2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Benm oğlum 7 yaşında 1 yaşında egzama puslu müptela önerdi doktorum hala da onu kullanıyorum ve egzama olmuyor artık ben çok memnunum

Bende oğlumda mustela kullandım ne konak ne de başka bir sorun yaşadım çok memnun kaldım açıkcası
Bende aynı şekilde cok memnun kaldım. Ne Konak yaşadık ne başka bi şey. Mühendisin oğlu yıldız şampuanlar listesinde de var şampuanı zaten. Yine sipariş verdim
Hatta ıkı yaşından sonra oğluma dalin, unibaby fln aldım marketten hala onları kullanıyor , ense kısmında pütürlü kabarcıklar oldu. Sıcağa bağlamıştım ama geçmedi de. Sanırım ucuz şampuan alerjisi bu

Açıklık derken canım parlaklık mı demek istedin?
Detaylıya girdiğimde devam ediyordu, ama son kontrole gittiğimde azalmış dedi doktor. Perinatolog en başta yapılan toxo vs testlerin tekrardan yapılmasını istedi. Aslında gerekli görmedi ama ihmal olmasın diye önerdi. Kendi doktorum da hiç gerekli görmedi ama madem söylemiş bakalım dedi. Şeker yüklemesi yapılırken kan vereceğim bunun için. Neyse sonuç olarak stres yapma, şimdi kaybolmasa bile sonraki kontrollerde kaybolacaktır bunun çok örneğini okudum, çok kişinin başına gelmiş. Hatta bazen doktor parlak gördüğünü söylemek bile istemiyor önemsiz diye ama sırf söylememiş olmamak için söylüyor.

Evet canım parlaklık bana parlaklık yani hafif bir açıklık demek dedi zamanla kapanıcak dedi aslında raporu yazdırırken ben duydum bana özellikle söylemedi dedim bir problemmi var endişe ettim burda perinatolog da yok bakalım perşembe günü gideceğim.

Ben de hapşırırken çok acıtıyor hatta hapşırmakta zorlanıyorum . Bebişler artık büyüyor ben kızımda da bu şekilde olmuştum hatta ilerleyen haftalarda malesef artmıştı . Siz de öncesinde kaburganızda herhangi bir problem olmuşmuydu kırık vb soğuklar geldi bu sebeple ağrında olabilir .

Benim de sirt tarafimdaki kaburgalarim agriyor cok sinir bozucu

Ben de bel sırt agrısı var. Hamilelik oncesi başladı diyebilirim fıtıgım dan kaynaklı sanırım ya da acıttım. Geçmemişti. Şimdi pilates yapıyorum evde. ( daha onceden hocalarla calısmıstım oyuzden teknikleri biiyorum) çok büyük oranda rahatladım. Yattıgım yerden ya da namaz kılarken oturdugum yerden kalkamıyordum acıdan. Şuan baya rahatladım. Tabi doktorum bana 12 den beri öneriyor. Hatta 16 dan beri tempolu öneriyor yuruyusu pilatesi

Kızlar bu gün kontrole gittik haftaya şeker yüklemesi yaptıracağım tansiyonum hep 13 benim genelde sağlık ocağında da öltüklerinde 13 8 çıkıyor genelde doktora göre yüksek geldi ara ara ölç 14 olduğunda direk hastahaneye gel dedi sizin tansiyonlar nasıl ?

Selam kızlar bugün bizim detaylı ultrasonumuz var akşam 9 da gideceğim inşallah hayırlı haberler alırım, oğluşumu da 22 gündür görmedim çok özleştik, sizde de oluyor mu bilmiyorum sabah kahvaltı etmeden önce hareketleniyor tamam annem diyorum birazdan kahvaltı edeceğiz çok garip birşey annelik nasıl da kendi kendine yükleniyor iletişime geçiyoruz birbirimizle

Ben düşük tansiyonu biriyim normalim 9-6 ama şimdilerde hareketli 11 oluyor büyük 12 oluyor çok baş ağrısı çekiyorum

Ya ben ikinci dozu olmak isteyoeum tek doz yaptıran var mı ilki bile gereksizmiş yaprıemasaydım keşke diyorum
aynı durumdayım ben de ilkini yaptırdım ikincisini yaptırmak istemiyorum. doktoruma sordum yaptır dedi. ama yaptırma diyecek hali yok ben zaten hamile kalmadan 9 ay önce de yaptırmıştım ama ebe de doktor da onun bi önemi yok diyor. tetanoz aşısının etkili olması için belirli aralıklarla düzenli şekilde yapılması gerekiyormuş

Yani burada biride söylemişti onca önemli büyük ameliyattan önce tetanoz yapılmıyor doğumdaki risklerden mi yapılıyor bu iğne beni tatmin etmedi açıklaması ikinciyi yaptırmam için ikna olmam gerek

Bende dalin kullanıyorum 22 aylık oğlum 1 yaşından sonra içerik falan bakmadım açıkcası bize o da dokunmadı çocuğum ne versem kabul ediyor sağolsun

Benimde çok düşük 8-5 / 9-5 /10-6 oldu en yüksek.
Tansiyonu sabah öğle akşam ölç kuzum ihmal etme sen

Bunu ilk kez duydum benimde bebeğimin kalbinde parlaklık gözüktü ama tek odasında ve diğer her şeyi normal olduğu için doktor önemsiz dedi açıkçası üzerinde bile durmadım öyle deyince. Bu sekilďe kapanadabilirmis böyle yasayadabilirmis hicbir zararı da yokmuş. Ama doktor bana parlaklık demek kireçlenme gibi kalsiyum birikmesi vs oluyor dedi öyle açıklık gibi demedi hiç.

Inşallah çok güzel geçsin canım ☺☺benimde öyle hatta bu sabah öyle hızlı vurdu ki ilk defa karnım acıdı yemek yiyince sakinleşti yavrucağim .

Perinatologa soracağım bende pazartesi günü yaptır derse yaptıracağım. Sadece ameliyattaki riskler değil bebeğe de geçiyormuş antikorlar o yüzden göze alamıyorum yaptirmamayi

Benimde çok düşük 8-5 / 9-5 /10-6 oldu en yüksek.
Tansiyonu sabah öğle akşam ölç kuzum ihmal etme sen
Ben düşük tansiyonu biriyim normalim 9-6 ama şimdilerde hareketli 11 oluyor büyük 12 oluyor çok baş ağrısı çekiyorum
Hayatımda hiç bu kadar düşük tansiyonla gezmedim sizinkiler normal tabi ki ama bana göre çok düşük bı tane tansiyon aleti alıp her gün ölçmeyi düşünüyorum. Hiç bir sıkıntım yok baş ağrısı vs. gibi inşallah hep sabit kalır artmaz S socialbutterfly sen de dikkat et canım sana göre 12 yüksek gibi tabi ki 14 sınırmış ama baş ağrısı olursa dikkat etmemiz gerekirmiş öyle dedi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…