2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Kızlar az önce nasıl midem yanıyordu anlatamam soluk borusundan ağzıma kadar. İş yerinde arkadaşım dedi kesme şeker em iyi geliyor diye tık dedi yanma kesildi. Tabi ne kadar tutar bilmiyorum ilk defa denedim. Bu arada şekerle ilgili sıkıntım yok hatta vücuduma tatlı lazım çay şekersiz tatlı şerbetsiz hep öyleyim şekerim düşük

Canım kilo gayet iyi niye onu takmıyon ki kafana. 29 haftalarda bile bebekler 900 gram oluyor.
Oğulum 30+0 da 1380g ölçülmüştü ama 1570 g doğdu. Kilosu iyi olduğundan yoğun bakım süreci aylar sürmedi. Ondan bu da önden önden gitsin istiyorum hep
Sen bu dikişe bir dünya para vermişsindir faydasızsa neden istendi seni neden yordular doktor kaynaklı ise hakkını mutlaka ara böyle bırakma
Üniversitede yapıldı kuzum ücretsizdi, ucuz etin yahnisi de bu kadar oldu sanırım
Dikiş tutmamış yani zaten bu saate kadar olmayacağı varmış kendisi de duracakmış manasında söyledi bunu söyleyen de uzman perinatologdu, 2 gün önce aslında çok da aşağıda değil dikiş diyen de başka bir uzman perinatologdu. Hepsi farklı düşünüyor farklı yorumluyor

Canım Rabbim seni hayırlı güzel kapılardan, kolay yollardan geçirsin inşallah yüreğini ferah tut. Rabbim bu mucizeyi sana gösterdi evlat sahibi yaptı sağlıkla kucağına kavuşmayı da nasip eder inşallah. Oğluşuna kıyamam yakın olsak da yanında olsak keşke. Bişeye ihtiyacın olursa yine haber ver elimizden ne gelirse yaparız. Sağlıkla kavuscaz inşallah kuzuya yüreğini ferah tut.

Bende bir haftadır yumurta yiyememistim dun sabah yedim şükür farkettim ki daha geç acıktırıyor elektrikli tek göz ocak vardı evde eşime onunla küçük tencere getirttim yumurta da alırsak oda da kaynaticam artık
inşallah en kısa zamanda yavrunla kavuşacaksınız bu kısa bi süreç o yüzden moralini çok etkilemesine izin verme. Evdeki bebegini düşünüp üzülürken bu durumdan karnında ki etkileniyor yeterki sağlık olsun deyip gunlerini güzel geçirmeye çalış lütfen

Yaaa supersin grubun hastane zedelerinden biri olarak artık bende bekliyorum ziyaretime yol uzun deme beni çıkartmayacaklar zaten bi solukta gelip gidersin, sana coook dua ederim hem bizim beşik kertmelerini tanıştırırız

Son düzenleme:
Koluma ilk gün damar yolu açtılar magnezyum verdiler birdaha da kullanılmadı. Güya acil durumda gerekir diye damar yolunun hep açık kalması lazımmış İki gündür acıyordu bugun artık dayanılmaz hal aldı, iğnenin olduğu yer kızardı falan akşam hemsire cikartip antibiyotik sürdü. Bu sabah dr a soracak yine damar yolu açmaya gerek var mi diye.. bence suan hic gerek yok ama bunlar yine açtıracak kesin, ümidim yok ama inşallah bi sure böyle devam etmeme izin verirler. Tedbirinde fazlası zarar

ALLAH KORUSUN CANIM AMA ACİL DURUMDA DA HEMEN AÇARLAR ZATEN.SENİN CANINI ACITMASINLAR YOKTAN YERE

Ah yavrum amerika vizemi ayarla köpeğin olurum orda ahahha amerika benim en büyük hayalim ya

Kızlar eve geldim şimdi. Doktor ikinci kez çağırmıştı detaylıya kalbine bakmak için. Kalbinde bir şey çıkmadı ama beyinde su kanallarında büyüme varmış, geçen hafta 6,2 ölçmüştü küçülmesi gerekirken 7,7 olmuş. 8-9 sonrası tehlikeli şimdilik sınırda dedi. 3 hafta sonra tekrar bakacağız eğer büyüme devam ediyorsa emar çekeceğiz ama %99 düzelecek dedi. Binde bir ihtimalmiş büyümenin devam etmesi. Yarın kendi doktorumda bakacakmış bazı testler yapacakmış. Bu konuyla ilgili bir şey duyan bilen var mı

%99 düzelecek diyor çok güzel bir oran tedirgin olmaman lazım ama annelik her zaman %1 i düşündürüyor değil mi. Rabbim yar ve yardımcınız olsun canım inşallah herşeyi güzel çıkar kuzumun. Kalbi de temiz çıkmış çok şükür

ALLAH KORUSUN CANIM AMA ACİL DURUMDA DA HEMEN AÇARLAR ZATEN.SENİN CANINI ACITMASINLAR YOKTAN YERE
Şaşırdım mi yok canım illa şimdiden açacaklar.. Bu haftadan sonra da sol el iptal inşallah ihtiyac olmaz da akıllı akıllı dursun artık orda.

Eklentiler

• image.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 52
%99 düzelecekse endişelenecek bi durum yok canım benim. Sen o vakte kadar sifa niyetiyle hatime de başlayabilirsin icin rahat eder hem.
Bebeğin sağlıklı olması için okunacak dualar arasında ilk önce Al-i İmran Suresi’nin 26. ayetiokunabilir. Bu ayet her gün 21 defa okunur ve ardından sağlıklı bir bebek sahibi olmak için dua edilirse, inşallah doğacak bebek sağlıklı ve salih evlatlardan olacaktır.
Şimdiden günlük bunu da oku, okurken de elini göbüşünü koy daha güzel sonuçlar alasın inşallah

Gittim tabiki de valla çok güzel geçti
E bu kadar mi
Kuzenime kız bakmaya gittiklerinde yengemler eve gelince nasıldı diye sormuş, yengemde iyiydi demis. Bizim oğlan yetinmemiş “kapıdan girdiniz sonra… demis sende öyle anlat hastaneye gittin, kapıdan girdin sonra neler konuştunuz, neler yaşandı detaylı anlat nolur bak bana zaman geçirmeye yardımcı olun anlat herseyi

Amin canım inşallah
Yani açlık tokluktan ziyade bebeği çok güzel besliyor kilo alımı için önemli diye derdine düşmüştüm ben. Sağolsun T the economist getirdi bişiler yarın da babam gelecekmiş o getirir bir şeyler. Haftaiçi zaman daha hızlı geçer diye umuyorum, oğluma hızlı geçer en azından ona hızlı olursa bize de öyle olur sürekli pazarlar birbirini kovalasın istiyorum, pazardan dönüyor benim haftam.
Benim ilki dün pörtledi. Ama çıkarttırıp 3 4 saat özgür kaldım, duş aldım çok iyi geldi. Akşamüstü yinr açtılar hiç bükrmiyotum şimdi sağ kolumu soluma yiyorum falan gerici bir şey, sanırım kaldığımız süre boyunca açık kalıyor prosedürleri böyle. Tedavi almayanlara sadece izlemlerde bile hep var çünkü

Agsjahhs çılgın dur arabadayım hala hastaneye gitmeden mesaj attı tostumu yedim bekliyorum diye sonra hastaneden girdim sonra aradı beni dedim kapa geliyom devamı gelecek ahahdh

Eşime 3 kilo havuç aldırmıştım beş tanesini sıkabildim makineye bişey oldu sıkıştı açamadık bi türlü ziyaret saatini kaçırmamak için acele ile çıktım evden. 1 kilo su sıkıp götürmekti niyetim 3 gün içerdi, 2de yumurta haşladım asghsj. Çarşamba bi daha giderim nasipse
Baya konuştuk çok güleç , keyfi yerinde tek odada kalıyor azcık dedikodu yaptık

Sen bana amerika vizesi ayarla valla bak oğlan elden gidiyor queen_bee17 nin de bebeği kız ona göre artık sen bizim peşimizden koşacan ahdjah

Çok iyi etmişsin allah razı olsun moral olmuştur ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…