- 2 Mayıs 2019
- 7.480
- 14.055
- 198
Cok üzüldüm gerçekten. Rabbim sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin. Gerçekten tüm kalbimle söylüyorum.İnşallah, çok teşekkür ederimFetal dna yaptırdık temiz çıkmıştı. Doktor muayenelerinde kimse problem görmedi, suyun fazla, gelişimi geride demedi. Bizde ona şaşırıyoruz. Madem her şey yolundaydı şimdi bu başımıza gelen ne peki diye.
Fetal DNA da erkek çıktı. Doktorlar testis var pipisi görünmüyor diyor. Test erkek demese kız derdik diyor hepsi. Onun ameliyatı varmış sanırım. Doğduktan sonra bir kaç ameliyatla düzeltiyorlarmış. Tek sorun cinsiyet anomalisi olsa sorun değil diyorlar.Peki fetal dna da cinsiyeti ne çıktı. Tüm doktorlar mı göremedi cinsiyetini. İnşallah sağlıklı sıhhatli doğmak nasip olur kuzuya. Eğer imkanın olursa mutlaka bilgilendir bizi haberdar et.eşiniz siz boy pos kilo nasıl belki bebek minyondur
Gecemin özeti ekte economistcim. Yine zorluydu. Babam eşya getirdiğinde evden takviyelerimi de istemiştim. Dr lara söylemeden magnezyum aldım brnce o rahatlattı 1 1.5 saate duruldu sancılar. Elindeki bütün vitaminleri vermen gerekiyor onlar sana versin diyeQ Queen_bee17 bizi güncelle , gecen nasıl geçti?
İnşallah mucize olsunFetal DNA da erkek çıktı. Doktorlar testis var pipisi görünmüyor diyor. Test erkek demese kız derdik diyor hepsi. Onun ameliyatı varmış sanırım. Doğduktan sonra bir kaç ameliyatla düzeltiyorlarmış. Tek sorun cinsiyet anomalisi olsa sorun değil diyorlar.Ben 175 eşim 185, ikimizde enine boyunayız. Ailelerimizde de minyon kimse yok. İnşallah bir mucize olur bizim için. Ben bebeğimden vazgeçmiyorum, inşallah o da bizden vazgeçmez. Biyopsi sonucu gelince yazarım mutlaka.
Etrafta hep bu şekilde anomali gebelik sonlandırma önerileriyle geçmiş gebelikler var. şimdi cocuklara bakıyoruz maşallah sapasağlam. üzücü tabi ama umudu kaybetmemek lazım. her şey normalse bile bütün doktorlar kürtaj vs bilgilendirmesini yapıyor. iyi oldugunu bilirken bile şüphe atıyorlar insanın içi acıyor.Fetal DNA da erkek çıktı. Doktorlar testis var pipisi görünmüyor diyor. Test erkek demese kız derdik diyor hepsi. Onun ameliyatı varmış sanırım. Doğduktan sonra bir kaç ameliyatla düzeltiyorlarmış. Tek sorun cinsiyet anomalisi olsa sorun değil diyorlar.Ben 175 eşim 185, ikimizde enine boyunayız. Ailelerimizde de minyon kimse yok. İnşallah bir mucize olur bizim için. Ben bebeğimden vazgeçmiyorum, inşallah o da bizden vazgeçmez. Biyopsi sonucu gelince yazarım mutlaka.
Amin inşallahGünaydın kızlar rabbim şifa bekleyen herkese hayırlı sağlıklı bi gün geçirmek nasip etsin güzel haberler bekleyenler müjdeli haberler alsın inşallah
D dimyattakipirinc çok geçmiş olsun fetal dna %99 tarama sağlıyor diye biliyorum bu konuda yorum yapmadı mı drlar bir de su fazlalığı şekerden olabiliyormuş bazı çocuklarda çok kilo bazılarında gelişim geriliği yapabiliyormuş. Bu konu üzerinde durdular mı hiç
Amin inşallahRabbim korktuklarınızdan emin eylesin sizi. Dilerim güzel sonuçlar gelir de yavrunuzu sağlıkla kucağınıza alırsınız
Ara ara bendede okuyor canım benim bikini bölgesindeki kemik ağrıyor böyle hafif bir sızıKızlar benim de adet olacakmışım gibi bir hissim var rahmimde ya
Bu zamana kadar çekilen tüm usg lere baktılar. 14. haftadan başlamış gerilemeye 4-10-17-21 gün diye gerilemiş hep. Gittiğimiz doktorlar hep suyu normal, kalp atışı güzel herşey yolunda deyip gönderiyorlardı. İnşallah inşallah bir mucize olsun.İnşallah mucize olsundr ların da yanılabildiği durumlar oluyor, bunca ay hiç gelişim geriliği yokken bi anda mı 3 hafta geriye düşmüş anlamak zor. Allah ferahlık versin inşallah yüreğine su serpilsin canım. Kimseye evlatla imtihan vermesin
Kuzum rahmin yukarılarda baya. Aşağıda baskı hissediyorsan bebeğin ağırlığı oKızlar benim de adet olacakmışım gibi bir hissim var rahmimde ya
Çatı kemikleri olabilir canım. Oğluma hamileyken 7.aydan itibaren ağrıdı hatta gece yatarken sağa sola döndüğümde katır kutur kemik sesi geliyordu diz kıkırdaması gibi doktora sordum çatı kemiklerinden dedi doğuma kadar devam ettiAra ara bendede okuyor canım benim bikini bölgesindeki kemik ağrıyor böyle hafif bir sızı
Amin inşallahBu zamana kadar çekilen tüm usg lere baktılar. 14. haftadan başlamış gerilemeye 4-10-17-21 gün diye gerilemiş hep. Gittiğimiz doktorlar hep suyu normal, kalp atışı güzel herşey yolunda deyip gönderiyorlardı. İnşallah inşallah bir mucize olsun.Rabbim herkesin evladını sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin.
Amin inşallah.Cok üzüldüm gerçekten. Rabbim sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin. Gerçekten tüm kalbimle söylüyorum.
Cinsiyet için cok önceden netleşmesi lazımdı zaten, şimdi söylenecek laf mı bu ? Gelişim geriliği bir ve iki haftaya kadar normal zaten. 3 hafta olması belki bi sıkıntı olabilir ama sonraki haftaya normale de dönebilir sonuçta. Hep böyle kalacak diye bi şey yok.
Kaldı ki fetal DNA yaptırdık diyorsunuz. Dava açma hakkınız var o şirkete. Güven zedeliyorlar resmen.
Rabbim korktuğunuzdan emin eylesin
Canım sende serklaj da var ya, bi idrar ver yakın zmnda istersen. Belki enfeksiyondur.Ara ara bendede okuyor canım benim bikini bölgesindeki kemik ağrıyor böyle hafif bir sızı
Çok sağol canım zencefil den nefret ederimBende de aynı problem var geçen gün hastahane merdivenlerine bildiğiniz yığıldım kan şekerim düşüyor
Geçmiş olsun canım bol limon , bol bal ve zencefil tüketebilirsin.
Yarın vericem canım kanda idrarda ama kemik ağrısı eminim genişliyorum şuanCanım sende serklaj da var ya, bi idrar ver yakın zmnda istersen. Belki enfeksiyondur.
Bende de var o sızı ama malum kum hala geçmedi.
Aynen bende öyle düşünüyorum çatı ağrısı bu dönemlerde başlıyor ama ben serkljlı olduğum için bir tık daha dikkat edip dinlenmem gerekebilir ağırlaştıkça, benimde kızımdada olmuştu ama öyle çok rahatsız edici düzeyde değil hafif sızı ağrıÇatı kemikleri olabilir canım. Oğluma hamileyken 7.aydan itibaren ağrıdı hatta gece yatarken sağa sola döndüğümde katır kutur kemik sesi geliyordu diz kıkırdaması gibi doktora sordum çatı kemiklerinden dedi doğuma kadar devam etti
Hemde ne acıtma, kor gibi ateşi alıp kucağımıza bıraktılar. Benimde etrafımda anomali teşhisi konup sağlıklı doğan bebişler var ancak; bize hiç umut vermiyor doktorlar. İnşallah hepsi yanılgıya düşer. Rabbim çok büyük. Dua kaderi değiştirir diyorlar. O yüzden herkesten dua bekliyorum.Etrafta hep bu şekilde anomali gebelik sonlandırma önerileriyle geçmiş gebelikler var. şimdi cocuklara bakıyoruz maşallah sapasağlam. üzücü tabi ama umudu kaybetmemek lazım. her şey normalse bile bütün doktorlar kürtaj vs bilgilendirmesini yapıyor. iyi oldugunu bilirken bile şüphe atıyorlar insanın içi acıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?