- 1 Ağustos 2018
- 2.855
- 4.861
- 133
Of gerçekten diğerleir çok sıradan kaldıŞimdi nasıl diğer çikoları beğenicez
Canim cok gecmis olsun 13. Haftada karaciger enzimlerim yukselince safra keseme falan bakildi cok sukur bisey cikmadi ama ben cok arastirmistim. Sanirim yapilacak bisey yok bu donemde agri kesicilerle idare etmek gerekiyor dogumdan sonra ameliyat deniyor geneldeMerhaba kızlsr
Umarım hepiniz iyisinizdir.
Hamileliğimde ortaya çıkan ve dayanamayacak noktada ağrılarım olan safra kesesi taşlarım çıktı.
Başına gelen var mıdır ? Varsa ne yapıyorsunuz ? Doktorunuz bir tedavi Önerdi mi ? Benimki yapılacak bir şey olmadığını iletti
Eger öyleyse dayanman daha kolay olur zaten. Aç karnı , bi şey yemeden iki Saat beklemek güç oluyorKızlar az önce doktorlar vizite ye geldi, o sırada kahvaltı yapıyordum. Eğer istiyorsan bugun sana şeker testi yapalım dedi biri. Anlattı sekerli su icip bir saat sonra kanını alicaz falan. Bende hep burdan aç oluyoruz diye duyduğumdan ama simdi kahvaltı yaptım dedim farketmez dediler. Meger tokta oluyormus sonucu etkilemiyor dedi hepsi.
Biride zaten 2 gün sonra rutin kan alımını yapicaz OZaman şekere bakalım iki kan alma olmasın deyince mantıklı geldi Tm dedik.
Bende acıkıp zor dayananları okudukça napicam diyordum ama hastanede açta versem sorun olmaz, kargalardan önce gelip kan aldiklarindan arada uyurdumEger öyleyse dayanman daha kolay olur zaten. Aç karnı , bi şey yemeden iki Saat beklemek güç oluyorşanslısın
Bir arkadaşımın vardı Doğum sonrası ameliyat oldu Ama birkaç kez ciddi ağrı atağı yaşadıMerhaba kızlsr
Umarım hepiniz iyisinizdir.
Hamileliğimde ortaya çıkan ve dayanamayacak noktada ağrılarım olan safra kesesi taşlarım çıktı.
Başına gelen var mıdır ? Varsa ne yapıyorsunuz ? Doktorunuz bir tedavi Önerdi mi ? Benimki yapılacak bir şey olmadığını iletti
Kimse ne yaptığını bilmiyor bizim ülkede hakkaten. Ya bir bebeğin hayatı söz konusu ama rapor vermeye tereddüt ediyorlar yazık gerçekten bu doktorlar nasıl inisiyatif kullanacaklarını bilmiyorlar mı? Doğmamış bebekte her insan kadar insani haklara sahip bu kadar ucuz olmaması lazım bebeğin hayatı. Hayır istedikleri zaman adamına göre rapor veriyorlar. Bu rapor konusu sinirlerimi bozuyor iyice. Allah yardımcın olsun queen.30 güne bile razıyım canım sonrasını 13 gün yıllık iznim var 5 gün normal rapor hakkım hallederim. Yeter ki dursun bebeğim okadar
Hayır canım hiç değil, müdürüm yeter ki sağlıkla doğsun alabildiğin kadar rapor al diyor, ki bakanlık olarak da asla sorgulayacak bir bakanlık da dğeil. Sormadılar bile kurumumu.
2 gündür visite ay ı Dr geliyor yarın da o gelirse sıkıntı.. Aksi gibi bayan drerkek olsa bence daha inisiyatif alabilen karakter olurdu.
Asistan Dr, hocaya da sordum dedi ama hocadan kastı prof mudur yoksa sabahki uzman mı bilmiyorum. Olmazsa yarın başhekimliğe dilekçe veririz çıkmadan. Ama ümidimi tüketti yani kesin veremiyoruz dedi azönce yine vajende örnek almaya geldiğinde. Hayır şimdi şeyde sıkıntı, 10 gün yattığın hastane rapor vermemiş Bolu daki devlet hastanesi niye versinmillet bütün yasını raporla geçirir tatil üstüne tatil yapar foto paylaşmaktan bile çekinmez raporluyken denizinde kumunda.. Bu mudur yani illa araya siyasi bi şeyler mi bulup sokman gerekiyor.. Hakkım olana bile haksızlıkla mı ulaşmalıyım! Ki nefret ederim öyle şeylerden Allah nasip etmesin yani ama sistem buna dönmüş
Geçmiş olsun canım keşke önerebilecek birşeyim olsaSana da geçmiş olsun canım .
Parolu sadece serum şeklinde verdiler . Ama azaltmadı bile . Bugün tekrar acile gideceğim bakalım .
Bende çok bitkin uykusuz geceler yaşayıp sabah işe gidenlerdendimFazlaca giden ağız mendili (ben emzirirken önüne koyup o sekilde emziyordum) göğüs pedi temizleme pamuğu 40 gun senin bebeğe alışman onun sana alışması bebeğin dünyaya alışması derken biraz zorluyor özelliklede geceleri geceleri uyumayan bir çocuksa çok zor oluyor ama 40 çıkınca hop değişiyor tam tersi oluyor ben ilk başlarda çok zorlamıştım gece 3 4 kadar uyumuyordu bende bitkin düşüyordum sonra akşam 10 gibi emzirip eşime bırakıyordum 2 saat uyuyordum biraz dinlence gece daha iyi geçiyordu hani hep derler duyarmışsınız bilmiyorum ama o uyudukça sizde uyuyun gerçekten çok doğru ama biz yok yemekdi yok çamaşırdı yok bulasikdi derken kendimizi unutuyoruz sondada bitkin düşüyoruz ben bu konuya nerden geldim yaaişde öyle yazasım gelmiş bende tecrübeli anneyim yaa diyiverdim iş de
Bende salı günü yaptirdim seker yüklemesi normal cikti banada doktorum aç olmana gerek yok sadece Hafif ye dedi öyle yaptımKızlar az önce doktorlar vizite ye geldi, o sırada kahvaltı yapıyordum. Eğer istiyorsan bugun sana şeker testi yapalım dedi biri. Anlattı sekerli su icip bir saat sonra kanını alicaz falan. Bende hep burdan aç oluyoruz diye duyduğumdan ama simdi kahvaltı yaptım dedim farketmez dediler. Meger tokta oluyormus sonucu etkilemiyor dedi hepsi.
Biride zaten 2 gün sonra rutin kan alımını yapicaz OZaman şekere bakalım iki kan alma olmasın deyince mantıklı geldi Tm dedik.
Ayyy üstüm diken diken oldu. Ne denir bilemiyorum başınız sağolsun. Allah oğlunuza ve size sabır versinKızlar eski eşim bıçaklanmış vefat etmiş telefon geldi. Oğluma nasıl anlatıcam nasıl söylenir bilmiyorum bende şoktayım iyi değilim
Amin canım sağol. Yıkıldım gece gece. Hiçbirşey olamadı ama baba olabilsin çok isterdim. Oğlumun hayalleri dağ gibi denen babası gitti. Nasıl söylerim 9 yaşında daha şuan uyuyor sabah okula gidicem sanıyor ama gönderemem cenazeye nasıl katılır katılmazsa beni ileride suçlar mı. Eşim annemi de aldı hastaneye gittiler beni götürmek istemedi ağlarsın kendine zarar edersin diye.Ayyy üstüm diken diken oldu. Ne denir bilemiyorum başınız sağolsun. Allah oğlunuza ve size sabır versin
Ay Allahim yaKızlar eski eşim bıçaklanmış vefat etmiş telefon geldi. Oğluma nasıl anlatıcam nasıl söylenir bilmiyorum bende şoktayım iyi değilim
Kaygiyla endiseyle uyandigim bi geceydi şu msjjini okuyunca kendime cok kizdimAmin canım sağol. Yıkıldım gece gece. Hiçbirşey olamadı ama baba olabilsin çok isterdim. Oğlumun hayalleri dağ gibi denen babası gitti. Nasıl söylerim 9 yaşında daha şuan uyuyor sabah okula gidicem sanıyor ama gönderemem cenazeye nasıl katılır katılmazsa beni ileride suçlar mı. Eşim annemi de aldı hastaneye gittiler beni götürmek istemedi ağlarsın kendine zarar edersin diye.
Amin kuzum inşallah. Küçük şeylere üzülmeyin birbirinizi asla kırmayın hayat kısa bunu sürekli hatırlatıyor bize. Eski eşim 35 yaşında oğlum dahil sahip çıkmadığı 3 erkek çocuk daha var şimdi anneler olarak onlara bunu nasıl anlatırızKaygiyla endiseyle uyandigim bi geceydi şu msjjini okuyunca kendime cok kizdimAllahim o kucucuk yavruna dirayet versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?