2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
ben en son gittiğimde 690 gramdı. Haftama göre fazla gelmişti bana ama normali nedir
bilemem tabi. Ben de genel olarak sağlıksız ve karbonhidrat ağırlıklı besleniyorum. Ama şimdi eşim diyete başlıyor, belki ben de onunla motive olurum diye umut ediyorum

Hiç öyle olduğunu sanmıyorum canım üzme kendini. Plesanta bebeğe zararlı maddeleri zaten göndermiyor ☺ 5.aya girişimde mide sorunlarım oldukça azaldı iki haftadır bende börek baklava pastayemeye başladım. Benim bebeğim pazartesi günü 680gram çıkmıştı uygulamaya göre 640olmasi gerekiyormus. Annesi gibi yemeyi sevebilir doktor çok abartılı bulmadıkça zararı olmaz canım bence canının istediğini ye.

Sancılara odaklanmamaya çalış canım streste mi tetikliyor acaba fazla bir yolumuz kalmadı bence de dayanacak bebeğin

Canım bende fibro hastasıyım senelerdir çok zor bi hastalık benimki ileri derece çok geçmiş olsun
Ay canım geçmiş olsun valla zor rahatsızlık ben spora gittim beslenmeye dikkat ettim hafifledi ama bazen çekilmez oluyor alıştım ben bu ağrılarla yaşamaya

Doktor 1 hafta önden gidiyor dedi, netten baktım bu haftada 400 gram civarı olmalı yazıyor. Kız ne diyeti, karbonhidratı çok abartma tabi ama canının istediğini de ye boşver
En çok sen yiyeceeeeksin en çoookk ye her şeyi löp löp kilo olsun, doğumdan sonra geri eski halimize döneriz zaten ikimiz 3 günde

İyi geceler kızlar bizimki bi kaç gündür sağa yerleşti içerde bi yere vuruyor cnm çok acıyor. Sanki bi organıma vurup duruyor var mı böyle bişi yaşayan canımın acıması normal mi enfeksiyon belirtisi falan olabilir mi

DUALARINIZA İHTİYACIM VAR!!!
Selam kızlar,
Detaylı ultrason muayenemde bebeğimin gelişiminin 3 hafta geriden geldiğini, amniyo sıvısının fazla olduğunu ve cinsel organını göremediklerini söylediler. Genetik olarak bir hastalık olduğunu düşündükleri için plasentadan parça alıp biyopsi yaptılar. Doktorlara göre biyopsi sonucu kesin kötü gelecek. Temiz dahi gelse; bir sonra ki ultrason muayenesinde gelişme geriliğinin artacağını düşündükleri için gebeliği sonlandırmaları gerekeceği yönünde olumsuz yorumlar yapıyorlar. Yaşadığım travmanın ve üzüntünün tarifi yok. Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin. Hamişlerin duaları kabul olur derler. Lütfen yazımı gören herkes Allah rızası için bebeğim için dua edebilir mi... Doktorlar yanılsın ve Rabbim onu sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin.

Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah kimse evladı ile imtihan olmak istemez. İnşallah minyon da olsa sağlıklı bir bebektir de gelişim geriliği yoktur.Başka doktora gittiniz mi uzman bir perinatolog bulsanız birde ona görünseniz olur mu. Bu gibi durumlarda tek doktora güvenmek zor bir karar. Allah gönlünüze göre versin inşallah inşallah herşey yolundadır da yanlış bir ölçüm yapılmıştır

Günaydın kuzum. Benimde bir haftadan fazla aşağıya tekme atıyor tekme attıkça sanki aşağıdan çıkacak gibi hem içim gıcıklanıyor hemde huzursuz oluyorum ama normal tabiki ağrın sancın kanaman yoksa Allah korusun sonra bakıyorum göbek deliğimin üstüne bir yere vuruyor arada mesafe çok demekki bebekler büyüdü baya öyle düşün.

Amin inşallah, Allah razı olsun çok teşekkür ederim. Gitmez miyiz, ayrı ayrı 8 perinatolog gezdik. Ölçümler doğru maalesef İnşallah önümüzdeki muayenede gelişimini devam ettirir.

Dualarımız sizinle inşallah gönlünüze göre sonuçlanır ikili tarama ya da fatal dna yaptırmış mıydınız?

Bugün bir dilek hakkım varsa o da bebeğiniz için olsun diye dua ettim. Allah gönlünüze ferahlık versin. İnşallah yanılmıştır doktor. Allahım inşallah.

Dualarımız sizinle inşallah gönlünüze göre sonuçlanır ikili tarama ya da fatal dna yaptırmış mıydınız?
İnşallah, çok teşekkür ederim Fetal dna yaptırdık temiz çıkmıştı. Doktor muayenelerinde kimse problem görmedi, suyun fazla, gelişimi geride demedi. Bizde ona şaşırıyoruz. Madem her şey yolundaydı şimdi bu başımıza gelen ne peki diye.

Amin Allah razı olsun İnşallah inşallah bebeğim sağlıklıdır. Rabbim tüm iyi dileklerinizi karşınıza çıkarsın.
Peki fetal dna da cinsiyeti ne çıktı. Tüm doktorlar mı göremedi cinsiyetini. İnşallah sağlıklı sıhhatli doğmak nasip olur kuzuya. Eğer imkanın olursa mutlaka bilgilendir bizi haberdar et.eşiniz siz boy pos kilo nasıl belki bebek minyondur

Günaydın kızlar rabbim şifa bekleyen herkese hayırlı sağlıklı bi gün geçirmek nasip etsin güzel haberler bekleyenler müjdeli haberler alsın inşallah
D dimyattakipirinc çok geçmiş olsun fetal dna %99 tarama sağlıyor diye biliyorum bu konuda yorum yapmadı mı drlar bir de su fazlalığı şekerden olabiliyormuş bazı çocuklarda çok kilo bazılarında gelişim geriliği yapabiliyormuş. Bu konu üzerinde durdular mı hiç

Rabbim korktuklarınızdan emin eylesin sizi. Dilerim güzel sonuçlar gelir de yavrunuzu sağlıkla kucağınıza alırsınız

Merak etme
Merak etme canım bende de öyle oluyor. Doktorum bana bundan sonra daha çok aşağı baskı yapacak ve sürekli çişin gelmiş gibi olacaksın dedi. Ayakta fazla kalma dedi. Bebek büyüdükçe alanı daralıyor öyle düşün

Merhaba benimde 6 Şubat görünüyor bence beta hcg ler güzel allahım sağlkla kucağımıza almayı nasip etsin. Kasık ağrııs ve uyku benim sorunum bulduğum yerse uyuyacağım
Meraba ben yeni üyeyim acaba ultrason resmimi atsam cinsiyet tahmini yaparmisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…