2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Günaydın kızlar bir şey danışmak istiyorum.
Özel okulda öğretmenim 24. Haftadan itibaren nöbet tutmayabilirim fakat bunun için doktorumdan bir rapor almalı mıyım yoksa bilgi vermem yeterli mi ?

Güneşli bir Kıbrıs gününden daha merhaba valla soğuk olsa azcık iyi olabilirdi
Şimdi instadan bi bebek çikolatacısından fiyat aldım. Pleksili, ayıcıklı fln. 48 adet 360 lira dedi. Pelitin çikolatarından koyuyormuş. Tanesi 7.5 lira. Aslında başka bi şey de dağıtılabilir ama Yağızda da yaptırmıştım. Yiğite de yaptırcam. Zaten bu sefer daha az kısıye dağıtacağım. Aramızda fiyat alan var mı ?
Sadece alttaki pembemsi rengi mavili bi renkle değiştiririm muhtemelen.

Eklentiler

• 8B2E09D9-42C8-459E-9821-C7C3A16C04A2.webp
    31,8 KB · Görüntüleme: 53
Biz isme karar verirsek bende sipariş edicem de bana da 48 adet yeter ya ailemden uzakta yaşıyorum zaten. Daha fiyat almadım ama o kadar eksik var ki sıra buna gelecek mi?

Bende sabah kan idrar verdim asm’de. Yarın da şeker yüklemem var bakalım. Dün çorba içmiştim akşam yemeğinde ay öldürdü beni içindeki sarımsak. şurubum da bitmişti kıvrana kıvrana uyudum

Bende sabah kan idrar verdim asm’de. Yarın da şeker yüklemem var bakalım. Dün çorba içmiştim akşam yemeğinde ay öldürdü beni içindeki sarımsak. şurubum da bitmişti kıvrana kıvrana uyudum
Esom diye tablet yazdı doktor bana ama daha hiç kullanmadım midem yandı bir kaç kere idare ettim soda ve kesme şekerle

Maşallah sübhan allah nazar değmesin prensese inşallah gözünüz aydın canım güzel geçmiş çok şükür

Günaydın kızlar bir şey danışmak istiyorum.
Özel okulda öğretmenim 24. Haftadan itibaren nöbet tutmayabilirim fakat bunun için doktorumdan bir rapor almalı mıyım yoksa bilgi vermem yeterli mi ?
Hastanede çalışıyorum canım benden istediler 24+0 da Kadın Doğum dr undan rapor alıp verdim

Bende istiyorum canım bunlardan. Taş magnet yaptırmıştım zaten yanına da çikolata bide hastaneye gelene ikram için şeker hamuru kurabiye yaparım evde kendim bir kaç gün önceden

Biz isme karar verirsek bende sipariş edicem de bana da 48 adet yeter ya ailemden uzakta yaşıyorum zaten. Daha fiyat almadım ama o kadar eksik var ki sıra buna gelecek mi?
Okadar bensin ki yorumu kendim yazdım sandım daha isme karar vermedik. Eksikler asla bitmiyor vakit daralıyor

Renie duo iyi geliyomus gaviscon da olabilir kuzu ben genelde ilacsiz idare etmeye calisiyorum yanma olunca
Maşallah sübhan allah nazar değmesin prensese inşallah gözünüz aydın canım güzel geçmiş çok şükür
Cok sukur kuzum cok sukur Rabbim evlatlarimiza hayirla saglikla kavustursun bizleri kolay dogumlar nasip etsin korktuklarimizdan emin eylesin

Biz de isim belli gibi kocamın dediği olacak sanırım ama hala diretsemmi diretmesem mi kararsızım sessizliğimi koruyorum bende çikolata yaptıracağım ama ben de de o kadar eksik var ki anne yanı beşiği ve odasını alacağım ama para yok oyalanıyorum bir ay daha geçsin diye eşim bebek arabasını da sıfır alalım diyor bize ablamdan geldi joie marka niye çocuğumuz eski kullansın diyip duruyor hadi diğer hiçbirşeye bişey demedim ama bu sıfır olsun diyor böyle olunca aslında en baba alışverişler köşe de bekliyor Yani kredi kartını biraz küçültürsek hepsini bir alıp 5-6 taksit yapacağız ama zaten kredi kartı taksidimiz 1 maaş neredeyse ücretsize çıkınca nasıl olacak diye düşünüyorum kafamda deli sorular.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…