- 10 Mayıs 2020
- 2.541
- 6.760
- 88
hiç bilmiyorum canım ya daha bugün babynest ne işe yarıyor diye arattımgerekli bir şey mi ona da karar veremedim
Vala babynest filan bilmiyorum emzirme yastığı da gereksiz geliyor ablamın ikizleri vardı bı kere bile kullanmadı. Babynast yerine reflü yatağı almıştık o da gereksiz bence ama eşim mide hastası, bende bişey yok ama annem ve babam da mide hastası. Sırf bu sebeple tamam dedim alalım diye. Kullanmayacağım şeylere para harcamak istemiyorum
Çok geçmiş olsun kuzum benim anlayamadigim sancılarım 120ye vuruyordu öyle hemen de geçmedi en son ilacla 50 60a düşmüştü ama bana böyle doğum başladı gibi davranmadılar akşamına da bırakmışlardı. Sen acı çekiyor muydun mesela doğum gibi miydi hissiyatın?Günaydın kızlar. Kabus gibi bir gece geçirdim. Doğum başladı zannettik. 3 dk da 1 gelen nstde 80liksancı pikleri. Ağrıdan ayrı perişan oldum, korku üzüntü ayrı.. 1.5 saat falan sancı çektim baya. Açıklık alttan yoktu elle baktığında Dr bugn ultrasona alırlar heralde. Sonra serum verdiler. Birden azaldı ama tır geçmiş gibi üstümden hala, nasıl hırpalandıysa hem vücudum hem moralim. Hemen ilk gece yatırdıkları bölüme, riskli doğumhaneye alacaklardı önlük falan getirdiler. Dr sonrada serum sonrası tekrar nst ye bakalım ona göre karar dedi.. Kabus gibiydi. Birazdan visite gelecekler, dosyama baktım. Dün sabah prof. Dr. Aykan Yücele soruldu, hastaya pesser veya işlem düşünülmedi yazmışlar
Evet canım baya kıvrandırdı beni. Dr yaklaşım farkı mı bilemiyorum ki canm, uzaktan bakınca benzer şeyler yaşamışız seninle ama karşılık bambaşka. Senin de açıklığı vardı dimiÇok geçmiş olsun kuzum benim anlayamadigim sancılarım 120ye vuruyordu öyle hemen de geçmedi en son ilacla 50 60a düşmüştü ama bana böyle doğum başladı gibi davranmadılar akşamına da bırakmışlardı. Sen acı çekiyor muydun mesela doğum gibi miydi hissiyatın?
Çok şükür canım için rahatlamıştır. Sen de güzel kilo almışsın ben hala 43'teyimTeşekkür ederim düzelecek inşallah. Şimdi kendi doktorumdan geldim. Diğer doktor aramış anlatmış dün, toplantımız vardı bu konu hakkında konuştuk 10 ve üstü olmadığı sürece hiçbir sorun yok, diğer doktor çok evhamlı ben olsam sana söylemezdim bile dedi. Yine de korkum geçmiyor ne olur olmaz diye. Kontrol etti her şeyi çok normal dedi 1 hafta önden gidiyormuş 22+6dayız şu an 600 gram olmuş.Ben de 50 kilo olmuşum, 7 kilo aldım
Bende hunilesme var o açıklık oluyor değil mi? rahim boyu uzunlugum 30mm çıkıyor. Hatta artık iki haftada bir cagiriyor doktorum. Endol verdi çok sancin olursa kullan diye. Normalde de progestanla devam ediyorum. Ama benim nstde sancilarim çıkınca hiç agrım yoktu. Sadece kasilmam vardı yani hissetmiyordumEvet canım baya kıvrandırdı beni. Dr yaklaşım farkı mı bilemiyorum ki canm, uzaktan bakınca benzer şeyler yaşamışız seninle ama karşılık bambaşka. Senin de açıklığı vardı dimi
Evet canım hunileşme açıklık. 20mm benim de ama kimi dikişten öncesini ölçüyor kimi sonrasını oyüzden hepsi farklı farklı.. Ben hem karnımda acı hem de pelviste yani göbek altı nikibibölgesinde bası şeklinde hissediyorumBende hunilesme var o açıklık oluyor değil mi? rahim boyu uzunlugum 30mm çıkıyor. Hatta artık iki haftada bir cagiriyor doktorum. Endol verdi çok sancin olursa kullan diye. Normalde de progestanla devam ediyorum. Ama benim nstde sancilarim çıkınca hiç agrım yoktu. Sadece kasilmam vardı yani hissetmiyordum
Bende de sancı girince karnımda acı oluyor çok. Ama o sancıyı hissettiğim zamanlarda. Nedense nstye bagliyken hiç hissetmedim hatta sasirmistim çıkan orana neden hiç hissetmiyorum diye beni beş kez üst üste bağlamışlardı bi de.Evet canım hunileşme açıklık. 20mm benim de ama kimi dikişten öncesini ölçüyor kimi sonrasını oyüzden hepsi farklı farklı.. Ben hem karnımda acı hem de pelviste yani göbek altı nikibibölgesinde bası şeklinde hissediyorum
Sonuçlarımız ne kadar yakınKızlar doktorum aradı şimdi sonuçlarım iyi çıkmış bir sıkıntı yok dedi. Ama bence 2 saat sonra alınan kan sınıra yakın, 148 çıkmış, sınır 153. Neyse o kadar şekere çıksın bi zahmetBir de yaşadığım durum için de, insülin salınımıyla şeker düşüyor o yüzden öyle olmuştur dedi. Yani aslında şekerimiz düşüyormuş. Sizin de başınıza gelirse panik yapmayın benim gibi
yaa öyle miiSonuçlarımız ne kadar yakınbenim de 145 çıktı zeref.
Evet benim ki 50 gr yapıldı. İyi dedi doktorum. Eğer yüksek olsaydı daha fazla gr ile tekrar yapılacaktıyaa öyle mii
ama seninki 1 saat sonraki sonuc dmi öyle hatırlıyorum? benim 2 saat sonra bu sekilde cıkmıs. 1 saat sonra olan 104
evet canim benim sonucumda da 1 saat sonrası için sınır değer 180 yazıyor. Sınırın baya altında seninkiEvet benim ki 50 gr yapıldı. İyi dedi doktorum. Eğer yüksek olsaydı daha fazla gr ile tekrar yapılacaktı
Çok geçmiş olsun iyi ki hastanede kontrol altındasın Sağ salim doğsun bebişin ah seni ne zorluklarla karnımda taşıdım dersin Sanırım ilk bebişin erken doğduğu için yine de soğukkanlısın bence En kısa sürede iyileşip eve gitmeni diliyorumAlıntılayamadm tüm postları ama çok teşekkür ederim kızlarbraxton hicks düzenli olmazdı diye düşünüyorum Dr da okadar üstüne düşmezdi bence.. Neden oldu neden geçti ilginç... Kasılmalar tamamen durursa gönderebiliriz eve dedi sabahki Dr. Biri aylarca buradasınız diyor öbürü gidebilirsin.. Buranın en büyük dezavantaju tek bir Dr a bağlı olmamak sanırım..
Bu arada şeker yüklemesi yapılanların inş sonuçları güzel gelir, geçmiş olsun
Cok güzel çıkmış canım. Doktorum mesela ıkıncı saat sınırının aslında 180 olduğunu söyledi. 1. Saati de söylemişti ama unuttumKızlar doktorum aradı şimdi sonuçlarım iyi çıkmış bir sıkıntı yok dedi. Ama bence 2 saat sonra alınan kan sınıra yakın, 148 çıkmış, sınır 153. Neyse o kadar şekere çıksın bi zahmetBir de yaşadığım durum için de, insülin salınımıyla şeker düşüyor o yüzden öyle olmuştur dedi. Yani aslında şekerimiz düşüyormuş. Sizin de başınıza gelirse panik yapmayın benim gibi
Canım bende fibro hastasıyım senelerdir çok zor bi hastalık benimki ileri derece çok geçmiş olsunYok çok şükür kırık filan yok ama fibromiyalji var ben de belli noktalarda ağrılar oluşuyor. Tedavisi olmadığı için de onunla yaşamaya öğrendim belli noktalarda ağrılar normalleşti benim için. Ama bu kaburgalarımda ilk defa oldu ve bazen boş bulunuyorum böyle gülüyorum gülerken sanki son kaburgalarım kırılıyorda etime saplanıyor birazda karnım büyüdü sanırım ondanönemli bişey olmasında napalım sayılı gün diyeceğiz
Yaşadıkların zor queenim. Ama İnan içimde bi rahatlık var seninle ilgili his olarak. Hersey vallahi güzel olacak. Ben çok inanıyorum. Bekleyecek bu bebek 36larda doğacak. Anca seni, babasını ve abisini endişelendirdiği kalacak inş. Zaten nasıl intikam alacağımızı konuşmuştukAlıntılayamadm tüm postları ama çok teşekkür ederim kızlarbraxton hicks düzenli olmazdı diye düşünüyorum Dr da okadar üstüne düşmezdi bence.. Neden oldu neden geçti ilginç... Kasılmalar tamamen durursa gönderebiliriz eve dedi sabahki Dr. Biri aylarca buradasınız diyor öbürü gidebilirsin.. Buranın en büyük dezavantaju tek bir Dr a bağlı olmamak sanırım..
Bu arada şeker yüklemesi yapılanların inş sonuçları güzel gelir, geçmiş olsun
Bende de aynı problem var geçen gün hastahane merdivenlerine bildiğiniz yığıldım kan şekerim düşüyorKaç saat sürüyor? Bende yemek yemeyince böyle kötü oluyom ya korkuyorum o yüzden
Geçmiş olsun canım bol limon , bol bal ve zencefil tüketebilirsin.Selam kızlar, pazar günü kuzenimin nişanı vardı çok soğuk aldım insan hasta olacağını anlar ya öyleyim başımda grip ağrısı ve burnum tıkalı doğal bişeyler bitki çayı falan ne önerirsiniz?
Kuzu sen sağlıklı ve az besleniyorsun yanlış hatırlamıyorsam, mide probleminde var. Ben birazdan ağrıdan ağlayacağımı bilsem ne varsa yiyorumÇok şükür canım için rahatlamıştır. Sen de güzel kilo almışsın ben hala 43'teyim
Yani çok soğukkanlı değilim aslında ama realist olmaya çalışıyorum. Elden gelen bundan başka bir şey olduğunu da düşünmüyorum kadere razı gelicezÇok geçmiş olsun iyi ki hastanede kontrol altındasın Sağ salim doğsun bebişin ah seni ne zorluklarla karnımda taşıdım dersin Sanırım ilk bebişin erken doğduğu için yine de soğukkanlısın bence En kısa sürede iyileşip eve gitmeni diliyorum
36 mııı Ağzın Ball yesinYaşadıkların zor queenim. Ama İnan içimde bi rahatlık var seninle ilgili his olarak. Hersey vallahi güzel olacak. Ben çok inanıyorum. Bekleyecek bu bebek 36larda doğacak. Anca seni, babasını ve abisini endişelendirdiği kalacak inş. Zaten nasıl intikam alacağımızı konuşmuştuk
ben de iyi mi oldu kötü mü oldu bilmiyorum, diyorum ki bundan bile bişey olmadıysa dünyaları yesem bişey olmazCok güzel çıkmış canım. Doktorum mesela ıkıncı saat sınırının aslında 180 olduğunu söyledi. 1. Saati de söylemişti ama unuttum
Hatta burda bi tabir var ‘ye da korkma’ dedio günden beri tatlıya saldırmaya başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?