Yoktu aroma felan ya, 1 kilo şekerle 1 bardak suyla yapılmış şerbet içtimSende cilek aromasi yok muydu sirf şekerli suysa cok zordur onun içimi. Bundan iste ya da kendin al eczaneden yine olacaktin ya.
Fantaya baktım 28 gram seker varmış icinde ama valla daha tatli sanki :) cilek aromasini yogunlastirmislar sanırım. Sonlara doğru biraz ağzım uyustu sekerden o kadar. Ilk kanimi verdim kazasiz :)
Cocuk suyun içinde ya, nefes yolunu yinede açıyorlar bikaç minik işlemle ; kalıntı vs kalmasın diye. K vitamini veriliyor bir de, biz görmedenBen bi de şeyi merak ediyorum bebeği doğumda hemen yanına veriyorlar mı alıp götürüyorlar sanırım bazı test ve aşılar içingörmüyoruz da neler yapıyolar çocuğa
Ben bunu doktorumla konuşacam ya. Hatta bi videosunda gördüm baba kesiyordu kordonu bence bizimki kabul eder gibi.kızlar önemli bir noktaya parmak basmak istiyorumbenim takvimimde şu an “daha fazla anne kordon kanının saklanmasını düşünüyor” yazıyor. ben de bi süredir bu konuyu düşünüyorum ama saklanmasını değil kordonun geç kesilmesini. geçen gün banu çiftçiyi dinledim, eski fotoğrafını gösteriyor ve diyor ki “o zaman kordonu hemen kesiyormuşuz yanlış yapıyormuşuz, kesilmeden önce bi süre beklenmeli ve kan akışı devam etmeli. bu anemiyi büyük oranda etkiler” diyor. Farklı yerlerde de kordondaki tüm kan akışı bittiğinde kesildiğini gördüm fotoğraflarını çekmişler kordonda 1 damla bile kan yok sonuna kadar beklenmiş.
Siz ne düşünüyorsunuz?
İşkillenme ya. Bak o kadar araştırıp buldun bu adamı sen. Böyle giderse’ demiş adamcağız. Evet böyle giderse, istemesen de sezeryan olacaksın, yoksa sıkıntı olur sen de farkındasındır. Her ihtimali senle konuşması da güzel bi şey sonuçta böyle yorumla. Kalbini ferah tut. Normalde 30 larda dönmesi gerek bebeğin zaten, bi de bu var. Yağız 29 da mı 26 da mı ne döndü, net hatırlayamadım şu an. Ama döner bence illa ki. Paşayla konuş, gönlünü yap, ikide bir de minik fln deme çocuğa yoksa sezeryan olursun , sen görürsün minik neler yapıyormuş sanaBen bunu doktorumla konuşacam ya. Hatta bi videosunda gördüm baba kesiyordu kordonu bence bizimki kabul eder gibi.
Kızlar bişe sorcam normalde doktorum normal doğum yanlısı ama dün bebeğe baktığımızda bebe popo geliş dedi ve böyle giderse sezeryan dedi. Ben dedim döner o hocam felan tabi dönebilir dedi. Ama yine de içime kurt düştü yanormalde 41. Haftaya kadar beklerim tarla doğumu destekliyorum felan diyordu. Ama ne bilem hemen sezeryan çıktı ağzından ne alaka yani daha 27. Haftadayım. Yüz kere döner o bebek. İşkillenmeli miyim?
Dimi ya, işkillenmeyeyim. Doktoruma güveniyorum da o kadar çok doğum paketi ücreti ödendikten sonra fikir değiştiren doktor var ki etrafa güvenmiyorum.İşkillenme ya. Bak o kadar araştırıp buldun bu adamı sen. Böyle giderse’ demiş adamcağız. Evet böyle giderse, istemesen de sezeryan olacaksın, yoksa sıkıntı olur sen de farkındasındır. Her ihtimali senle konuşması da güzel bi şey sonuçta böyle yorumla. Kalbini ferah tut. Normalde 30 larda dönmesi gerek bebeğin zaten, bi de bu var. Yağız 29 da mı 26 da mı ne döndü, net hatırlayamadım şu an. Ama döner bence illa ki. Paşayla konuş, gönlünü yap, ikide bir de minik fln deme çocuğa yoksa sezeryan olursun , sen görürsün minik neler yapıyormuş sana
Kızlar bana da doktorum normal doğum yapabilirsin gibi bir şey söyledi baygınlık geçiriyordum. Çok korkuyorum ben yaaa. Bana diğer doktorlar tavsiye etmiyoruz diyordu. Sonradan hep kadınların oralarını topluyoruz dedi hepsi. Bu doktoruma aşırı güveniyorum ama kendime hiç güvenim yok. Bir de ingilterede normal doğuma zorlanan yaşıt bir arkadaşım 6 ay önce Yaşadıklarını biliyorum gün gün. Sanırım tramva olur banaBide bi arkadaşım ebe tuttu ve bana çok önerdi muhakkak tut diye. İlk doğumu normaldi onun. İkincisi için doğuma 9 cm açıklıkla gitti. Suyu sancısı geldiği zaman ebeyi aramış ebe gelmiş masajlar duşlar vs. Hastaneye gittiğinde. 9 cm imiş açıklığı. Kesisiz damar yolu bile açtırmadan doğum yapmış. Siz ne düşünüyorsunuz? Çok da yüksek değil ücreti. 2000 tl vermiş arkadaşım ama kadın ücret için ne verirsen demiş.
Yaşadıkların çok zor durumlar. Bununla kıyas edilemez ama. Duygusal çöküntü sonuçta.Dimi ya, işkillenmeyeyim. Doktoruma güveniyorum da o kadar çok doğum paketi ücreti ödendikten sonra fikir değiştiren doktor var ki etrafa güvenmiyorum.paket alınana kadar normal doğum ödeme yapıldıktan sonra son saniye bişey çıkarıp sezeryana döndürüyorlar felan. ya sezeryanda olabilir tabi onu da sorucam spinali var epidurali var hiç bilmiyom bunları mesela
Dış gebeliğim genel narkozla ameliyatı ile oldum. Önce kapalı laparoskopi denediler sonra sezeryana döndü iki yerde dikişim vardı biraz zor atlattım sonrasını. O yüzden ameliyattan korkuyorum bide yanımda bebem olacak.
Böyle bi şansın varsa kacırma derim. Heveslisin de bak. Su zmnda ıkı bin lira nereye vermedik ki ? Birebir ilgilenecek senle , özel ders gibi düşün. Seni bilip, tanıyıp , anlayacak. Doğum insanın dünyada kaç kez yaşayacağı bi şey ki sonuçta? İyi anılar kalsın hep bence.Bide bi arkadaşım ebe tuttu ve bana çok önerdi muhakkak tut diye. İlk doğumu normaldi onun. İkincisi için doğuma 9 cm açıklıkla gitti. Suyu sancısı geldiği zaman ebeyi aramış ebe gelmiş masajlar duşlar vs. Hastaneye gittiğinde. 9 cm imiş açıklığı. Kesisiz damar yolu bile açtırmadan doğum yapmış. Siz ne düşünüyorsunuz? Çok da yüksek değil ücreti. 2000 tl vermiş arkadaşım ama kadın ücret için ne verirsen demiş.
Benim ebe arkadaşım da öyle şeyler yaşadı. O korkuttu beni. Ben zaten karşıydım. Kendim normal yapmak zorunda olunca, iyice gücüme gitti bu durum. Bende de normal doğum fobisi oldu açıkçası. Tabiki herkesin hikayesi , vücudu bambaşka. Ama Rabbim kimseye istemediği bi şekilde doğum da nasip etmesin. Yine gider paşa paşa sezeryanımı olur çıkarız inş. Tümden bayılma canım ya, ilk tanışma anını kacırma, zaten sen sana yapılan hiçbiriyle görmeyeceksin ki.Kızlar bana da doktorum normal doğum yapabilirsin gibi bir şey söyledi baygınlık geçiriyordum. Çok korkuyorum ben yaaa. Bana diğer doktorlar tavsiye etmiyoruz diyordu. Sonradan hep kadınların oralarını topluyoruz dedi hepsi. Bu doktoruma aşırı güveniyorum ama kendime hiç güvenim yok. Bir de ingilterede normal doğuma zorlanan yaşıt bir arkadaşım 6 ay önce Yaşadıklarını biliyorum gün gün. Sanırım tramva olur bana. Beni tümden bayıltsınlar bence. Ama allahın işine de karışmak istemiyorum. Üüüüüüü ben yine girdim anksiyeteye
Benim de agzim buzusmustu cok kotuyduSende cilek aromasi yok muydu sirf şekerli suysa cok zordur onun içimi. Bundan iste ya da kendin al eczaneden yine olacaktin ya.
Fantaya baktım 28 gram seker varmış icinde ama valla daha tatli sanki :) cilek aromasini yogunlastirmislar sanırım. Sonlara doğru biraz ağzım uyustu sekerden o kadar. Ilk kanimi verdim kazasiz :)
Eczanede satiliyo kuzu saglik ocagindaki ebem eczaneden alabilirsin demistiYoktu aroma felan ya, 1 kilo şekerle 1 bardak suyla yapılmış şerbet içtimeczanelerde satılıyor mu acaba ya? Alam da öyle gidem. Bu ctesi yine gidicem.
Doner canim ya endise etme 36 da sabitliyo genelde bebelerBen bunu doktorumla konuşacam ya. Hatta bi videosunda gördüm baba kesiyordu kordonu bence bizimki kabul eder gibi.
Kızlar bişe sorcam normalde doktorum normal doğum yanlısı ama dün bebeğe baktığımızda bebe popo geliş dedi ve böyle giderse sezeryan dedi. Ben dedim döner o hocam felan tabi dönebilir dedi. Ama yine de içime kurt düştü yanormalde 41. Haftaya kadar beklerim tarla doğumu destekliyorum felan diyordu. Ama ne bilem hemen sezeryan çıktı ağzından ne alaka yani daha 27. Haftadayım. Yüz kere döner o bebek. İşkillenmeli miyim?
Doula diyolar onlara simdi bence guzel bisey bulundugun sehirde varsa dogumun normalse ve ilk bebekse oldukca mantikliBide bi arkadaşım ebe tuttu ve bana çok önerdi muhakkak tut diye. İlk doğumu normaldi onun. İkincisi için doğuma 9 cm açıklıkla gitti. Suyu sancısı geldiği zaman ebeyi aramış ebe gelmiş masajlar duşlar vs. Hastaneye gittiğinde. 9 cm imiş açıklığı. Kesisiz damar yolu bile açtırmadan doğum yapmış. Siz ne düşünüyorsunuz? Çok da yüksek değil ücreti. 2000 tl vermiş arkadaşım ama kadın ücret için ne verirsen demiş.
Rabbim gönlüne göre versin inşallah canımBide bi arkadaşım ebe tuttu ve bana çok önerdi muhakkak tut diye. İlk doğumu normaldi onun. İkincisi için doğuma 9 cm açıklıkla gitti. Suyu sancısı geldiği zaman ebeyi aramış ebe gelmiş masajlar duşlar vs. Hastaneye gittiğinde. 9 cm imiş açıklığı. Kesisiz damar yolu bile açtırmadan doğum yapmış. Siz ne düşünüyorsunuz? Çok da yüksek değil ücreti. 2000 tl vermiş arkadaşım ama kadın ücret için ne verirsen demiş.
Bu kadar tombiş gebe gördünüz mü siz25+0 yarın nasipse 26.haftaya adım atıyorum artık.Prenses kızım büyüyor ne kadar güzel birşey rabbim kimseye aratmasın ama hakkı ile ana baba olabilecek herkese
Eki Görüntüle 3158083
çok güzelsiniz maşaAllah. Ödem konusu iki gündür benimde gündemimde ayaklarım şişti hissediyorum şimdiden böyleysek devamı hayırlısı..Bu kadar tombiş gebe gördünüz mü sizşimdiden ödemli şişmiş parmaklar göbekle bir büyüyen memeler. Analık zor iş
Bence büyüdüğü için geriliyor. Benim de artık sert sankı çatlamak üzere gibisabah uyandığımda göbüşüm acıyor neden acaba
Uyandığında uykunu almış gibisin dimi. Mesela ben de geçen gözüm kapalı ama uyanmıştımSabaha karşı 4:30 da uyandım daha da uyuyamadımşuan mal gibiyim, beybi staja başlattı beni galiba
Benim başından beri ödem derdim olduğu için normal geliyor artık banaçok güzelsiniz maşaAllah. Ödem konusu iki gündür benimde gündemimde ayaklarım şişti hissediyorum şimdiden böyleysek devamı hayırlısı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?