pışpış yapıp hafif titretiyordum inan çok çaresizdim 3 ay sürdü bir anda bitti sonra

Ee dün de online a101dem bayıldım 280 hakkımı yeme daha çok ayılıp bayılıciiizz canım. Canlarına sağlık olsun napak.

Ee dün de online a101dem bayıldım 280 hakkımı yeme daha çok ayılıp bayılıciiizz canım. Canlarına sağlık olsun napak.
Bende gittim a101 e yorgan kalmıştı küvet de vardı şeffaf ama yorgan ve Bi bebek beresi aldım . Yorgan ne çok ince ne çok kalın bu markanın tek kişilik yorganlarını misafir için kullanıyorum memnunum. zıbınlı takımın kalitesi pek hoşuma gitmedi almadım oyüzden.küvette çok kararsızım şeffaf çok kireç belli ediyor pis gibi duruyor napsam gitsem alsam mı burda 4 tane falan var genelde kimse almıyor burada aktüel ürünleri.

Kızları bebisleriniz kac kilo şuan veya gram ? Benim karnım pek büyümedi gibi bişi
Benim de 20. Haftada 400 gr dı, karnım pek büyümedi. 20. Haftadan beri de pek bi değişim olmadı karnımda ve kilomda kişiden kişiye değişiyor bence bu göbek meselesi hatta fotoğraf ekleyeyim. Bebek değil de gaz varmış gibi duruyor

Kız bebik nerde sen baya hareketleri hissediyorsundur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…