2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Kız annelerinin cicili bicili elbise atmaları yasaklanmalı biz ayıcıklı tulumlardan dewamke

Normal doğumda dikişin var mıydı? Uyuşturuyorlar mı kesmeden yoksa durumun aciliyetine göre direkt kesiyorlar mı çok merak ediyorum. Annem o anın stresinden kestiklerini falan hissetmiyorsun diyor
Genelde dikiş atıyorlarmış, sebep olarak da, hani rastgele bikac yerden yırtılacagına, en azından düzenli bi kesi olsun diye atıyorlarmış epizyotomiyi. Uyusturucu yok galiba
Benim atılmadı bebek küçüktü.
Benim tek çekincem vajinal tuşe denilen olay. Açıklık için sürekli elle muayene rahatsız edici. Bir de, bebeğin kilosu tahmin edilemediği için, ve kaç saat süreceği belli değil diye bende fobi sebebidir.

Ah canım ya ufff Allah şifa versin. Hiç bilgim duyumum da yok inan ki ne iyi gelir anlamam

Sarılı takıma bayıldımmmm saçına sarı toka da takacak mısın yoksaaa

Sarılı takıma bayıldımmmm saçına sarı toka da takacak mısın yoksaaa
Trendyoldan bantlar bakıcam bunlara uygun. Diktiklerimi de koyucam kızlar sonra kız bebeğim oluyor diye bir şok yaşamıştım başta ama şu an kıyafetlere boğuldum evde delirdim resmen. Abartıyor muyum yaw bu kadar çok

Aman Allahım nasıl güzeller bunlar nasıl 10 TL olur. 2.el tepe tepe kullanılmış bulsan 50den aşağı vermezler. Sağlıkla mutlulukla bol kahkahalı günlerde kullanın inş

Kızlar sabah ufak bi muz iki dilim ekmekle peynir yedim, 11de yağda iki yumurta kırdım yine 3 dilim ekmekle yedim. Şuan açım aklım dolaptaki patates yemeğinde. Normal mi ya?
normallll özeniyorum valla size benim en baştan beri yaşadıklarımı siz daha yeni yaşıyosunuz tahminimce gece de 2-3 defa kalkıp yemeye başlayacaksınız ben 2.haftadan beri doymuyorum gece yemelerim daha yeni kesildi

Kızlar beşikleri ne yaptınız aldınız mı? Aldıysanız nereden aldınız memnun musunuz

Kızlar beşikleri ne yaptınız aldınız mı? Aldıysanız nereden aldınız memnun musunuz
babam 2013 de oğlum doğunca marangoza yaptırmıştı yiğenlerim dahil 6 çocuk yattı bebişler büyüyünce kaldırdık şimdi kendi bebeğime tekrar kuracağım nasipse

güle güle giysin kuzum hepsi çok güzeller.sana para atsam gittiğinde bir kaç parça alma şansın olur mu canım

benim sezeryan olmuştu ama aklım normal doğumda doktora danışmak istiyorum nasıl bir önerisi olur.çünkü eski eşimden dolayı bir rahatsızlık geçirmiştim doktor normal doğum yapmamalısın demişti bu ömür boyu mu onu bilmiyorum

Tek korkum kesi olayı Açıklık kontrol etme olayını da anlamıyorum mesela, parmaklarıyla girişten kontrol etmiyor mu? Neden acı veriyor ki bu kadar? Ay her şeyi biliyormuşum gibi geliyor ama aslında hiçbir şey bilmiyorum, doğum günü beni bayıltın diye ağlıycam gibi geliyor sancısı gelip tak diye 1 saatte gidip doğuran kadınlara özeniyorum

bana da baktılar ve her seferinde parmaklarını orda unuttular sanıyorum hamileyken çok acı veriyor malesef

kesiden korkma sakın sezeryanda da var kesik

Hani 27 haftadan sonra başlayacaktın. Bir tek ben kaldım başlamayan ama bende kumas aldim. Müslin den iki tane battaniye hirsuru mendil yaptim bugün ceyizimiz sadece bunlar. Ben hep diyorum ki bir sonraki kontrolden sonra alirim. Iki ayağım bir papuca girecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…