Benimde aklım onda girip bir bakayım dedim.Q Queen_bee17 nasilsin kuzum sesin cikmadi bugun aklima geldi bi yaziyim dedim
Benim ensem ve başımın arkası feci şekilde ağrıyor bazen, ağrı varken tansiyonum ölçüldü ama normaldi. Sağlık ocağındaki duruş bozukluğuyla alakalı olabilir vs dedi de ona çok güvenmiyorum başka sebebi ne olabilir ki bu ağrınınKızlar ya tansiyon hep enseden ağrı şeklinde mi vurur? Kafamın arka üst tarafında ağrı var, yeterince su içmedim ve yoruldum uykusuzluğum da var ondan mı yoksa tansiyon mu acaba?
Kızlar ya tansiyon hep enseden ağrı şeklinde mi vurur? Kafamın arka üst tarafında ağrı var, yeterince su içmedim ve yoruldum uykusuzluğum da var ondan mı yoksa tansiyon mu acaba?
Benim ensem ve başımın arkası feci şekilde ağrıyor bazen, ağrı varken tansiyonum ölçüldü ama normaldi. Sağlık ocağındaki duruş bozukluğuyla alakalı olabilir vs dedi de ona çok güvenmiyorum başka sebebi ne olabilir ki bu ağrının
21. Haftaya girdiğinde gel demisti ama ben biraz düşündüm taşındım ancak karar verip 23. Hafta girdiğinde gittimÖf ya ümit fakirin ekmeğidir dedim ilk doz çok ağrı yapıyordu öyle hatırlıyorum 2’inci 3’üncü ağrı yapmamıştı ama kaçıncı hafta olcaktım bunu
Ense de agriyor ama benim daha çok enseyle birlikte özellikle tepe kismi ve her yeri agriyor tansiyonda.Kızlar ya tansiyon hep enseden ağrı şeklinde mi vurur? Kafamın arka üst tarafında ağrı var, yeterince su içmedim ve yoruldum uykusuzluğum da var ondan mı yoksa tansiyon mu acaba?
Q Queen_bee17 nasilsin kuzum sesin cikmadi bugun aklima geldi bi yaziyim dedim
Hastanedeyim kızlar. 24+0 oldum bugün. 3 gündür yumurta yemiyorum bugn hatta baya proteinsizdi de, ona çare düşünmeye çalışıyoruz. Sabah kasılmalar vardı akşam yoktu stabil değil hala. Usg de 700g çıktı daha önden gidiyordu biraz yavaşlamış sanki yada belli ölçüm yapan Dr la alakalıdır. Hunilesme ve kısalık devam yazdırdı notlaraBenimde aklım onda girip bir bakayım dedim.
Nasılsın canım taburcu olmadin değil mi? Hastanede yeme icmen nasıl ihmal etme lütfen hamilesin sen.
Tamam canım bende bi gideyim bakalım ne diyecekler teşekkür ederim21. Haftaya girdiğinde gel demisti ama ben biraz düşündüm taşındım ancak karar verip 23. Hafta girdiğinde gittimhic birsey soylemedi bence bu haftalarda gitsen olur.
2. Doz icin 5 hafta sonra çağırdı.
kıyamam oğluşunaHastanedeyim kızlar. 24+0 oldum bugün. 3 gündür yumurta yemiyorum bugn hatta baya proteinsizdi de, ona çare düşünmeye çalışıyoruz. Sabah kasılmalar vardı akşam yoktu stabil değil hala. Usg de 700g çıktı daha önden gidiyordu biraz yavaşlamış sanki yada belli ölçüm yapan Dr la alakalıdır. Hunilesme ve kısalık devam yazdırdı notlaragünde 3 kez antibiyotik serum ve progestan vajinal devam. Oğlumu aşırı özledim hep gözlerim dolu dolu, işin kötüsü o da çok özledi bu daha çok can acıtıyor her şeyi ben gelince yapmak için öteliyor ve sürekli ne zaman geliyorsun diyor.. Düğüm düğüm kalbim ankarada yaşıyor olsak bence 2 3 güne taburcu edebilirlerdi ama şehir dışı olunca zorluyorlar sanırım..
Hastanedeyim kızlar. 24+0 oldum bugün. 3 gündür yumurta yemiyorum bugn hatta baya proteinsizdi de, ona çare düşünmeye çalışıyoruz. Sabah kasılmalar vardı akşam yoktu stabil değil hala. Usg de 700g çıktı daha önden gidiyordu biraz yavaşlamış sanki yada belli ölçüm yapan Dr la alakalıdır. Hunilesme ve kısalık devam yazdırdı notlaragünde 3 kez antibiyotik serum ve progestan vajinal devam. Oğlumu aşırı özledim hep gözlerim dolu dolu, işin kötüsü o da çok özledi bu daha çok can acıtıyor her şeyi ben gelince yapmak için öteliyor ve sürekli ne zaman geliyorsun diyor.. Düğüm düğüm kalbim ankarada yaşıyor olsak bence 2 3 güne taburcu edebilirlerdi ama şehir dışı olunca zorluyorlar sanırım..
Kiyamam kuzum ya. Her sey yoluna girecek sag salim iki kuzunla beraber olacaksin biraz sabir insaAllah yuregini ferah tutHastanedeyim kızlar. 24+0 oldum bugün. 3 gündür yumurta yemiyorum bugn hatta baya proteinsizdi de, ona çare düşünmeye çalışıyoruz. Sabah kasılmalar vardı akşam yoktu stabil değil hala. Usg de 700g çıktı daha önden gidiyordu biraz yavaşlamış sanki yada belli ölçüm yapan Dr la alakalıdır. Hunilesme ve kısalık devam yazdırdı notlaragünde 3 kez antibiyotik serum ve progestan vajinal devam. Oğlumu aşırı özledim hep gözlerim dolu dolu, işin kötüsü o da çok özledi bu daha çok can acıtıyor her şeyi ben gelince yapmak için öteliyor ve sürekli ne zaman geliyorsun diyor.. Düğüm düğüm kalbim ankarada yaşıyor olsak bence 2 3 güne taburcu edebilirlerdi ama şehir dışı olunca zorluyorlar sanırım..
Canım geçiçek bunlarda sağlıkla kucağına alda hayırlısıyla, oğluna hasretini çok iyi anlıyorum ama kardeşi için birazcık daha zaman geçmeliki sağlıkla gelsin bebiş, babasıda senin yanındamı yoksa oğlanın yanındamı , baba olursa biraz daha mutlu olur.Hastanedeyim kızlar. 24+0 oldum bugün. 3 gündür yumurta yemiyorum bugn hatta baya proteinsizdi de, ona çare düşünmeye çalışıyoruz. Sabah kasılmalar vardı akşam yoktu stabil değil hala. Usg de 700g çıktı daha önden gidiyordu biraz yavaşlamış sanki yada belli ölçüm yapan Dr la alakalıdır. Hunilesme ve kısalık devam yazdırdı notlaragünde 3 kez antibiyotik serum ve progestan vajinal devam. Oğlumu aşırı özledim hep gözlerim dolu dolu, işin kötüsü o da çok özledi bu daha çok can acıtıyor her şeyi ben gelince yapmak için öteliyor ve sürekli ne zaman geliyorsun diyor.. Düğüm düğüm kalbim ankarada yaşıyor olsak bence 2 3 güne taburcu edebilirlerdi ama şehir dışı olunca zorluyorlar sanırım..
Oy kıyamam oğluna. Canım benim geçecek bu günlerde. Iki bebeğin iki kolunda rahat bir nefes alacaksin. Şu an en zorlu olanindasin ve çok iyi idare ediyorsun süreci.Hastanedeyim kızlar. 24+0 oldum bugün. 3 gündür yumurta yemiyorum bugn hatta baya proteinsizdi de, ona çare düşünmeye çalışıyoruz. Sabah kasılmalar vardı akşam yoktu stabil değil hala. Usg de 700g çıktı daha önden gidiyordu biraz yavaşlamış sanki yada belli ölçüm yapan Dr la alakalıdır. Hunilesme ve kısalık devam yazdırdı notlaragünde 3 kez antibiyotik serum ve progestan vajinal devam. Oğlumu aşırı özledim hep gözlerim dolu dolu, işin kötüsü o da çok özledi bu daha çok can acıtıyor her şeyi ben gelince yapmak için öteliyor ve sürekli ne zaman geliyorsun diyor.. Düğüm düğüm kalbim ankarada yaşıyor olsak bence 2 3 güne taburcu edebilirlerdi ama şehir dışı olunca zorluyorlar sanırım..
Boyun düzleşmesinden de olabilir ben hep tansiyon sanıyordum meğersem kollarımı çok yordugumda boynuma vuruyormus düzleşme çıkmıştı şimdi fıtığa çevirdi malesef genç yaşta anneannemle aynı hastalıklarım varBenim ensem ve başımın arkası feci şekilde ağrıyor bazen, ağrı varken tansiyonum ölçüldü ama normaldi. Sağlık ocağındaki duruş bozukluğuyla alakalı olabilir vs dedi de ona çok güvenmiyorum başka sebebi ne olabilir ki bu ağrının
AY BEN HALA YUMURTA YİYEMİYORUM YA. BALIK TAVUK FALAN DA OLMUYOR KOKULARI COK KOTU. şu dakkaya kadar yumurtasız etsiz geldim.Hastanedeyim kızlar. 24+0 oldum bugün. 3 gündür yumurta yemiyorum bugn hatta baya proteinsizdi de, ona çare düşünmeye çalışıyoruz. Sabah kasılmalar vardı akşam yoktu stabil değil hala. Usg de 700g çıktı daha önden gidiyordu biraz yavaşlamış sanki yada belli ölçüm yapan Dr la alakalıdır. Hunilesme ve kısalık devam yazdırdı notlaragünde 3 kez antibiyotik serum ve progestan vajinal devam. Oğlumu aşırı özledim hep gözlerim dolu dolu, işin kötüsü o da çok özledi bu daha çok can acıtıyor her şeyi ben gelince yapmak için öteliyor ve sürekli ne zaman geliyorsun diyor.. Düğüm düğüm kalbim ankarada yaşıyor olsak bence 2 3 güne taburcu edebilirlerdi ama şehir dışı olunca zorluyorlar sanırım..
Siz iyi olun yeter ki bugünler İnan ki geçecekHastanedeyim kızlar. 24+0 oldum bugün. 3 gündür yumurta yemiyorum bugn hatta baya proteinsizdi de, ona çare düşünmeye çalışıyoruz. Sabah kasılmalar vardı akşam yoktu stabil değil hala. Usg de 700g çıktı daha önden gidiyordu biraz yavaşlamış sanki yada belli ölçüm yapan Dr la alakalıdır. Hunilesme ve kısalık devam yazdırdı notlaragünde 3 kez antibiyotik serum ve progestan vajinal devam. Oğlumu aşırı özledim hep gözlerim dolu dolu, işin kötüsü o da çok özledi bu daha çok can acıtıyor her şeyi ben gelince yapmak için öteliyor ve sürekli ne zaman geliyorsun diyor.. Düğüm düğüm kalbim ankarada yaşıyor olsak bence 2 3 güne taburcu edebilirlerdi ama şehir dışı olunca zorluyorlar sanırım..
Rabbim yarcımcın olsun kuzum işin çok zor herşeyi iki kat düşünmek zorundasın ikisi de evladın.Heleki erkek çocukları çok anneciler oğlumdan biliyorum babasını 4 haftadır görmüyor aaa göremedim de demiyor oysa aynı ilçedeyiz.Ama bir yere gitsin annemle falan beni özler ağlar gel diye.Bu hasrette biter canım sağlığını bebişi düşün herşey güzel olsun da inşallahHastanedeyim kızlar. 24+0 oldum bugün. 3 gündür yumurta yemiyorum bugn hatta baya proteinsizdi de, ona çare düşünmeye çalışıyoruz. Sabah kasılmalar vardı akşam yoktu stabil değil hala. Usg de 700g çıktı daha önden gidiyordu biraz yavaşlamış sanki yada belli ölçüm yapan Dr la alakalıdır. Hunilesme ve kısalık devam yazdırdı notlaragünde 3 kez antibiyotik serum ve progestan vajinal devam. Oğlumu aşırı özledim hep gözlerim dolu dolu, işin kötüsü o da çok özledi bu daha çok can acıtıyor her şeyi ben gelince yapmak için öteliyor ve sürekli ne zaman geliyorsun diyor.. Düğüm düğüm kalbim ankarada yaşıyor olsak bence 2 3 güne taburcu edebilirlerdi ama şehir dışı olunca zorluyorlar sanırım..
Bir an önce her şey normale döner ve evine gidersin inşallahHastanedeyim kızlar. 24+0 oldum bugün. 3 gündür yumurta yemiyorum bugn hatta baya proteinsizdi de, ona çare düşünmeye çalışıyoruz. Sabah kasılmalar vardı akşam yoktu stabil değil hala. Usg de 700g çıktı daha önden gidiyordu biraz yavaşlamış sanki yada belli ölçüm yapan Dr la alakalıdır. Hunilesme ve kısalık devam yazdırdı notlaragünde 3 kez antibiyotik serum ve progestan vajinal devam. Oğlumu aşırı özledim hep gözlerim dolu dolu, işin kötüsü o da çok özledi bu daha çok can acıtıyor her şeyi ben gelince yapmak için öteliyor ve sürekli ne zaman geliyorsun diyor.. Düğüm düğüm kalbim ankarada yaşıyor olsak bence 2 3 güne taburcu edebilirlerdi ama şehir dışı olunca zorluyorlar sanırım..
günaydın canım geçmiş olsun.yakınında sağlık ocağı varsa bi uğra istersen.açlık yada susuzluk değilse sebebi bi araştırsınlar kuzumKızlar günaydın, baş ağrısı ile yattım baş ağrısı ile uyandım sabah şimdi şimdi biraz iyiyim şükür. Allah kimseye baş ağrısı vermesin. Yarım limonlu su içtim. Biraz da boğaz ağrım gibi vardı sabahları olan ama o da iyi şimdi şükür.
Q Queen_bee17 aklım sendeydi valla iyi ki açıklama yapmışsın. Ne güzel bak 24+0 olmuşsun. Allah zamanı su gibi geçirsin sana ve oğluşuna inşallah. usg de düşük çıktığını düşünme makineden doktordan da değişiyor, bana şehir hastanesinde bebişe 10 gün arayla aynı ölçümü söylemişlerdi. Senin bulunduğun yeri bilmiyorum ama kadın doğum polikliniğinde öyle süper makineler yok malesef. Hatta hocaya 10 gün öncede aynı ölçümü söylediniz dediğimde beni başka bi poliklinik odasına alıp ordaki makine ile ölçüm yapmışlardı. Ona kafanı takma yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?