- 19 Eylül 2013
- 4.881
- 9.360
- 408
Of cok zor gercekten ne diyecegimi bilmiyor kuzum ya. Ecel, kader, kaza ama gercekten bazi ölümler çok zor... Hasta bi insan olsa tedavi surecinden az cok durumunu soyluyor doktorlar sen kabullenemesen de beynin alisiyor o duyguya ama boyle ani ölümler o kadar zor ki bi veda şansin bile olmuyorAmin kuzum inşallah. Küçük şeylere üzülmeyin birbirinizi asla kırmayın hayat kısa bunu sürekli hatırlatıyor bize. Eski eşim 35 yaşında oğlum dahil sahip çıkmadığı 3 erkek çocuk daha var şimdi anneler olarak onlara bunu nasıl anlatırız
Oğlumu 5 haftadır almadı 10 gün önce bir kere aradı sadece bende kızıyordum ona içimden niye çocuğu almıyor diye. Keşke son zamanlarda olsun vakit geçirebilselerdiOf cok zor gercekten ne diyecegimi bilmiyor kuzum ya. Ecel, kader, kaza ama gercekten bazi ölümler çok zor... Hasta bi insan olsa tedavi surecinden az cok durumunu soyluyor doktorlar sen kabullenemesen de beynin alisiyor o duyguya ama boyle ani ölümler o kadar zor ki bi veda şansin bile olmuyor
Kim bilebilirdi ki kuzum boyle seyler yasanacagini Rabbim her seyin hayirlisini nasip etsin her zaman. Sanada ogluna da sabirlar versin kuzumOğlumu 5 haftadır almadı 10 gün önce bir kere aradı sadece bende kızıyordum ona içimden niye çocuğu almıyor diye. Keşke son zamanlarda olsun vakit geçirebilselerdi
Başınız sağolsun hiç bilmese aklı erene kadar daha iyi bence yurtdışına gitti falan diye bilse ruh sağlığı korunur diye düşünüyorum hep bu olaylardaAmin kuzum inşallah. Küçük şeylere üzülmeyin birbirinizi asla kırmayın hayat kısa bunu sürekli hatırlatıyor bize. Eski eşim 35 yaşında oğlum dahil sahip çıkmadığı 3 erkek çocuk daha var şimdi anneler olarak onlara bunu nasıl anlatırız
Çok üzüldüm mimoza allah sabırlar versin. Yardım alarak oğluna anlatmayı deneyebilirisiniz belkiOğlumu 5 haftadır almadı 10 gün önce bir kere aradı sadece bende kızıyordum ona içimden niye çocuğu almıyor diye. Keşke son zamanlarda olsun vakit geçirebilselerdi
Canım çok üzüldüm oğlun ve diğer çocukları adına.. Hayatlarında çok yer doldurmuyormuş sanırım ilk duyunca zor olsa da sonrasında eksikliği belki okadar çok hissedilmez umarım yani. Daha çok psylaşım içinde olsalardı daha da sarardı çocuğu. Yara almadan atlatırlar umarım süreci.. Ve sen de hırpalama kendini sakın hem oğlun için hem karnındaki için güçlü ol.Kızlar eski eşim bıçaklanmış vefat etmiş telefon geldi. Oğluma nasıl anlatıcam nasıl söylenir bilmiyorum bende şoktayım iyi değilim
Bende öyle istiyorum ama aile büyükleri bilmesini istiyor ileride seni suçlar dediler. Şuan acılı halası falan da demiş bilmesi lazım diye arada kalmak çok kötüBaşınız sağolsun hiç bilmese aklı erene kadar daha iyi bence yurtdışına gitti falan diye bilse ruh sağlığı korunur diye düşünüyorum hep bu olaylarda
Sağol canım amin inşallahÇok üzüldüm mimoza allah sabırlar versin. Yardım alarak oğluna anlatmayı deneyebilirisiniz belkiBu süreçte kendine çok dikkat etmelisin bebeğini düşünerek çok stres yapmamalısın. Oğlun inşallah kardeşi ve seninle mutlu bi hayat yaşar. Yaşı küçük ve çok sık beraber olmadıkları için daha kolay alışır belki sürece bende genç yaşta kaybettim babamı her yaşta zordur elbet Allahm sabırlar versin
Sağol canım benimCanım çok üzüldüm oğlun ve diğer çocukları adına.. Hayatlarında çok yer doldurmuyormuş sanırım ilk duyunca zor olsa da sonrasında eksikliği belki okadar çok hissedilmez umarım yani. Daha çok psylaşım içinde olsalardı daha da sarardı çocuğu. Yara almadan atlatırlar umarım süreci.. Ve sen de hırpalama kendini sakın hem oğlun için hem karnındaki için güçlü ol.
Tabi zerefcim ben üç model arasında kalmıştımK kendimidurduracakdegilim canim sen burada birkaç bebek arabası paylaşmıştın hoşuma gidenler vardı ama isimlerini unuttum. tekrar yazar mısın rica etsem
Rabbim güç versin canım oğlun için çok zor bir gün elbet ama onu böyle düşünen bir annesi var. Zamanla yarası hafifleyecek kardeşi de ona iyi gelecek inşallah inanıyorum. Bence söylemelisin. Böyle şeylerin saklanmasını doğru bulmuyorum. Oğlun küçük evet ama acısını yaşamalı. Çok üzücü olsa da psikolojik sağlığı için en iyisi buAmin canım sağol. Yıkıldım gece gece. Hiçbirşey olamadı ama baba olabilsin çok isterdim. Oğlumun hayalleri dağ gibi denen babası gitti. Nasıl söylerim 9 yaşında daha şuan uyuyor sabah okula gidicem sanıyor ama gönderemem cenazeye nasıl katılır katılmazsa beni ileride suçlar mı. Eşim annemi de aldı hastaneye gittiler beni götürmek istemedi ağlarsın kendine zarar edersin diye.
Allah sabır versin canım benim. İnsanın hayatı bir anda değişebiliyor. Dilerim oğlun kolay şekilde atlatır. Sen metanetini korumaya çalış. Annesinden güç alacak oğlun merak etme.Sağol canım benimhastaneden bile kendi derdini unutup yazabiliyorsun kalbi temiz arkadaşım. Rabbim baba anlatabilme oğlumu da karnımdaki kızımıda koruyabilme gücü versin inşallah . İnan içime çok doğdu dedim karışık bir hayatı var ya başına birşey gelirse kuzeye nasıl anlatırım ben bunu.
Çok üzüldüm Ani kayıplar çok sarsar Oğluna sabırlar diliyorum Eminim sen eşin ve bebiş oğlunun yaralarını en kısa sürede saracaktır Benim de ikinci evliliğim oğlum 14 yaşında Babası ölmedi ama 3,5 yıldır ne arıyor ne soruyor Ben sonradan anladım bizim babanın faydadan çok zararı varmış Eşim ben ve kedimiz sırada da bebişimiz var onu sarıp sarmalıyoruzBende öyle istiyorum ama aile büyükleri bilmesini istiyor ileride seni suçlar dediler. Şuan acılı halası falan da demiş bilmesi lazım diye arada kalmak çok kötü
Visit yapıldı ultrasona alacak oyüzden konuşamadım. Şimdi ultrason bekliyorum o esnada konuşacağım cnm. Kasılmalarım nstde yok, dün gün içinde 10 12 kez falan oldu ama düzenli olmadıkça üstünde durmuyorlar sanırımQ Queen_bee17 visit yapılmıştır bir gelişme var mı canım?
Şu mübarek cuma gününde inşallah senden güzel haber bekliyoruzVisit yapıldı ultrasona alacak oyüzden konuşamadım. Şimdi ultrason bekliyorum o esnada konuşacağım cnm. Kasılmalarım nstde yok, dün gün içinde 10 12 kez falan oldu ama düzenli olmadıkça üstünde durmuyorlar sanırım
Insallah rapor konusundaki sıkıntını giderirler ve cok gerekli degilse cikarsin canim. Bende gunde en az o kadar kasiliyorum hissediyorum da kasilmalari. Bence de düzenli olmasına bakıyorlar sancininda hatta.Visit yapıldı ultrasona alacak oyüzden konuşamadım. Şimdi ultrason bekliyorum o esnada konuşacağım cnm. Kasılmalarım nstde yok, dün gün içinde 10 12 kez falan oldu ama düzenli olmadıkça üstünde durmuyorlar sanırım
Bizde de durum aynıydı. Ben 10 civarı uyurdum. Eşim yaklaşık 12 ye kadar bakardı bebeğe. O sırada aldığım uyku sanki tüm gece uyumuş kadar rahat ettirirdi beni. Gece de pek uyuyaöazdım ben, kusar vs diye.Fazlaca giden ağız mendili (ben emzirirken önüne koyup o sekilde emziyordum) göğüs pedi temizleme pamuğu 40 gun senin bebeğe alışman onun sana alışması bebeğin dünyaya alışması derken biraz zorluyor özelliklede geceleri geceleri uyumayan bir çocuksa çok zor oluyor ama 40 çıkınca hop değişiyor tam tersi oluyor ben ilk başlarda çok zorlamıştım gece 3 4 kadar uyumuyordu bende bitkin düşüyordum sonra akşam 10 gibi emzirip eşime bırakıyordum 2 saat uyuyordum biraz dinlence gece daha iyi geçiyordu hani hep derler duyarmışsınız bilmiyorum ama o uyudukça sizde uyuyun gerçekten çok doğru ama biz yok yemekdi yok çamaşırdı yok bulasikdi derken kendimizi unutuyoruz sondada bitkin düşüyoruz ben bu konuya nerden geldim yaaişde öyle yazasım gelmiş bende tecrübeli anneyim yaa diyiverdim iş de
Basınız saolsun. Kolay değil tabi. Sizin için de üzücüdür tabi ki, ama asıl oğlunuz için çok üzüldüm. Ne de olsa babasıKızlar eski eşim bıçaklanmış vefat etmiş telefon geldi. Oğluma nasıl anlatıcam nasıl söylenir bilmiyorum bende şoktayım iyi değilim
Bence bilmeli. Onun hakkı. Bi süre sonra saklayamazsınız zaten ister istemez. İlla ki birinin ağzından kaçar , ya da kendisi öğrenir. Bu sefer sizi suçlama ihtimali var. Zaten cok babalık da yapamamış. Oğlun da acısını yaşasın bi müddet gözlemleyıp duruma göre yardım da alırsınız. Şimdi kardeşi de olacak. Acısına odaklanmaz sanki. Kardeşiyle olan ilişkisini güçlendirmeye yönelik çabalarsanız, en azından daha iyi hisseder kendini sanki bilemiyorum tam da. Okulu da var, öğretmenini de bilgilendirin ki, bir davranış değişikliği olursa size bilgi versin. Siz dirayetli olmaya çalışın. Arada anne oğul bas basa dışarı çıkın. Derdini, sevincini anlatabilceği zamanlar yaratın. Oğlunuz rahatça açılsın diye, havadan sudan dert yanıp, oğlunuza da size açılması için cesaret verin bence.Bende öyle istiyorum ama aile büyükleri bilmesini istiyor ileride seni suçlar dediler. Şuan acılı halası falan da demiş bilmesi lazım diye arada kalmak çok kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?