2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Canim cok gecmis olsun 13. Haftada karaciger enzimlerim yukselince safra keseme falan bakildi cok sukur bisey cikmadi ama ben cok arastirmistim. Sanirim yapilacak bisey yok bu donemde agri kesicilerle idare etmek gerekiyor dogumdan sonra ameliyat deniyor genelde

Kızlar az önce doktorlar vizite ye geldi, o sırada kahvaltı yapıyordum. Eğer istiyorsan bugun sana şeker testi yapalım dedi biri. Anlattı sekerli su icip bir saat sonra kanını alicaz falan. Bende hep burdan aç oluyoruz diye duyduğumdan ama simdi kahvaltı yaptım dedim farketmez dediler. Meger tokta oluyormus sonucu etkilemiyor dedi hepsi.
Biride zaten 2 gün sonra rutin kan alımını yapicaz OZaman şekere bakalım iki kan alma olmasın deyince mantıklı geldi Tm dedik.

Eger öyleyse dayanman daha kolay olur zaten. Aç karnı , bi şey yemeden iki Saat beklemek güç oluyor şanslısın

Eger öyleyse dayanman daha kolay olur zaten. Aç karnı , bi şey yemeden iki Saat beklemek güç oluyor şanslısın
Bende acıkıp zor dayananları okudukça napicam diyordum ama hastanede açta versem sorun olmaz, kargalardan önce gelip kan aldiklarindan arada uyurdum
Az önce bizim gelin bi tüyo verdi, tansiyon alınırken nefesini tutarsan tansiyon düşük çıkıyormuş. Kendisi dr gorunce tansiyonu 14-15 e cikiyormus bunu deneyince 11 oluyor dedi, bunu diyen de dr Simdi geldiklerinde bende deniycem

Bir arkadaşımın vardı Doğum sonrası ameliyat oldu Ama birkaç kez ciddi ağrı atağı yaşadı

Battaniye konusu acilmis sayfa cok gerilerde ama ben kızımda penye olanları çok kullandım rahat 6 7 tane var kusuyor banyo Yaptiryorsun hastaneye sağlık ocağına gidip geliyorsun çok lazım oluyor Her banyoda degisince birde kundak şekilde sarıp uyutuyordum ben o yüzden çok işimi gördü kalinlar biraz daha dışarı cikarken lazım oluyor

Fazlaca giden ağız mendili (ben emzirirken önüne koyup o sekilde emziyordum) göğüs pedi temizleme pamuğu 40 gun senin bebeğe alışman onun sana alışması bebeğin dünyaya alışması derken biraz zorluyor özelliklede geceleri geceleri uyumayan bir çocuksa çok zor oluyor ama 40 çıkınca hop değişiyor tam tersi oluyor ben ilk başlarda çok zorlamıştım gece 3 4 kadar uyumuyordu bende bitkin düşüyordum sonra akşam 10 gibi emzirip eşime bırakıyordum 2 saat uyuyordum biraz dinlence gece daha iyi geçiyordu hani hep derler duyarmışsınız bilmiyorum ama o uyudukça sizde uyuyun gerçekten çok doğru ama biz yok yemekdi yok çamaşırdı yok bulasikdi derken kendimizi unutuyoruz sondada bitkin düşüyoruz ben bu konuya nerden geldim yaa işde öyle yazasım gelmiş bende tecrübeli anneyim yaadiyiverdim iş de

Kimse ne yaptığını bilmiyor bizim ülkede hakkaten. Ya bir bebeğin hayatı söz konusu ama rapor vermeye tereddüt ediyorlar yazık gerçekten bu doktorlar nasıl inisiyatif kullanacaklarını bilmiyorlar mı? Doğmamış bebekte her insan kadar insani haklara sahip bu kadar ucuz olmaması lazım bebeğin hayatı. Hayır istedikleri zaman adamına göre rapor veriyorlar. Bu rapor konusu sinirlerimi bozuyor iyice. Allah yardımcın olsun queen.

Bende çok bitkin uykusuz geceler yaşayıp sabah işe gidenlerdendim babası da bakmazdı uyurdu. Kızım sakin olacak ama inanıyorum çünkü çok sakin stres olmadan bir hamilelik geçiriyorum huzurluyum o da huzurlu doğacak inşallah hamilelikte mutlu olmak çok önemli. Şuanın tadını çıkaralım özleniyor zaman geçince.

Bende salı günü yaptirdim seker yüklemesi normal cikti banada doktorum aç olmana gerek yok sadece Hafif ye dedi öyle yaptım

Ayyy üstüm diken diken oldu. Ne denir bilemiyorum başınız sağolsun. Allah oğlunuza ve size sabır versin
Amin canım sağol. Yıkıldım gece gece. Hiçbirşey olamadı ama baba olabilsin çok isterdim. Oğlumun hayalleri dağ gibi denen babası gitti. Nasıl söylerim 9 yaşında daha şuan uyuyor sabah okula gidicem sanıyor ama gönderemem cenazeye nasıl katılır katılmazsa beni ileride suçlar mı. Eşim annemi de aldı hastaneye gittiler beni götürmek istemedi ağlarsın kendine zarar edersin diye.

Kızlar eski eşim bıçaklanmış vefat etmiş telefon geldi. Oğluma nasıl anlatıcam nasıl söylenir bilmiyorum bende şoktayım iyi değilim
Ay Allahim ya nasil denir bilemedim ki Allah kolaylik sabir versin kuzum ya Allah raet eylesin. Vakitte normal bi vakit degil ki bi pedagog a fakan danişasin

Kaygiyla endiseyle uyandigim bi geceydi şu msjjini okuyunca kendime cok kizdim Allahim o kucucuk yavruna dirayet versin

Kaygiyla endiseyle uyandigim bi geceydi şu msjjini okuyunca kendime cok kizdim Allahim o kucucuk yavruna dirayet versin
Amin kuzum inşallah. Küçük şeylere üzülmeyin birbirinizi asla kırmayın hayat kısa bunu sürekli hatırlatıyor bize. Eski eşim 35 yaşında oğlum dahil sahip çıkmadığı 3 erkek çocuk daha var şimdi anneler olarak onlara bunu nasıl anlatırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…