ben en son gittiğimde 690 gramdı. Haftama göre fazla gelmişti bana ama normali nedirKuzu sen sağlıklı ve az besleniyorsun yanlış hatırlamıyorsam, mide probleminde var. Ben birazdan ağrıdan ağlayacağımı bilsem ne varsa yiyorumsağlıklı ol da alırsın daha kilo. Ben de bu kadar sağlıksız beslediğim için bebeğe de gereksiz kilo mu aldırdım acaba diye düşünüyorum, olabilir mi böyle? Sizin bebekler kaç gram şu an
Hiç öyle olduğunu sanmıyorum canım üzme kendini. Plesanta bebeğe zararlı maddeleri zaten göndermiyor ☺ 5.aya girişimde mide sorunlarım oldukça azaldı iki haftadır bende börek baklava pastaKuzu sen sağlıklı ve az besleniyorsun yanlış hatırlamıyorsam, mide probleminde var. Ben birazdan ağrıdan ağlayacağımı bilsem ne varsa yiyorumsağlıklı ol da alırsın daha kilo. Ben de bu kadar sağlıksız beslediğim için bebeğe de gereksiz kilo mu aldırdım acaba diye düşünüyorum, olabilir mi böyle? Sizin bebekler kaç gram şu an
Sancılara odaklanmamaya çalış canım streste mi tetikliyor acabaYani çok soğukkanlı değilim aslında ama realist olmaya çalışıyorum. Elden gelen bundan başka bir şey olduğunu da düşünmüyorum kadere razı gelicez
36 mııı Ağzın Ball yesinsağlıkla vakitlice doğsun da ona giden yolda çekilen her şey unutulur
Akşamları bir haller oluyor bana bence, şuan yine nstye bağlıyım öncesinde yoktu ciddi bir şey şimdi yine düzenli sancılar
Ay canım geçmiş olsun valla zor rahatsızlık ben spora gittim beslenmeye dikkat ettim hafifledi ama bazen çekilmez oluyor alıştım ben bu ağrılarla yaşamayaCanım bende fibro hastasıyım senelerdir çok zor bi hastalık benimki ileri derece çok geçmiş olsun
Doktor 1 hafta önden gidiyor dedi, netten baktım bu haftada 400 gram civarı olmalı yazıyor. Kız ne diyeti, karbonhidratı çok abartma tabi ama canının istediğini de ye boşverben en son gittiğimde 690 gramdı. Haftama göre fazla gelmişti bana ama normali nedir
bilemem tabi. Ben de genel olarak sağlıksız ve karbonhidrat ağırlıklı besleniyorum. Ama şimdi eşim diyete başlıyor, belki ben de onunla motive olurum diye umut ediyorum
En çok sen yiyeceeeeksin en çoookkHiç öyle olduğunu sanmıyorum canım üzme kendini. Plesanta bebeğe zararlı maddeleri zaten göndermiyor ☺ 5.aya girişimde mide sorunlarım oldukça azaldı iki haftadır bende börek baklava pastayemeye başladım. Benim bebeğim pazartesi günü 680gram çıkmıştı uygulamaya göre 640olmasi gerekiyormus. Annesi gibi yemeyi sevebilir doktor çok abartılı bulmadıkça zararı olmaz canım bence canının istediğini ye.
Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallahDUALARINIZA İHTİYACIM VAR!!!
Selam kızlar,
Detaylı ultrason muayenemde bebeğimin gelişiminin 3 hafta geriden geldiğini, amniyo sıvısının fazla olduğunu ve cinsel organını göremediklerini söylediler. Genetik olarak bir hastalık olduğunu düşündükleri için plasentadan parça alıp biyopsi yaptılar. Doktorlara göre biyopsi sonucu kesin kötü gelecek. Temiz dahi gelse; bir sonra ki ultrason muayenesinde gelişme geriliğinin artacağını düşündükleri için gebeliği sonlandırmaları gerekeceği yönünde olumsuz yorumlar yapıyorlar. Yaşadığım travmanın ve üzüntünün tarifi yok.Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin. Hamişlerin duaları kabul olur derler. Lütfen yazımı gören herkes Allah rızası için bebeğim için dua edebilir mi... Doktorlar yanılsın ve Rabbim onu sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin.
Günaydın kuzum. Benimde bir haftadan fazla aşağıya tekme atıyor tekme attıkça sanki aşağıdan çıkacak gibi hem içim gıcıklanıyor hemde huzursuz oluyorum ama normal tabiki ağrın sancın kanaman yoksa Allah korusunİyi geceler kızlar bizimki bi kaç gündür sağa yerleşti içerde bi yere vuruyor cnm çok acıyor. Sanki bi organıma vurup duruyor var mı böyle bişi yaşayan canımın acıması normal mi enfeksiyon belirtisi falan olabilir mi
Amin inşallah, Allah razı olsun çok teşekkür ederim.Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallahkimse evladı ile imtihan olmak istemez. İnşallah minyon da olsa sağlıklı bir bebektir de gelişim geriliği yoktur.Başka doktora gittiniz mi uzman bir perinatolog bulsanız birde ona görünseniz olur mu. Bu gibi durumlarda tek doktora güvenmek zor bir karar. Allah gönlünüze göre versin inşallah inşallah herşey yolundadır da yanlış bir ölçüm yapılmıştır
Dualarımız sizinle inşallah gönlünüze göre sonuçlanır ikili tarama ya da fatal dna yaptırmış mıydınız?DUALARINIZA İHTİYACIM VAR!!!
Selam kızlar,
Detaylı ultrason muayenemde bebeğimin gelişiminin 3 hafta geriden geldiğini, amniyo sıvısının fazla olduğunu ve cinsel organını göremediklerini söylediler. Genetik olarak bir hastalık olduğunu düşündükleri için plasentadan parça alıp biyopsi yaptılar. Doktorlara göre biyopsi sonucu kesin kötü gelecek. Temiz dahi gelse; bir sonra ki ultrason muayenesinde gelişme geriliğinin artacağını düşündükleri için gebeliği sonlandırmaları gerekeceği yönünde olumsuz yorumlar yapıyorlar. Yaşadığım travmanın ve üzüntünün tarifi yok.Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin. Hamişlerin duaları kabul olur derler. Lütfen yazımı gören herkes Allah rızası için bebeğim için dua edebilir mi... Doktorlar yanılsın ve Rabbim onu sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin.
Bugün bir dilek hakkım varsa o da bebeğiniz için olsun diye dua ettim. Allah gönlünüze ferahlık versin. İnşallah yanılmıştır doktor. Allahım inşallah.DUALARINIZA İHTİYACIM VAR!!!
Selam kızlar,
İnşallah, çok teşekkür ederimDualarımız sizinle inşallah gönlünüze göre sonuçlanır ikili tarama ya da fatal dna yaptırmış mıydınız?
Amin Allah razı olsunBugün bir dilek hakkım varsa o da bebeğiniz için olsun diye dua ettim. Allah gönlünüze ferahlık versin. İnşallah yanılmıştır doktor. Allahım inşallah.
Peki fetal dna da cinsiyeti ne çıktı. Tüm doktorlar mı göremedi cinsiyetini. İnşallah sağlıklı sıhhatli doğmak nasip olur kuzuya. Eğer imkanın olursa mutlaka bilgilendir bizi haberdar et.eşiniz siz boy pos kilo nasıl belki bebek minyondurAmin Allah razı olsunİnşallah inşallah bebeğim sağlıklıdır. Rabbim tüm iyi dileklerinizi karşınıza çıkarsın.
Rabbim korktuklarınızdan emin eylesin sizi. Dilerim güzel sonuçlar gelir de yavrunuzu sağlıkla kucağınıza alırsınızDUALARINIZA İHTİYACIM VAR!!!
Selam kızlar,
Merak etme canım bende de öyle oluyor. Doktorum bana bundan sonra daha çok aşağı baskı yapacak ve sürekli çişin gelmiş gibi olacaksın dedi. Ayakta fazla kalma dedi. Bebek büyüdükçe alanı daralıyor öyle düşünGünaydın kuzum. Benimde bir haftadan fazla aşağıya tekme atıyor tekme attıkça sanki aşağıdan çıkacak gibi hem içim gıcıklanıyor hemde huzursuz oluyorum ama normal tabiki ağrın sancın kanaman yoksa Allah korusunsonra bakıyorum göbek deliğimin üstüne bir yere vuruyor arada mesafe çok demekki bebekler büyüdü baya öyle düşün.
Meraba ben yeni üyeyim acaba ultrason resmimi atsam cinsiyet tahmini yaparmisinizMerhaba benimde 6 Şubat görünüyorbence beta hcg ler güzel allahım sağlkla kucağımıza almayı nasip etsin. Kasık ağrııs ve uyku benim sorunum bulduğum yerse uyuyacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?