2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Çok güzel haberlerle gel inşallah canım

Günaydın kızlar. Nasılsınız. Hareketler güçlendi mi. Sanki içimde davul çalıyor oğlum. Bambaşka bağ kuruluyormuş meğer. Daha şimdiden sanki yanımda gibi
Gece o kadar tekmeledi ki canım acıdı babasının sırtına sırtına tekme atıyor ufaklık babasının da hoşuna gidiyor tabi bu kadar hareketli çocuk sabah doktorda parmağını bile kıpırdatmadı yüzünü de dönmüş bize göstermedi hiç doktor diyor ki evde bebeğim doktorda bebeğim videoları gibi oldu diyor

Ben çantama tansiyon aleti aldım Bugün söyleyeyim doktora o zaman durumu çok teşekkür ederim

Yani burada biride söylemişti onca önemli büyük ameliyattan önce tetanoz yapılmıyor doğumdaki risklerden mi yapılıyor bu iğne beni tatmin etmedi açıklaması ikinciyi yaptırmam için ikna olmam gerek
ben ebeye yaptırmak istemiyorum dedim ayy beni
bi korkuttu sen hiç tetanozdan ölen bebek gördün mü dedi kasıla kasıla can veriyor dedi. yaptırmayacaksan tutacak tutacağım dedi. zaten gözyaşım gözümün ucunda, tamam yapalım dedim
peki neden başka ülkelerde böyle bir uygulama yok? madem bu kadar önemli onlar bebekleri önemsemiyor mu? işte bunlar kafamı karıştırıyor. ve dediğin gibi neden ameliyat olan diğer insanlar da önemsenmiyor....

Günaydın kızlar. Nasılsınız. Hareketler güçlendi mi. Sanki içimde davul çalıyor oğlum. Bambaşka bağ kuruluyormuş meğer. Daha şimdiden sanki yanımda gibi
Evet ya sanki iki kisiyim evde gunduzleri konusuyorum gulusuyorum kizimla dunyanin en guzel hisleriymis bunlar

Önceden tekme şeklindeydi. Şimdi hareketleri sarsıcı mesela karnımı sallıyor. Güldürüyor beni sürekli

Kızlar arkadaşımın suyu çok azalmış 37 haftalık yani pazartesi alacaz dedi doktor. Sizce su neden azalıyor belli sebebi var mı bunun. Nst de hep uyuyordu meğer ondanmış

Ay yuh yani böyle bi şey söylenir mi

Evet ya sanki iki kisiyim evde gunduzleri konusuyorum gulusuyorum kizimla dunyanin en guzel hisleriymis bunlar
Ya ben instagramda yeni doğmuş bebek videolarına denk gelince hüngür hüngür ağlıyorum sizde öyle misiniz ben bu çocuğa ağlamaktan bakamicam herlde

Ya ben instagramda yeni doğmuş bebek videolarına denk gelince hüngür hüngür ağlıyorum sizde öyle misiniz ben bu çocuğa ağlamaktan bakamicam herlde
Ben de babalarıyla ilk karşılaşmalarına ağlayıp duruyorum

Benim de geçen cuma dr kontrolünde ilk kez 14-9 çıkınca yakın takibe aldılar, tansiyon yüzünden simdi hastanede yatıyorum zaten. Ama buranın prosedürü yuzunden hastanedeyim, suan Elh hersey gayet normal. Hamilelikte yüksek tansiyon istenmeyen bisey, sen evde de tansiyon takibini yap sonuclardan dr unu bildir. Allah in izniyle daha fazla yükselmez stres yapma yeter.

Canim gebelikte 13 14 sinir. Korkutmak istemiyorum ama 14 den sonra bebek plasantasindan ayrılıyor dedi doktor bana tabi bu hemen olmuyor. Surekli yüksek olursa olur. Ama sinirin altında tutmak önemli. Gebelikte kullanılan tansiyon ilaçları var. Bebege zarari yokmus. Yüksek çıkarsa ondan verir. Sen takipte kal. Ben 2 aydir kullaniyorum.

Benim sıpanın hareket saatleri artık akşam ve geceleri oluyor inş doğunca geceleri uyır. Bir de sizinkilerde çok hıçkırıyormu günde en az 2 3 defa hık hık dinliyorum yavrumu

Yani burada biride söylemişti onca önemli büyük ameliyattan önce tetanoz yapılmıyor doğumdaki risklerden mi yapılıyor bu iğne beni tatmin etmedi açıklaması ikinciyi yaptırmam için ikna olmam gerek
Ama o ameliyat bizim ameliyatımız. Şimdi bebek var bagısıklıgı yok. Oyuzden yapılmıyor mu.

Kiz bende ayni öyleyim. Sanki doğumu ben yapmışım. Bir aglama geliyor hüngür sakir

Seni
Senin yaklaşımına tükürem ebe Ne şom ağızlı insanlar var…
Acikcasi bende yaptırmayı düşünüyordum (bilgim olmadığı icin) Tr de Ünv okumus burda uzmanlığını yapmış çocuk dr ü arkadaşıma sordum mutlaka yaptır deyip sebebini açıklayınca razı oldum. Hatta esin de son 10 yılda yaptırmadıysa o da yaptırsın dedi. Yaptırdığın iyi olmus ama insan bu bos boğazlılara fitil oluyor

Ama o ameliyat bizim ameliyatımız. Şimdi bebek var bagısıklıgı yok. Oyuzden yapılmıyor mu.
Google da böyle diyor

Hamilelik döneminde yapılmasının nedeni bebeği yenidoğan tetanozundan korumaktır. Bebeğin doğum esnasında kordonunun (özellikle evde yapılan doğumlarda) steril ve hijyenik olmayan bir aletle, bıçakla v.b kesilmesi sonucu bebekte tetanoz gelişebilir.

Ben bi kaç yerde kasılmaları artırdığını okudum hatta riskli gebeliklerde yapılmadı yazanlar vardı. Benimde ilk aşıdan sonra bi kaç gün kasılmalarım oldu buna bağladım ve biraz o yüzden çekindim ikinci dozdan

Aynı şeyi düşündüm çok ağlarım da yavrum annesi mutsuz zanneder diyorum sonra diyorum bı kenarda ağlar oyle giderim yanına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…