Kız annelerinin cicili bicili elbise atmaları yasaklanmalıKızlar pazardan 10 liraya aldıklarımdan sadece küçücük bir kısmıen sevdiğim de ortadaki yeşil tulumla mavili olan. bunların markası h&m bi baby bir de o yeşilli lcwaikikiymiş. Çoğunun etiketini kesmişler baskılı olanlarda görünüyor marka.
Eki Görüntüle 3145551
Genelde dikiş atıyorlarmış, sebep olarak da, hani rastgele bikac yerden yırtılacagına, en azından düzenli bi kesi olsun diye atıyorlarmış epizyotomiyi. Uyusturucu yok galibaNormal doğumda dikişin var mıydı? Uyuşturuyorlar mı kesmeden yoksa durumun aciliyetine göre direkt kesiyorlar mı çok merak ediyorum. Annem o anın stresinden kestiklerini falan hissetmiyorsun diyor
Salı pazarına gidebiliyorsan git en güzeller ordaYa çok güzelleeer maltepeye pazara gitme fikri çık aklımdangüzel günlerde kullansın inşallah bebik
Ah canım ya ufffCanım 8 yıl önce gezdiğimde pek benlik bir şey bulamamıştım bebek kıyafeti anlamında. Ama müslin bez,banyo için file, süs malzemeleri, terlik vs bulunur uygun fiyatlı. Değişmediyse durumlar böyleydi.
Benim aşırı kolay bir sezeryan ım olmasına rağmen çok istiyordum normal bunda. Kocaman bi ameliyat sonuçta sezeryan hiç istemiyorum. He rşey yolunda gitse bi mucize olsa da 36.haftada ben Ssvd yapsam
Canım serklaj dan ötürü geçen ctesi Dr 200mg antibiyotik vermişti tedbiren, bana da mantıklı gelmişti. Ptesi asm de kan idrar verdim lökosit 23 çıkmıştıdedim zaten antibiyotik kullanıyorum fayda eder, ama klasik handikap, faydalı bakterileri de öldürdüğünden meydan mantara kalmış bu sabah tekrar ünivde kan idrar verdim. Lökosit ve bakteri 0 lanmış 19 maya çıkmış, candida muhtemelen. Şimdi de antifungal kullanmak zorunda kalıcam. Hayatımda ilk defa mantar oldum kendimi sirkeye, iyota yatırasım var
Bir de bilgisi olan vardır sanırım. Hoca bulamadım ünivde asistanlar da cevap veremiyor heyet üst üste 2.kez aynı hastanede alınmaz mı? Yada özel aynı birimde 2 doktoru dedi 2 kadın doğum 1 dahiliye olmaz mı? Google da bulamadm net bişi, doğru arayamadım sanırım
Sarılı takıma bayıldımmmmKızlar pazardan 10 liraya aldıklarımdan sadece küçücük bir kısmıen sevdiğim de ortadaki yeşil tulumla mavili olan. bunların markası h&m bi baby bir de o yeşilli lcwaikikiymiş. Çoğunun etiketini kesmişler baskılı olanlarda görünüyor marka.
Eki Görüntüle 3145551
O kırmızılı olan erkek bebek tulumu. Orda erkek bebek giysisi daha çok varmış.Kız annelerinin cicili bicili elbise atmaları yasaklanmalıbiz ayıcıklı tulumlardan dewamke
Trendyoldan bantlar bakıcamSarılı takıma bayıldımmmmsaçına sarı toka da takacak mısın yoksaaa
Aman Allahım nasıl güzeller bunlar nasıl 10 TL olur. 2.el tepe tepe kullanılmış bulsan 50den aşağı vermezler. Sağlıkla mutlulukla bol kahkahalı günlerde kullanın inşKızlar pazardan 10 liraya aldıklarımdan sadece küçücük bir kısmıen sevdiğim de ortadaki yeşil tulumla mavili olan. bunların markası h&m bi baby bir de o yeşilli lcwaikikiymiş. Çoğunun etiketini kesmişler baskılı olanlarda görünüyor marka.
Eki Görüntüle 3145551
Kızlar sabah ufak bi muz iki dilim ekmekle peynir yedim, 11de yağda iki yumurta kırdım yine 3 dilim ekmekle yedim. Şuan açım aklım dolaptaki patates yemeğinde. Normal mi ya?
BANA DA DÜN DENK GELDİ 1500 TL FALAN YAZIYOR YAçok pahalı değil mi bana öyle geldi
ben dolap uygulamasından aldım 3 tane hem gecelik hem pijama takımı hiç kullanılmamış toplam 600 tl verdim çok ta güzel gerçektenBANA DA DÜN DENK GELDİ 1500 TL FALAN YAZIYOR YA
babam 2013 de oğlum doğunca marangoza yaptırmıştı yiğenlerim dahil 6 çocuk yattı bebişler büyüyünce kaldırdık şimdi kendi bebeğime tekrar kuracağım nasipseKızlar beşikleri ne yaptınız aldınız mı? Aldıysanız nereden aldınız memnun musunuz
güle güle giysin kuzum hepsi çok güzeller.sana para atsam gittiğinde bir kaç parça alma şansın olur mu canımKızlar pazardan 10 liraya aldıklarımdan sadece küçücük bir kısmıen sevdiğim de ortadaki yeşil tulumla mavili olan. bunların markası h&m bi baby bir de o yeşilli lcwaikikiymiş. Çoğunun etiketini kesmişler baskılı olanlarda görünüyor marka.
Eki Görüntüle 3145551
benim sezeryan olmuştu ama aklım normal doğumda doktora danışmak istiyorum nasıl bir önerisi olur.çünkü eski eşimden dolayı bir rahatsızlık geçirmiştim doktor normal doğum yapmamalısın demişti bu ömür boyu mu onu bilmiyorumGenelde dikiş atıyorlarmış, sebep olarak da, hani rastgele bikac yerden yırtılacagına, en azından düzenli bi kesi olsun diye atıyorlarmış epizyotomiyi. Uyusturucu yok galiba
Benim atılmadı bebek küçüktü.
Benim tek çekincem vajinal tuşe denilen olay. Açıklık için sürekli elle muayene rahatsız edici. Bir de, bebeğin kilosu tahmin edilemediği için, ve kaç saat süreceği belli değil diye bende fobi sebebidir.
Tek korkum kesi olayıGenelde dikiş atıyorlarmış, sebep olarak da, hani rastgele bikac yerden yırtılacagına, en azından düzenli bi kesi olsun diye atıyorlarmış epizyotomiyi. Uyusturucu yok galiba
Benim atılmadı bebek küçüktü.
Benim tek çekincem vajinal tuşe denilen olay. Açıklık için sürekli elle muayene rahatsız edici. Bir de, bebeğin kilosu tahmin edilemediği için, ve kaç saat süreceği belli değil diye bende fobi sebebidir.
bana da baktılar ve her seferinde parmaklarını orda unuttular sanıyorumTek korkum kesi olayıAçıklık kontrol etme olayını da anlamıyorum mesela, parmaklarıyla girişten kontrol etmiyor mu? Neden acı veriyor ki bu kadar? Ay her şeyi biliyormuşum gibi geliyor ama aslında hiçbir şey bilmiyorum, doğum günü beni bayıltın diye ağlıycam gibi geliyor sancısı gelip tak diye 1 saatte gidip doğuran kadınlara özeniyorum
kesiden korkma sakın sezeryanda da var kesikTek korkum kesi olayıAçıklık kontrol etme olayını da anlamıyorum mesela, parmaklarıyla girişten kontrol etmiyor mu? Neden acı veriyor ki bu kadar? Ay her şeyi biliyormuşum gibi geliyor ama aslında hiçbir şey bilmiyorum, doğum günü beni bayıltın diye ağlıycam gibi geliyor sancısı gelip tak diye 1 saatte gidip doğuran kadınlara özeniyorum
Hani 27 haftadan sonra başlayacaktın. Bir tek ben kaldım başlamayan ama bende kumas aldim. Müslin den iki tane battaniye hirsuru mendil yaptim bugünSevgili anneler geç açıldım alışveriş konusunda ama durduramıyorum kendimi, iki tane pijama takımı aldım bir tanede kırmızı elbise şeklinde var onlarda yeter,,yorumları gayet güzel ürünlerin aldım gitti haftaya kadar herşeyi tamamlarım bu hızlaT the economist bak geç açıldım ama açıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?