Bence multivitamin kullanmalısın en azından doğum yapana kadar ben kullandığımdan beri çok iyi hissediyorum kendimi balığıda 3 kere yedim bi sorun olmadı ama yenebilecek balıklar listesi kısıtlı doktor liste veriyorKızlar bir de ben balık tüketemiyorum, bir sene önce zehirlendim ondan sonra ağzıma sürmüyorum, kan değerlerim iyi olduğu için herhangi bir vitamini de dışarıdan hap olarak almayı sevmiyorum ne yapsam bilemedim besin olarak balığın yerini ne karşılar?
yaa neden peki
sabah uyandığımda göbüşüm acıyor neden acabaGünaydın kızlar. Nasılsınız. Şu sıralar hamilelik dertleriniz neler
Sabaha karşı 4:30 da uyandım daha da uyuyamadımGünaydın kızlar. Nasılsınız. Şu sıralar hamilelik dertleriniz neler
inşallah canimm Allah kolaylık versinGünaydın şeker yüklemesi icin erkenden hastaneye geldim bende. Az önce ictim cilekli gazoz gibiydi hic zorlanmadim kizlar hatta bana fanta daha tatli geliyorumarim iki saatim de böyle düşüncelerle geçer de kusmayarak basariyla tamamlayabilirim.
Bana eski usul yapmışlar yaGünaydın şeker yüklemesi icin erkenden hastaneye geldim bende. Az önce ictim cilekli gazoz gibiydi hic zorlanmadim kizlar hatta bana fanta daha tatli geliyorumarim iki saatim de böyle düşüncelerle geçer de kusmayarak basariyla tamamlayabilirim.
Bende bi drun plasenta ayrılmadan kordonu kesmiyoruz diye yazısını okumuştum anlam verememiştim demek bundanmışkızlar önemli bir noktaya parmak basmak istiyorumbenim takvimimde şu an “daha fazla anne kordon kanının saklanmasını düşünüyor” yazıyor. ben de bi süredir bu konuyu düşünüyorum ama saklanmasını değil kordonun geç kesilmesini. geçen gün banu çiftçiyi dinledim, eski fotoğrafını gösteriyor ve diyor ki “o zaman kordonu hemen kesiyormuşuz yanlış yapıyormuşuz, kesilmeden önce bi süre beklenmeli ve kan akışı devam etmeli. bu anemiyi büyük oranda etkiler” diyor. Farklı yerlerde de kordondaki tüm kan akışı bittiğinde kesildiğini gördüm fotoğraflarını çekmişler kordonda 1 damla bile kan yok sonuna kadar beklenmiş.
Siz ne düşünüyorsunuz?
evet ama malesef çoğu doktor buna dikkat etmiyor, çoğu hemen olsun bitsin derdinde. kendi doktorum ne diyecek merak ediyorumBende bi drun plasenta ayrılmadan kordonu kesmiyoruz diye yazısını okumuştum anlam verememiştim demek bundanmış
Ben bi de şeyi merak ediyorum bebeği doğumda hemen yanına veriyorlar mı alıp götürüyorlar sanırım bazı test ve aşılar içinevet ama malesef çoğu doktor buna dikkat etmiyor, çoğu hemen olsun bitsin derdinde. kendi doktorum ne diyecek merak ediyorum
Günaydınlar.. Benim çok istediğim bir şey geç klempleme ama her hastane, Dr yapmıyor malesef. Banu çiftçi yapar, acıbadem yapar ama buralarda yada şehir hastanesinde falan yaparsam doğumu imkansız bence. Bebeğin çıktığı saniyesinde kesiyorlar kordonukızlar önemli bir noktaya parmak basmak istiyorumbenim takvimimde şu an “daha fazla anne kordon kanının saklanmasını düşünüyor” yazıyor. ben de bi süredir bu konuyu düşünüyorum ama saklanmasını değil kordonun geç kesilmesini. geçen gün banu çiftçiyi dinledim, eski fotoğrafını gösteriyor ve diyor ki “o zaman kordonu hemen kesiyormuşuz yanlış yapıyormuşuz, kesilmeden önce bi süre beklenmeli ve kan akışı devam etmeli. bu anemiyi büyük oranda etkiler” diyor. Farklı yerlerde de kordondaki tüm kan akışı bittiğinde kesildiğini gördüm fotoğraflarını çekmişler kordonda 1 damla bile kan yok sonuna kadar beklenmiş.
Siz ne düşünüyorsunuz?
günaydın canım benim sezeryandı doğumum bebişim çıkar çıkmaz sardılar yeşil beze gösterdiler bana.sonra alıp içeri giydirmeye götürüyorlar o sırada çocuk doktoru gelip muayene yapıyor.ama aşı falan duymadım bebek 3 günlükken hastaneye topuk kanı için gidiyoruz sonra 15 günlük kilo kontrolü falanBen bi de şeyi merak ediyorum bebeği doğumda hemen yanına veriyorlar mı alıp götürüyorlar sanırım bazı test ve aşılar içingörmüyoruz da neler yapıyolar çocuğa
Ben bi de şeyi merak ediyorum bebeği doğumda hemen yanına veriyorlar mı alıp götürüyorlar sanırım bazı test ve aşılar içingörmüyoruz da neler yapıyolar çocuğa
aynen öyleGünaydınlar.. Benim çok istediğim bir şey geç klempleme ama her hastane, Dr yapmıyor malesef. Banu çiftçi yapar, acıbadem yapar ama buralarda yada şehir hastanesinde falan yaparsam doğumu imkansız bence. Bebeğin çıktığı saniyesinde kesiyorlar kordonuten teması, geç klempleme, müdahalesi doğum falan anca 40 bini verirsek oluyor. Aksini bulan varsa kadir gecesi doğmuştur
Sende cilek aromasi yok muydu sirf şekerli suysa cok zordur onun içimi. Bundan iste ya da kendin al eczaneden yine olacaktin ya.Bana eski usul yapmışlar ya
Emin değilim ama bir yerde okumustum sağlık bakanlığının bununla ilgili yazilari hastanelere gönderdiği. Aslında hangi hastanede olursak olalim hakkımız var talep etmeye.kızlar önemli bir noktaya parmak basmak istiyorumbenim takvimimde şu an “daha fazla anne kordon kanının saklanmasını düşünüyor” yazıyor. ben de bi süredir bu konuyu düşünüyorum ama saklanmasını değil kordonun geç kesilmesini. geçen gün banu çiftçiyi dinledim, eski fotoğrafını gösteriyor ve diyor ki “o zaman kordonu hemen kesiyormuşuz yanlış yapıyormuşuz, kesilmeden önce bi süre beklenmeli ve kan akışı devam etmeli. bu anemiyi büyük oranda etkiler” diyor. Farklı yerlerde de kordondaki tüm kan akışı bittiğinde kesildiğini gördüm fotoğraflarını çekmişler kordonda 1 damla bile kan yok sonuna kadar beklenmiş.
Siz ne düşünüyorsunuz?
Harikasın zerefkızlar önemli bir noktaya parmak basmak istiyorumbenim takvimimde şu an “daha fazla anne kordon kanının saklanmasını düşünüyor” yazıyor. ben de bi süredir bu konuyu düşünüyorum ama saklanmasını değil kordonun geç kesilmesini. geçen gün banu çiftçiyi dinledim, eski fotoğrafını gösteriyor ve diyor ki “o zaman kordonu hemen kesiyormuşuz yanlış yapıyormuşuz, kesilmeden önce bi süre beklenmeli ve kan akışı devam etmeli. bu anemiyi büyük oranda etkiler” diyor. Farklı yerlerde de kordondaki tüm kan akışı bittiğinde kesildiğini gördüm fotoğraflarını çekmişler kordonda 1 damla bile kan yok sonuna kadar beklenmiş.
Siz ne düşünüyorsunuz?
Doktorum bir sefer Multi vitamin verdi hamileliğin başında sonra vermedi sorayım tekrar bakalımyaa neden peki
balık yerine koyu yeşil yapraklı sebzeler, ceviz, keten tohumu, chia tohumu, fındık fıstık vs tüketebilirsin omega3 için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?