2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Cok üzüldüm gerçekten. Rabbim sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin. Gerçekten tüm kalbimle söylüyorum.
Cinsiyet için cok önceden netleşmesi lazımdı zaten, şimdi söylenecek laf mı bu ? Gelişim geriliği bir ve iki haftaya kadar normal zaten. 3 hafta olması belki bi sıkıntı olabilir ama sonraki haftaya normale de dönebilir sonuçta. Hep böyle kalacak diye bi şey yok.
Kaldı ki fetal DNA yaptırdık diyorsunuz. Dava açma hakkınız var o şirkete. Güven zedeliyorlar resmen.
Rabbim korktuğunuzdan emin eylesin

Fetal DNA da erkek çıktı. Doktorlar testis var pipisi görünmüyor diyor. Test erkek demese kız derdik diyor hepsi. Onun ameliyatı varmış sanırım. Doğduktan sonra bir kaç ameliyatla düzeltiyorlarmış. Tek sorun cinsiyet anomalisi olsa sorun değil diyorlar. Ben 175 eşim 185, ikimizde enine boyunayız. Ailelerimizde de minyon kimse yok. İnşallah bir mucize olur bizim için. Ben bebeğimden vazgeçmiyorum, inşallah o da bizden vazgeçmez. Biyopsi sonucu gelince yazarım mutlaka.

Q Queen_bee17 bizi güncelle , gecen nasıl geçti?
Gecemin özeti ekte economistcim. Yine zorluydu. Babam eşya getirdiğinde evden takviyelerimi de istemiştim. Dr lara söylemeden magnezyum aldım brnce o rahatlattı 1 1.5 saate duruldu sancılar. Elindeki bütün vitaminleri vermen gerekiyor onlar sana versin diye işleri oluyor unutuyorlar ona gerilemem bide, demir, omega, d3k2, magnezyum decavit probiyotikler hepsini alıyorum gizliden habire idrar kültürü ve vajinal kültür veriyorum hepsi temiz ama hala antibiyotik tedavisi bitmedi. Crp 10 çıkmış dün yine. Bunca antibiyotiğe nerde bu enfexiyon bilmiyorum. Sıkı takibe devam ediyorlar. Tekrar sancı çıkarsa yeniden endol e başlanacakmış.

Eklentiler

• IMG-20221025-WA0009.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 38
İnşallah mucize olsun dr ların da yanılabildiği durumlar oluyor, bunca ay hiç gelişim geriliği yokken bi anda mı 3 hafta geriye düşmüş anlamak zor. Allah ferahlık versin inşallah yüreğine su serpilsin canım. Kimseye evlatla imtihan vermesin

Etrafta hep bu şekilde anomali gebelik sonlandırma önerileriyle geçmiş gebelikler var. şimdi cocuklara bakıyoruz maşallah sapasağlam. üzücü tabi ama umudu kaybetmemek lazım. her şey normalse bile bütün doktorlar kürtaj vs bilgilendirmesini yapıyor. iyi oldugunu bilirken bile şüphe atıyorlar insanın içi acıyor.

Amin inşallah çok teşekkür ederim. Söylediklerine göre fetal de çok kısıtlı hastalıklara bakılıyormuş. Bir sürü genetik hastalık var diyorlar. Plasentadan kaynaklı bir genetik hastalık bile olabilirmiş. Hipertansiyonum var ilaç kullanıyorum ama şekerime hiç bakılmadı. Şekerden kaynaklanabilir bile demediler. Biz en kötü gebelik zehirlenmesi nedeniyle erken doğum olur diyorduk ama tansiyonumu bile dile getirmiyorlar.

Bu zamana kadar çekilen tüm usg lere baktılar. 14. haftadan başlamış gerilemeye 4-10-17-21 gün diye gerilemiş hep. Gittiğimiz doktorlar hep suyu normal, kalp atışı güzel herşey yolunda deyip gönderiyorlardı. İnşallah inşallah bir mucize olsun. Rabbim herkesin evladını sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin.

Kızlar benim de adet olacakmışım gibi bir hissim var rahmimde ya
Kuzum rahmin yukarılarda baya. Aşağıda baskı hissediyorsan bebeğin ağırlığı o magnezyumu aksatma uzanma imkanın varsa uzan. Üşütmüş te olabilirsin. Doktora gidince idrar tahlili vermeyi unutma bende haftaya gideceğim isticem doktordan geçen iğne batar gibi oldu dünde sanki tuvaletim var ama yok gibi gece de kilotla yattım yandı bacaklarım falan. Dedim bir idrar tahlili yaptırayım

Ara ara bendede okuyor canım benim bikini bölgesindeki kemik ağrıyor böyle hafif bir sızı
Çatı kemikleri olabilir canım. Oğluma hamileyken 7.aydan itibaren ağrıdı hatta gece yatarken sağa sola döndüğümde katır kutur kemik sesi geliyordu diz kıkırdaması gibi doktora sordum çatı kemiklerinden dedi doğuma kadar devam etti

Amin inşallah rabbim evladına sağ salim kavuştursun inşallah. Aynı gün farklı doktorların ölçümleri bile bir birinden çok başka çıkıyor. İnşallah öyle bir durumdur

Amin inşallah. Cinsiyetini hiç göstermemişti. Meğerse farklı bir durum söz konusuymuş yavrumda. Fetal DNA da bakılan bir hastalık çıkarsa kesinlikle dava açacağım. Firmayla iletişime geçtik bir yanlışlık olabilir mi diye. Mümkün değil diyorlar. Dediğin gibi Rabbim korktuklarımızdan emin eylesin.

Canım sende serklaj da var ya, bi idrar ver yakın zmnda istersen. Belki enfeksiyondur.
Bende de var o sızı ama malum kum hala geçmedi.
Yarın vericem canım kanda idrarda ama kemik ağrısı eminim genişliyorum şuan öle sızı ara ara çokta önemsemiyorum ama zaten kan verecektim yarın idrarda aradan çıkar

Aynen bende öyle düşünüyorum çatı ağrısı bu dönemlerde başlıyor ama ben serkljlı olduğum için bir tık daha dikkat edip dinlenmem gerekebilir ağırlaştıkça, benimde kızımdada olmuştu ama öyle çok rahatsız edici düzeyde değil hafif sızı ağrı

Hemde ne acıtma, kor gibi ateşi alıp kucağımıza bıraktılar. Benimde etrafımda anomali teşhisi konup sağlıklı doğan bebişler var ancak; bize hiç umut vermiyor doktorlar. İnşallah hepsi yanılgıya düşer. Rabbim çok büyük. Dua kaderi değiştirir diyorlar. O yüzden herkesten dua bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…