2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Kızlar şu minemistasarım dönüş yaptı. Pelit çikolata kullanıyorum dedi.
32lisi 250
48lisi 350 lira diyor.
Ama buradakiler cok taslı tuslu geldi bana. Sanırım ben vip bebek çikolatacısını tercih edicem
Bende sordum canım aynı şeyleri yazdı. Baskılı sade olanlar daha güzel sanki

30 güne bile razıyım canım sonrasını 13 gün yıllık iznim var 5 gün normal rapor hakkım hallederim. Yeter ki dursun bebeğim okadar
Hayır canım hiç değil, müdürüm yeter ki sağlıkla doğsun alabildiğin kadar rapor al diyor, ki bakanlık olarak da asla sorgulayacak bir bakanlık da dğeil. Sormadılar bile kurumumu.
2 gündür visite ay ı Dr geliyor yarın da o gelirse sıkıntı.. Aksi gibi bayan dr erkek olsa bence daha inisiyatif alabilen karakter olurdu.
Asistan Dr, hocaya da sordum dedi ama hocadan kastı prof mudur yoksa sabahki uzman mı bilmiyorum. Olmazsa yarın başhekimliğe dilekçe veririz çıkmadan. Ama ümidimi tüketti yani kesin veremiyoruz dedi azönce yine vajende örnek almaya geldiğinde. Hayır şimdi şeyde sıkıntı, 10 gün yattığın hastane rapor vermemiş Bolu daki devlet hastanesi niye versin millet bütün yasını raporla geçirir tatil üstüne tatil yapar foto paylaşmaktan bile çekinmez raporluyken denizinde kumunda.. Bu mudur yani illa araya siyasi bi şeyler mi bulup sokman gerekiyor.. Hakkım olana bile haksızlıkla mı ulaşmalıyım! Ki nefret ederim öyle şeylerden Allah nasip etmesin yani ama sistem buna dönmüş

Kızlar şu minemistasarım dönüş yaptı. Pelit çikolata kullanıyorum dedi.
32lisi 250
48lisi 350 lira diyor.
Ama buradakiler cok taslı tuslu geldi bana. Sanırım ben vip bebek çikolatacısını tercih edicem
İstediğin gibi yapar o tabi sen nasıl istersen, benim nişan düğün buketlerimi yapmıştı ben o ayıcıklı olanları penguenle değiştirip yaptırcam galiba evet penguen
İki tane 32li yaptırırım 64lüsü 500 tl yapar beyin bedava ahdjhs

Ya pıtı pıtı kipirdaniyor anne sıkıştım diyor sanki çok vicdan yapıyorum

Bende alışveriş yapmadım bugün kurutma makinesi aldım inşallah iyi çıkar

Boludaki devlet hastanesinde alırsın..ben dün 1 aylık heyet raporu aldım işyerindeki yetkili hanımefendi ek ödemeden kestircem ama 3 hafta sonra gelirsen kestirmym hadi idare ediveriyim dedi

Oh güle güle kullan canım ya neden foto atmıyorsunuz aldıklarınızı aşkolsun içimiz açılsın
Üşengeçlik benimki kuzum hemen indirdim ama. Bir tane de şimdi kullandığım var üç takım yeter herhalde. Dantelli olup abartılı modelleri sevemiyordum ama bu bana biraz daha sade geldi. Yakın misafirlerimin yanında en azından günlük pijama ile durmam hemen gelen olursa bir de hastane için iyi olur diye düşündüm. Kalçaları örtmesi hoşuma gitti üst tarafın uzunluğu.

Eklentiler

• lohusahamile-30940-pembe-tavsan-desenl-82676-.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 57
  • lohusa-hamile-6032-mavi-lohusa-pijama-ta-331a.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 67
Güle güle kullan canım satis adresi tam olarak nedir paylaşabilir misin

Güle güle kullan canım satis adresi tam olarak nedir paylaşabilir misin
Sağ ol canım lohusahamile.com sitesi. Trendyolda da lohusa hamile ismiyle satıştalar ama trendyoldan fiyatları pahalıydı sitesinden aldım. Iade de varmış olmazsa geri verebilirim diye düşündüm. Trendyoldan yorumlarına baktım güzeldi hep

ben de bunları gördüm başka çiko bakmaz oldum instagram sayfası kidscouture.tr
başka güzel şeyler de var yastık falan ordan alıcam bişeyler
Zereffff bunların nakışları çok kalıteli görünüyor çikolatalar da iyi de amigurumi oyuncak istemiyorum artık benim ikinci malum ama kardesım doğursaydı ona böyle bi hediye alabilirdim gerçekten güzelmiş

ben de çok inceledim ama burası favorim oldu
iletişime geçmedim daha umarım fiyat konusunda kalbimi kırmazlar

Merhaba kızlsr
Umarım hepiniz iyisinizdir.

Hamileliğimde ortaya çıkan ve dayanamayacak noktada ağrılarım olan safra kesesi taşlarım çıktı.

Başına gelen var mıdır ? Varsa ne yapıyorsunuz ? Doktorunuz bir tedavi Önerdi mi ? Benimki yapılacak bir şey olmadığını iletti

geçmiş olsun canım, detaylı ultrasonda benim safra kesemde de polip görüldü. ama şu an yapabileceğin hiçbir şey yok dedi doktor. ancak doğumdan sonra bununla ilgilenebilirsin dedi. ama senin ağrın da varmış, ağrılarını azaltacak bir yöntem vardır umarım...

Sana da geçmiş olsun canım .

Parolu sadece serum şeklinde verdiler . Ama azaltmadı bile . Bugün tekrar acile gideceğim bakalım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…