2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Merak etme bizde yazıyoruz ama ilk bebeği olacak herkes tecrübesiz Sağlıklı olsunlar gerisi olur. Alınacaklar konusunda fikir istiyorsan ben ve birkaç arkadaş buraya listeler atmıştık tecrübeli annelerle düzenleyecektik ama fırsat bulamadık.

Kraft A9 plus kabin boy öneririm. Kizimda travel almistim evet baya konforlu ama surmesi katlamasi tasimasi eziyetti. Hele kapladığı yerden bahsetmiyorum bile . Sattim onu simdi bebis icin bunu siparis verdim. Kullanan arkadaslarim var. Bebekle bile cok rahat acip kapatabiliyotsun.

Hiç yaptırmadım doktorum da şart olmadığını söyledi
Kızlar bende bugün aile hekimi hemşiresine yazdım aşı ayıracağım dedi tetodif dedi tetanoz artı difteri aşısıymış doktorum tamam dedi bir değil 2 aşı olmuş oluyormuşum ben birinden çekinirken 2. Çıktı. Hayırlısı allahtan

Banada 28. Hafta tekrar gel 2. Dozu vurucaz dedi, Kızıma hamişken sanki 1 doz olmuştum valla çok kararsızım ben .

Kısa değilsinki hayatım (1.64 boyu olan biri olarak) gayet güzel boyun var benim eşimde 1.85 arada bana takılıyor sonra şaka yapıyorum kadın için ideal boy diyor

Banada 28. Hafta tekrar gel 2. Dozu vurucaz dedi, Kızıma hamişken sanki 1 doz olmuştum valla çok kararsızım ben .
Valla doktorum vurdur dedi gideceğim artık el mahkum allahım hayırlıca atlatmayı nasip etsin hepimize inşaallah aşı olduktan sonra yazarım. Bugün işe gittim. Midem çok. Bulandı kustum öğlende midem hala kötüydü pek bişey yiyemedim babamı aradım geldi aldı beni yarım gün çok kötüydüm. Bu haftayı atlatırsam sonraki hafta yıllık izin alacağım. Hatta sonraki haftaya da yıllık izin alacağım. Evde dinlenirim inşaallah aşı yormaz.

889 gr 28 cm
900 gr diyebiliriz dedi doktor eşim de diyor lütfen diyelim
Bebeğim bi sürpriz daha yaptı bize ilk kez yüzünü gördük
yavrum tamam korkma lahana yedirmicem sana ahsjah
Yüzünü görmene sevindim; ilk bebek olunca hayalinde de canlanmaz da hiç
Kilo konusuna hiiiç girme de takılma da. Çünkü başka bi hastanede başka bi doktor ölçse bambaşka bir gr çıkacaktı bebeğin emin ol; tecrübe konuşuyor
Zaten tam da bilemiyorlar ; biri bi şey diyor biri bi şey diyor ve sonuç bambaşka ama beslenmene elinden geldiğince dikkat et

Kuzu karnibahar brokoli havuc haşliyorum 10 dk sonra suzuo sogumaya birakiyorum. Sosuna zeytinyagi sarimsak tam limon nar eksisi biraz da toz biber kara biber tuz koyuyorum guzelce karistiriyorum ustune dokup servia yapiyorum cok lezzetli oluyo
Bende buharda haşlayıp üzerine beşamel kadar yapıp fırına veriyorum

Görüldüğü üzere saat 5 gibi midem sırtıma yapışmış derecede aç uyandım kalktım kahvaltılık gevrek yedim uyumaya çalışacağım sonra da kalkıp işe gideceğim halbuki yattığımda o kadar karnım toktu ki düz yatamadım neden böyle oluyor

Kızlar bir de ben balık tüketemiyorum, bir sene önce zehirlendim ondan sonra ağzıma sürmüyorum, kan değerlerim iyi olduğu için herhangi bir vitamini de dışarıdan hap olarak almayı sevmiyorum ne yapsam bilemedim besin olarak balığın yerini ne karşılar?

ben bu mesajı gormemişim. ne kadara aldınız acaba magazada 14500 dü araba siyah rengi. dier renkler 15500. kasım indirimlerinde 100de 15 indirime girdi ertesi gun fiyat yukselttiler almadım bi daha düşer mni acabaa?
Biz 13 bine aldık. Ama birkaç gün önce marka günlerinde 12.300e düştü. Acele ettiğim için biraz üzüldüm açıkçası.

hiç vitamin kullanmıyor musun şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…