2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Ay hastanede çalışıyorsanız bende bi soru sorayım. 32inci haftada çalışabilir raporu isteniyor ya onu tam olarak 32+0 a alıp mı vermek gerekiyor iş yerine?
Evet onun için de rapor gerekecek çalışmasında sakınca yoktur diye Benim geçen yıldan yanacak yıllık iznim vardı onu da 32. haftadan önce kullanacağım 32 haftadan sonra fiili çalışma gerekiyormuş doğum sonrasına aktarmak için

Bende istiyorum canım bunlardan. Taş magnet yaptırmıştım zaten yanına da çikolata bide hastaneye gelene ikram için şeker hamuru kurabiye yaparım evde kendim bir kaç gün önceden
Yagızda kaldığım şekilde suit odada kalmayı düşünüyorum aslında Allah nasip ederse. Benim ve bebeğin yatağı bi odada, misafirler için bir oda da var ve oldukça geniş. Ama yine de bi şey yenilsin içilsin taraftarı değilim hastane ortamı sonuçta. Ve fazladan oturulmasına da pek sıcak bakmıyorum. En fazla unutmazsam kolonya ikram ederiz o kadar. Çikolatayı da, elimin izni bitince iş yerine dağıtsın diye alıyorum zaten.

Q Queen_bee17 sen ne alemdesin? Dün bir günü daha bitirdin şükür. Nasıl geçiyor günlerin ❤
Aynen ya gün bitirme hafta bitirme hedefleri bendeki kasılmalar azaldı dün, ilk hastaneye geldiğimde verdiğimde vajinal kültür de idrar kültürü de temizdi. 24ünde tekrar aldılar idrarda yine üreme yok temiz ama vajinal de klebsiella diye bir bakteri üretmiş. Hastaneden bulaşan bi bakteri diye geçiyor zaten habire vajinal muayene yaparken bulaştırdılar demekki. Antibiyotiğin 9.günüydü şimdi bide bu bakteri için mi başlayacaklar bakalım. Enfeksiyon bölümüne danışacaklarmış. Sabah visitte ne düşünüyorsunuz dedim, kasılmalar durulursa enfeksiyon bölümü de ok derse belki çıkartabiliriz bağışıklığın düşük kolay enfekte oluyorsun dedi çalışıyor musun nasıl olcak dedi rapor rica edicektim dedim, heyet lazım ama bana dedim. Belki o sorun olabilir dedi yuhh dedim hem doğuma kadar hastanede yatırmayı düşünüyorlar doğumun ucundan döndüm hem de heyet raporunu bi soralım değerlendirelim çok kilo almş hissediyorum kendimi ye iç yat kımıldamadan çok sıkıcı.. Oksapar kan sulandırıcı iğneye başladılar hareketsizim diye nefret ediyorum bu iğneden de ay 1 dokun 1000 ahh işit dedikleri oldu dimii..

Abi oha nasıl sorun olabilir heyet raporu? Sorun olacaksa sen iyisin demek iyiysen neden hastanede gözlem altındasın? Ay ne saçma durumlar :/ davalık bunlar ya vallahi.

Güzelmiş aklımdaki tek soru çikolataları kalitelimi acaba idi demek pelitten yapanda varmış

Kızlar battaniye kaç tane aldınız benim şu an 3 tane var bence çok bile ama yetmez diyolla
Bi de ben bundan aldım inş cocikim böyle pahalı bi oyuncağı varken kumanda kemirmez

Eklentiler

• 9B73E3B1-8495-4D11-BF7D-4E51EFF10E08.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 53
Güzelmiş aklımdaki tek soru çikolataları kalitelimi acaba idi demek pelitten yapanda varmış
Yagızda aldığım yerde pelit koymuştu, tadı cok güzeldi begenildi zaten. Ama orası battı mı ben mi adını unuttum, bulamadım bi türlü. ama buraya da ısındım. Keşke bikaç arkadaş daha bakmış olsa, fikir alışverişi yapardık

Ev daha steril aslında ama işte şartlar mecbur. İnş su bakterin biter. Evde devam edersin yatmaya artık ya. Zor vallahi çok.

Kızlar battaniye kaç tane aldınız benim şu an 3 tane var bence çok bile ama yetmez diyolla
Bi de ben bundan aldım inş cocikim böyle pahalı bi oyuncağı varken kumanda kemirmez
Evet kumanda kemircek ama kumanda diş kaşıyıcılar da var. Kumandadan cok daha pahalı
Battaniyelerin nasıl ? Penye mi, müslin mi?

Ya ben baktım aslında ama çok boş bakmışım herlde hiç aklımda kalmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…