- 19 Eylül 2013
- 4.881
- 9.360
- 408
Bende de duzenli oluyor o canim aylik hatta 2 gundur de gece yatarken sola donunce karnim kasiklarim geriliyor yatamiyorum saga donup uyuyabiliyorum, bu da ilginc bisey oldu benim icin ama gunduz koltukta uzanirken hep sol tarafimin ustundeyim degisik seyler yasiyoruz bakalimKızlar benim de adet olacakmışım gibi bir hissim var rahmimde ya
Görüş günün hayırlı olsun çok heyecanlı, bebeişinin güzel yüzünü görBende de duzenli oluyor o canim aylik hatta 2 gundur de gece yatarken sola donunce karnim kasiklarim geriliyor yatamiyorum saga donup uyuyabiliyorum, bu da ilginc bisey oldu benim icin ama gunduz koltukta uzanirken hep sol tarafimin ustundeyim degisik seyler yasiyoruz bakalimbenim yarin gorus gunum aclik kanima bakilacak idrar kulturu de baktiracam benim bakteri hic gecmedi sanirim kulturde ureme yok lokosit falan da yok ama bakteri degeri yuksek cikiyo bakalim kizim nasil
Aynen hafif bi sızı ayağa kalkınca daha çok oluyordu uzandım biraz daha iyiyim, kemik ağrısı da mantıklı geldi bana.Ara ara bendede okuyor canım benim bikini bölgesindeki kemik ağrıyor böyle hafif bir sızı
Dimi dimi. Sağa sola dönerken kemiklerim yerinden çıkıyor resmen kasık bölgeden ses geliyor. Ben de korkmuştum hatta eşim bile duyup şaşırdı ne oluyor diye.Çatı kemikleri olabilir canım. Oğluma hamileyken 7.aydan itibaren ağrıdı hatta gece yatarken sağa sola döndüğümde katır kutur kemik sesi geliyordu diz kıkırdaması gibi doktora sordum çatı kemiklerinden dedi doğuma kadar devam etti
Çok geçmiş olsun insallah sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun hemen dua ettim. Sizi çok iyi anlıyorum evlatla imtihan en zoruDUALARINIZA İHTİYACIM VAR!!!
Selam kızlar,
Detaylı ultrason muayenemde bebeğimin gelişiminin 3 hafta geriden geldiğini, amniyo sıvısının fazla olduğunu ve cinsel organını göremediklerini söylediler. Genetik olarak bir hastalık olduğunu düşündükleri için plasentadan parça alıp biyopsi yaptılar. Doktorlara göre biyopsi sonucu kesin kötü gelecek. Temiz dahi gelse; bir sonra ki ultrason muayenesinde gelişme geriliğinin artacağını düşündükleri için gebeliği sonlandırmaları gerekeceği yönünde olumsuz yorumlar yapıyorlar. Yaşadığım travmanın ve üzüntünün tarifi yok.Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin. Hamişlerin duaları kabul olur derler. Lütfen yazımı gören herkes Allah rızası için bebeğim için dua edebilir mi... Doktorlar yanılsın ve Rabbim onu sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin.
Gerçekten çok üzüldüm dualarım seninle sonuçlar gelince umarım rahat bir nefes alırsın rabbim şifa versinDUALARINIZA İHTİYACIM VAR!!!
Selam kızlar,
Detaylı ultrason muayenemde bebeğimin gelişiminin 3 hafta geriden geldiğini, amniyo sıvısının fazla olduğunu ve cinsel organını göremediklerini söylediler. Genetik olarak bir hastalık olduğunu düşündükleri için plasentadan parça alıp biyopsi yaptılar. Doktorlara göre biyopsi sonucu kesin kötü gelecek. Temiz dahi gelse; bir sonra ki ultrason muayenesinde gelişme geriliğinin artacağını düşündükleri için gebeliği sonlandırmaları gerekeceği yönünde olumsuz yorumlar yapıyorlar. Yaşadığım travmanın ve üzüntünün tarifi yok.Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin. Hamişlerin duaları kabul olur derler. Lütfen yazımı gören herkes Allah rızası için bebeğim için dua edebilir mi... Doktorlar yanılsın ve Rabbim onu sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin.
Allah yardımcın olsun canım bir tanıdığımın ikiz erkeklerinden biri diğerine göre 4 hafta geriydi ve kız sanıyorlardı meğerse erkekmiş ve cinsel organ içerde kalmış gelişmemişti. Çocuk 5 yaşında oldu sayısız operasyon geçirdi geçiriyor bu konuyla ilgili şifası varDUALARINIZA İHTİYACIM VAR!!!
Selam kızlar,
Çok geçmiş olsun insallah sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun hemen dua ettim. Sizi çok iyi anlıyorum evlatla imtihan en zoru
Amin inşallah çok teşekkür ederimGerçekten çok üzüldüm dualarım seninle sonuçlar gelince umarım rahat bir nefes alırsın rabbim şifa versin
Allah razı olsun.Allah yardımcın olsun canım bir tanıdığımın ikiz erkeklerinden biri diğerine göre 4 hafta geriydi ve kız sanıyorlardı meğerse erkekmiş ve cinsel organ içerde kalmış gelişmemişti. Çocuk 5 yaşında oldu sayısız operasyon geçirdi geçiriyor bu konuyla ilgili şifası vardiğer tüm organlar normalse plasenta kan akışı yeterli gelmiyor olabilir mi? Umarım öyledir ve sağlıkla alırsın kucağına evladını inan ki üzüldüm çok..
annelik neler gösteriyor bize.öyle böyle geçti 6 ay çok şükür rabbime.eşime diyorum akşam bebek olmakta çok zor şimdi tek orda sıkılıyodur öpüp koklayan yok elini tutan yok.tam o sırada dünki gebelik günlüğünde okudum bebeğinizin keyfi gayet yerinde diyeDimi dimi. Sağa sola dönerken kemiklerim yerinden çıkıyor resmen kasık bölgeden ses geliyor. Ben de korkmuştum hatta eşim bile duyup şaşırdı ne oluyor diye.
1 yaş da ilk operasyonu oluyor küçük oldukları için operasyonu 4-5 kereye bölüyorlar ve sene de sadece 1 kez yapıyorlar canımAllah razı olsun.Plasentadaki kan akışı normal diyorlar. Beslenememe problemi yokmuş. Bu ameliyat 6 ay-1 yaş arası oluyor dediler ama demek ki ileri boyutta bir anomali var. İnşallah ileri ki yaşamını etkileyecek bir durum oluşturmaz ve bir an önce düzeltirler. Hem çocuk için hem aile için çok zor. İşin birde psikolojik boyutu var. Rabbim onlarında yardımcıları olsun.
Ahh ahh ne kadar zor1 yaş da ilk operasyonu oluyor küçük oldukları için operasyonu 4-5 kereye bölüyorlar ve sene de sadece 1 kez yapıyorlar canım
Rabbim yardımcın olsun evlatla sınamasın Insalalh dualarım seninleDUALARINIZA İHTİYACIM VAR!!!
Selam kızlar,
Amin Allah razı olsun.Rabbim yardımcın olsun evlatla sınamasın Insalalh dualarım seninle
İnsaAllah kuzummGörüş günün hayırlı olsun çok heyecanlı, bebeişinin güzel yüzünü gör
İnşallah her şey istediğin gibi olur canım Allah hayırlısını nasip etsin kimseyi yavrusuyla da imtihan etmesin zor şeyler sen yine de moralini yüksek tut.DUALARINIZA İHTİYACIM VAR!!!
Selam kızlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?