2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
kızlar evin içi sıcak olacaksa bebeler üşümez bence çok giydirip bunaltmak da iyi değil. doktorlar kendiniz gibi düşünerek giydirin bebeleri diyor. yenidoğan dönemi daha farklı tabii ama sürekli battaniyeye falan sarılı olacak sonuçta üşümez bence canım bebecikler

2022 kasım anneleri doğuruyor arkadaşlar ya bi gözüm de zamanı gelen anneler de

Ayy resmen siramiz geliyor. Daha siz başlayın ben sonlardayim diyorjm ama elbet o gün gelecek. Hem korku hem heyecan. Ay bak aglayacam yine
susun ben çok korkuyorum
belki bu ikinci bebem olsaydı daha cok güzelliklere odaklanabilirdim ama şu an sadece korku yaşıyorum ya zaman yaklaştıkça napicam bilmiyorum, ve buradan daha önce doğuran herkesi tebrik ediyorum

Canım sen araştırırsın diye söylüyorum bunu sadece Dr dediğine bağlı kalmazsın diye. Rennie gaviscom nexium hepsi mide asitliğini düşürecek sindirimi zorlaştıracak, ama zaten mide asidi yetersizliğinden oluyor reflü. Onun için betain, pepsin hcl giibi herhangi bir zararı olmayan mide asidin destekleyen takviye kullanırsan rahatlarsın. Biara ben de khalassi nin ejderhalara dönmüştüm çok rahatladım
Arkadaşlar bişey daha sorayım. Erkek beneğe havlu külotlu çorap gördüm az önce alayım mı? Kullanışlı olur mu? Kış bebesi sonuçta üşümesin yavrum
Ben kullandım canım ama ilk kışında değil kaısm doğumluydu oğlum daha çok bebekken sadece penye değsin istedim tenine. 2.kış herşey in içine giydirdim. Nasip olursa inş ilk kış içe ayaklı penye ler tatlar falan giydirir bence üste bi kat daha. Zaten hep kucakta yatakta ana kucağında nerde olursa olsun penye battaniyesi falan üstünde olacak.
manuel daha iyi ama bende manuel alacağım.medela vardı bende ablama verdim ama o da diyor manuel daha rahat diye
3 tip kullanmış biri olarak ben de kesinlikle Manuel diyorum. Yada belki süt aşırı bol olur çok vakum kuvvetine gerek kalmaz ama benim gibi nazlı sütü olanların hakkından hastane tipi yada Manuel geliyor

4-5 alt üst takım, 4-5 tulum, 10 kadar zıbın, bol bol farklı ölçülerde müslin, 2-3 battaniye ekleyin. Kış bebesi olacağı için dış kundak veya astronot da olabilir. Çorap, şapka, eldiven. yeni doğan takımları şapkalı oluyor, sizinkilerde de varsa o zaman ekstraya gerek olmayabilir. Havlusunu unutmayın. Aklıma gelenler bunlar

Merhaba nasipse bende Şubat annesiyim
Bir oğlum olacak
Bu 3. Bebeğimiz çoğu şeyi unutmuşum ilk çocukta gece gündüz burdan çıkmazdım bir bakayım dedim burada güzel arkadaşlıklar edinmiştim. Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza evlatlarımızı almayı nasip eylesin inşallah

Arkadaşlar bişey daha sorayım. Erkek beneğe havlu külotlu çorap gördüm az önce alayım mı? Kullanışlı olur mu? Kış bebesi sonuçta üşümesin yavrum
Yaa ben de kitikate de organik gördüm ama yeni doğana triko havlu çorap vs çok önermedi çevremdekiler. Bi de ben kendim de hamile çorabı olsa da çok rahat edemiyorum hep sıkıyor geliyor, bebişi de sıkmasından korkup almadım bi kat alt giydirip üstüne de battaniyesini örterim diye düşünüyorum

Eline saglık valla. Ben de ne alcam diyenlerdenim 22 den sonra bi hafiftwn panik başlıyor

Canım benimde yediklerimle alakalı yanıyor bazen soğuk sür içiyorum iyi geliyor seninki nedenki acaba odada havamı kuru oluyor oda olabilir
ben ilk zamanlar biraz daha kalın giydirirm belki bir ay kadar oda dış ortam sıcaklığıyla anne karnındaki sıcaklık farkından dolayı,onun dışında kilotlı çorap giydirmeyi düşünmüyorum kan dolaşımı açısından kızıma da giydirmemiştim.belki iki kat penye giydirebilirsin

Canım burda tam tersi fazla nem var hem ülkece hem de evdeki nem göstergesinde de öle gösteriyor. Yediklerimle alakalı ama gebelik de bi etken oldu galiba. Gece baya uykumdan uyandım, gözümden uyku akıyordu oysa ki.
Tamam canım dediklerine bakayım bilmiyordum. Ama midede asit fazla bence sorun bu. Hatta hastalıkların psikolojik nedenleri de var ya; reflüyle ilgili diyor ki; hayatınızda hazmedemediğiniz ve sindiremediğiniz olaylar olduğu zmn, vücudunuz da tepki olarak sindirmek işin fazla asit salgılar diye. Gastrit de çıkmıştı daha önce endoskopi yaptırmıştım. Nasıl olcak bilmiyorum bende ejderha gibiyim şu an

Hanimlar ankara oturan varsa bana yardimci olabilir mi hastane konusunda

Ben ankaradayım. Doktorum çağrı gülümser. Anlaşmalı olduğu hastaneler var doğum için. Memorialde düşünüyoruz doğumu.
Özel sanırım, ben biraz devlete yönelik istiyorum suan icin sadece basit tedaviler belki begenirsem devam ederim. Zübeyde hanım hastanesinde hsg çekilecekti iptal ettiler asistanlar yokmus hastane tasinacakmis vs vs . Geri en basa sarmam lazim hormon testleri vermem lazim 2 3 ay geriye attilar beni zaten zar zor ilacla regl olmustum hsg icin, bende sehir hastanesiyle gata arasinda kalmistim

Gatayı bilmiyorum. Şehir hastanesinin imkanları iyi. Ocakta dış gebelik ameliyatımı orda oldum. Dıl gebeliğimi özeldeki doktor anlamadı şehir hastanesindeki bi asistan doktor anladı. Ama sonra bu hamileliğimde yanlış yönlendiren bi doktora rastladım. Ayağım çekildi. Allah iyi doktorlarla karşılaştırsın. Geçmiş olsun.

Kesinlikle öyle mide problemleri enerjisel anlamda da sindiremediklerimiz. Karaciğer öfke, böbrek korku, akciğer üzüntü, tiroid boğaz söylemek isteyip söyleyemediklerimiz... O boğazındaki yanma reflü ona itirazım yok ama midemindeki asidin fazlalığı indan değil. Tam tersi eksikliğinden oluyor. Fonksiyonel tıp Dr ları o yüzden yemekten önce betain yada sirkeli su içilmesini tavsiye eder.

Amiin insallah doktoruna denk gelmek lazim demekki

Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bende kk ne 2012 de üye oldum 2013 doğumlu oğlum var bu ikinci bebeğim çok güzel arkadaşlarım oldu hala görüşüyorum. İzmirdeyim istanbul grubunun yanına gidip misafir etmişlerdi beni bir gece. Çok güzel anılarımız var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…