inşallah gelip geçici bir durum yaşanmıştırGünaydın kızlar. Kabus gibi bir gece geçirdim. Doğum başladı zannettik. 3 dk da 1 gelen nstde 80liksancı pikleri. Ağrıdan ayrı perişan oldum, korku üzüntü ayrı.. 1.5 saat falan sancı çektim baya. Açıklık alttan yoktu elle baktığında Dr bugn ultrasona alırlar heralde. Sonra serum verdiler. Birden azaldı ama tır geçmiş gibi üstümden hala, nasıl hırpalandıysa hem vücudum hem moralim. Hemen ilk gece yatırdıkları bölüme, riskli doğumhaneye alacaklardı önlük falan getirdiler. Dr sonrada serum sonrası tekrar nst ye bakalım ona göre karar dedi.. Kabus gibiydi. Birazdan visite gelecekler, dosyama baktım. Dün sabah prof. Dr. Aykan Yücele soruldu, hastaya pesser veya işlem düşünülmedi yazmışlar
ayy ben de şu an içiyorumKızlar şeker yüklemesi yaptırıyorum. Tadını merak edenler için söyleyeyim elmalı soda hiç fark yok. Umarım çıkmaz ama çıkacak gibi geliyor bana çünkü insilün direncim zaten vardı
Günaydın canım.çok üzüldüm geçmiş olsun.inşallah tekrar yaşamazsın.acaba dünki oda değişimden kaynaklı stresin mi etkiledi.eşinin yanında olmaması falan.Haber verme imkanın olursa mutlaka yaz rabbim yar ve yardımcın olsun en az 2 hafta daha gelmesin kuzu sonrası önemli değil.sakinliğini korumaya çalış canım zor olsadaGünaydın kızlar. Kabus gibi bir gece geçirdim. Doğum başladı zannettik. 3 dk da 1 gelen nstde 80liksancı pikleri. Ağrıdan ayrı perişan oldum, korku üzüntü ayrı.. 1.5 saat falan sancı çektim baya. Açıklık alttan yoktu elle baktığında Dr bugn ultrasona alırlar heralde. Sonra serum verdiler. Birden azaldı ama tır geçmiş gibi üstümden hala, nasıl hırpalandıysa hem vücudum hem moralim. Hemen ilk gece yatırdıkları bölüme, riskli doğumhaneye alacaklardı önlük falan getirdiler. Dr sonrada serum sonrası tekrar nst ye bakalım ona göre karar dedi.. Kabus gibiydi. Birazdan visite gelecekler, dosyama baktım. Dün sabah prof. Dr. Aykan Yücele soruldu, hastaya pesser veya işlem düşünülmedi yazmışlar
Çok geçmiş olsun Allahım korktuğuna uğratmasın, dualarım seninle, dikişlerini almadılar dimi daha biraz daha beklesin bebiş hayırlısıyla..Günaydın kızlar. Kabus gibi bir gece geçirdim. Doğum başladı zannettik. 3 dk da 1 gelen nstde 80liksancı pikleri. Ağrıdan ayrı perişan oldum, korku üzüntü ayrı.. 1.5 saat falan sancı çektim baya. Açıklık alttan yoktu elle baktığında Dr bugn ultrasona alırlar heralde. Sonra serum verdiler. Birden azaldı ama tır geçmiş gibi üstümden hala, nasıl hırpalandıysa hem vücudum hem moralim. Hemen ilk gece yatırdıkları bölüme, riskli doğumhaneye alacaklardı önlük falan getirdiler. Dr sonrada serum sonrası tekrar nst ye bakalım ona göre karar dedi.. Kabus gibiydi. Birazdan visite gelecekler, dosyama baktım. Dün sabah prof. Dr. Aykan Yücele soruldu, hastaya pesser veya işlem düşünülmedi yazmışlar
Geçmiş olsun cnm quen sende bebeğinde allaha emanetsiniz inşallah bugünlerde geçicek rabbim gönül ferahlığı versin seni ve yavrunu korusunGünaydın kızlar. Kabus gibi bir gece geçirdim. Doğum başladı zannettik. 3 dk da 1 gelen nstde 80liksancı pikleri. Ağrıdan ayrı perişan oldum, korku üzüntü ayrı.. 1.5 saat falan sancı çektim baya. Açıklık alttan yoktu elle baktığında Dr bugn ultrasona alırlar heralde. Sonra serum verdiler. Birden azaldı ama tır geçmiş gibi üstümden hala, nasıl hırpalandıysa hem vücudum hem moralim. Hemen ilk gece yatırdıkları bölüme, riskli doğumhaneye alacaklardı önlük falan getirdiler. Dr sonrada serum sonrası tekrar nst ye bakalım ona göre karar dedi.. Kabus gibiydi. Birazdan visite gelecekler, dosyama baktım. Dün sabah prof. Dr. Aykan Yücele soruldu, hastaya pesser veya işlem düşünülmedi yazmışlar
Bende 1 inde kontrole gidicem doktora sorayım bakalım ne diyecek.akşam bir bütüm nar yedim yemeğin üstüne aradan zaman geçti ölçtüm şekerim 86 o yüzden çok önemsemiyorum genelde hep düşük çünkü hele açlık 60 civarıBu da benim içeceğim
Tadı kötü değil ama çok tatlı, biraz içimi baydı. Hafif baş ağrım var şu an. Sonucu merak ediyorum
Eki Görüntüle 3150726
Teşekkür ederim düzelecek inşallah. Şimdi kendi doktorumdan geldim. Diğer doktor aramış anlatmış dün, toplantımız vardı bu konu hakkında konuştuk 10 ve üstü olmadığı sürece hiçbir sorun yok, diğer doktor çok evhamlı ben olsam sana söylemezdim bile dedi. Yine de korkum geçmiyor ne olur olmaz diye. Kontrol etti her şeyi çok normal dedi 1 hafta önden gidiyormuş 22+6dayız şu an 600 gram olmuş.Duymadım ama doktorun %99 düzelecek demiş şöyle düşün şimdi bir çok kişi tek kontrol oluyor detaylıda. Seni bir ihtimalden dolayı 2. Kez çağırdılar ve ilk gördükleri risk ortadan kalkmıştı ve ikincisinde kalkacağını öngörüyor ve bence Allah’ın izniyle inşaallah o riskte kalkacak. belki birçok bebeğin damarı genişliyor ve sınırı geçmeden doğup büyüyor. Doktorların annelerin haberi bile olmuyor.biiznillah hiçbirşey çıkmayacak dua et gönlünü ferah tut.
aa çok düşükmüş gerçektenBende 1 inde kontrole gidicem doktora sorayım bakalım ne diyecek.akşam bir bütüm nar yedim yemeğin üstüne aradan zaman geçti ölçtüm şekerim 86 o yüzden çok önemsemiyorum genelde hep düşük çünkü hele açlık 60 civarı
Canimmm çok gecmis olsunGünaydın kızlar. Kabus gibi bir gece geçirdim. Doğum başladı zannettik. 3 dk da 1 gelen nstde 80liksancı pikleri. Ağrıdan ayrı perişan oldum, korku üzüntü ayrı.. 1.5 saat falan sancı çektim baya. Açıklık alttan yoktu elle baktığında Dr bugn ultrasona alırlar heralde. Sonra serum verdiler. Birden azaldı ama tır geçmiş gibi üstümden hala, nasıl hırpalandıysa hem vücudum hem moralim. Hemen ilk gece yatırdıkları bölüme, riskli doğumhaneye alacaklardı önlük falan getirdiler. Dr sonrada serum sonrası tekrar nst ye bakalım ona göre karar dedi.. Kabus gibiydi. Birazdan visite gelecekler, dosyama baktım. Dün sabah prof. Dr. Aykan Yücele soruldu, hastaya pesser veya işlem düşünülmedi yazmışlar
Ben de çok araştırdım Omron dan herkes çok memnun ondan alicam her evde bulunması gereken bir şey aslında tansiyon aleti ihmal etmişiz hepBen omron marka aldım daha yeni sabah akşam ölçüm yapıyorum öneriler üzerine aldım memnunum tavsiye ederim
Bebik aç kaldıaa çok düşükmüş gerçekten
ben şimdi bekliyorum 1 saat sonra kan alınacak, bir de 2 saat sonra alınacakaçım
Çok geçmiş olsun canım bizi haberdar et gelişmelerden Rabbim şifa versin inşallah bebiş zamanın da gelsinGünaydın kızlar. Kabus gibi bir gece geçirdim. Doğum başladı zannettik. 3 dk da 1 gelen nstde 80liksancı pikleri. Ağrıdan ayrı perişan oldum, korku üzüntü ayrı.. 1.5 saat falan sancı çektim baya. Açıklık alttan yoktu elle baktığında Dr bugn ultrasona alırlar heralde. Sonra serum verdiler. Birden azaldı ama tır geçmiş gibi üstümden hala, nasıl hırpalandıysa hem vücudum hem moralim. Hemen ilk gece yatırdıkları bölüme, riskli doğumhaneye alacaklardı önlük falan getirdiler. Dr sonrada serum sonrası tekrar nst ye bakalım ona göre karar dedi.. Kabus gibiydi. Birazdan visite gelecekler, dosyama baktım. Dün sabah prof. Dr. Aykan Yücele soruldu, hastaya pesser veya işlem düşünülmedi yazmışlar
Kuzum bende 2-3 senedir var omron kullanıyorum. Şuan gebelikte daha çok işime yaradı Birde şeker ölçüm aletim var onu da baya oldu alalı her akşam takip ediyorumBen de çok araştırdım Omron dan herkes çok memnun ondan alicam her evde bulunması gereken bir şey aslında tansiyon aleti ihmal etmişiz hep
Amin canım inşallahKizlar gunes tutulmasi varmis bugun bolca dua edelim Rabbim şerden kotuden uzak tutsun hepimizi
Bana 50 gr yaptılar 1 saat sonra verdim. Açlık 89 çıktı içtikten sonra kim bilir ne kadar oldu. Çok şükür oğluşum iyi esniyordu ekranda. Tansiyonum 14 8 normal dedi doktorum evde takip et dedi. Bu aydan sonra ağrı kramp mesane ye baskı olacak dedi. Ayakta fazla kalma sol tarafına yat sırt üstü ve oturur pozisyonda fazla kalma dedi o zaman rahat edermişimaa çok düşükmüş gerçekten
ben şimdi bekliyorum 1 saat sonra kan alınacak, bir de 2 saat sonra alınacakaçım
Ay canim dikkat et kuzum kalkmaay kızlaaarrr ben bayılıyordum neredeyse çok kötü oldum başım döndü midem bulandı gözlerim karardı koltuğa yatırdılar şimdi daha iyiyim sonraki kanı bekliyorum biraz hava alıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?