2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Hayır kızı doğurtmamak için 1 haftadır ilaç yüklüyorlar şimdi çıkabilirsin ama rapor yok ne demek? Git çalış demek bu yani. Aman allahım ya bu bürokrasi beni öldürecek.

Olsun canım hastaneden çıkınca netten gerekenleri alsan doğunca bile alınır gerisi, sağlıkla gelsinde tek herşey alınır, almaya başlayıncada çılgın gibi devamı geliyor
Söyle çılgın söyle , foto da atmadın zaten. Cok şüpheleniyorum senden kim bilir neler aldın oğlusuna

Olsun canım hastaneden çıkınca netten gerekenleri alsan doğunca bile alınır gerisi, sağlıkla gelsinde tek herşey alınır, almaya başlayıncada çılgın gibi devamı geliyor
Aynen canım en son düşündüğüm şey suan kıyafet falan, zaten burda cocuk doğunca hastaneden çıkana kadar hastane çocuğu giydiriyor bütün eksiklerini hallediyor olmadı sizde fazla deyip bunlardan isterim

Verdigin adresi unuttun mu sen bakıyım mandalina anne makrome kapi susu ve mini kuran fiyatlarini da sormustum. Kapı süsü 300₺ Mini kuran 25₺ dedi adet fiyatı galiba
Ya o mini kuranlardan arkadaşım yaptırmıştı bize de hediye etmişti içinde tespihle felan şahsen hiç elim ona gitmiyor bence gereksiz. Oda yapacaksan kapı süsü olabilir belki boşver ama çikodan devam edelim, eşime diyorum kimse gelmezse hastaneye biz yeriz

Benim arkadaşlar ve hastane kadrosuna dagitirsam yetmez bile kuranlar net değil 40 ini yaparsam diye düşündüm. Onlar okumadıktan çok arabada falan dursun diye düşünmüştüm ama almam büyük ihtimal. kasım sonu annem gelecek ozamana karar vermeliyim neyden ne kadar alacağıma. Önceden senle konuştuğumuz gibi doğduğunda hediye düşünmüyorum cikolata yeter 40 ini da küçük arkadas grubuyla yaparin inşallah

Ulan amerikada kırk kuranını kim okuyacak ben ankara’da bulamıyorum nasıl düşünüyon kuran işini okutmadan mı yapıcan?

Söyle çılgın söyle , foto da atmadın zaten. Cok şüpheleniyorum senden kim bilir neler aldın oğlusuna
kendime aldım cici eşbiseler oğluşa bir kaç tulum aldım sadece daha pek yok birşeyi , arabası ve beşiği gelecek iki üç haftaya hayırlısıyla, çevremdekileride hep bekletmiştim onlarda başladılar puset örtüsü battaniye falan kısmetse biray sonra herşeytamamlanmış olur, magnet çikolata ve isimli tulumda yaptırınca tamamım hayırlısıyla
R Renklirenkli sen tamamlamıştın baya canım ayakların üşümesin diye kalın çorap bebekin mama kaşık biberon meme ucun vardır yoksa onun içinde silikon uç falan koymayı unutma :)daha çok eksik çıkar ben bir hazırlayıö yazacağım eksik varmı diye sormaya

Oh cok iyi yapmışsın. Yani vakit var gibi oluyor ama bi yandan cok az kaldı aslına bakarsan. Sezeryan gurubunun son 90 dan daha az gün kaldı
Puset örtüsü fln şimdi cırt cırtlılardan çıkmış ; e bebekten aldım ben onu. Bebeğe kalın çorap almadım. Daha doğrusu kalın mı bilmiyorum lcwdan indirimden aldım. Tulumlarda ayaklı hep zaten. Olmazsa çift kat giydiririm duruma göre
Meme ucum var şükür
Bazı hastaneler anneye doğumdan sonra rezene çayı fln göndermiyormuş. Yanında alanlar da oluyordu önceki grupta. Hem süt yapsın, hem gaz agrısı olmasın yumusatsın diye
Arada aynen konuşalım bunları da eksik kalmasın aman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…