2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Günaydın canlarrr.. Bu sabah önce buradaki Dr a gidiyoruz raporu almak için sonra Ankara. baya cezaevi izlenimi oluştuğundan korkuyorum ya yine tutuklarlarsa, salmazlarsa diyee
Günaydın canım inşallah tekrar aynı şeyleri yaşatmazlar raporunu al kontrolünü ol eve gel inşallah. Stres yapma sakın sancı görünmesin magnezyum iç içebilirsen

Günaydın canlarrr.. Bu sabah önce buradaki Dr a gidiyoruz raporu almak için sonra Ankara. baya cezaevi izlenimi oluştuğundan korkuyorum ya yine tutuklarlarsa, salmazlarsa diyee
allah seni ya
salmazlarsa ara beni destek kuvvet gelem , uuu iki hamile kadının şerrinden sana sığınırım rabbim

Ben ben ben dün akşam çok kötü oldum ya akşama doğru bir yanma başladı inanılmaz hiç o kadar midem yanmamisti akşam yemekten sonra mideme bıçak saplanır gibi ağrı girdi arar ara gaz birikti sanki ve çıkmıyor kesinlikle sancı giriyor filan gaviscon şurup vardı evde ilk defa kullandım içtim uyuya kalmışım. Bu gün nasıl olacak bakalım

Benimde aklımda bu soru. Tek kat bacakta üşümez mi ya
Uste atleti uzun kollu uzerine tulumu ama alt bacaklar tek kat hic icime sinmiyor
Ben uzun kol alttan çıtlı ile patikli alt pijama takım buldum ayına göre onlardan Alicam çoklu içine ondan üstüne de bı tane fermuarlı tulum tamam gece uyurken de tulumu çıkarır üstünü örter uyuturum olur biter inşallah evler zaten sıcak

Kızlar benim enfeksiyonum mu var öğleden sonra götürcem sonuçları bi de kanım mı düşmüş bilenler yorumlarsa çok sevinirkee

Eklentiler

• 3167EEF1-8908-4EC3-9089-78DC0519C21B.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 59
  • 8934A3D0-8DDB-4CA9-8BD6-6BE7AAA76EF7.webp
    5 KB · Görüntüleme: 58
Akşam ilaç alamadım, çünkü vitaminlerimi almıştım. Etkileşim olmasın diye. Gece yatarken ıkı yastıkla yattım asırı rahat yattım. Tavsiye ederim

Kızlar benim enfeksiyonum mu var öğleden sonra götürcem sonuçları bi de kanım mı düşmüş bilenler yorumlarsa çok sevinirkee
Evet kanınız biraz düşmüş demir hapını gündüz açlığını falan ayarlayamıyorsanız gece yatarken için Benim de idarda 21 lökosit çıktı ama ilaç başlanmadı

Canım ben kaçırmışım Ankara seni kontrole mi çağırdı yoksa yine ordan mı sevk ettiler ?İnşallah bu sefer yatış gerektirecek bir durum yoktur

Evet kanınız biraz düşmüş demir hapını gündüz açlığını falan ayarlayamıyorsanız gece yatarken için Benim de idarda 21 lökosit çıktı ama ilaç başlanmadı
Kuzum lökosit yuksek enfeksiyon var. Hemoglobinin de dusmus takviye verir sanirim
Teşekkür ederim kızçeler
şekerimde açlık 80 çıkmıştı bi tane simit yiyip ölçtm 191 çıktı sonuçlarımı götürücem birazdan sanırım diyet başlanıcak

Teşekkür ederim kızçeler
şekerimde açlık 80 çıkmıştı bi tane simit yiyip ölçtm 191 çıktı sonuçlarımı götürücem birazdan sanırım diyet başlanıcak
1. saat ölçümün değil mi ? Yüksek çıkmış Ben seyahate çıktım dönünce 3 gün günde 3 öğün açlık ve 1. saat tokluk ölçeceğim

1. saat ölçümün değil mi ? Yüksek çıkmış Ben seyahate çıktım dönünce 3 gün günde 3 öğün açlık ve 1. saat tokluk ölçeceğim
Evet 1. Saat ölçümüm normalde diyet kahvaltı hazırlıyodum ama sabah hastaneye gidince vaktim olmadı bi simit yedim sonuç ortada bi de ben bugüne kadar neler yedim neler inşallah bebikime bişi olmaz ya bundan sonra diyet yapıcam ama ya öncesi

Bende hastanede tost yiyip vermistim dedim bu hic benim kahvalti tarzim degil kesin yuksek cikacak falan aclik 79 tokluk 94 cikti
Ne güzel maşallah benim hamilelikten önce hep düşüktğ şekerim ailede de kimsede yok sülalemde yok hatta şeker kiloluda değilim ama işte kimde çıkacağı belli olmuyormuş gerçekten

ben de haftaya şeker yuklemesine gidicem . 9da kan alınmıycak açken direk eczaneden al iç dedi bana 10 da kan alcaklar 2 saat sonra bi daha kan alıncakmıs o ara kahvaltı yap dedi. ne yemek lazım o sırada. bi anda durup dururken yukseltmeyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…