- 26 Mayıs 2020
- 537
- 698
- 53
- 31
Çok güzel haberlerle gel inşallah canımSelam kızlar bugün bizim detaylı ultrasonumuz var akşam 9 da gideceğim inşallah hayırlı haberler alırım, oğluşumu da 22 gündür görmedim çok özleştik, sizde de oluyor mu bilmiyorum sabah kahvaltı etmeden önce hareketleniyor tamam annem diyorum birazdan kahvaltı edeceğizçok garip birşey annelik nasıl da kendi kendine yükleniyor iletişime geçiyoruz birbirimizle
Gece o kadar tekmeledi ki canım acıdı babasının sırtına sırtına tekme atıyor ufaklık babasının da hoşuna gidiyor tabiGünaydın kızlar. Nasılsınız. Hareketler güçlendi mi. Sanki içimde davul çalıyor oğlum. Bambaşka bağ kuruluyormuş meğer. Daha şimdiden sanki yanımda gibi
Ben çantama tansiyon aleti aldım Bugün söyleyeyim doktora o zaman durumu çok teşekkür ederimHayatımda hiç bu kadar düşük tansiyonla gezmedim sizinkiler normal tabi ki ama bana göre çok düşük bı tane tansiyon aleti alıp her gün ölçmeyi düşünüyorum. Hiç bir sıkıntım yok baş ağrısı vs. gibi inşallah hep sabit kalır artmazS socialbutterfly sen de dikkat et canım sana göre 12 yüksek gibi tabi ki 14 sınırmış ama baş ağrısı olursa dikkat etmemiz gerekirmiş öyle dedi doktor
ben ebeye yaptırmak istemiyorum dedim ayy beniYani burada biride söylemişti onca önemli büyük ameliyattan önce tetanoz yapılmıyor doğumdaki risklerden mi yapılıyor bu iğne beni tatmin etmedi açıklaması ikinciyi yaptırmam için ikna olmam gerek
Evet ya sanki iki kisiyim evde gunduzleri konusuyorum gulusuyorum kizimlaGünaydın kızlar. Nasılsınız. Hareketler güçlendi mi. Sanki içimde davul çalıyor oğlum. Bambaşka bağ kuruluyormuş meğer. Daha şimdiden sanki yanımda gibi
Su an karnı doydu sanırım kelebek oldu pıtır pıtırInşallah çok güzel geçsin canım ☺☺benimde öyle hatta bu sabah öyle hızlı vurdu ki ilk defa karnım acıdıyemek yiyince sakinleşti yavrucağim .
Dimi dimi. İletişim kuruyor bizimle. Allah ım şükürler olsunEvet ya sanki iki kisiyim evde gunduzleri konusuyorum gulusuyorum kizimladunyanin en guzel hisleriymis bunlar
Önceden tekme şeklindeydi. Şimdi hareketleri sarsıcı mesela karnımı sallıyor. Güldürüyor beni sürekliGece o kadar tekmeledi ki canım acıdı babasının sırtına sırtına tekme atıyor ufaklık babasının da hoşuna gidiyor tabibu kadar hareketli çocuk sabah doktorda parmağını bile kıpırdatmadı yüzünü de dönmüş bize göstermedi hiç doktor diyor ki evde bebeğim doktorda bebeğim videoları gibi oldu diyor
Ay yuh yani böyle bi şey söylenir miben ebeye yaptırmak istemiyorum dedim ayy beni
bi korkuttu sen hiç tetanozdan ölen bebek gördün mü dedi kasıla kasıla can veriyor dedi. yaptırmayacaksan tutacak tutacağım dedi. zaten gözyaşım gözümün ucunda, tamam yapalım dedim
peki neden başka ülkelerde böyle bir uygulama yok? madem bu kadar önemli onlar bebekleri önemsemiyor mu? işte bunlar kafamı karıştırıyor. ve dediğin gibi neden ameliyat olan diğer insanlar da önemsenmiyor....
Ya ben instagramda yeni doğmuş bebek videolarına denk gelince hüngür hüngür ağlıyorum sizde öyle misiniz ben bu çocuğa ağlamaktan bakamicam herldeEvet ya sanki iki kisiyim evde gunduzleri konusuyorum gulusuyorum kizimladunyanin en guzel hisleriymis bunlar
Ben de babalarıyla ilk karşılaşmalarına ağlayıp duruyorumAy yuh yani böyle bi şey söylenir mi
Ya ben instagramda yeni doğmuş bebek videolarına denk gelince hüngür hüngür ağlıyorum sizde öyle misiniz ben bu çocuğa ağlamaktan bakamicam herlde
Benim de geçen cuma dr kontrolünde ilk kez 14-9 çıkınca yakın takibe aldılar, tansiyon yüzünden simdi hastanede yatıyorum zaten. Ama buranın prosedürü yuzunden hastanedeyim, suan Elh hersey gayet normal. Hamilelikte yüksek tansiyon istenmeyen bisey, sen evde de tansiyon takibini yap sonuclardan dr unu bildir. Allah in izniyle daha fazla yükselmez stres yapma yeter.Kızlar bu gün kontrole gittik haftaya şeker yüklemesi yaptıracağım tansiyonum hep 13 benim genelde sağlık ocağında da öltüklerinde 13 8 çıkıyor genelde doktora göre yüksek geldi ara ara ölç 14 olduğunda direk hastahaneye gel dedi sizin tansiyonlar nasıl ?
Canim gebelikte 13 14 sinir. Korkutmak istemiyorum ama 14 den sonra bebek plasantasindan ayrılıyor dedi doktor bana tabi bu hemen olmuyor. Surekli yüksek olursa olur. Ama sinirin altında tutmak önemli. Gebelikte kullanılan tansiyon ilaçları var. Bebege zarari yokmus. Yüksek çıkarsa ondan verir. Sen takipte kal. Ben 2 aydir kullaniyorum.Kızlar bu gün kontrole gittik haftaya şeker yüklemesi yaptıracağım tansiyonum hep 13 benim genelde sağlık ocağında da öltüklerinde 13 8 çıkıyor genelde doktora göre yüksek geldi ara ara ölç 14 olduğunda direk hastahaneye gel dedi sizin tansiyonlar nasıl ?
Benim sıpanın hareket saatleri artık akşam ve geceleri oluyor inş doğunca geceleri uyır. Bir de sizinkilerde çok hıçkırıyormu günde en az 2 3 defa hık hık dinliyorum yavrumuGünaydın kızlar. Nasılsınız. Hareketler güçlendi mi. Sanki içimde davul çalıyor oğlum. Bambaşka bağ kuruluyormuş meğer. Daha şimdiden sanki yanımda gibi
Ama o ameliyat bizim ameliyatımız. Şimdi bebek var bagısıklıgı yok. Oyuzden yapılmıyor mu.Yani burada biride söylemişti onca önemli büyük ameliyattan önce tetanoz yapılmıyor doğumdaki risklerden mi yapılıyor bu iğne beni tatmin etmedi açıklaması ikinciyi yaptırmam için ikna olmam gerek
Kiz bende ayni öyleyim. Sanki doğumu ben yapmışım. Bir aglama geliyor hüngür sakirAy yuh yani böyle bi şey söylenir mi
Ya ben instagramda yeni doğmuş bebek videolarına denk gelince hüngür hüngür ağlıyorum sizde öyle misiniz ben bu çocuğa ağlamaktan bakamicam herlde
Senin yaklaşımına tükürem ebeben ebeye yaptırmak istemiyorum dedim ayy beni
bi korkuttu sen hiç tetanozdan ölen bebek gördün mü dedi kasıla kasıla can veriyor dedi. yaptırmayacaksan tutacak tutacağım dedi. zaten gözyaşım gözümün ucunda, tamam yapalım dedim
peki neden başka ülkelerde böyle bir uygulama yok? madem bu kadar önemli onlar bebekleri önemsemiyor mu? işte bunlar kafamı karıştırıyor. ve dediğin gibi neden ameliyat olan diğer insanlar da önemsenmiyor....
Google da böyle diyorAma o ameliyat bizim ameliyatımız. Şimdi bebek var bagısıklıgı yok. Oyuzden yapılmıyor mu.
Ben bi kaç yerde kasılmaları artırdığını okudum hatta riskli gebeliklerde yapılmadı yazanlar vardı. Benimde ilk aşıdan sonra bi kaç gün kasılmalarım oldu buna bağladım ve biraz o yüzden çekindim ikinci dozdanSeni
Senin yaklaşımına tükürem ebeNe şom ağızlı insanlar var…
Acikcasi bende yaptırmayı düşünüyordum (bilgim olmadığı icin) Tr de Ünv okumus burda uzmanlığını yapmış çocuk dr ü arkadaşıma sordum mutlaka yaptır deyip sebebini açıklayınca razı oldum. Hatta esin de son 10 yılda yaptırmadıysa o da yaptırsın dedi. Yaptırdığın iyi olmus ama insan bu bos boğazlılara fitil oluyor
Aynı şeyi düşündüm çok ağlarım da yavrum annesi mutsuz zanneder diyorum sonra diyorum bı kenarda ağlar oyle giderim yanınaAy yuh yani böyle bi şey söylenir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?