2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Zemzem ve hurma da hacdan geldi( ağzına sürülüyor azcık sürermiyim bilmiyorum güzel huylu olsun diye) birde komik ama çocuğun doğumca burun ucunu yukarı bastırırlar güzel olsun diye aklıma gelenleri yazsam iyi olacak

Foto atsana bakalım penguenlere bende bayıldım ya bi de günlerden oluşan rengarenk bi set vardı, asıl onda gözüm kaldı
Ya ona bende bayıldım ama daha alamam şimdi kendime pijama eşofman alıcam bunalrı aldım ben penguen seviyom ya galiba elbiseyi alamayınca tulumu aldım hehe

Eklentiler

• E1780CD0-C41F-47E3-95BD-00FB8173990E.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 63
  • 955632D3-534B-4618-AED8-BF946D78C26F.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 61
Ya ona bende bayıldım ama daha alamam şimdi kendime pijama eşofman alıcam bunalrı aldım ben penguen seviyom ya galiba elbiseyi alamayınca tulumu aldım hehe
Ayy güle güle giysin bebeğin inş o tulumun ayak kısımlarını hep öp
Benim whatsup profil resmim 2-3 yıldır bi penguen ailesi. Onların çocukları için yaptıkları şeyler beni cok duygulandırıyor ve cok sevimliler

Burnu cok minik ama basma ya nolur yaratılış işi bunlar. Basarak olsa, ohoooo

Ya ben anneme dedim hemen sünnetini ettircem bana dedi ki o taze pipiye nasıl kıyıcan şimdi sorarım eyyy yazın sevinci o taze burna nasıl kıyıcan

Ya ben anneme dedim hemen sünnetini ettircem bana dedi ki o taze pipiye nasıl kıyıcan şimdi sorarım eyyy yazın sevinci o taze burna nasıl kıyıcan
Ya bastırmak deyince economistim ucunu hafif kaldırırlar ama tabi genetik padişah burnuysa ne yapsan fayda etmez duyumlar işte söylemeden edemedim sünnet bende erken düşünüyorum ama bir doğsunda kısmet

Kız suwende hala indirim var pijama almadıysan aldıklarım geldi benim kumaşı çok güzel.
Birde avent göğüs kalkanı ya da gümüş kapak kullanan varmı daha önce sizce gerekli mi yoksa göğüs pedi mi alınmalı

Gümüş kapak alıcam herkes çok memnun, suwene bayılırım zaten de sıra gelmiyor almaya ya

İlk 40 gün acı hissetmez bebek vs diyorlar. Ama ben böyle düşünmüyorum. Bi de fazla alıyorlar bebekken yapılınca deniliyor.
Yağızı 23. Aylıkken sğnnet ettirdik. İyi ki dedim ben. Hem hatırlayamayacagı bi yaş hem de kendini ifade edebildiği bi yaş. Zaten ameliyata gitmeden, bi şurup içirdiler. O kadar gevşedi ki, cok mutluydu.
Doktorların hiç yapılmasın dediği yaş aralıgı da 24-60 arasıydı sanırım. Cinsel kimlik gelişimi etkilenmesin diye. Aklınızda olsun vakti gelince kendiniz araştırırsınız zaten detaylıca.

Ne yaptıklarını kesinkes bilmiyorlar saçmalığa bak seni de bu durumda geriyorlar. Simdiye kadar bırakmıyorlardı bile nasıl calisicaksin bu durumda canım ay hiç olmaz. İcine sinmez. Millet parayla alır keyfine hak eden alamaz. Onaydan döndü ne demek ki yuvarlak konusmuslar her kurum farklıdır. Kurumun sorun çıkarmazsa neden dönsün. Şimdi koskoca şehir hastanesi heyet raporu veremiyor mu çıkmaman iyi olmuş şu durumda çalışamazsın canım. Yarın daha insaflı doktorlara denk gelsen. Sen kime sorabiliyorsun ? Direk proftan istesen ya da eşin baş hekimle konuşsa?

Ya yemin ederim bizim ülkede şu rapor işinin doğru kullanıldığını görmedim. Ben aylarca rapor alıp işe gelmeyenleri biliyorum. Ben 10 senelik çalışma hayatımda doğru düzgün rapor almadım. Toplasam 10 gün etmez özel durumda rapor alacak yer yok. Ki hadi benimki diyelim göreceli hastanede yatıyorsun dahası mı var sana nasıl vermezler. Yazık gerçekten. Hastanenin Allah yokluğunu vermesin ama rabbim kimseyi de düşürmesin aminnn

Ben göğüs pedi almıştım yine aldım. Bi de lansinohun kremiyle , yara agrı sızı olmamıştı. İnş yine olmaz
Pijamalarını atsana

Kızlar bende lohusa hamile isminde bir siteden aldım. Baktım trendyolda da satistalar guzel yorumlar yapilmis hep. Ama kendi sitesinde daha cok indirim vardi. Bir pijama esim doğum gunumde almisti yakın zamanda. Şimdiden giymeye başladım öyle rahatlığını görünce yine alıyım dedim. Şimdi de iki takım aldım biri hastanede ve hastane sonrasında evde giyerim diye bir tanesi de günlük giyebileceğim gelince şu an kullanacagim bir ürün. Yanina lohusa terlik ve taci da aldim☺ fiyatları iyiydi bir takimi 260'a ötekini 250 liraya aldım.

Kızlar şu minemistasarım dönüş yaptı. Pelit çikolata kullanıyorum dedi.
32lisi 250
48lisi 350 lira diyor.
Ama buradakiler cok taslı tuslu geldi bana. Sanırım ben vip bebek çikolatacısını tercih edicem

Oh güle güle kullan canım ya neden foto atmıyorsunuz aldıklarınızı aşkolsun içimiz açılsın

Ben göğüs pedi almıştım yine aldım. Bi de lansinohun kremiyle , yara agrı sızı olmamıştı. İnş yine olmaz
Pijamalarını atsana
Beyaz biraz ince iç gösteriyor sabahlığıda var tükenmeden yetişirsem alıcam. Çizgili olana bayıldım özellikle

Eklentiler

• 67A166FD-32DA-4442-BB37-BE68D3DFEADD.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 61
  • 80E50146-C1F5-40CF-9D44-4A35D86FE42B.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 64
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…