2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
kızlar mercan dede'nin alef diye bi parçası var biraz da sesi yükselterek onu dinledim benim bebeler kımıl kımıl oldu onla mı ilgili merak ediyorum deneyen olursa yazın çok ilginç geldi
seslere tepki veriyorlar canım seni bile duyuyorlar artık.oğlumda davul sesinde çok oynardı içerde

Bu arada tetanoz aşımı da oldum, doktorum zaten ol demişti. Hemşireye de karma aşı değil dimi dedim hayır sadece tetanoz dedi. Allah bebeğimi korusun diye dua etmekten başka çare kalmadı. Sağlık ocağında bebişkomun kalp sesini de dinlettiler. Annesi yesin onu. Demir ilacını da aldım. Başlarım akşama. Benden bilgiler bu kadar

Sezeryanda sondadan korkuyorum 3. Bi doğurma yöntemi var mı acaba ahahjaj bebeğim o kadar hareketli ki hemşire doğunca yandın diyor, bu gidişle ağzımdan çıkacak gibi duruyor 3. yöntem olarak
sondayı ameliyathanede uyuşukken takıyorlar odaya gelince uyuşukluk tam geçmeden çıkarıyorlar anlamıyorsun bile hiç korkma

24. Haftaya kadar anca dayandım canım 3 haftadan bişey olmaz dimi sen nasılsın durumun nasıl bebeiş nasıl

Evet girecek. Ne kadar eksiği oluyor bu bebelerin. Başla hadi

şaka mı bu hepsi harika
ege bölgesinde de bulabilir miyiz ki böyle birini

M mimozagerbera canim sen sanki bana detaylı ultrason için gittiğim doktoru sormuştun. cevap verdim mi hatırlamıyorum, bu ara kaçırıyorum hep burayı. ben sana söylediğim o doktora gitmedim. manisadaki bi doktora gittim. akrabalarımın çoğu manisada olduğu için benim de bir ayağım orada. kuzenim kendisi memnun kalmış çok tavsiye edince oraya gittim. istersen isim verebilirim yine

Kız annelerinin cicili bicili elbise atmaları yasaklanmalı biz ayıcıklı tulumlardan dewamke
Hahah ben cinsiyet öğrenmeden önce hep kız kıyafeti bakıyordum ve sonra erkek olduğunu öğrenince boşluğa düştüm sadece erkek bebek seçeneğini işaretleyince bir an kaldım öylece neyse ki cinsiyetçi renkler tercih etmiyorum. Kahve bej beyaz gri genelde alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…