2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
ay kızlaaarrr ben bayılıyordum neredeyse çok kötü oldum başım döndü midem bulandı gözlerim karardı koltuğa yatırdılar şimdi daha iyiyim sonraki kanı bekliyorum biraz hava alıcam
Şeker fazla geldi demekki canım geçmiş olsun inşallah sonuçların iyi çıkar

ay kızlaaarrr ben bayılıyordum neredeyse çok kötü oldum başım döndü midem bulandı gözlerim karardı koltuğa yatırdılar şimdi daha iyiyim sonraki kanı bekliyorum biraz hava alıcam
Şekerin düşmüştür canım. Aç kalmamaya bak. Bi şeyler atıştır

Selam kızlar, pazar günü kuzenimin nişanı vardı çok soğuk aldım insan hasta olacağını anlar ya öyleyim başımda grip ağrısı ve burnum tıkalı doğal bişeyler bitki çayı falan ne önerirsiniz?

Kaç saat sürüyor? Bende yemek yemeyince böyle kötü oluyom ya korkuyorum o yüzden
olabildiği kadar erken git ben 9da gidecektim geç kaldım 10u buldu. gider gitmez kanı aldı 10:00da. sonra içeceği içtim, içtikten 1’saat sonra 11:10da yine kan verdim. Sonra yine 1’saat sonra 12:10da son kanı verdim

Süper haber ya bazı doktorlar kendini güvende tutmak için aman bana söylemedimolmasın diye herşeyi söylüyorlar. Hastayı yersiz üzüyorlar bence de diğer doktorun dediği çok mantıklı

Açılır açılmaz lab gitmeyi düşünüyorum ben, öncesinde arayıp aorucam onlarla beraber açarım herhalde çünkü ben de sabah inanılmaz aç kalkıyorum ve midemi felan bulandırıyor hemen açlık

BİR FİNCAN ADAÇAYI LİMON İÇEBİLİRSİN CANIM.LİMONLA BAL KARIŞTIR ONU DA YE BİR KAÇ GÜN YAP GEÇER AMA 3 GÜN SENİ SARSAR GEÇMİŞ OLSUN

bazı doktorlar çok aç gitmeyin az atıştırın diyor ama.sorma imkanın varsa sor canım.kalkar kalkmaz acıkıyorsan bir anda yüklenen şeker senide baygın düşürür

Çok geçmiş olsun Allahım korktuğuna uğratmasın, dualarım seninle, dikişlerini almadılar dimi daha biraz daha beklesin bebiş hayırlısıyla..

Q Queen_bee17 canım bak benim takvimimde ne yazıyor. belki böyle bir şey olmuştur
Eki Görüntüle 3150732
Alıntılayamadm tüm postları ama çok teşekkür ederim kızlar braxton hicks düzenli olmazdı diye düşünüyorum Dr da okadar üstüne düşmezdi bence.. Neden oldu neden geçti ilginç... Kasılmalar tamamen durursa gönderebiliriz eve dedi sabahki Dr. Biri aylarca buradasınız diyor öbürü gidebilirsin.. Buranın en büyük dezavantaju tek bir Dr a bağlı olmamak sanırım..
Bu arada şeker yüklemesi yapılanların inş sonuçları güzel gelir, geçmiş olsun

evde daha rahattın sanki canım.hem oğlunun yanında olmak sana da iyi gelir inşallah bir an önce taburcu ederler.hastane ortamı geriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…