- 22 Mayıs 2012
- 3.652
- 4.284
- 373
Bende sordum canımKızlar şu minemistasarım dönüş yaptı. Pelit çikolata kullanıyorum dedi.
32lisi 250
48lisi 350 lira diyor.
Ama buradakiler cok taslı tuslu geldi bana. Sanırım ben vip bebek çikolatacısını tercih edicem
30 güne bile razıyım canım sonrasını 13 gün yıllık iznim var 5 gün normal rapor hakkım hallederim. Yeter ki dursun bebeğim okadarGerçekten anlam veremiyorum nasıl vermezler nezamandır hastanede yatıyorsun, artık birşeyin ağrın kalmasa bile bir saat ayakta kalsan korkarak geçeçek hamileliğin, ben bugün yarım saat bir okula gittim geldiğimden beri yatıyorum, artık baskı daha çok olacak canım, 45 gğnlük heyet yeter sana bir yolunu bul canım ay nasıl sinirlendim, kolaymı evlat taşımak vücudumuzda kim isterki hep yatmak , ne diyeyim inşaAllah halledersin
Hayır canım hiç değil, müdürüm yeter ki sağlıkla doğsun alabildiğin kadar rapor al diyor, ki bakanlık olarak da asla sorgulayacak bir bakanlık da dğeil. Sormadılar bile kurumumu.Çalıştığın kurum sıkıntılı bir kurum mu acaba ? O yüzden mi çekiniyorlar ? Benim bildiğim alınan heyet raporuna çalıştığın yer inanmayıp itiraz ederse seni hakem hastaneye gönderirler Koskoca şehir hastanesinden daha büyük bir hakem hastanede yoktur sanırım
2 gündür visite ay ı Dr geliyor yarın da o gelirse sıkıntı.. Aksi gibi bayan drYuh ya. Gerilecek bi şey yok. Senin hakkın. Çalışabilir diye yazı verin de direkt ya. Kafayı yedim. Kasılmayı açılmayı geçtim. Enfeksıyon varken, herkesle aynı wcyi nasıl kullanabilirsin ? Vicdan lazım azcık ya. Az önce birilerinin yazdığı gibi, kimi 9 ay hem yatıp hem maaş alıyor kimine de böyle eziyet ediyorlar.
Neyse bekleyin yarını. Ağla sızla valla başka yolu yok bu ısın. O rapor sana şart. Kızınız ya da esiniz benim durumumda olsaydı, ne onerirdiniz diye de sor
Asistan Dr, hocaya da sordum dedi ama hocadan kastı prof mudur yoksa sabahki uzman mı bilmiyorum. Olmazsa yarın başhekimliğe dilekçe veririz çıkmadan. Ama ümidimi tüketti yani kesin veremiyoruz dedi azönce yine vajende örnek almaya geldiğinde. Hayır şimdi şeyde sıkıntı, 10 gün yattığın hastane rapor vermemiş Bolu daki devlet hastanesi niye versinNe yaptıklarını kesinkes bilmiyorlar saçmalığa bak seni de bu durumda geriyorlar. Simdiye kadar bırakmıyorlardı bile nasıl calisicaksin bu durumda canım ay hiç olmaz. İcine sinmez. Millet parayla alır keyfinehak eden alamaz. Onaydan döndü ne demek ki yuvarlak konusmuslar her kurum farklıdır. Kurumun sorun çıkarmazsa neden dönsün. Şimdi koskoca şehir hastanesi heyet raporu veremiyor mu çıkmaman iyi olmuş şu durumda çalışamazsın canım. Yarın daha insaflı doktorlara denk gelsen. Sen kime sorabiliyorsun ? Direk proftan istesen ya da eşin baş hekimle konuşsa?
İstediğin gibi yapar o tabi sen nasıl istersen, benim nişan düğün buketlerimi yapmıştı ben o ayıcıklı olanları penguenle değiştirip yaptırcam galiba evet penguenKızlar şu minemistasarım dönüş yaptı. Pelit çikolata kullanıyorum dedi.
32lisi 250
48lisi 350 lira diyor.
Ama buradakiler cok taslı tuslu geldi bana. Sanırım ben vip bebek çikolatacısını tercih edicem
Ya pıtı pıtı kipirdaniyor anne sıkıştım diyor sankiGünaydın canım bende oturarak çalışıyorum beni de bebişi de yoruyor farkındayım ama mecbur gidiyorum işe. Elimden geldiğince bol su içiyorum sık tuvalete gidiyorum arada kalkmak lazım. İş yerine kuruyemiş meyve aldım kendime yemekten sonra atıştırıyorum çıkana kadar içerde canı sıkılmasın enerji alsın biraz
Bende alışveriş yapmadım bugün kurutma makinesi aldım inşallah iyi çıkarBenim gibi daha hiç alışveriş yapmayan var mı ? Bir tek bi tane omuz bezi aldım Bebişe hazırlık olsun diye evde kedi ve dağınık bir ergen olunca dyson ve kurutma makinesi aldık Eşimin işleri yoğun Kasım da ikimizin de iş seyahatleri var Sonrasında alırız diyoruz
Boludaki devlet hastanesinde alırsın..ben dün 1 aylık heyet raporu aldım işyerindeki yetkili hanımefendi ek ödemeden kestircem ama 3 hafta sonra gelirsen kestirmym hadi idare ediveriyim dediTekrar sürüntü alıp kağıt imzalayıp çıkabilirsin dediler. Şok olduk heyet raporu da daha önce onaydan döndü veremiyoruz dedi. Nasıl yani ya yat burada ya çalış mı diyorsunuz dedim, yapacak bir şeyimiz yok dedi şoktayım gerçekten. Düne kadar doğum hakkında konuşuyordunuz benimle. Çalışabilir kağıdı verin ozaman dicem iyice gerilecek ortalık. Yarın sabah ki visitibekleyip tekrar uzman Dr la konuşup öyle çıkalım bari dedik..
Üşengeçlik benimki kuzumOh güle güle kullan canımya neden foto atmıyorsunuz aldıklarınızı aşkolsun içimiz açılsın
Kız neettin sen ay bayıldım bunlar çok güzeğğğllçiko arayanlar için beğendiklerimi atıyorum ama fiyat vs bişey bilmiyorum
Eki Görüntüle 3152484 Eki Görüntüle 3152485 Eki Görüntüle 3152486
Güle güle kullan canım satis adresi tam olarak nedir paylaşabilir misinKızlar bende lohusa hamile isminde bir siteden aldım. Baktım trendyolda da satistalar guzel yorumlar yapilmis hep. Ama kendi sitesinde daha cok indirim vardi. Bir pijama esim doğum gunumde almisti yakın zamanda. Şimdiden giymeye başladım öyle rahatlığını görünce yine alıyım dedim. Şimdi de iki takım aldım biri hastanede ve hastane sonrasında evde giyerim diye bir tanesi de günlük giyebileceğim gelince şu an kullanacagim bir ürün. Yanina lohusa terlik ve taci da aldim☺ fiyatları iyiydi bir takimi 260'a ötekini 250 liraya aldım.
Sağ ol canım lohusahamile.com sitesi. Trendyolda da lohusa hamile ismiyle satıştalar ama trendyoldan fiyatları pahalıydı sitesinden aldım. Iade de varmış olmazsa geri verebilirim diye düşündüm. Trendyoldan yorumlarına baktım güzeldi hepGüle güle kullan canım satis adresi tam olarak nedir paylaşabilir misin
ben de bunları gördüm başka çiko bakmaz oldumKız neettin sen ay bayıldım bunlar çok güzeğğğll
Zereffff bunların nakışları çok kalıteli görünüyorben de bunları gördüm başka çiko bakmaz olduminstagram sayfası kidscouture.tr
başka güzel şeyler de var yastık falan ordan alıcam bişeyler
ben de çok inceledim ama burası favorim olduZereffff bunların nakışları çok kalıteli görünüyorçikolatalar da iyi de amigurumi oyuncak istemiyorum artık benim ikinci malum ama kardesım doğursaydı ona böyle bi hediye alabilirdim gerçekten güzelmiş
Şimdi nasıl diğer çikoları beğenicezçiko arayanlar için beğendiklerimi atıyorum ama fiyat vs bişey bilmiyorum
Eki Görüntüle 3152484 Eki Görüntüle 3152485 Eki Görüntüle 3152486
düştüğüm bataklara sizi de düşürcemŞimdi nasıl diğer çikoları beğenicez
geçmiş olsun canım, detaylı ultrasonda benim safra kesemde de polip görüldü. ama şu an yapabileceğin hiçbir şey yok dedi doktor. ancak doğumdan sonra bununla ilgilenebilirsin dedi. ama senin ağrın da varmış, ağrılarını azaltacak bir yöntem vardır umarım...Merhaba kızlsr
Umarım hepiniz iyisinizdir.
Hamileliğimde ortaya çıkan ve dayanamayacak noktada ağrılarım olan safra kesesi taşlarım çıktı.
Başına gelen var mıdır ? Varsa ne yapıyorsunuz ? Doktorunuz bir tedavi Önerdi mi ? Benimki yapılacak bir şey olmadığını iletti
Açıma bize vur kırbacı zerefimdüştüğüm bataklara sizi de düşürcem
Sana da geçmiş olsun canım .geçmiş olsun canım, detaylı ultrasonda benim safra kesemde de polip görüldü. ama şu an yapabileceğin hiçbir şey yok dedi doktor. ancak doğumdan sonra bununla ilgilenebilirsin dedi. ama senin ağrın da varmış, ağrılarını azaltacak bir yöntem vardır umarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?