- 3 Eylül 2021
- 1.334
- 2.743
- 83
Zemzem ve hurma da hacdan geldi( ağzına sürülüyor azcık sürermiyim bilmiyorum güzel huylu olsun diye) birde komik ama çocuğun doğumca burun ucunu yukarı bastırırlar güzel olsun diyeOh cok iyi yapmışsın. Yani vakit var gibi oluyor ama bi yandan cok az kaldı aslına bakarsan. Sezeryan gurubunun son 90 dan daha az gün kaldı
Puset örtüsü fln şimdi cırt cırtlılardan çıkmış ; e bebekten aldım ben onu. Bebeğe kalın çorap almadım. Daha doğrusu kalın mı bilmiyorumlcwdan indirimden aldım. Tulumlarda ayaklı hep zaten. Olmazsa çift kat giydiririm duruma göre
Meme ucum var şükür
Bazı hastaneler anneye doğumdan sonra rezene çayı fln göndermiyormuş. Yanında alanlar da oluyordu önceki grupta. Hem süt yapsın, hem gaz agrısı olmasın yumusatsın diye
Arada aynen konuşalım bunları da eksik kalmasın aman
Ya ona bende bayıldım ama daha alamam şimdiFoto atsana bakalımpenguenlere bende bayıldım ya bi de günlerden oluşan rengarenk bi set vardı, asıl onda gözüm kaldı
Hay maşallahTabi kibenim bi çikolata kaldı zaten
Ayy güle güle giysin bebeğin inşYa ona bende bayıldım ama daha alamam şimdikendime pijama eşofman alıcam bunalrı aldım ben penguen seviyom ya galiba elbiseyi alamayınca tulumu aldım hehe
Aslında sen bizden daha öndesin çocuğun kırk kuranını düşünmüşsünHay maşallahbende alışverişe ilk çikolatadan basladim derdime gelll
Burnu cok minik ama basma ya nolurZemzem ve hurma da hacdan geldi( ağzına sürülüyor azcık sürermiyim bilmiyorum güzel huylu olsun diye) birde komik ama çocuğun doğumca burun ucunu yukarı bastırırlar güzel olsun diyeaklıma gelenleri yazsam iyi olacak
Burnu cok minik ama basma ya noluryaratılış işi bunlar. Basarak olsa, ohoooo
Ya ben anneme dedim hemen sünnetini ettircem bana dedi ki o taze pipiye nasıl kıyıcan şimdi sorarım eyyy yazın sevinci o taze burna nasıl kıyıcanZemzem ve hurma da hacdan geldi( ağzına sürülüyor azcık sürermiyim bilmiyorum güzel huylu olsun diye) birde komik ama çocuğun doğumca burun ucunu yukarı bastırırlar güzel olsun diyeaklıma gelenleri yazsam iyi olacak
Ya bastırmak deyince economistim ucunu hafif kaldırırlar ama tabi genetik padişah burnuysa ne yapsan fayda etmezYa ben anneme dedim hemen sünnetini ettircem bana dedi ki o taze pipiye nasıl kıyıcan şimdi sorarım eyyy yazın sevinci o taze burna nasıl kıyıcan
Kız suwende hala indirim var pijama almadıysan aldıklarım geldi benim kumaşı çok güzel.Ya ona bende bayıldım ama daha alamam şimdikendime pijama eşofman alıcam bunalrı aldım ben penguen seviyom ya galiba elbiseyi alamayınca tulumu aldım hehe
O konuda şanslıyım ilahiyat mezunu arkadaşlarım var burdaUlan amerikada kırk kuranını kim okuyacak ben ankara’da bulamıyorumnasıl düşünüyon kuran işini okutmadan mı yapıcan?
Gümüş kapak alıcam herkes çok memnun, suwene bayılırım zaten de sıra gelmiyor almaya yaKız suwende hala indirim var pijama almadıysan aldıklarım geldi benim kumaşı çok güzel.
Birde avent göğüs kalkanı ya da gümüş kapak kullanan varmı daha önce sizce gerekli mi yoksa göğüs pedi mi alınmalı
İlk 40 gün acı hissetmez bebek vs diyorlar. Ama ben böyle düşünmüyorum. Bi de fazla alıyorlar bebekken yapılınca deniliyor.Ya ben anneme dedim hemen sünnetini ettircem bana dedi ki o taze pipiye nasıl kıyıcan şimdi sorarım eyyy yazın sevinci o taze burna nasıl kıyıcan
Ne yaptıklarını kesinkes bilmiyorlar saçmalığa bak seni de bu durumda geriyorlar. Simdiye kadar bırakmıyorlardı bile nasıl calisicaksin bu durumda canım ay hiç olmaz. İcine sinmez. Millet parayla alır keyfineTekrar sürüntü alıp kağıt imzalayıp çıkabilirsin dediler. Şok olduk heyet raporu da daha önce onaydan döndü veremiyoruz dedi. Nasıl yani ya yat burada ya çalış mı diyorsunuz dedim, yapacak bir şeyimiz yok dedi şoktayım gerçekten. Düne kadar doğum hakkında konuşuyordunuz benimle. Çalışabilir kağıdı verin ozaman dicem iyice gerilecek ortalık. Yarın sabah ki visitibekleyip tekrar uzman Dr la konuşup öyle çıkalım bari dedik..
Ya yemin ederim bizim ülkede şu rapor işinin doğru kullanıldığını görmedim. Ben aylarca rapor alıp işe gelmeyenleri biliyorum. Ben 10 senelik çalışma hayatımda doğru düzgün rapor almadım. Toplasam 10 gün etmez özel durumda rapor alacak yer yok. Ki hadi benimki diyelim göreceli hastanede yatıyorsun dahası mı var sana nasıl vermezler. Yazık gerçekten. Hastanenin Allah yokluğunu vermesin ama rabbim kimseyi de düşürmesinAynen ya gün bitirme hafta bitirme hedefleri bendekikasılmalar azaldı dün, ilk hastaneye geldiğimde verdiğimde vajinal kültür de idrar kültürü de temizdi. 24ünde tekrar aldılar idrarda yine üreme yok temiz ama vajinal de klebsiella diye bir bakteri üretmiş. Hastaneden bulaşan bi bakteri diye geçiyor zaten habire vajinal muayene yaparken bulaştırdılar demekki. Antibiyotiğin 9.günüydü şimdi bide bu bakteri için mi başlayacaklar bakalım. Enfeksiyon bölümüne danışacaklarmış. Sabah visitte ne düşünüyorsunuz dedim, kasılmalar durulursa enfeksiyon bölümü de ok derse belki çıkartabiliriz bağışıklığın düşük kolay enfekte oluyorsun dedi çalışıyor musun nasıl olcak dedi rapor rica edicektim dedim, heyet lazım ama bana dedim. Belki o sorun olabilir dedi yuhh dedim hem doğuma kadar hastanede yatırmayı düşünüyorlar doğumun ucundan döndüm hem de heyet raporunu bi soralım değerlendirelim çok kilo almş hissediyorum kendimi ye iç yat kımıldamadan çok sıkıcı.. Oksapar kan sulandırıcı iğneye başladılar hareketsizim diye nefret ediyorum bu iğneden de ay 1 dokun 1000 ahh işit dedikleri oldu dimii..
Ben göğüs pedi almıştım yine aldım. Bi de lansinohun kremiyle , yara agrı sızı olmamıştı. İnş yine olmazKız suwende hala indirim var pijama almadıysan aldıklarım geldi benim kumaşı çok güzel.
Birde avent göğüs kalkanı ya da gümüş kapak kullanan varmı daha önce sizce gerekli mi yoksa göğüs pedi mi alınmalı
Oh güle güle kullan canımKızlar bende lohusa hamile isminde bir siteden aldım. Baktım trendyolda da satistalar guzel yorumlar yapilmis hep. Ama kendi sitesinde daha cok indirim vardi. Bir pijama esim doğum gunumde almisti yakın zamanda. Şimdiden giymeye başladım öyle rahatlığını görünce yine alıyım dedim. Şimdi de iki takım aldım biri hastanede ve hastane sonrasında evde giyerim diye bir tanesi de günlük giyebileceğim gelince şu an kullanacagim bir ürün. Yanina lohusa terlik ve taci da aldim☺ fiyatları iyiydi bir takimi 260'a ötekini 250 liraya aldım.
Beyaz biraz ince iç gösteriyor sabahlığıda var tükenmeden yetişirsem alıcam. Çizgili olana bayıldım özellikleBen göğüs pedi almıştım yine aldım. Bi de lansinohun kremiyle , yara agrı sızı olmamıştı. İnş yine olmaz
Pijamalarını atsana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?