- 24 Mayıs 2008
- 3.723
- 5.940
- 683
Ay daha neler. Bu halde bile heyeti nasıl sorun olarak görebiliyorlar ya üstelik oradan hiç talep bile etmedin henüz. Ilk defa verecekler sanki defalarca vermisler. Hey Allahim.Aynen ya gün bitirme hafta bitirme hedefleri bendekikasılmalar azaldı dün, ilk hastaneye geldiğimde verdiğimde vajinal kültür de idrar kültürü de temizdi. 24ünde tekrar aldılar idrarda yine üreme yok temiz ama vajinal de klebsiella diye bir bakteri üretmiş. Hastaneden bulaşan bi bakteri diye geçiyor zaten habire vajinal muayene yaparken bulaştırdılar demekki. Antibiyotiğin 9.günüydü şimdi bide bu bakteri için mi başlayacaklar bakalım. Enfeksiyon bölümüne danışacaklarmış. Sabah visitte ne düşünüyorsunuz dedim, kasılmalar durulursa enfeksiyon bölümü de ok derse belki çıkartabiliriz bağışıklığın düşük kolay enfekte oluyorsun dedi çalışıyor musun nasıl olcak dedi rapor rica edicektim dedim, heyet lazım ama bana dedim. Belki o sorun olabilir dedi yuhh dedim hem doğuma kadar hastanede yatırmayı düşünüyorlar doğumun ucundan döndüm hem de heyet raporunu bi soralım değerlendirelim çok kilo almş hissediyorum kendimi ye iç yat kımıldamadan çok sıkıcı.. Oksapar kan sulandırıcı iğneye başladılar hareketsizim diye nefret ediyorum bu iğneden de ay 1 dokun 1000 ahh işit dedikleri oldu dimii..
Ayy kuzum ya oksapar çok yakıyormuş Ne yap et heyet raporu almadan çıkma Bu kasılmalarla nasıl çalışabilirsin Nerdeyse 9 ay hamilelikte hiç çalışmayan varAynen ya gün bitirme hafta bitirme hedefleri bendekikasılmalar azaldı dün, ilk hastaneye geldiğimde verdiğimde vajinal kültür de idrar kültürü de temizdi. 24ünde tekrar aldılar idrarda yine üreme yok temiz ama vajinal de klebsiella diye bir bakteri üretmiş. Hastaneden bulaşan bi bakteri diye geçiyor zaten habire vajinal muayene yaparken bulaştırdılar demekki. Antibiyotiğin 9.günüydü şimdi bide bu bakteri için mi başlayacaklar bakalım. Enfeksiyon bölümüne danışacaklarmış. Sabah visitte ne düşünüyorsunuz dedim, kasılmalar durulursa enfeksiyon bölümü de ok derse belki çıkartabiliriz bağışıklığın düşük kolay enfekte oluyorsun dedi çalışıyor musun nasıl olcak dedi rapor rica edicektim dedim, heyet lazım ama bana dedim. Belki o sorun olabilir dedi yuhh dedim hem doğuma kadar hastanede yatırmayı düşünüyorlar doğumun ucundan döndüm hem de heyet raporunu bi soralım değerlendirelim çok kilo almş hissediyorum kendimi ye iç yat kımıldamadan çok sıkıcı.. Oksapar kan sulandırıcı iğneye başladılar hareketsizim diye nefret ediyorum bu iğneden de ay 1 dokun 1000 ahh işit dedikleri oldu dimii..
Ya şöyle düşün, doktora gidip gelirken bi battaniye lazım. Onu eve gelince kirliye atacaksın. Evin içinde de lazım. Acil dışarı çıkmanız gerekti diyelim ki, yine bi tane lazım. Evdekine o an bebek kustu ya da pislendi diyelim o da makineye. Çeşitli olarak al tabi.Penye bi tane de örgü var ama onu saymıyorum süs gibi bişi zatenmüslin de hiç almadım şu an tek eksikler battaniye gibi
Yaa sizinde mi kediniz varBenim gibi daha hiç alışveriş yapmayan var mı ? Bir tek bi tane omuz bezi aldım Bebişe hazırlık olsun diye evde kedi ve dağınık bir ergen olunca dyson ve kurutma makinesi aldık Eşimin işleri yoğun Kasım da ikimizin de iş seyahatleri var Sonrasında alırız diyoruz
Benim hiç battaniyem yokmuşYa şöyle düşün, doktora gidip gelirken bi battaniye lazım. Onu eve gelince kirliye atacaksın. Evin içinde de lazım. Acil dışarı çıkmanız gerekti diyelim ki, yine bi tane lazım. Evdekine o an bebek kustu ya da pislendi diyelim o da makineye. Çeşitli olarak al tabi.
İki üç tane penye olsun, kadife ipten olanlardan bi tane al, nohut olanlardan bi tane de, bir de peluş tarzı yumuşacık olanlardan al bence. Bende bunlara ek bikaç tane daha var. Yagızın üstüne de örtüyorum hala mesela. Battaniye uzun süre kullanılıyor
Abi oha nasıl sorun olabilir heyet raporu? Sorun olacaksa sen iyisin demek iyiysen neden hastanede gözlem altındasın? Ay ne saçma durumlar :/ davalık bunlar ya vallahi.
Ev daha steril aslında ama işte şartlar mecbur. İnş su bakterin biter. Evde devam edersin yatmaya artık ya. Zor vallahi çok.
Ay daha neler. Bu halde bile heyeti nasıl sorun olarak görebiliyorlar ya üstelik oradan hiç talep bile etmedin henüz. Ilk defa verecekler sanki defalarca vermisler. Hey Allahim.
Bakteri bitsin de evde dinlensen keşke ama evin de uzak hastaneye. Yakında bir yerde kalma imkanın olsa keşke.
Tekrar sürüntü alıp kağıt imzalayıp çıkabilirsin dediler. Şok olduk heyet raporu da daha önce onaydan döndü veremiyoruz dedi. Nasıl yani ya yat burada ya çalış mı diyorsunuz dedim, yapacak bir şeyimiz yok dedi şoktayım gerçekten. Düne kadar doğum hakkında konuşuyordunuz benimle. Çalışabilir kağıdı verin ozaman dicem iyice gerilecek ortalık. Yarın sabah ki visitibekleyip tekrar uzman Dr la konuşup öyle çıkalım bari dedik..Ayy kuzum ya oksapar çok yakıyormuş Ne yap et heyet raporu almadan çıkma Bu kasılmalarla nasıl çalışabilirsin Nerdeyse 9 ay hamilelikte hiç çalışmayan var
Allahim delirmegem geliyo bunlari okuyuncaTekrar sürüntü alıp kağıt imzalayıp çıkabilirsin dediler. Şok olduk heyet raporu da daha önce onaydan döndü veremiyoruz dedi. Nasıl yani ya yat burada ya çalış mı diyorsunuz dedim, yapacak bir şeyimiz yok dedi şoktayım gerçekten. Düne kadar doğum hakkında konuşuyordunuz benimle. Çalışabilir kağıdı verin ozaman dicem iyice gerilecek ortalık. Yarın sabah ki visitibekleyip tekrar uzman Dr la konuşup öyle çıkalım bari dedik..
Bende dun akşam aynı tarz çikolataları başka bi sf dan sordumGüneşli bir Kıbrıs gününden daha merhabavalla soğuk olsa azcık iyi olabilirdi
Şimdi instadan bi bebek çikolatacısından fiyat aldım. Pleksili, ayıcıklı fln. 48 adet 360 lira dedi. Pelitin çikolatarından koyuyormuş. Tanesi 7.5 lira. Aslında başka bi şey de dağıtılabilir ama Yağızda da yaptırmıştım. Yiğite de yaptırcam. Zaten bu sefer daha az kısıye dağıtacağım. Aramızda fiyat alan var mı ?
Sadece alttaki pembemsi rengi mavili bi renkle değiştiririm muhtemelen.
Gerçekten anlam veremiyorum nasıl vermezler nezamandır hastanede yatıyorsun, artık birşeyin ağrın kalmasa bile bir saat ayakta kalsan korkarak geçeçek hamileliğin, ben bugün yarım saat bir okula gittim geldiğimden beri yatıyorum, artık baskı daha çok olacak canım, 45 gğnlük heyet yeter sana bir yolunu bul canım ay nasıl sinirlendim, kolaymı evlat taşımak vücudumuzda kim isterki hep yatmak , ne diyeyim inşaAllah halledersinTekrar sürüntü alıp kağıt imzalayıp çıkabilirsin dediler. Şok olduk heyet raporu da daha önce onaydan döndü veremiyoruz dedi. Nasıl yani ya yat burada ya çalış mı diyorsunuz dedim, yapacak bir şeyimiz yok dedi şoktayım gerçekten. Düne kadar doğum hakkında konuşuyordunuz benimle. Çalışabilir kağıdı verin ozaman dicem iyice gerilecek ortalık. Yarın sabah ki visitibekleyip tekrar uzman Dr la konuşup öyle çıkalım bari dedik..
Bir igne bile almadımBenim gibi daha hiç alışveriş yapmayan var mı ? Bir tek bi tane omuz bezi aldım Bebişe hazırlık olsun diye evde kedi ve dağınık bir ergen olunca dyson ve kurutma makinesi aldık Eşimin işleri yoğun Kasım da ikimizin de iş seyahatleri var Sonrasında alırız diyoruz
Bence onlarda ne dediklerini, ne yaptıklarını bilmiyorlarTekrar sürüntü alıp kağıt imzalayıp çıkabilirsin dediler. Şok olduk heyet raporu da daha önce onaydan döndü veremiyoruz dedi. Nasıl yani ya yat burada ya çalış mı diyorsunuz dedim, yapacak bir şeyimiz yok dedi şoktayım gerçekten. Düne kadar doğum hakkında konuşuyordunuz benimle. Çalışabilir kağıdı verin ozaman dicem iyice gerilecek ortalık. Yarın sabah ki visitibekleyip tekrar uzman Dr la konuşup öyle çıkalım bari dedik..
Çalıştığın kurum sıkıntılı bir kurum mu acaba ? O yüzden mi çekiniyorlar ? Benim bildiğim alınan heyet raporuna çalıştığın yer inanmayıp itiraz ederse seni hakem hastaneye gönderirler Koskoca şehir hastanesinden daha büyük bir hakem hastanede yoktur sanırımTekrar sürüntü alıp kağıt imzalayıp çıkabilirsin dediler. Şok olduk heyet raporu da daha önce onaydan döndü veremiyoruz dedi. Nasıl yani ya yat burada ya çalış mı diyorsunuz dedim, yapacak bir şeyimiz yok dedi şoktayım gerçekten. Düne kadar doğum hakkında konuşuyordunuz benimle. Çalışabilir kağıdı verin ozaman dicem iyice gerilecek ortalık. Yarın sabah ki visitibekleyip tekrar uzman Dr la konuşup öyle çıkalım bari dedik..
Olsun canım hastaneden çıkınca netten gerekenleri alsan doğunca bile alınır gerisi, sağlıkla gelsinde tek herşey alınır, almaya başlayıncada çılgın gibi devamı geliyorBir igne bile almadımzaten hastanedeyim bundan sonra cocuk bölümünü gezmekte hayal oldu. Allah nasip ederse ikimizde sağlıklı olalım alırız online falan yada arkadaşlarım halleder
Kesinlikle kurum inanmayıp il sağlık kuruluna gönderirse sıkıntı oluyor rapor bikaç aşamalı hatta bu süreç, kurumumda bir sıkıntıyapmıyor deyiver Q Queen_bee17 canım zaten riskli hamilelik herkes biliyordurÇalıştığın kurum sıkıntılı bir kurum mu acaba ? O yüzden mi çekiniyorlar ? Benim bildiğim alınan heyet raporuna çalıştığın yer inanmayıp itiraz ederse seni hakem hastaneye gönderirler Koskoca şehir hastanesinden daha büyük bir hakem hastanede yoktur sanırım
Ay ben doğurcam şimdi ne demek çıkabilirsiniz heyetsiz?Tekrar sürüntü alıp kağıt imzalayıp çıkabilirsin dediler. Şok olduk heyet raporu da daha önce onaydan döndü veremiyoruz dedi. Nasıl yani ya yat burada ya çalış mı diyorsunuz dedim, yapacak bir şeyimiz yok dedi şoktayım gerçekten. Düne kadar doğum hakkında konuşuyordunuz benimle. Çalışabilir kağıdı verin ozaman dicem iyice gerilecek ortalık. Yarın sabah ki visitibekleyip tekrar uzman Dr la konuşup öyle çıkalım bari dedik..
Ay dur bende ordan alam doğru dedinBende dun akşam aynı tarz çikolataları başka bi sf dan sordum50 tanesine ₺350 dedi. Sagolsun T the economist tavsiye etmisti
Yuh ya. Gerilecek bi şey yok. Senin hakkın. Çalışabilir diye yazı verin de direkt ya. Kafayı yedim. Kasılmayı açılmayı geçtim. Enfeksıyon varken, herkesle aynı wcyi nasıl kullanabilirsin ? Vicdan lazım azcık ya. Az önce birilerinin yazdığı gibi, kimi 9 ay hem yatıp hem maaş alıyor kimine de böyle eziyet ediyorlar.Tekrar sürüntü alıp kağıt imzalayıp çıkabilirsin dediler. Şok olduk heyet raporu da daha önce onaydan döndü veremiyoruz dedi. Nasıl yani ya yat burada ya çalış mı diyorsunuz dedim, yapacak bir şeyimiz yok dedi şoktayım gerçekten. Düne kadar doğum hakkında konuşuyordunuz benimle. Çalışabilir kağıdı verin ozaman dicem iyice gerilecek ortalık. Yarın sabah ki visitibekleyip tekrar uzman Dr la konuşup öyle çıkalım bari dedik..
Adı neydi sayfanın canım bi bakayım ?Bende dun akşam aynı tarz çikolataları başka bi sf dan sordum50 tanesine ₺350 dedi. Sagolsun T the economist tavsiye etmisti
Sorma ya yatmak kimin isteyeceği bi şey. Özenen varsa Allah versin kendi basına gerçekten. Delirtiyorlar insanı.Gerçekten anlam veremiyorum nasıl vermezler nezamandır hastanede yatıyorsun, artık birşeyin ağrın kalmasa bile bir saat ayakta kalsan korkarak geçeçek hamileliğin, ben bugün yarım saat bir okula gittim geldiğimden beri yatıyorum, artık baskı daha çok olacak canım, 45 gğnlük heyet yeter sana bir yolunu bul canım ay nasıl sinirlendim, kolaymı evlat taşımak vücudumuzda kim isterki hep yatmak , ne diyeyim inşaAllah halledersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?