2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Çok teşekkür ediyorum kızlar tüm güzel temennileriniz için sabah sancılar yine yüksek çıktı baya. Şimdi serum veriyorlar sonra yine nstye bağlayacaklar. Pesser halka düşünmez misiniz dedim 2.serklaja çok sıcak bakılmıyor sanki. Durumuma göre hocayla karar verilir dediler. Şimdiye kadar da tutan Dikiş değilmiş dikiş çok aşağıda dediler. Her biri farklı bişi söylüyor bakalım

Canım kilo gayet iyi niye onu takmıyon ki kafana. 29 haftalarda bile bebekler 900 gram oluyor.

Canım bu dikiş işini anlamadım ben şimdi sana dikiş atan doktorun beceriksizliğimi yukarı atamaması, yoksa adamın elinden gelen omuydu acaba daha yukarı atılamazmıydı riskli olur diyemi aşağı attı.

Her ne olursa olsun sonu güzel olsun canım annelik zor ama üstesinden gelicekain gelicez inşaAllah

Çok güzel olmuş moral olmuş olur ikinizede :) seninbaş ağrında geçer sohbet muhabbet derken

Rabbım yardimcin olsun canım evde cocuk bırakmak ayrı Bi zorluk bende hep o kısmı düşünüyorum benim kızım bide özel gereksinimli 10 yaşında inşallah sağlıkla kavuşuruz yavrularimiza

Bizden bol selam ve kucak dolusu sevgi götür geçmiş olsun bol muhabbetler kafa dağıtın biraz

Sen bu dikişe bir dünya para vermişsindir faydasızsa neden istendi seni neden yordular doktor kaynaklı ise hakkını mutlaka ara böyle bırakma

Rabbım yardimcin olsun canım evde cocuk bırakmak ayrı Bi zorluk bende hep o kısmı düşünüyorum benim kızım bide özel gereksinimli 10 yaşında inşallah sağlıkla kavuşuruz yavrularimiza
İnşallah canım allah sağlıklı güzel günlerde kavuştursun sizi evlatlarınıza.

Yani prof dü yapan da ama bence risksiz olsun bebeğe yaklaşma ak için öyle yaptı bilemiyorum ki.. Ona sorsan mikemmel yaptı kasılmalar olmasaydı bari önümüzü belki daha net görürdük

Babynest düşünenler çantalı olanları daha iyi değil mi kullanım yaşı 0-2 yaş arası yazıyor

Eklentiler

• 20221024_120504.webp
    45,6 KB · Görüntüleme: 32
  • 20221024_120451.webp
    37,6 KB · Görüntüleme: 38
Ya biliyor musun bende anlamadım. Beceriksiz birine mi denk geldi noldu anlamak güç. Dikiş tutmuyorsa ne tutuyor o zmn? Garip
Bu arada benim dikişimi de bu sefer asagıdan attım dedi doktorum. Öncekine göre cok daha rahatım, konforluyum aslında günlük işleri yaparken. Asagıdan daha rahatmış demek ki diye konuştuk eşimle geçen gün hatta. Q Queen_bee17 inş gecicek bu zor günler canım

Yani prof dü yapan da ama bence risksiz olsun bebeğe yaklaşma ak için öyle yaptı bilemiyorum ki.. Ona sorsan mikemmel yaptı kasılmalar olmasaydı bari önümüzü belki daha net görürdük
Queenciğim bebeğe yaklaşmak istememiştir belki açıklıktan dolayı hayırlısıyla atlatacaksın .
Renkliciğim benimde tam tersi dr çok yukardan attım dedi hatta ultrasondada gözüküyor rahim boyunu ölçerken başladığı yerde dikiş,,ondan dolayı normalden daha zor oldu ilk gün sonralarıda dikiş acısını hissettim hep, şu bir haftadır dikiş acısı hissetmiyorum, senin erken haftada oldu tedbirdi ya seninki daha kolay geçiyordur ondan,hayırlıaıyla gelsin yaramazlar sağlıkla da bıgünleri gülerek anlatırız

Tecrübeli annelere uzmanlik sorusu 17639

Bebelere taktığımız onluklere kaç aya kadar ihtiyacımız oluyor ? Anne kusmasi ne zaman bitiyor? Veya salyaları?

Tecrübeli annelere uzmanlik sorusu 17639

Bebelere taktığımız onluklere kaç aya kadar ihtiyacımız oluyor ? Anne kusmasi ne zaman bitiyor? Veya salyaları?
Önlük doğduğu an emerken süt akıyor damlıyor sonra 3 aya kadar kusabiliyorlar kusma bitip salya başlıyor yaşına kadar sürebiliyor dişler 6 ayda çıkmaya başlar ama salya çoğunlukla 3 de başlıyor. 6.aydan sonra bide ek gıda ekleniyor falan baya bir lazım yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…