Ben henüz yaptırmadigim icin doz konusunu bilmiyorumBen bi kaç yerde kasılmaları artırdığını okudum hatta riskli gebeliklerde yapılmadı yazanlar vardı. Benimde ilk aşıdan sonra bi kaç gün kasılmalarım oldu buna bağladım ve biraz o yüzden çekindim ikinci dozdan
Çok geçmiş olsun canım Rabbim hepimize şifa versin tüm grubumuz sağlıklı sıhhatli vaktinde yavrularımızı kucaklarımıza alalım inşallahBenim de geçen cuma dr kontrolünde ilk kez 14-9 çıkınca yakın takibe aldılar, tansiyon yüzünden simdi hastanede yatıyorum zaten. Ama buranın prosedürü yuzunden hastanedeyim, suan Elh hersey gayet normal. Hamilelikte yüksek tansiyon istenmeyen bisey, sen evde de tansiyon takibini yap sonuclardan dr unu bildir. Allah in izniyle daha fazla yükselmez stres yapma yeter.
Aminnn canım Allah razı olsunÇok geçmiş olsun canım Rabbim hepimize şifa versin tüm grubumuz sağlıklı sıhhatli vaktinde yavrularımızı kucaklarımıza alalım inşallah
Geçmiş olsun canım benim tansiyonum hep 13 tü gebelikten önce de böyleydi ilk zamanlar da böyleydi o yüzden şimdilik ilaca gerek duymadı doktor nette de araştırdım 14 ve üstü tehlikeli diyor gebelikte biraz da annenin kendini nasıl hissettiğiyle alakalı herhalde ben yine de takip edeceğim tabiki ama hiç bir sorunum yok gayet normalim çok şükür. Bebek plesantadan neden ayrılsın onu anlayamadım yüksek tansiyon bebeğe giden kan akımının şiddetini etkiliyor buna bağlı beslenmesi ve gelişim geriliği olabilirmiş ama onu ilk defa duydum.Canim gebelikte 13 14 sinir. Korkutmak istemiyorum ama 14 den sonra bebek plasantasindan ayrılıyor dedi doktor bana tabi bu hemen olmuyor. Surekli yüksek olursa olur. Ama sinirin altında tutmak önemli. Gebelikte kullanılan tansiyon ilaçları var. Bebege zarari yokmus. Yüksek çıkarsa ondan verir. Sen takipte kal. Ben 2 aydir kullaniyorum.
Yuhh diyorum yaaben ebeye yaptırmak istemiyorum dedim ayy beni
bi korkuttu sen hiç tetanozdan ölen bebek gördün mü dedi kasıla kasıla can veriyor dedi. yaptırmayacaksan tutacak tutacağım dedi. zaten gözyaşım gözümün ucunda, tamam yapalım dedim
peki neden başka ülkelerde böyle bir uygulama yok? madem bu kadar önemli onlar bebekleri önemsemiyor mu? işte bunlar kafamı karıştırıyor. ve dediğin gibi neden ameliyat olan diğer insanlar da önemsenmiyor....
Bizde bilekten ölçenden küçüklerden vardı ama o çok güvenilir gelmiyor bize, dr umuza soyleyince bize bunu vermisti bunla devam ettik. Bizdekinin tipi fotograftakiyle aynı ama markasını kontrol etmem gerek. Yorumlardan, satış yogunlugundan vs kestirebilirsin güvenirliliğini, birde hangisi daha iyi eczacılar da iyi bilir.Kızlar tansiyon aleti olarak memnun kaldığınız kullandığınız bir model marka var mı çok uçuk fiyatı olmayan ama doğru ölçüm yapan? tavsiye veren olursa çok sevinirim.
Kuzu suyu az mi iciyo acaba suyu bol icsim bi de havuc suyu oneriyorlarKızlar arkadaşımın suyu çok azalmış 37 haftalık yani pazartesi alacaz dedi doktor. Sizce su neden azalıyor belli sebebi var mı bunun. Nst de hep uyuyordu meğer ondanmış
Ayy sorma bende oyleyim. Bi başak burcu olarak gayet analitik realist bi insandim yani uzucu seylere bile aglayamayan biriydim ama şu an bebegimin dogumunu onu kucagima aldigim ani falan dusununce cildiriyorum yaAy yuh yani böyle bi şey söylenir mi
Ya ben instagramda yeni doğmuş bebek videolarına denk gelince hüngür hüngür ağlıyorum sizde öyle misiniz ben bu çocuğa ağlamaktan bakamicam herlde
Güle güle kullanmak nasip olsun inşallah canımKızlar biz sepet beşiğimizi aldık 12 aya kadar kullanım e bebek satıcısından aldım uyku seti ,cibinlik, yatak içerisinde. Yatam odama rahat sığar diye düşündüm bakalım inşallah güzel olur yorumlar iyi.
Ben de bu tip bakıyorum canım seninkinin markasını öğrenince yazarsan çok sevinirim teşekkür ediyorumBizde bilekten ölçenden küçüklerden vardı ama o çok güvenilir gelmiyor bize, dr umuza soyleyince bize bunu vermisti bunla devam ettik. Bizdekinin tipi fotograftakiyle aynı ama markasını kontrol etmem gerek. Yorumlardan, satış yogunlugundan vs kestirebilirsin güvenirliliğini, birde hangisi daha iyi eczacılar da iyi bilir.
Ne kadara aldın canimGüle güle kullanmak nasip olsun inşallah canımçok tatlı duruyor
Canım omron çok iyi halam yurtdışından getirmişti çok kullanışlı ve doğru sonucu veriyor .Bizde bilekten ölçenden küçüklerden vardı ama o çok güvenilir gelmiyor bize, dr umuza soyleyince bize bunu vermisti bunla devam ettik. Bizdekinin tipi fotograftakiyle aynı ama markasını kontrol etmem gerek. Yorumlardan, satış yogunlugundan vs kestirebilirsin güvenirliliğini, birde hangisi daha iyi eczacılar da iyi bilir.
Çok teşekkür ederiz teyzelerGüle güle kullanmak nasip olsun inşallah canımçok tatlı duruyor
1.349 TL aldım canım trendyolda da 1532 TL olması lazımNe kadara aldın canim
Perşembe günü gideceğim daha detaylı soracağım canım hayırlısıyla hepimiz sağlıcakla kavuşalım .Bunu ilk kez duydum benimde bebeğimin kalbinde parlaklık gözüktü ama tek odasında ve diğer her şeyi normal olduğu için doktor önemsiz dedi açıkçası üzerinde bile durmadım öyle deyince. Bu sekilďe kapanadabilirmis böyle yasayadabilirmis hicbir zararı da yokmuş. Ama doktor bana parlaklık demek kireçlenme gibi kalsiyum birikmesi vs oluyor dedi öyle açıklık gibi demedi hiç.
Sen de mi başaksın Eylül mü?Kuzu suyu az mi iciyo acaba suyu bol icsim bi de havuc suyu oneriyorlar
Ayy sorma bende oyleyim. Bi başak burcu olarak gayet analitik realist bi insandim yani uzucu seylere bile aglayamayan biriydim ama şu an bebegimin dogumunu onu kucagima aldigim ani falan dusununce cildiriyorum ya
Evet kuzum 20 eylulSen de mi başaksın Eylül mü?
aaa beennnnnBakın ne okudum kızlar. Toxo pozitif olanlar afişe oldunuz
Omron koldan ölçen basic model daha yeni hepsiburada dan aldım Benim de hastanedeKızlar tansiyon aleti olarak memnun kaldığınız kullandığınız bir model marka var mı çok uçuk fiyatı olmayan ama doğru ölçüm yapan? tavsiye veren olursa çok sevinirim.
Yok çok şükür kırık filan yok ama fibromiyalji var ben de belli noktalarda ağrılar oluşuyor. Tedavisi olmadığı için de onunla yaşamaya öğrendim belli noktalarda ağrılar normalleşti benim için. Ama bu kaburgalarımda ilk defa oldu ve bazen boş bulunuyorum böyle gülüyorum gülerken sanki son kaburgalarım kırılıyorda etime saplanıyor birazda karnım büyüdü sanırım ondanBen de hapşırırken çok acıtıyor hatta hapşırmakta zorlanıyorum . Bebişler artık büyüyor ben kızımda da bu şekilde olmuştum hatta ilerleyen haftalarda malesef artmıştı . Siz de öncesinde kaburganızda herhangi bir problem olmuşmuydu kırık vb soğuklar geldi bu sebeple ağrında olabilir .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?