2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
hiç bilmiyorum canım ya daha bugün babynest ne işe yarıyor diye arattım gerekli bir şey mi ona da karar veremedim

Babynest almayacam bende evim kucuk bosyere kalabalik olacak
Zaten ya besigin icine koyuyorsun yada koltukta orada burada duruyor. Ama reflu yatağını taban yapıp kenarına babynest geçirenler var.
Reflu yatagj da daha kibar geliyor bana. Kucağından indirmek istediğinde hemen ona koyarmisim gibi geliyor. Bilmiyorum cok kararsizim.
Aslında ne alsak bilemiyoruz cunku bebegin nasil isteyeceğini bilmiyoruz.

Çok geçmiş olsun kuzum benim anlayamadigim sancılarım 120ye vuruyordu öyle hemen de geçmedi en son ilacla 50 60a düşmüştü ama bana böyle doğum başladı gibi davranmadılar akşamına da bırakmışlardı. Sen acı çekiyor muydun mesela doğum gibi miydi hissiyatın?

Evet canım baya kıvrandırdı beni. Dr yaklaşım farkı mı bilemiyorum ki canm, uzaktan bakınca benzer şeyler yaşamışız seninle ama karşılık bambaşka. Senin de açıklığı vardı dimi

Çok şükür canım için rahatlamıştır. Sen de güzel kilo almışsın ben hala 43'teyim

Evet canım baya kıvrandırdı beni. Dr yaklaşım farkı mı bilemiyorum ki canm, uzaktan bakınca benzer şeyler yaşamışız seninle ama karşılık bambaşka. Senin de açıklığı vardı dimi
Bende hunilesme var o açıklık oluyor değil mi? rahim boyu uzunlugum 30mm çıkıyor. Hatta artık iki haftada bir cagiriyor doktorum. Endol verdi çok sancin olursa kullan diye. Normalde de progestanla devam ediyorum. Ama benim nstde sancilarim çıkınca hiç agrım yoktu. Sadece kasilmam vardı yani hissetmiyordum

Evet canım hunileşme açıklık. 20mm benim de ama kimi dikişten öncesini ölçüyor kimi sonrasını oyüzden hepsi farklı farklı.. Ben hem karnımda acı hem de pelviste yani göbek altı nikibibölgesinde bası şeklinde hissediyorum

Kızlar doktorum aradı şimdi sonuçlarım iyi çıkmış bir sıkıntı yok dedi. Ama bence 2 saat sonra alınan kan sınıra yakın, 148 çıkmış, sınır 153. Neyse o kadar şekere çıksın bi zahmet Bir de yaşadığım durum için de, insülin salınımıyla şeker düşüyor o yüzden öyle olmuştur dedi. Yani aslında şekerimiz düşüyormuş. Sizin de başınıza gelirse panik yapmayın benim gibi

Bende de sancı girince karnımda acı oluyor çok. Ama o sancıyı hissettiğim zamanlarda. Nedense nstye bagliyken hiç hissetmedim hatta sasirmistim çıkan orana neden hiç hissetmiyorum diye beni beş kez üst üste bağlamışlardı bi de.
Mm olayı bencede değişken bisey canım. Aynı doktor bir iki dk once 29mm olcerken bir iki dk sonra 33mm ölçtü. Dünkü kontrolümde de 30mmydi.
Biz biraz diken üstünde geçireceğiz seninle sanırım bu süreci sonu güzel olsun da. Seni çok iyi anlıyorum o ortamda daha da geriliyor insan bir gün geçirdim ve senin çok güçlü bir anne olduğunu anladım ☺

Sonuçlarımız ne kadar yakın benim de 145 çıktı zeref.

yaa öyle mii
ama seninki 1 saat sonraki sonuc dmi öyle hatırlıyorum? benim 2 saat sonra bu sekilde cıkmıs. 1 saat sonra olan 104
Evet benim ki 50 gr yapıldı. İyi dedi doktorum. Eğer yüksek olsaydı daha fazla gr ile tekrar yapılacaktı

Çok geçmiş olsun iyi ki hastanede kontrol altındasın Sağ salim doğsun bebişin ah seni ne zorluklarla karnımda taşıdım dersin Sanırım ilk bebişin erken doğduğu için yine de soğukkanlısın bence En kısa sürede iyileşip eve gitmeni diliyorum

Cok güzel çıkmış canım. Doktorum mesela ıkıncı saat sınırının aslında 180 olduğunu söyledi. 1. Saati de söylemişti ama unuttum
Hatta burda bi tabir var ‘ye da korkma’ dedi o günden beri tatlıya saldırmaya başladım

Canım bende fibro hastasıyım senelerdir çok zor bi hastalık benimki ileri derece çok geçmiş olsun

Yaşadıkların zor queenim. Ama İnan içimde bi rahatlık var seninle ilgili his olarak. Hersey vallahi güzel olacak. Ben çok inanıyorum. Bekleyecek bu bebek 36larda doğacak. Anca seni, babasını ve abisini endişelendirdiği kalacak inş. Zaten nasıl intikam alacağımızı konuşmuştuk

Kaç saat sürüyor? Bende yemek yemeyince böyle kötü oluyom ya korkuyorum o yüzden
Bende de aynı problem var geçen gün hastahane merdivenlerine bildiğiniz yığıldım kan şekerim düşüyor
Geçmiş olsun canım bol limon , bol bal ve zencefil tüketebilirsin.

Çok şükür canım için rahatlamıştır. Sen de güzel kilo almışsın ben hala 43'teyim
Kuzu sen sağlıklı ve az besleniyorsun yanlış hatırlamıyorsam, mide probleminde var. Ben birazdan ağrıdan ağlayacağımı bilsem ne varsa yiyorum sağlıklı ol da alırsın daha kilo. Ben de bu kadar sağlıksız beslediğim için bebeğe de gereksiz kilo mu aldırdım acaba diye düşünüyorum, olabilir mi böyle? Sizin bebekler kaç gram şu an

Yani çok soğukkanlı değilim aslında ama realist olmaya çalışıyorum. Elden gelen bundan başka bir şey olduğunu da düşünmüyorum kadere razı gelicez
36 mııı Ağzın Ball yesin sağlıkla vakitlice doğsun da ona giden yolda çekilen her şey unutulur
Akşamları bir haller oluyor bana bence, şuan yine nstye bağlıyım öncesinde yoktu ciddi bir şey şimdi yine düzenli sancılar

ben de iyi mi oldu kötü mü oldu bilmiyorum, diyorum ki bundan bile bişey olmadıysa dünyaları yesem bişey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…