Aynen evde her sabah 3 yumurta yerdimAmin canım inşallah
Yani açlık tokluktan ziyade bebeği çok güzel besliyor kilo alımı için önemli diye derdine düşmüştüm ben. Sağolsun T the economist getirdi bişileryarın da babam gelecekmiş o getirir bir şeyler. Haftaiçi zaman daha hızlı geçer diye umuyorum, oğluma hızlı geçer en azından ona hızlı olursa bize de öyle olur sürekli pazarlar birbirini kovalasın istiyorum, pazardan dönüyor benim haftam.
Benim ilki dün pörtledi. Ama çıkarttırıp 3 4 saat özgür kaldım, duş aldım çok iyi geldi. Akşamüstü yinr açtılar hiç bükrmiyotum şimdi sağ kolumu soluma yiyorum falan gerici bir şey, sanırım kaldığımız süre boyunca açık kalıyor prosedürleri böyle. Tedavi almayanlara sadece izlemlerde bile hep var çünkü
Yaaa ne tatlı olmuştur o dedikoduEşime 3 kilo havuç aldırmıştım beş tanesini sıkabildim makineye bişey oldu sıkıştı açamadık bi türlüziyaret saatini kaçırmamak için acele ile çıktım evden. 1 kilo su sıkıp götürmekti niyetim 3 gün içerdi, 2de yumurta haşladım asghsj. Çarşamba bi daha giderim nasipse
Baya konuştuk çok güleç , keyfi yerinde tek odada kalıyor azcık dedikodu yaptık
Hiç duymadım daha önce ama %99 düzelecek demiş kuzum üzme kendini önlem amaçlı bakacaklar demek kiKızlar eve geldim şimdi. Doktor ikinci kez çağırmıştı detaylıya kalbine bakmak için. Kalbinde bir şey çıkmadı ama beyinde su kanallarında büyüme varmış, geçen hafta 6,2 ölçmüştü küçülmesi gerekirken 7,7 olmuş. 8-9 sonrası tehlikeli şimdilik sınırda dedi. 3 hafta sonra tekrar bakacağız eğer büyüme devam ediyorsa emar çekeceğiz ama %99 düzelecek dedi. Binde bir ihtimalmiş büyümenin devam etmesi. Yarın kendi doktorumda bakacakmış bazı testler yapacakmış. Bu konuyla ilgili bir şey duyan bilen var mı
Bi başlıkta okumuştum erkek bebeklerde genelde sınırda ya da sınırın biraz üstünde olabiliyormuş. Bu durumu yaşayan çok var bence sende de bi sorun yoktur cnm stres yapma gönlünü ferah tutKızlar eve geldim şimdi. Doktor ikinci kez çağırmıştı detaylıya kalbine bakmak için. Kalbinde bir şey çıkmadı ama beyinde su kanallarında büyüme varmış, geçen hafta 6,2 ölçmüştü küçülmesi gerekirken 7,7 olmuş. 8-9 sonrası tehlikeli şimdilik sınırda dedi. 3 hafta sonra tekrar bakacağız eğer büyüme devam ediyorsa emar çekeceğiz ama %99 düzelecek dedi. Binde bir ihtimalmiş büyümenin devam etmesi. Yarın kendi doktorumda bakacakmış bazı testler yapacakmış. Bu konuyla ilgili bir şey duyan bilen var mı
sıvı azalması bezen olabiliyor duydum canım havuç suyu iyi geliyormuş bebeğin suyuna.ama ikiz olup birinin azalması olayını duymadım doktor birşey önerdi miKızlar benim ikizlerden birinin suyu azalmış doktor şimdilik önemli değil dedi ama hiç duydunuz mu böyle bişey
Geçen çarşambadan beri 1 kez çıktı yumurta. 1kere de eşim dışarda kattle da başlayan bi yer bulmuş sulu suluydu o daAynen evde her sabah 3 yumurta yerdim
Sen yiyecek konusunda daha avantajlısın malum helal durumundan dolayı biz disardan yiyemiyoruz. Yumurta bile supheli bizim icin aynı tavada hınzır eti falan yapıyorlarsa diye. Hastaneye yakın kahvaltı yeri yada restaurant falan varsa esin görüşüp ordan sana yemek ayarlayabilir aslında. Disardan günlük kahvaltın gelse o bile çok iyi olur. Gerçi hastane menüsünü de yiyebilirsin orda kahvaltı da yumurta çıkartmıyorlar mi ?
Normal şu anda yeterli azalmış sadece dedi ama bişey önermedisıvı azalması bezen olabiliyor duydum canım havuç suyu iyi geliyormuş bebeğin suyuna.ama ikiz olup birinin azalması olayını duymadım doktor birşey önerdi mi
Ya niye oda değiştirdiler ki? Servis mi değişti? Hay allahım ya :/Geçen çarşambadan beri 1 kez çıktı yumurta. 1kere de eşim dışarda kattle da başlayan bi yer bulmuş sulu suluydu o datanesi 10tl ye pişmemiş yumurta.. Economist sağolsun yarın ki kahvaltımı şenlendirdi, hem yumurta var hem lezzetli şeylerim Allah razı olsun, gönlünün muradın versin hastane sinir etti beni şidmi. Yine odanızı değiştirdiler, daha mı iyiyye gidiyoruz ondan mı değişti cevap verebilecek ni Dr falan yok tek kişilik oda yok boş bu katta eşim zaten yeni refakatçi olabilmişti. İzolasyon odası diye bi odaya aldılar eşim yanımda bu gece kalabilsin diye sifonu bile çalışmıyor iğrenç! Temizlikçiler gelince gönderilecektir kaç saat oldu yok.. Öbür kat daha hijyenik hassastır çıkıp gitmek istiyorum bian önce moralimiz bozuldu. Tuvalaetim gelse giremeyeciğim kadar pis yani
Amannn bu yerlerde mutlaka bisey eksik oluyor, hiçbiryer evinin yerini tutmuyor.Geçen çarşambadan beri 1 kez çıktı yumurta. 1kere de eşim dışarda kattle da başlayan bi yer bulmuş sulu suluydu o datanesi 10tl ye pişmemiş yumurta.. Economist sağolsun yarın ki kahvaltımı şenlendirdi, hem yumurta var hem lezzetli şeylerim Allah razı olsun, gönlünün muradın versin hastane sinir etti beni şidmi. Yine odanızı değiştirdiler, daha mı iyiyye gidiyoruz ondan mı değişti cevap verebilecek ni Dr falan yok tek kişilik oda yok boş bu katta eşim zaten yeni refakatçi olabilmişti. İzolasyon odası diye bi odaya aldılar eşim yanımda bu gece kalabilsin diye sifonu bile çalışmıyor iğrenç! Temizlikçiler gelince gönderilecektir kaç saat oldu yok.. Öbür kat daha hijyenik hassastır çıkıp gitmek istiyorum bian önce moralimiz bozuldu. Tuvalaetim gelse giremeyeciğim kadar pis yani
%99 düzelecek diyor çok güzel bir oran tedirgin olmaman lazım ama annelik her zaman %1 i düşündürüyor değil mi. Rabbim yar ve yardımcınız olsun canıminşallah herşeyi güzel çıkar kuzumun. Kalbi de temiz çıkmış çok şükür
%99 düzelecekse endişelenecek bi durum yok canım benim. Sen o vakte kadar sifa niyetiyle hatime de başlayabilirsin icin rahat eder hem.
Bebeğin sağlıklı olması için okunacak dualar arasında ilk önce Al-i İmran Suresi’nin 26. ayetiokunabilir. Bu ayet her gün 21 defa okunur ve ardından sağlıklı bir bebek sahibi olmak için dua edilirse, inşallah doğacak bebek sağlıklı ve salih evlatlardan olacaktır.
Şimdiden günlük bunu da oku, okurken de elini göbüşünü koydaha güzel sonuçlar alasın inşallah
Hiç duymadım daha önce ama %99 düzelecek demiş kuzum üzme kendini önlem amaçlı bakacaklar demek kiAllah kimseyi seni de evladınla sınamasın inşallah 3 hafta zehir etme kendine olur mu
Teşekkür ederim hepinize 3 hafta nasıl geçecek bilmiyorum çok üzgünüm. İnşallah küçülür bir an önce, bakalım yarın kendi doktorum ne diyecek yine yazarım sizeBi başlıkta okumuştum erkek bebeklerde genelde sınırda ya da sınırın biraz üstünde olabiliyormuş. Bu durumu yaşayan çok var bence sende de bi sorun yoktur cnm stres yapma gönlünü ferah tut
Sen ne tatlisinYa niye oda değiştirdiler ki? Servis mi değişti? Hay allahım ya :/
Neyse güzel haber makineyi düzelttikhavuç suyu sıkıcam yarına tekrar. Kız bilseydim soğuk yiyebiliyon çok yapardım yumurtayı. Sen onları bugün ye yarına 2 daha getiririm ben
Evet canim benim tansiyon ve bebegin gelişimi takip edilecek doğuma kadar. Ümidimiz 30.haftaları geçmek ins o vakte kadar hersey yolunda gider
İnşallah canımSen ne tatlisinbenim içim rahat etti buradan o haşlanmış yumurtaları duydum ya
Quen kuzum insallah sürecin hayirla geçsin duadasın. Odanın değişmesine konforsuz olduğu için üzüldüm. Umarım yeniden değişir daha düzgün bir yere çıkarsın.
Benimde bugün kontrolüm vardı. Açıklık aynı şükür ilerlememiş rahim boyum da 30mm cıktı yine. Orda hatta sancı girdi iyi oldu aslında sancı olunca daha da kisalir diyorlar o halde görmüş olduk. Doktorum yine rahatlattı zayıf gebelerde olabiliyor böyle sancı kasilma dedi. Bilimsel bir temeli yok ama gozlemim o yönde, ilerleme olmaması riski çok düşürüyor gayet iyi dedi.
Böyle böyle birlikte bitireceğiz bu haftaları da. S serabeyaz çok geçmiş olsun sana da canım. Ne güzel arkadaşların varmış yalnız bırakmıyorlar seni.
Keşke biz de bilsek açıklama yapacak bir muhatap yok baya carladım, madem bana uygun oda yoktuniye değiştiniz 2 kişilik odada kalamıyorum ms hastasıyım eşime ihtiyacım var diye ama hemşireler naapsın yaniYa niye oda değiştirdiler ki? Servis mi değişti? Hay allahım ya :/
Neyse güzel haber makineyi düzelttikhavuç suyu sıkıcam yarına tekrar. Kız bilseydim soğuk yiyebiliyon çok yapardım yumurtayı. Sen onları bugün ye yarına 2 daha getiririm ben
Benim imzaladığım şeyler de öyle.. Bugn yine aynı metni kendi yazımla yazdırıp yine imzalattılar her hafta tekrarlanıyormuş. Çocuğum doğarsa ölebileceğini ağır engelli olacağını biliyorum, kendimin de bebeğimin de hastane sürecinde ölebilecepimizi biliyorum. Ama yine de bebeğin hayatını sonlandırmak istemiyorum diye yazıp imzalatıyorlar. İlk geldiğimde de yapmışlardı iyice kasılmalarım tavan olmuştuAmannn bu yerlerde mutlaka bisey eksik oluyor, hiçbiryer evinin yerini tutmuyor.
Burda da hasta dava açmasın prosedür gereği herseyi soylemeliyiz diye bi durum var. O yüzden ilk hafta resmen ağzımıza tükürdüler. Özel risk dr u bir saat bize bebeğinizi bu durumda almamız lazım alirsak söyle olur böyle olur diye anlattı. Benim yatakta bacaklarım titremeye başladı, dayanamadım kalktım odanın içinde hem volta atıyorum hem kadını dinlemeye devam ediyorum. Kadına bak bacaklarımın titremesine engel olamamiyorum dedim, anlatmaya devam ediyor halaen sonunda kadına Allah bilir dedim.
O gitti bi sure sonra da ameliyathane drlari geldi. 23 haftalık bebegi aldığımızda uygulayacağımız şeyler vs diye… esim kadınlara hem durumumuzu anlatıyor hem agliyorbakın bugun hastaneye yattık bunları duyduk diye. Onlar insaflı çıktı da olumsuz kısmını anlatmadan gittiler.
Rabbim yokluğunu göstermesin ama düşürmesin de derler ya çok doğru. İnşallah bu süreci sağlıkla, sabırla, en güzel şekilde atlatırız. Sukur ikimizin de önlemi alındı bebeklerimiz iyi böyle devam eder ve birkac ay sonra yavrularımıza kavuşunca herseyi unuturuz
Biz madem riskli gebeyiz bu şeyleri neden karşımıza çıkarıyorsunuz mübarekKeşke biz de bilsek açıklama yapacak bir muhatap yok baya carladım, madem bana uygun oda yoktuniye değiştiniz 2 kişilik odada kalamıyorum ms hastasıyım eşime ihtiyacım var diye ama hemşireler naapsın yaniizolasyon odasına aldılar economistcimm prosedür gereği kesinlikle ziyaretçi almıyorlarmış. Babam da gelmişken 1 saat görürüm diyordu o da yalan oldu. Senin düşünmen yeter, zaten yapacağını fazlasıyla yaptın kuzum.
Benim imzaladığım şeyler de öyle.. Bugn yine aynı metni kendi yazımla yazdırıp yine imzalattılar her hafta tekrarlanıyormuş. Çocuğum doğarsa ölebileceğini ağır engelli olacağını biliyorum, kendimin de bebeğimin de hastane sürecinde ölebilecepimizi biliyorum. Ama yine de bebeğin hayatını sonlandırmak istemiyorum diye yazıp imzalatıyorlar. İlk geldiğimde de yapmışlardı iyice kasılmalarım tavan olmuştu
bunu okuyunca ben bile kasıldım şu an.Keşke biz de bilsek açıklama yapacak bir muhatap yok baya carladım, madem bana uygun oda yoktuniye değiştiniz 2 kişilik odada kalamıyorum ms hastasıyım eşime ihtiyacım var diye ama hemşireler naapsın yaniizolasyon odasına aldılar economistcimm prosedür gereği kesinlikle ziyaretçi almıyorlarmış. Babam da gelmişken 1 saat görürüm diyordu o da yalan oldu. Senin düşünmen yeter, zaten yapacağını fazlasıyla yaptın kuzum.
Benim imzaladığım şeyler de öyle.. Bugn yine aynı metni kendi yazımla yazdırıp yine imzalattılar her hafta tekrarlanıyormuş. Çocuğum doğarsa ölebileceğini ağır engelli olacağını biliyorum, kendimin de bebeğimin de hastane sürecinde ölebilecepimizi biliyorum. Ama yine de bebeğin hayatını sonlandırmak istemiyorum diye yazıp imzalatıyorlar. İlk geldiğimde de yapmışlardı iyice kasılmalarım tavan olmuştu
Aynen öyle vaka.. Karnındaki de, sen de.. Bi sunum da anlatıp sunulabilecek bi olgu..bunu okuyunca ben bile kasıldım şu an.
tamam böyle bir prosedür olabilir ama bi insan olduğumuzu unutuyorlar. keşke biraz daha hassas yaklaşsalar, en azından küçücük bir olaydan bile etkilenebilen riskli gebelere...
ameliyat hemşiresi bir tanıdığımız vardı erkek, artık o kadar duygusuzlaşmış ki, diyordu ki; bazen o kadar sinir oluyorum ki hastanın fişisi çekesim geliyor, gram sızlamaz vicdanım diyordu. Mesleki deformasyon mu desem ne desem bilmiyorum ama hastayı bir insan bir hayat olarak değil vaka olarak görüyorlar malesef..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?