Şu mübarek cuma gününde inşallah senden güzel haber bekliyoruz
Açıklık da serviks de aynı dedi benim gözüme daha büyük gelse de.. 2 hocayla konuştum, evet evde yatak istirahat inde olman lazım ama biz veremiyoruz burada malesef dedi. Her hastanenin belli zorlukları var bu konuda da burası böyle dedi. Uzman Dr la da ilgili değil yani. Sistemlerine lanet gelsin dedim. Kimlere verildiğini tahmin ediyorum ben o raporların da neyseInsallah rapor konusundaki sıkıntını giderirler ve cok gerekli degilse cikarsin canim. Bende gunde en az o kadar kasiliyorum hissediyorum da kasilmalari. Bence de düzenli olmasına bakıyorlar sancininda hatta.
En son muayenede sancim tuttu. Doktora da dedim şu kadar oluyor diye, çünkü dikkat etmeye çalışıyorum. Sayiyorum. Soyledim "O kadar normal hissettiğinde endol al " dedi.
Bize de yaz ultrasondan sonra. Inşallah güzel haberler alırsın.
teşekkür ederim canimmTabi zerefcim ben üç model arasında kalmıştım
Mamas Papas City
Macleren Atom
Greentom Classic.
Greentomu beğenmiştin sen sanırım. Oyuncak bebek arabası gibi demistintamamen dönüşebilir malzemeden yapılmış plastikleri özellikle. Hep çok sağlam araç diye okudum ama benim ıcime macleren sindi onu aldım. Bu arada ben kabin boy araç bakıyordum gerçi içlerinde birkaçı travele dönebiliyordu şu an hatırlamıyorum araştırıp bakabilirsin. Ikinci katta oturuyorum asansörde yok. Zayıfım. Travele elim gitmedi . Maclereni sürünce o kadar hafif geldi ki istediğim gibiydi ☺ tam yatış pozisyonu da var. Aldığım için biliyorum travel kadar geniş değiller. Daha küçük daha hafif bir araba. Sanırım üçü de öyle olabilir. Denemeden alma canım
Hani bi laf var amiyane olacak ama el elin eşeğini turku soyleyerek cagirirmiş o hesap iste onlara olan bisey yok....Açıklık da serviks de aynı dedi benim gözüme daha büyük gelse de.. 2 hocayla konuştum, evet evde yatak istirahat inde olman lazım ama biz veremiyoruz burada malesef dedi. Her hastanenin belli zorlukları var bu konuda da burası böyle dedi. Uzman Dr la da ilgili değil yani. Sistemlerine lanet gelsin dedim. Kimlere verildiğini tahmin ediyorum ben o raporların da neysebaşka hastaneden bulmaya çalış mutlaka dedi. Şaka gibi! İstersen yatadabilirain bizim için mahsuru yok ama evindeki yatışından hiçbir farkı yok bide enfexiyona daha açık hale geleceksin dedi. Çıkmamız mantıklı gözüküyor. 3 günde bi gel dedi başlarda, duruma göre karar alırız.. Ptesi sabah kendi devlet hastanesindeki Dr uma gidip anlatıcam durumu belki rapor verir(adam dese 10 gün yatmış sın vermemişler, biz nasıl verelim ne derim bilmiyorum) en olmadı başka özellerden rapor bulacağım. Ben bu çocuğu sağlıklı doğurmak istiyorum ve bu konuda bizden başka da çabalayacak kimse yok gibi duruyor, durum bu canlarım
şu durumdayken bile gündem nasıl rapor oluyor inanılmaz. bundan 12-13 yıl önce çok ucuz bir ücretle çok rahat heyet raporu alınıyordu özel hastanelerden. bir arkadaşımın lise son sınıfta 3 tane heyet raporu vardı ve tamamen keyfi, kendi gidip alıyordu parasını ödeyerek o yaşta.Açıklık da serviks de aynı dedi benim gözüme daha büyük gelse de.. 2 hocayla konuştum, evet evde yatak istirahat inde olman lazım ama biz veremiyoruz burada malesef dedi. Her hastanenin belli zorlukları var bu konuda da burası böyle dedi. Uzman Dr la da ilgili değil yani. Sistemlerine lanet gelsin dedim. Kimlere verildiğini tahmin ediyorum ben o raporların da neysebaşka hastaneden bulmaya çalış mutlaka dedi. Şaka gibi! İstersen yatadabilirain bizim için mahsuru yok ama evindeki yatışından hiçbir farkı yok bide enfexiyona daha açık hale geleceksin dedi. Çıkmamız mantıklı gözüküyor. 3 günde bi gel dedi başlarda, duruma göre karar alırız.. Ptesi sabah kendi devlet hastanesindeki Dr uma gidip anlatıcam durumu belki rapor verir(adam dese 10 gün yatmış sın vermemişler, biz nasıl verelim ne derim bilmiyorum) en olmadı başka özellerden rapor bulacağım. Ben bu çocuğu sağlıklı doğurmak istiyorum ve bu konuda bizden başka da çabalayacak kimse yok gibi duruyor, durum bu canlarım
BAŞINIZ SAĞOLSUN ÇOK ZOR. ben bu yaşımda gecen yıl annemi kaybettiğimde dünyam yıkıldı hala acısı taptaze. herhangi birşeyini saklamak doğru olmaz kanaatimce. cenaze ortamları gelenlerin hareketleri emin olun olaydan daha üzücü kırıcı. Allah bolca sabırlar versin.Amin canım sağol. Yıkıldım gece gece. Hiçbirşey olamadı ama baba olabilsin çok isterdim. Oğlumun hayalleri dağ gibi denen babası gitti. Nasıl söylerim 9 yaşında daha şuan uyuyor sabah okula gidicem sanıyor ama gönderemem cenazeye nasıl katılır katılmazsa beni ileride suçlar mı. Eşim annemi de aldı hastaneye gittiler beni götürmek istemedi ağlarsın kendine zarar edersin diye.
konuya ben de dahil olayım . bikaç arabayı incelemiştik . birazda kulaktan duyma birikimler var. bu ürünlerle karşılaştırınca durumlar ne oluyor. ben mesela inglesinaya baya ısındım gibi .Tabi zerefcim ben üç model arasında kalmıştım
Mamas Papas City
Macleren Atom
Greentom Classic.
Greentomu beğenmiştin sen sanırım. Oyuncak bebek arabası gibi demistintamamen dönüşebilir malzemeden yapılmış plastikleri özellikle. Hep çok sağlam araç diye okudum ama benim ıcime macleren sindi onu aldım. Bu arada ben kabin boy araç bakıyordum gerçi içlerinde birkaçı travele dönebiliyordu şu an hatırlamıyorum araştırıp bakabilirsin. Ikinci katta oturuyorum asansörde yok. Zayıfım. Travele elim gitmedi . Maclereni sürünce o kadar hafif geldi ki istediğim gibiydi ☺ tam yatış pozisyonu da var. Aldığım için biliyorum travel kadar geniş değiller. Daha küçük daha hafif bir araba. Sanırım üçü de öyle olabilir. Denemeden alma canım
K kendimidurduracakdegilim canim sen burada birkaç bebek arabası paylaşmıştın hoşuma gidenler vardı ama isimlerini unuttum. tekrar yazar mısın rica etsem
Valla şaşırmaktan yoruldum. Nasıl yorumlar bunlar ya. Ben veremem rapor ama gir başkasından bul diyor. Bari yol göstersin, adres versin , isim versin; surda su arkadaşım var , durumunu anlattım sana rapor verir fln deseydi. Çabalamaktan başka yolu yok queen. Öle ya da böle almalısın bu raporuAçıklık da serviks de aynı dedi benim gözüme daha büyük gelse de.. 2 hocayla konuştum, evet evde yatak istirahat inde olman lazım ama biz veremiyoruz burada malesef dedi. Her hastanenin belli zorlukları var bu konuda da burası böyle dedi. Uzman Dr la da ilgili değil yani. Sistemlerine lanet gelsin dedim. Kimlere verildiğini tahmin ediyorum ben o raporların da neysebaşka hastaneden bulmaya çalış mutlaka dedi. Şaka gibi! İstersen yatadabilirain bizim için mahsuru yok ama evindeki yatışından hiçbir farkı yok bide enfexiyona daha açık hale geleceksin dedi. Çıkmamız mantıklı gözüküyor. 3 günde bi gel dedi başlarda, duruma göre karar alırız.. Ptesi sabah kendi devlet hastanesindeki Dr uma gidip anlatıcam durumu belki rapor verir(adam dese 10 gün yatmış sın vermemişler, biz nasıl verelim ne derim bilmiyorum) en olmadı başka özellerden rapor bulacağım. Ben bu çocuğu sağlıklı doğurmak istiyorum ve bu konuda bizden başka da çabalayacak kimse yok gibi duruyor, durum bu canlarım
Canim hicbir sey olmaz sanmiyorum ya pastorize olanlar iyi mi icinde bi suru kimyasal var dogal degil bende kendi yaptigimiz sirkeyi tuketiyorum her seyin dogali en iyisi sirkede toxo olmaz sanmiyorum hayvansal gida degil kiKızlar bu ara deli gibi sirkeli salata tüketiyorum canım aşırı istiyor hatta sirkeyi alıp içesim var. Netten bi bakayım dedim hamilelikte sirke tüketimine pastörize sirke önerilir diyor ama kullandığım sirkeyi ben yapmıştım geçen yılpastörize önerilmesinin sebebi toxo gibi bakteriden korunmak mı fikri olan var mı
Doğru toxo hayvansal gıdalarda oluyorduCanim hicbir sey olmaz sanmiyorum ya pastorize olanlar iyi mi icinde bi suru kimyasal var dogal degil bende kendi yaptigimiz sirkeyi tuketiyorum her seyin dogali en iyisi sirkede toxo olmaz sanmiyorum hayvansal gida degil ki
Ozelden al canım ne diyelim ki sonuna kadar hak ediyorsun zaten. Illa buna sürüklüyorlar insanı. Durumunu anlayacak iyi doktorlara denk gel inşallah. Enfeksiyon yönünden riskler artıyorsa evde temiz ortamda dinlenmen daha iyi elbette sadece insanın akli kalıyor biraz. Her gün muayene olmak rahatlatıyordur.Açıklık da serviks de aynı dedi benim gözüme daha büyük gelse de.. 2 hocayla konuştum, evet evde yatak istirahat inde olman lazım ama biz veremiyoruz burada malesef dedi. Her hastanenin belli zorlukları var bu konuda da burası böyle dedi. Uzman Dr la da ilgili değil yani. Sistemlerine lanet gelsin dedim. Kimlere verildiğini tahmin ediyorum ben o raporların da neysebaşka hastaneden bulmaya çalış mutlaka dedi. Şaka gibi! İstersen yatadabilirain bizim için mahsuru yok ama evindeki yatışından hiçbir farkı yok bide enfexiyona daha açık hale geleceksin dedi. Çıkmamız mantıklı gözüküyor. 3 günde bi gel dedi başlarda, duruma göre karar alırız.. Ptesi sabah kendi devlet hastanesindeki Dr uma gidip anlatıcam durumu belki rapor verir(adam dese 10 gün yatmış sın vermemişler, biz nasıl verelim ne derim bilmiyorum) en olmadı başka özellerden rapor bulacağım. Ben bu çocuğu sağlıklı doğurmak istiyorum ve bu konuda bizden başka da çabalayacak kimse yok gibi duruyor, durum bu canlarım
kereviz ile ilgili bilginiz var mı. ben gecen gun zeytinyaglı portakallı yapmıstım yedik teyzem hamilelikte onerilmiyor dedi. internetten baktım faydalı diyende zararlı diyende çokCanim hicbir sey olmaz sanmiyorum ya pastorize olanlar iyi mi icinde bi suru kimyasal var dogal degil bende kendi yaptigimiz sirkeyi tuketiyorum her seyin dogali en iyisi sirkede toxo olmaz sanmiyorum hayvansal gida degil ki
Ya kerevizin ne zararı olabilir ki? Olsa bile 100 kilo yemediyseniz şifadan başka bişey olmaz bence yakereviz ile ilgili bilginiz var mı. ben gecen gun zeytinyaglı portakallı yapmıstım yedik teyzem hamilelikte onerilmiyor dedi. internetten baktım faydalı diyende zararlı diyende çok
Basinsogolsun canım çok zor birşey Nasıl söylenir ne denir zor bir durumKızlar eski eşim bıçaklanmış vefat etmiş telefon geldi. Oğluma nasıl anlatıcam nasıl söylenir bilmiyorum bende şoktayım iyi değilim
Hiç duymadım çok severim ve almayı düşünüyordumkereviz ile ilgili bilginiz var mı. ben gecen gun zeytinyaglı portakallı yapmıstım yedik teyzem hamilelikte onerilmiyor dedi. internetten baktım faydalı diyende zararlı diyende çok
Kızlar bu ara deli gibi sirkeli salata tüketiyorum canım aşırı istiyor hatta sirkeyi alıp içesim var. Netten bi bakayım dedim hamilelikte sirke tüketimine pastörize sirke önerilir diyor ama kullandığım sirkeyi ben yapmıştım geçen yılpastörize önerilmesinin sebebi toxo gibi bakteriden korunmak mı fikri olan var mı
kimin yaptığı, içinde ne olduğu bilinmeyen sirkeler için yazılmıştır o bence. kendi yaptığın sirke hepsinden daha sağlıklıdırkereviz ile ilgili bilginiz var mı. ben gecen gun zeytinyaglı portakallı yapmıstım yedik teyzem hamilelikte onerilmiyor dedi. internetten baktım faydalı diyende zararlı diyende çok
Bir urun sureklilik arz etmeden tuketiliyorsa bence sorun teskil etmez, cunku zarari olan urunlerin bi doz aşimi var. Hem kereviz cok lezzetli ya portakal sulu havuclu falankereviz ile ilgili bilginiz var mı. ben gecen gun zeytinyaglı portakallı yapmıstım yedik teyzem hamilelikte onerilmiyor dedi. internetten baktım faydalı diyende zararlı diyende çok
Basınız sagolsun canım Rabbim sana güç kuvvet oğluna da sabır versin. İlk başta zor gelsede çabuk atlacak bak, küçük yaşlarda bu tarz değişikler yetiskinlikteki gibi sarsmıyor. Zaten seyrek görüyormuş babasizliga bi nebze alisik. Bundan sonra esin ona hem abi hem baba olacak, kolay olmasa da eksikligini hissetmeyecek inşallah. Sen kendine de dikkat et lütfenKızlar eski eşim bıçaklanmış vefat etmiş telefon geldi. Oğluma nasıl anlatıcam nasıl söylenir bilmiyorum bende şoktayım iyi değilim
Çok yazık… senin sadece kendi sağlığınla ilgilenmen gerekirken birde bu işleri çıkartıyorlar karşınaAçıklık da serviks de aynı dedi benim gözüme daha büyük gelse de.. 2 hocayla konuştum, evet evde yatak istirahat inde olman lazım ama biz veremiyoruz burada malesef dedi. Her hastanenin belli zorlukları var bu konuda da burası böyle dedi. Uzman Dr la da ilgili değil yani. Sistemlerine lanet gelsin dedim. Kimlere verildiğini tahmin ediyorum ben o raporların da neysebaşka hastaneden bulmaya çalış mutlaka dedi. Şaka gibi! İstersen yatadabilirain bizim için mahsuru yok ama evindeki yatışından hiçbir farkı yok bide enfexiyona daha açık hale geleceksin dedi. Çıkmamız mantıklı gözüküyor. 3 günde bi gel dedi başlarda, duruma göre karar alırız.. Ptesi sabah kendi devlet hastanesindeki Dr uma gidip anlatıcam durumu belki rapor verir(adam dese 10 gün yatmış sın vermemişler, biz nasıl verelim ne derim bilmiyorum) en olmadı başka özellerden rapor bulacağım. Ben bu çocuğu sağlıklı doğurmak istiyorum ve bu konuda bizden başka da çabalayacak kimse yok gibi duruyor, durum bu canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?