2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Hıçkırdığı nasıl anlaşılıyor ki

Teşekkür ederim yorumunuz için

Bende dünden beri hissetmedim. Once cok hissederdim. Biraz kaygılıyım. Hafta sonu tatili mi yapiyor acaba. Hafta sonu hic uyanmamak benim hayalimdi.

Bende dünden beri hissetmedim. Once cok hissederdim. Biraz kaygılıyım. Hafta sonu tatili mi yapiyor acaba. Hafta sonu hic uyanmamak benim hayalimdi.

bu konuyla ilgili bir düşüncem var ama emin değilim. benim bebemin sessizliği hep ultrasondan sonraya denk geliyor. bir sonraki ultrasonda yine gözlemleyeceğim. bazı ülkelerde detaylı ultrason dışında veya gerekmedikçe hiç bakılmıyormuş bebeği strese soktuğu düşünüldüğü için

Kuzum benim iki hafta oldu ultrasona girmeyeli iki gün bende hissetmedim yeni yeni başladı. Ultrasondan etkilendiklerini sanmıyorum

Kızlar 2,5 yıl önce 3 doz tetanoz aşısı oldum ben son dozu olsaydım ömür boyu koruyucu olacaktı ama ihmal ettim şimdi yeni gebelikte sıfırdan aşı olmam gerekiyor mu?

Benimde 10 12 gun oldu en son ugs den. Ilk gebeligimde ben dogal olacam bebegimi cihaza maruz birakmayacam diye bir düşünceye sahiptim . Kalp atisi. Cinsiyet ve son aylar da giderim diyordum. Ama onu kaybedince simdi eve ugs alasim vardi. Her dakika kalbini duymak bakmak için
Doktor kontrolunde olanlar. Surekli hastanede kalanlar bu duruma gunde üç beş kez maruz kalıyor. Insallah bir sakıncası yoktur

Kızlar 2,5 yıl önce 3 doz tetanoz aşısı oldum ben son dozu olsaydım ömür boyu koruyucu olacaktı ama ihmal ettim şimdi yeni gebelikte sıfırdan aşı olmam gerekiyor mu?
Bence gerekiyor olabilir
Cunku her gebelikte yeniden yapıyorlarmış. Yine de bir ebe ye sormak lazim tabi

Kuzum benim iki hafta oldu ultrasona girmeyeli iki gün bende hissetmedim yeni yeni başladı. Ultrasondan etkilendiklerini sanmıyorum

ben de bir sakıncası olduğunu düşünmüyorum ama S serabeyaz ın da dediği gibi bebis kendini korumaya alıyor olabilir. kendini korumaya alıp uyuyormuş valla ben de zırt pırt ultrasona giriyorum girmezsem çatlarım

Bence gerekiyor olabilir
Cunku her gebelikte yeniden yapıyorlarmış. Yine de bir ebe ye sormak lazim tabi
Öf ya ümit fakirin ekmeğidir dedim ilk doz çok ağrı yapıyordu öyle hatırlıyorum 2’inci 3’üncü ağrı yapmamıştı ama kaçıncı hafta olcaktım bunu

Zerefim bence hiiiç ilgisi yok. Öyle denk gelmiştir. Radyasyon yok bi şey yok. Öyle olsa, kendi eşlerine va baktırmaz doktorlar böyle düşün
Bence hamilelikte hareketlerimize dikkat etmemiz lazım. Ne biliym ata binmemeliyiz, işte koşu yapmamalıyız fln bunun dışında , saç boyamakmış, kestirmekmiş, doktorun verdiği ilaçtan ya da asıdan şüphe etmekmiş, şunu cok yersem cok iyi olurmuş, bunu bunu asla ve asla ağzıma sokmamalıymışım, şunu hiç giymemeliymişim tarzı şeyleri absürt buluyorum. Sadece içinin rahat ettiği tarzda süreci tamamlarsın olur biter. Cok büyütüp kendimizi de yormayalım, yıpratmayalım bebeğim dimi ama

Öf ya ümit fakirin ekmeğidir dedim ilk doz çok ağrı yapıyordu öyle hatırlıyorum 2’inci 3’üncü ağrı yapmamıştı ama kaçıncı hafta olcaktım bunu
Ben 5 doz falan yaptırmıştım o yüzden sağlık ocağındaki ebe gerek yok dedi yapmadı. Doktorum sordu dedim ebe gerek görmedi tamam o zaman dedi

zaten türkiyeki doktorlar kesinlikle bir zararı olmadığını düsünüyor. baska ülkelerin doktorları bu sekilde düsünüyormus. onların dediği gibi olsa bile, bebegim nasıl diye düsünüp kendimi yiyeceğime bakar rahatlarım daha iyi stres daha cok zarar verir. ya da mesela diğer her türlü konuda da o sekilde, ası olmayıp ya bir sey olursa korkusuyla yasamaktansa ası yaptırıyorum. seker yüklemesi hakkında da çok fazla kötü yorum okudum, ama yine aynı mantık, ya sekerimle bebeğime zarar verirsem diye kendimi yemektense yaptırmak çok daha iyi. yediğimi içtiğimi de hiç düşünmüyorum ben ne yersem mutlu olacaksam onu yiyorum. o yüzden aynı fikirdeyim en güzeli kendimizi en rahat hissettiğimiz şekilde olmak

İyi akşamlar, nasılsınız kızlar? Birşey soracağım şimdi benim bebiş 2 gündür akşamları çok hareketleniyor. Ama eskiden hep gurultu gibiydi. Artık baya hissediyorum hareketlerini birde kaşık tarafıma doğru hareket ettiğinde tuvaletim geliyor birden. Birde ben dikişli olduğum için dikişlerim zarar görür mü acaba diye korktum. Bir de doktorum detaylı randevusunda 34ü görürüz ama 36 hedefimiz dedi inşaallah bakalım. Suyum gelirse dikişlerden geçermi diye sordum evet ama kanlı gelebilir dedi öyle bir durumda hemen hastaneye gelmelisin dedi. Hatta eşimle ambulans ayarlamayı konuştular. Ben korktuğumu belli etmedim ama biraz korktum. Öyle işte kızlar hepimizi Allah’a emanet ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…