İçinizi ferah tutun benim de bebişin baş çevresi 1 hafta geriden geliyor diye üzülüyorum Eşim perinatlog bir arkadaşının sosyal medya paylaşımında görmüş 5 hafta geriden gelen bebek sağlıkla doğmuş Bebeğin ayrıntılı da başka problem gözükmüyor sanırım böbrek kalp beyin normal mi ? Bebeğinizin hipospadiası olabilir o da ameliyatla düzeltiliyor Ben mozaik embriyo ile tüp bebekle hamile kaldım Amniosentez sonucu çıkana kadar hep diken üstündeydik İnşallah güzel haberler alacaksınızFetal DNA da erkek çıktı. Doktorlar testis var pipisi görünmüyor diyor. Test erkek demese kız derdik diyor hepsi. Onun ameliyatı varmış sanırım. Doğduktan sonra bir kaç ameliyatla düzeltiyorlarmış. Tek sorun cinsiyet anomalisi olsa sorun değil diyorlar.Ben 175 eşim 185, ikimizde enine boyunayız. Ailelerimizde de minyon kimse yok. İnşallah bir mucize olur bizim için. Ben bebeğimden vazgeçmiyorum, inşallah o da bizden vazgeçmez. Biyopsi sonucu gelince yazarım mutlaka.
Diğer organlarında problem yok çok şükür. Bana da 4-5 hafta geriden gelen çocuk sağlıklı doğdu dediler, ancak birden fazla bulgu olduğu için senin bebeğin kesin genetik bir hastalık taşıyor diyorlar.İçinizi ferah tutun benim de bebişin baş çevresi 1 hafta geriden geliyor diye üzülüyorum Eşim perinatlog bir arkadaşının sosyal medya paylaşımında görmüş 5 hafta geriden gelen bebek sağlıkla doğmuş Bebeğin ayrıntılı da başka problem gözükmüyor sanırım böbrek kalp beyin normal mi ? Bebeğinizin hipospadiası olabilir o da ameliyatla düzeltiliyor Ben mozaik embriyo ile tüp bebekle hamile kaldım Amniosentez sonucu çıkana kadar hep diken üstündeydik İnşallah güzel haberler alacaksınız
Amin inşallah.İnşallah her şey istediğin gibi olur canım Allah hayırlısını nasip etsin kimseyi yavrusuyla da imtihan etmesin zor şeyler sen yine de moralini yüksek tut.
Allah bebeğinin de sizin de yardımcınız olsun şifa bulsun hızla gelişsin bir an önce inşallah aminDUALARINIZA İHTİYACIM VAR!!!
Selam kızlar,
Detaylı ultrason muayenemde bebeğimin gelişiminin 3 hafta geriden geldiğini, amniyo sıvısının fazla olduğunu ve cinsel organını göremediklerini söylediler. Genetik olarak bir hastalık olduğunu düşündükleri için plasentadan parça alıp biyopsi yaptılar. Doktorlara göre biyopsi sonucu kesin kötü gelecek. Temiz dahi gelse; bir sonra ki ultrason muayenesinde gelişme geriliğinin artacağını düşündükleri için gebeliği sonlandırmaları gerekeceği yönünde olumsuz yorumlar yapıyorlar. Yaşadığım travmanın ve üzüntünün tarifi yok.Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin. Hamişlerin duaları kabul olur derler. Lütfen yazımı gören herkes Allah rızası için bebeğim için dua edebilir mi... Doktorlar yanılsın ve Rabbim onu sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin.
Allahım mucizesini göstersin sağlıkla ilerlesin bebeğinizin gelişimiDUALARINIZA İHTİYACIM VAR!!!
Selam kızlar,
Detaylı ultrason muayenemde bebeğimin gelişiminin 3 hafta geriden geldiğini, amniyo sıvısının fazla olduğunu ve cinsel organını göremediklerini söylediler. Genetik olarak bir hastalık olduğunu düşündükleri için plasentadan parça alıp biyopsi yaptılar. Doktorlara göre biyopsi sonucu kesin kötü gelecek. Temiz dahi gelse; bir sonra ki ultrason muayenesinde gelişme geriliğinin artacağını düşündükleri için gebeliği sonlandırmaları gerekeceği yönünde olumsuz yorumlar yapıyorlar. Yaşadığım travmanın ve üzüntünün tarifi yok.Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin. Hamişlerin duaları kabul olur derler. Lütfen yazımı gören herkes Allah rızası için bebeğim için dua edebilir mi... Doktorlar yanılsın ve Rabbim onu sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin.
Benim bugun sol bacak ve kalçam ağrıyor tetanoz aşısı oldum ona bağlayacağım da kolla bacak ne alakaKızlar iç bacak ve çatı kemiğinde ağrı olan var mı su fazlalığında oluyormuş benim zaten biraz fazlaydı iyice mi arttı acaba 26. Haftamız bitti bugn
Çok zor canım fibro hastasını sadece fibro hastası anlayabilirAy canım geçmiş olsun valla zor rahatsızlık ben spora gittim beslenmeye dikkat ettim hafifledi ama bazen çekilmez oluyor alıştım ben bu ağrılarla yaşamaya
Benim de sağ bacak ve kalçam ağrıyor sağdan sola yatakta dönerken zorluyor resmen çekiliyor sanırım ayakta çok kalınca yorulunca oldu .Benim bugun sol bacak ve kalçam ağrıyor tetanoz aşısı oldum ona bağlayacağım da kolla bacak ne alaka
Çok geçmiş olsun dualarımız sizinle inşallah güzel haberler vereceksiniz Allah’ın izniyle ,Fetal DNA da erkek çıktı. Doktorlar testis var pipisi görünmüyor diyor. Test erkek demese kız derdik diyor hepsi. Onun ameliyatı varmış sanırım. Doğduktan sonra bir kaç ameliyatla düzeltiyorlarmış. Tek sorun cinsiyet anomalisi olsa sorun değil diyorlar.Ben 175 eşim 185, ikimizde enine boyunayız. Ailelerimizde de minyon kimse yok. İnşallah bir mucize olur bizim için. Ben bebeğimden vazgeçmiyorum, inşallah o da bizden vazgeçmez. Biyopsi sonucu gelince yazarım mutlaka.
naıl geçti canım.bebik ne yapıyo
Aynen kuşum yarin gorucem insaAllah kuzumuYarınmış canım ben bugün sandım
Çok teşekkür ederim, inşallah, inşallah sevincimi paylaşmakta nasip olurÇok geçmiş olsun dualarımız sizinle inşallah güzel haberler vereceksiniz Allah’ın izniyle ,
Aynen öyleÇok zor canım fibro hastasını sadece fibro hastası anlayabilirBenim zaman zaman ağrılarım çekilmez birde başıma çok vuruyor boyun ve omuzdaki ağırlar fakat beterin beteri var hamdolsun halimize çok şükür .
BismillahirrahmanirrahimDUALARINIZA İHTİYACIM VAR!!!
Selam kızlar,
Allah sizden razı olsun.Bismillahirrahmanirrahim
اِنَّ اللّٰهَ عِنْدَهُ عِلْمُ السَّاعَةِۚ وَيُنَزِّلُ الْغَيْثَۚ وَيَعْلَمُ مَا فِي الْاَرْحَامِۜ وَمَاتَدْر۪ي نَفْسٌ مَاذَا تَكْسِبُ غَدًاۜ وَمَا تَدْر۪ي نَفْسٌ بِاَيِّ اَرْضٍ تَمُوتُۜ اِنَّاللّٰهَ عَل۪يمٌ خَب۪يرٌ
İnna(A)llâhe ‘indehu ‘ilmu-ssâ’ati veyunezzilu-lġayśe veya’lemu mâ fî-l-erhâm(i)(s) vemâ tedrî nefsun mâżâ teksibu ġadâ(en)(s) vemâ tedrî nefsun bi-eyyi ardin temût(u)(c) inna(A)llâhe ‘alîmun ḣabîr(un)
Kıyamet saatinin bilgisi, şüphesiz Allah’ın katındadır. Yağmuru (nasıl) yağdıracağını ve rahimlerde olanı (bebeklerin ana karnında nasıl şekilleneceğini, hangi karakter ve kabiliyet özellikleriyle gelişeceğini)bilir. Hiç kimse yarın ne kazanacağını (nelerle karşılaşacağını)bilmez. (İnsanlardan) Hiç kimse hangi yerde (ve ne şekilde)öleceğini de bilmez. Hiç şüphesiz Allah (her şeyi hakkıyla)Bilendir, (her kişiden ve gelişmeden bütünüyle) Haberdardır.
Canım allahım şifa versin kuzuya inşaallah en kısa sürede. ben bu ayeti okuyup dua ettim. rabbim tüm kuzuları içinde de senin kuzunu sağlıkla kucağına almanı nasip etsin. Doktorlar ancak bir yere kadar bilebilir. Allah’ın dediği olur.Dualarım seninle
Aminnnn inşaallah canım. İnşallah sorunsun bebeğine kavuşursun. Bestenigarın yorumu benim bile içime su serpti. 5 hafta geriden gelen bebek bile sağlıkla doğabiliyormuş. Rabbim dilerse mümkünAllah sizden razı olsun.Bu ayeti bilmiyordum. Dediğiniz doğru doktorlar bir yere kadar bilebilir. Rabbim şer olarak gördüğümüz bu olayı bizim için hayırlı kılsın. İnşallah zamanı geldiğinde bende sağlıkla kavuşurum kuzuma.
Tez zamanda hayırlı haberler alın inşallahDUALARINIZA İHTİYACIM VAR!!!
Selam kızlar,
Günaydın canım bende oturarak çalışıyorum beni de bebişi de yoruyor farkındayım ama mecbur gidiyorum işe. Elimden geldiğince bol su içiyorum sık tuvalete gidiyorum arada kalkmak lazım. İş yerine kuruyemiş meyve aldım kendime yemekten sonra atıştırıyorum çıkana kadar içerde canı sıkılmasın enerji alsın birazBiz de haftasonu detaylı ultrason yaptırdık, herşeyi su aşamada normal ancak bilgilendirmede sadece %70 ini görebileceklerini, bir çok anomalinin çocuk doğduktan hemen sonra da gelişebileceğini, her anomalinin detaylida görüntülenemeyecegini söyledi,hayırlısı ile gelsinler inşallah, bu arada iş beni yormaya başladı sırt ağrısı, uşağım rahatsız oluyor hissediyorum devamlı oturmamdan, eve gelince direk uyuyorum ve bu sefer gece oturuyorum bütün düzenim bozuldu umarım tekrar düzene girerim
Amin canım inşallah.günaydınGünaydınlar güzel haberler aldığımız bir gün olsun insalalh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?