2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Selam güzel anne adayları
Dün bütün günümüzü bebek arabası araştırarak geçirdikten sonra elimizde koca bi sıfır var kafalar daha da karıştı
Bugaboo ve cybex e bi daha bakacağım
Inglesina yı eledim sanırım
Önerilere açığım

Yok resmi ya neyse hoca çok yolunda herşey dedi. Allahtan annem boy sormuyor omg hesap veremezdim ona
Ya bu lahana muahbeti ne kilo mu aldırıyor ben kaçırdım
Bu arada M MaviMabellee senin karnabahar tarifini bende yaptım çok beğendik iki tabak yedim allahtan şeker çıkarmıyor

Bizimde burnu fındık gibi. Doktot bile aaa nr kadar ufak burun dedi inşallah değişmez
Bizim bi arkadaşa ikili testte burun kemiğini ölçememişler neyse o dönem sıkıntılı geçmişti ama çocuk doğdu yemin ederim burnu yok gibiydi o kadar küçük arkadaşım derdi nefesine bakıyorum alabiliyor mu diye

Bizim babanin da anneninde burnu minnak doktor burnu cok guzel ona emin olduk dedi bize bakarak ama anasina benzetiyo herkeşler

Hahahah kız bizimkininde suratı asıktı dr bile memnuniyetsiz dedi lahanada yememiştim halbuki
Muz ye muz o zaman gülüyormuş bebe
Benim eşim de çok somurtkandır dışardan gören yanına gidemez uyurken bile kaşlar çatık benim de maşallah dalağım düşük değil yok yani ağzım gülmekten kapanmaz çenem ağrır sürekli yavrum inşallah o konuda da bana benzer. Ağız burun ve güleryüz olması bana benzesin diğer huylar eşime benzeyebilir çok razıyım ondan

M MaviMabellee karnabahar tarifini ben de istiyorum sanırım kaçırmışım o mesajı
Geçen hafta fırında onar yapmaya çalıştım hiç olmadı
Kuzu karnibahar brokoli havuc haşliyorum 10 dk sonra suzuo sogumaya birakiyorum. Sosuna zeytinyagi sarimsak tam limon nar eksisi biraz da toz biber kara biber tuz koyuyorum guzelce karistiriyorum ustune dokup servia yapiyorum cok lezzetli oluyo

Ya bu lahana muahbeti ne kilo mu aldırıyor ben kaçırdım
Bu arada M MaviMabellee senin karnabahar tarifini bende yaptım çok beğendik iki tabak yedim allahtan şeker çıkarmıyor
O karnabahar tarifinden bende istiyorum.cok severim karnabahar brokoli.lahana havuç patates . Benden başka kimse yemiyor ama cocugumda sevsin istiyorum insallah

NEDEN ELEDİN ben hala bi köşede ttuyorum ama trilogyden elektaya kaydım hatta: cybexte de eezy360 modeli kafamda gecen gun indirime de girdi ama almadım pişman da oldum gibi.

ben bu mesajı gormemişim. ne kadara aldınız acaba magazada 14500 dü araba siyah rengi. dier renkler 15500. kasım indirimlerinde 100de 15 indirime girdi ertesi gun fiyat yukselttiler almadım bi daha düşer mni acabaa?

O karnabahar tarifinden bende istiyorum.cok severim karnabahar brokoli.lahana havuç patates . Benden başka kimse yemiyor ama cocugumda sevsin istiyorum insallah
Kuzu karnibahar brokoli havuc haşliyorum 10 dk sonra suzuo sogumaya birakiyorum. Sosuna zeytinyagi sarimsak tam limon nar eksisi biraz da toz biber kara biber tuz koyuyorum guzelce karistiriyorum ustune dokup servia yapiyorum cok lezzetli oluyo
Bak burda

Kızlar yaklaşık 10 gündür kuru öksürüğüm var özellikle geceleri çok şiddetleniyor. Son 3-4 gündür öksürürken az miktarda idrar kaçırma sorunu yaşıyorum. Tuvalette ön taraftan elime yumru gibi parçalar değdi ayna ile baktım tam çıkışta meme ucu gibi birkaç parça et var yumru şeklinde. Doktora da gösterdim normal, vajina içi ödem yapmış zorlanmaktan, geçer dedi ama bana normal gelmiyor bu durum. İnternette bakıyorum idrar kesesi ya da mesane sarkması yazıyor ve geçer de yazmıyor hiç, ameliyat oluyormuş. Başına böyle bir şey gelen ya da bu konuda bilgisi olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…