2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Kızlar benim de adet olacakmışım gibi bir hissim var rahmimde ya
Bende de duzenli oluyor o canim aylik hatta 2 gundur de gece yatarken sola donunce karnim kasiklarim geriliyor yatamiyorum saga donup uyuyabiliyorum, bu da ilginc bisey oldu benim icin ama gunduz koltukta uzanirken hep sol tarafimin ustundeyim degisik seyler yasiyoruz bakalim benim yarin gorus gunum aclik kanima bakilacak idrar kulturu de baktiracam benim bakteri hic gecmedi sanirim kulturde ureme yok lokosit falan da yok ama bakteri degeri yuksek cikiyo bakalim kizim nasil

Görüş günün hayırlı olsun çok heyecanlı, bebeişinin güzel yüzünü gör

Dimi dimi. Sağa sola dönerken kemiklerim yerinden çıkıyor resmen kasık bölgeden ses geliyor. Ben de korkmuştum hatta eşim bile duyup şaşırdı ne oluyor diye.

Çok geçmiş olsun insallah sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun hemen dua ettim. Sizi çok iyi anlıyorum evlatla imtihan en zoru

Gerçekten çok üzüldüm dualarım seninle sonuçlar gelince umarım rahat bir nefes alırsın rabbim şifa versin

Allah yardımcın olsun canım bir tanıdığımın ikiz erkeklerinden biri diğerine göre 4 hafta geriydi ve kız sanıyorlardı meğerse erkekmiş ve cinsel organ içerde kalmış gelişmemişti. Çocuk 5 yaşında oldu sayısız operasyon geçirdi geçiriyor bu konuyla ilgili şifası var diğer tüm organlar normalse plasenta kan akışı yeterli gelmiyor olabilir mi? Umarım öyledir ve sağlıkla alırsın kucağına evladını inan ki üzüldüm çok..

Çok geçmiş olsun insallah sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun hemen dua ettim. Sizi çok iyi anlıyorum evlatla imtihan en zoru
çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Rabbim dualarımızı geri çevirmesin. Nerede şifaya ihtiyacı olan bebeklerimiz varsa hepsine şifa olsun inşallah

Allah razı olsun. Plasentadaki kan akışı normal diyorlar. Beslenememe problemi yokmuş. Bu ameliyat 6 ay-1 yaş arası oluyor dediler ama demek ki ileri boyutta bir anomali var. İnşallah ileri ki yaşamını etkileyecek bir durum oluşturmaz ve bir an önce düzeltirler. Hem çocuk için hem aile için çok zor. İşin birde psikolojik boyutu var. Rabbim onlarında yardımcıları olsun.

Dimi dimi. Sağa sola dönerken kemiklerim yerinden çıkıyor resmen kasık bölgeden ses geliyor. Ben de korkmuştum hatta eşim bile duyup şaşırdı ne oluyor diye.
annelik neler gösteriyor bize.öyle böyle geçti 6 ay çok şükür rabbime.eşime diyorum akşam bebek olmakta çok zor şimdi tek orda sıkılıyodur öpüp koklayan yok elini tutan yok.tam o sırada dünki gebelik günlüğünde okudum bebeğinizin keyfi gayet yerinde diye

1 yaş da ilk operasyonu oluyor küçük oldukları için operasyonu 4-5 kereye bölüyorlar ve sene de sadece 1 kez yapıyorlar canım

1 yaş da ilk operasyonu oluyor küçük oldukları için operasyonu 4-5 kereye bölüyorlar ve sene de sadece 1 kez yapıyorlar canım
Ahh ahh ne kadar zor Yani her şey yolunda olsa bile anlaşılan böyle zorlu bir süreç bekliyor bizide. İnşallah o yavrumuzda bir an önce şifa bulur.

Rabbim yardımcın olsun evlatla sınamasın Insalalh dualarım seninle

İnşallah her şey istediğin gibi olur canım Allah hayırlısını nasip etsin kimseyi yavrusuyla da imtihan etmesin zor şeyler sen yine de moralini yüksek tut.

Kızlar iç bacak ve çatı kemiğinde ağrı olan var mı su fazlalığında oluyormuş benim zaten biraz fazlaydı iyice mi arttı acaba 26. Haftamız bitti bugn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…