2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Ben henüz yaptırmadigim icin doz konusunu bilmiyorum benim dr lardan yada arkadastan birsey ogrenirsem yazarım.

Çok geçmiş olsun canım Rabbim hepimize şifa versin tüm grubumuz sağlıklı sıhhatli vaktinde yavrularımızı kucaklarımıza alalım inşallah

Geçmiş olsun canım benim tansiyonum hep 13 tü gebelikten önce de böyleydi ilk zamanlar da böyleydi o yüzden şimdilik ilaca gerek duymadı doktor nette de araştırdım 14 ve üstü tehlikeli diyor gebelikte biraz da annenin kendini nasıl hissettiğiyle alakalı herhalde ben yine de takip edeceğim tabiki ama hiç bir sorunum yok gayet normalim çok şükür. Bebek plesantadan neden ayrılsın onu anlayamadım yüksek tansiyon bebeğe giden kan akımının şiddetini etkiliyor buna bağlı beslenmesi ve gelişim geriliği olabilirmiş ama onu ilk defa duydum.

Yuhh diyorum yaa 1990-1996 arası ülkemizde 10 bebekte görülmüş ve 10u da evde doğup hijyenik olmayan koşullarda kordonları kesilmiş. Eğer ki böyle bir ihtimal varsa evde doğum yani, herkes yaptırsın. Ama şuanda 10 binde 1 midir evde doğum ülkemizde, durum böyleyken neyin korkutmasın bu

Kızlar tansiyon aleti olarak memnun kaldığınız kullandığınız bir model marka var mı çok uçuk fiyatı olmayan ama doğru ölçüm yapan? tavsiye veren olursa çok sevinirim.

Kızlar tansiyon aleti olarak memnun kaldığınız kullandığınız bir model marka var mı çok uçuk fiyatı olmayan ama doğru ölçüm yapan? tavsiye veren olursa çok sevinirim.
Bizde bilekten ölçenden küçüklerden vardı ama o çok güvenilir gelmiyor bize, dr umuza soyleyince bize bunu vermisti bunla devam ettik. Bizdekinin tipi fotograftakiyle aynı ama markasını kontrol etmem gerek. Yorumlardan, satış yogunlugundan vs kestirebilirsin güvenirliliğini, birde hangisi daha iyi eczacılar da iyi bilir.

Eklentiler

• E9553BF0-B8BD-478F-852B-32629B492572.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 73
Kızlar arkadaşımın suyu çok azalmış 37 haftalık yani pazartesi alacaz dedi doktor. Sizce su neden azalıyor belli sebebi var mı bunun. Nst de hep uyuyordu meğer ondanmış
Kuzu suyu az mi iciyo acaba suyu bol icsim bi de havuc suyu oneriyorlar
Ay yuh yani böyle bi şey söylenir mi

Ya ben instagramda yeni doğmuş bebek videolarına denk gelince hüngür hüngür ağlıyorum sizde öyle misiniz ben bu çocuğa ağlamaktan bakamicam herlde
Ayy sorma bende oyleyim. Bi başak burcu olarak gayet analitik realist bi insandim yani uzucu seylere bile aglayamayan biriydim ama şu an bebegimin dogumunu onu kucagima aldigim ani falan dusununce cildiriyorum ya

Güle güle kullanmak nasip olsun inşallah canım çok tatlı duruyor

Ben de bu tip bakıyorum canım seninkinin markasını öğrenince yazarsan çok sevinirim teşekkür ediyorum

Canım omron çok iyi halam yurtdışından getirmişti çok kullanışlı ve doğru sonucu veriyor .
Güle güle kullanmak nasip olsun inşallah canım çok tatlı duruyor
Çok teşekkür ederiz teyzeler
Ne kadara aldın canim
1.349 TL aldım canım trendyolda da 1532 TL olması lazım

Perşembe günü gideceğim daha detaylı soracağım canım hayırlısıyla hepimiz sağlıcakla kavuşalım .

Sen de mi başaksın Eylül mü?

Bakın ne okudum kızlar. Toxo pozitif olanlar afişe oldunuz

Eklentiler

• Screenshot_20221022_151915_com.instagram.android.webp
    43,3 KB · Görüntüleme: 69
  • Screenshot_20221022_151852_com.instagram.android.webp
    45,4 KB · Görüntüleme: 68
Omron koldan ölçen basic model daha yeni hepsiburada dan aldım Benim de hastanede
14/10 çıktı Bir kez hastanede ve evdeki takiplerim iyi şimdilik

Yok çok şükür kırık filan yok ama fibromiyalji var ben de belli noktalarda ağrılar oluşuyor. Tedavisi olmadığı için de onunla yaşamaya öğrendim belli noktalarda ağrılar normalleşti benim için. Ama bu kaburgalarımda ilk defa oldu ve bazen boş bulunuyorum böyle gülüyorum gülerken sanki son kaburgalarım kırılıyorda etime saplanıyor birazda karnım büyüdü sanırım ondan önemli bişey olmasında napalım sayılı gün diyeceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…