2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Aynen ya. Peki icin geciyo muydu acken elin ayagin titriyo muydu?
Hayır hiç öyle şeylerim yok ama yemekten sonra kafam bi ağırlaşıyor sadece.
diyet verdi şimdi diyetisyen elveda profiteroller hamburgerler elveda pizzalar sebastianlar
Kolesterolümde çıkmış 320lere hey gid eskiden ne şeker ne bişi fimfittim ne oldu bana

Kiz masaAllah ben onlari yesem offf

Kızlar başınız ağrıdığı zaman kaç parol içiyorsunuz. Ben 1 tane içmeye de korkuyorum bir şey olmaz dimi

Çıktık kızlar. Her şey stabil dedi 10 gün sonra yine gel o arada da şeker yüklemesi yaptır dedi bakalım kısmet dedim hafifledi yeminle ya, Allah hepimizi korktuklarımızla endişelerim izde emin eylesin rapor da öğleden sonraya anca çıkar dedi sabah benim Dr, mesai bitmeden dönerseniz ozaman al yada yarına kalsın dedi. Eve girmeden oraya Uğrarız, onu da bi alayım elime de artık stres endişe kalmasın. Vajende ki e. Coli yi pek kaale almadı, örneği alan Dr bulaş yapmış olabilir perianal bölgeden tekrar alalım dedi, 3 4 güne çıkar sonuç bakalım bakalım

Oh cok sukur kuzu

Cok şükür canim artik evinde oğlunla dinlenmeye devam edersin☺ peki sen nasilsin? Sancilar, kasilmalar oluyor mu? Dün gece beni yine yaklasik on dakika süren ağrılı bi sanci tuttu şu kritik haftalari atlatsaydik.

Bir de ben hafta hesabini hala anlamıyorum kizlar 25+0 oldum bugün. 25 hafta bitmis mi demek oluyor yoksa 25. haftaya yeni mi girdim biri beni aydinlatsin plase

O süper galiba güneşli günleri görmeye başladın queen ya

25 i bitirmis oluyorsun kuzu şu an 26. Haftayi dolduruyorsun
Buna cok sevindim erken doğum riski olunca bir hafta değil bir gün bile ilerlemek mutlu ediyor beni.
Benim ilk gittiğim doktor karistirdi kafami. Bitirdiğin haftan söylenir dedi. Hala bi aklima girmedi o gunden beri bu doktorumla da hep riskleri değerlendirince soramamistim.

kolesterol gebelikte hep yüksek çıkar zaten canım ona takılmıyor doktorlar , diyetle toparlarsın canını sıkma

Kızlar öğlen ne yiyorsunuz? Et tavuk kıyma yiyemiyorum , kahvaltıda yediklerim kısıtlı. Acıkıyorum ve keyifli bir yemek yediğim yok ya yemeği yiyebilmek için de yanında maden suyu içiyorum midemi oturtsun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…