2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
inşallah gelip geçici bir durum yaşanmıştır
her ne olursa olsun nolur sakin kalmaya çalış kuzum bak sen elinden gelenin en fazlasını yaptın, bundan sonrası olacağına varacak. belki bebis hastanenin verdiği rahatsızlık hissinden etkileniyordur sonucta diken üstündesin orada ve aklın da oğluşunda. biraz rahatlamaya çalış biliyorum çok zor ama şu an bebişe en iyi gelecek olan bu. güzel düsünelim güzel olsun her sey

Kızlar şeker yüklemesi yaptırıyorum. Tadını merak edenler için söyleyeyim elmalı soda hiç fark yok. Umarım çıkmaz ama çıkacak gibi geliyor bana çünkü insilün direncim zaten vardı
ayy ben de şu an içiyorum
bende de çıkacak bence

Günaydın canım.çok üzüldüm geçmiş olsun.inşallah tekrar yaşamazsın.acaba dünki oda değişimden kaynaklı stresin mi etkiledi.eşinin yanında olmaması falan.Haber verme imkanın olursa mutlaka yaz rabbim yar ve yardımcın olsun en az 2 hafta daha gelmesin kuzu sonrası önemli değil.sakinliğini korumaya çalış canım zor olsada

Çok geçmiş olsun Allahım korktuğuna uğratmasın, dualarım seninle, dikişlerini almadılar dimi daha biraz daha beklesin bebiş hayırlısıyla..

Bu da benim içeceğim
Tadı kötü değil ama çok tatlı, biraz içimi baydı. Hafif baş ağrım var şu an. Sonucu merak ediyorum

Geçmiş olsun cnm quen sende bebeğinde allaha emanetsiniz inşallah bugünlerde geçicek rabbim gönül ferahlığı versin seni ve yavrunu korusun

Bu da benim içeceğim
Tadı kötü değil ama çok tatlı, biraz içimi baydı. Hafif baş ağrım var şu an. Sonucu merak ediyorum
Eki Görüntüle 3150726
Bende 1 inde kontrole gidicem doktora sorayım bakalım ne diyecek.akşam bir bütüm nar yedim yemeğin üstüne aradan zaman geçti ölçtüm şekerim 86 o yüzden çok önemsemiyorum genelde hep düşük çünkü hele açlık 60 civarı

Teşekkür ederim düzelecek inşallah. Şimdi kendi doktorumdan geldim. Diğer doktor aramış anlatmış dün, toplantımız vardı bu konu hakkında konuştuk 10 ve üstü olmadığı sürece hiçbir sorun yok, diğer doktor çok evhamlı ben olsam sana söylemezdim bile dedi. Yine de korkum geçmiyor ne olur olmaz diye. Kontrol etti her şeyi çok normal dedi 1 hafta önden gidiyormuş 22+6dayız şu an 600 gram olmuş. Ben de 50 kilo olmuşum, 7 kilo aldım

aa çok düşükmüş gerçekten
ben şimdi bekliyorum 1 saat sonra kan alınacak, bir de 2 saat sonra alınacak açım

Canimmm çok gecmis olsun hee sabah endiseyle giriyorum valla buraya hic istemiyorum olumsuz bi haber almayi Rabbim seni de evladini da esirgesin,cumlemizinkini de saglikla kavusalim

Çok geçmiş olsun canım bizi haberdar et gelişmelerden Rabbim şifa versin inşallah bebiş zamanın da gelsin

Ben de çok araştırdım Omron dan herkes çok memnun ondan alicam her evde bulunması gereken bir şey aslında tansiyon aleti ihmal etmişiz hep
Kuzum bende 2-3 senedir var omron kullanıyorum. Şuan gebelikte daha çok işime yaradı Birde şeker ölçüm aletim var onu da baya oldu alalı her akşam takip ediyorum

aa çok düşükmüş gerçekten
ben şimdi bekliyorum 1 saat sonra kan alınacak, bir de 2 saat sonra alınacak açım
Bana 50 gr yaptılar 1 saat sonra verdim. Açlık 89 çıktı içtikten sonra kim bilir ne kadar oldu. Çok şükür oğluşum iyi esniyordu ekranda. Tansiyonum 14 8 normal dedi doktorum evde takip et dedi. Bu aydan sonra ağrı kramp mesane ye baskı olacak dedi. Ayakta fazla kalma sol tarafına yat sırt üstü ve oturur pozisyonda fazla kalma dedi o zaman rahat edermişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…