- 20 Haziran 2022
- 467
- 766
- 53
- 37
Benim sırt ağrım klasikti hamilelikte şiddetlendi göğüslerim büyüdü ve sırtıma ağırlık yapıyor. Kimi görsem yalvarıyorum iki dakika masaj yapsın diyeBenim de sirt tarafimdaki kaburgalarim agriyor cok sinir bozucu
Sicak su torbasi daha etkiliBenim sırt ağrım klasikti hamilelikte şiddetlendi göğüslerim büyüdü ve sırtıma ağırlık yapıyor. Kimi görsem yalvarıyorum iki dakika masaj yapsın diyeama sırt ağrısı için sıcak havluyu sırtınıza koyarsanız acayip rahatlık veriyor. Misal çay yaptınız bir havluyu nihale gibi kullanın havluyu ısıtınca sırtınıza koyun sauna etkisi yapıyor ben arada yapıyorum. Kalıcı bir çözüm değil ama etkisi o an için süper
Ara ara oluyor bazende pozisyonu rahat olmayınca rahat hareket edemiyor endişelenme çok sukur herşey yolundadır günde bir kez daha hissetsen yeterlidirGöreceli bir soru soracağım ama soracağım
Bebiş hareketlerini günde ne kadar hissediyorsunuz? Ben geçen haftalarda çok hissediyordum, hatta bir derdi var sandımama bu hafta çok sakinleşti... 2 gün önce kontrolüm vardı her şey yolunda. Ama neden böyle yapıyor duruşuyla falan mı alakalı acaba ya da uyuyor mu
tabi mutlaka hissediyorum ama işte bi çılgın gibiAra ara oluyor bazende pozisyonu rahat olmayınca rahat hareket edemiyor endişelenme çok sukur herşey yolundadır günde bir kez daha hissetsen yeterlidir
Kontrolün de yolundaymış. Bi sıkıntı olduğunu sanmıyorum fıstıgım. Bu yüzden verebileceğim tek cevap; “bebişin canı öyle istemiştirGöreceli bir soru soracağım ama soracağım
Bebiş hareketlerini günde ne kadar hissediyorsunuz? Ben geçen haftalarda çok hissediyordum, hatta bir derdi var sandımama bu hafta çok sakinleşti... 2 gün önce kontrolüm vardı her şey yolunda. Ama neden böyle yapıyor duruşuyla falan mı alakalı acaba ya da uyuyor mu
Rahim ağzında açılma vardı degil mi ne kadardi mincir ? Adina cok sevindimMerhaba kızlar bugün kont vardi çok şükür açılma alanı kapanmış protestan ise yaramış perşembe tekrar kont var şimdi 10 gün dinlen dedi doktor okadar rahatladimki normalde bugün dikisi atacakti çok sukur kont şeklinde devam edeceğiz
ahh aynı benimkiKontrolün de yolundaymış. Bi sıkıntı olduğunu sanmıyorum fıstıgım. Bu yüzden verebileceğim tek cevap; “bebişin canı öyle istemiştir”
Mesela ben de dün doktora dert yandım, hiç durmuyor kıpır kıpır, cok korkuyorum diye. Dünden beri , bi uslanmalar efendime söliyim çaktırmadan usul usul hareketler fln
bu durumla ilgili bir bilgim yok ama, youtubeda bu şekilde videolar var. çok fazla olumsuz durum söylenip de sağlıklı doğan bebeklerini anlatan kişiler var. onları izlemeni tavsiye ederim. sağlıkla kavuşun inşallahHanımlar merhaba. Allah nasip ederse ben de mart başında oğluma kavuşacağım. Şubat anneleri detaylı ultrasonlarını yaptırdı/yaptırıyor. Siz benden öndesiniz diye bilgi almak için buraya yazıyorum. Ben de detaylı ultrasonumu dün perinatolojide yaptırdım. Lateral ventrikül genişliği 8 mm ve ense kalınlığı 5.8 mm çıktı. Bu iki değer dışında her şey normal, başka hiçbir sorun yok. Bahsettiğim değerlerin üst sınırda olduğu ve takip edilmesi gerektiği söylendi. Değerler artarsa tehlikeliymiş, sendromlu bir bebek olabilirmiş. Aranızda böyle bir şeyle karşılaşıp daha sonraki kontrollerde bu değerleri artan ya da azalan oldu mu?
Kuzum galiba pozisyondan dolayi oyle oluyor benim de oyle oluyo 2 gun cok aktif 2 gun sakin boyle geciyo hatta dun sabah yatakta yatarken aklima dustu bebek hareketleri neden az olur diye google hazretlerine yazdim. Tam o sirada bi basladi Allahh irdan oraya kaymalar tekmeler taklalar resmen izleyecem diye 1 saat yataktak cikamadim hala da devam ediyor aşk yasiyorum boyle oldugu zaman cok seviyorum hic yalniz hissetmiyorumGöreceli bir soru soracağım ama soracağım
Uyuduğunda hareket etmiyorsa benim bebem 5 dk bile uyumuyorGöreceli bir soru soracağım ama soracağım
Ben bugün bi tame köpek gördüm memeleri sarkmıştı yeni anne belli ki döndüm ona dedim ki sen de anne misin benim gibi başladım ağlamaya eşim diyor noluyor sanaAy yuh yani böyle bi şey söylenir mi
Ya ben instagramda yeni doğmuş bebek videolarına denk gelince hüngür hüngür ağlıyorum sizde öyle misiniz ben bu çocuğa ağlamaktan bakamicam herlde
yaa ben de öyle hareket ettiği zaman hiç kalkmıyorum yerimden durmasın diyeKuzum galiba pozisyondan dolayi oyle oluyor benim de oyle oluyo 2 gun cok aktif 2 gun sakin boyle geciyo hatta dun sabah yatakta yatarken aklima dustu bebek hareketleri neden az olur diye google hazretlerine yazdim. Tam o sirada bi basladi Allahh irdan oraya kaymalar tekmeler taklalar resmen izleyecem diye 1 saat yataktak cikamadim hala da devam ediyor aşk yasiyorum boyle oldugu zaman cok seviyorum hic yalniz hissetmiyorum
aslında bi yerde uyurken de hareket ettiğini okumuştum. ama kendimi bu sekilde teselli ediyorumUyuduğunda hareket etmiyorsa benim bebem 5 dk bile uyumuyorYemin ederim beni bile sarsıyor göbeğim ordan oraya gidiyor 7/24 kudurma peşinde şişko mudur nedir. Biraz önce hareketlerini izliyorduk eşimle, mideme tekmeyi bi koydu memem hopladı gülmekten öldük
Ya bende diyorum ki oyle gorunce kopekte olsan ana olunca vucudun deforme oluyorBen bugün bi tame köpek gördüm memeleri sarkmıştı yeni anne belli ki döndüm ona dedim ki sen de anne misin benim gibi başladım ağlamaya eşim diyor noluyor sana
19 diye ölçü ama bugün çok sukur o aralik azalmışRahim ağzında açılma vardı degil mi ne kadardi mincir ? Adina cok sevindim
Allaha emanet Insalah birşey olmaz ama sen genede hareketlerine dikkat et böyle ince bir Şancı gibi dimi birden anı hareketlerde oluyor bu arada iyi eğlencelerKızlar kapadokyadayız eşimle yıldönümümüz için geldik, bugün ufak bi yerden atladım aşa inerken 10 cm yoktu bile sonra eşim bana dikkat et dedi bebek için benim de içime korku girdi hemen karnım ağrımaya başladı sonra karnıma dokundum dedim oğlum iyi msiin hareket et üzme anneni yavrum sanki duydu beni tekme attı allahım ben o kadar mutlu oldum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?