kızlar mercan dede'nin alef diye bi parçası var biraz da sesi yükselterek onu dinledim benim bebeler kımıl kımıl oldu onla mı ilgili merak ediyorum deneyen olursa yazın çok ilginç geldi
kızlar mercan dede'nin alef diye bi parçası var biraz da sesi yükselterek onu dinledim benim bebeler kımıl kımıl oldu onla mı ilgili merak ediyorum deneyen olursa yazın çok ilginç geldi
Bu arada tetanoz aşımı da oldum, doktorum zaten ol demişti. Hemşireye de karma aşı değil dimi dedim hayır sadece tetanoz dedi. Allah bebeğimi korusun diye dua etmekten başka çare kalmadı. Sağlık ocağında bebişkomun kalp sesini de dinlettiler. Annesi yesin onu. Demir ilacını da aldım. Başlarım akşama. Benden bilgiler bu kadar
Sezeryanda sondadan korkuyorum 3. Bi doğurma yöntemi var mı acaba ahahjaj bebeğim o kadar hareketli ki hemşire doğunca yandın diyor, bu gidişle ağzımdan çıkacak gibi duruyor 3. yöntem olarak
Sezeryanda sondadan korkuyorum 3. Bi doğurma yöntemi var mı acaba ahahjaj bebeğim o kadar hareketli ki hemşire doğunca yandın diyor, bu gidişle ağzımdan çıkacak gibi duruyor 3. yöntem olarak
Hani 27 haftadan sonra başlayacaktın. Bir tek ben kaldım başlamayan ama bende kumas aldim. Müslin den iki tane battaniye hirsuru mendil yaptim bugün ceyizimiz sadece bunlar. Ben hep diyorum ki bir sonraki kontrolden sonra alirim. Iki ayağım bir papuca girecek.
Hani 27 haftadan sonra başlayacaktın. Bir tek ben kaldım başlamayan ama bende kumas aldim. Müslin den iki tane battaniye hirsuru mendil yaptim bugün ceyizimiz sadece bunlar. Ben hep diyorum ki bir sonraki kontrolden sonra alirim. Iki ayağım bir papuca girecek.
Kızlar pazardan 10 liraya aldıklarımdan sadece küçücük bir kısmı en sevdiğim de ortadaki yeşil tulumla mavili olan. bunların markası h&m bi baby bir de o yeşilli lcwaikikiymiş. Çoğunun etiketini kesmişler baskılı olanlarda görünüyor marka. Eki Görüntüle 3145551
Mmimozagerbera
canim sen sanki bana detaylı ultrason için gittiğim doktoru sormuştun. cevap verdim mi hatırlamıyorum, bu ara kaçırıyorum hep burayı. ben sana söylediğim o doktora gitmedim. manisadaki bi doktora gittim. akrabalarımın çoğu manisada olduğu için benim de bir ayağım orada. kuzenim kendisi memnun kalmış çok tavsiye edince oraya gittim. istersen isim verebilirim yine
Hahah ben cinsiyet öğrenmeden önce hep kız kıyafeti bakıyordum ve sonra erkek olduğunu öğrenince boşluğa düştüm sadece erkek bebek seçeneğini işaretleyince bir an kaldım öylece neyse ki cinsiyetçi renkler tercih etmiyorum. Kahve bej beyaz gri genelde alıyorum