2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
sen talep etmeden böyle bir şeyin olması harika gerçekten şanslıymışsın benim hastane de bana yetersiz geliyor değişikliğe gidecegim gibi, huzursuz bir ortamda doğurmak istemiyorum

kordonu babanın kesmesi hayalim ayy olur mu ki böyle bişey yapanları duydum ama hastanede değildi ev doğumlarıydı
ben de bu şekilde istiyorum birkaç ebe ile görüştüm bazıları hastaneye gelmiyor sadece evde yapıyor bazıları ise geliyor. ama her hastane her doktor bu sekilde bir ebe kabul eder mi doğuma bilmiyorum konuşmak lazım

kadınların oralarını topluyoruz ne ya?
tövbe estagfrullah ya delirdim bak. bir de kadın doktor mu söylüyor bunu? püh. normal doğum yaptırırken acele etmeyip yeterli esnekliğe kadar sabredip kadınların oralarını kesmezse toplamak zorunda da kalmaz.
hangisi olduğu önemli değil, anne kendini hangi durumda iyi hissedecekse doğum o şekilde olmalı. buna sen karar vereceksin

Yaa evet kendime hayret ediyorum bu aralar kıyamam ben bebüsüme anasını arar daha yeni çıkmış sıcacık yuvasından çok ayrı tutmazlar inşallah hemen getirirler yoksa kalkar peşinden giderim valla kimse tutamaz beni

NEDEN ELEDİN ben hala bi köşede ttuyorum ama trilogyden elektaya kaydım hatta: cybexte de eezy360 modeli kafamda gecen gun indirime de girdi ama almadım pişman da oldum gibi.
Benim eleme sebebim, ben kuzey Avrupa’da yaşıyorum, inglesina sanırım İtalyan, Türkiye’de çok popüler olmakla birlikte burda esamesi okunmuyor, bilinmiyor, tercih edilmiyor o yüzden çılgın gibi aramak istemiyorum. Bir de çok şehir arabası, minik tekerler vs, alışveriş merkezi gezmek için iyi ama biz doğa yürüyüşü de seviyoruz. Ben tamamen kişisel ihtiyaç sebebiyle eledim. Kullananlar çok memnun. Cybex eezy S2 de güçlü adaylarımdan biri. Deneyeceğim.

Ya benim drunda instagram videosunda izledim bi doğumda bebeğin kordonunu babası kesmiş anlatıyordu bizimkine sordum hemen keserim tabii dedi bayılmazsa eğer

benim gittiğim doktor da doğumlardan fotograf atıyor. hep babalara kestiriyo sanırım kordonu. attığı her fotoda baba kesiyo çünkü. özel mi isteniyor bi sormam lazım. ama eşimi de ürkütmemem lazım

Ya benim drunda instagram videosunda izledim bi doğumda bebeğin kordonunu babası kesmiş anlatıyordu bizimkine sordum hemen keserim tabii dedi bayılmazsa eğer

benim gittiğim doktor da doğumlardan fotograf atıyor. hep babalara kestiriyo sanırım kordonu. attığı her fotoda baba kesiyo çünkü. özel mi isteniyor bi sormam lazım. ama eşimi de ürkütmemem lazım
ay ne güzel doktorlara denk gelmişsiniz maşallah ilk gidişimde soracağım bunu. kabul etmezse terkedicem o kadını

aa cybexin tekerleri daha kücük . bende eezy 360a baktım acaba dedim cok mu konfor kaybı yaşarız diye korkuyordum ama hala elemedim tabi indirim takip ediyorum ( indirimsiz zamlı fiyattan aldı)

Ben de ebe ne yapıyor ki diye düşünüyordum ama şimdi aylık görüşüyoruz, doğum yaklaştıkça daha sık görüşeceğiz ve iyi ki ebemiz var diyorum. Çok rahatlatıcı, benimki hypnobirthingde de uzman nefes egzersizleri önerdi mesela. Veya hangi noktada hastaneye gitmeliyim, sancıları nasıl ayırt edebilirim yavaştan anlatmaya başladı. İlk sancılar başlayınca ben de çağıracağım hastaneye gidene kadar destek olması için.

Benim kocam keser ya içi herseyi kaldırabilir ben kan aldırırken bakamam onun geçen sene ayağı kesilmişti dikiş atarken izlemişti manyak
Kordonu da kesebilir, girer benle doğuma normale de sezeryane de iyi ki erkek o yoksa ben karımla doğuma giremezdim vallahi agdhhshs

Evet çok iyi biz hemen sancı ya da su gelince hastaneye gidiyoruz. Orada da sıkılıyoruz doğdu doğmadı diye. Ama sürecin yarısını evde geçirmek yağlarla masaj, duş vs çok rahatlatıcı olur. Hastaneye 2 cm açıklıkla gitmek var bi de 7-8 cm açıklıkla gitmek var. Bende 30. Haftada tutucam inşallah. Öyle dedi bana arkadaşım. 30dan sonra.

aa cybexin tekerleri daha kücük . bende eezy 360a baktım acaba dedim cok mu konfor kaybı yaşarız diye korkuyordum ama hala elemedim tabi indirim takip ediyorum ( indirimsiz zamlı fiyattan aldı)
Cybex kendi sitesinde eezy için all terrain type wheels diyor, o yüzden sanırım sıkıntı olmaz. Tabii belli de olmaz. Ben de black friday de yapıştırayım diyorum

ben de şu an hypnobirthing mongan yöntemi kitabını okuyorum, doğuma karşı bakış açım o kadar değişti ki. D dandikfindik canim bu kitabı sana da tavsiye ederim eminim korkularına çok iyi gelecek

aynı şekilde düşünüyorum ama kafama takılan tek şey lavman ya hastaneye geç kalırsak lavmana vakit kalmazsa

Gercekten ne kadar cirkin bi tabir demi ya milyonlarca yildir doguruyor kadinlar vucudumuz buna uygun yaratilmis kac cocuk doguran var pes pese oralari buralari mi dagiliyo nasim bi yerimiz kendi kendini tedavi ediyosa bi yara hasar durumunda o organ da o sekilde cok sacma boyle konusmalari
ben de şu an hypnobirthing mongan yöntemi kitabını okuyorum, doğuma karşı bakış açım o kadar değişti ki. D dandikfindik canim bu kitabı sana da tavsiye ederim eminim korkularına çok iyi gelecek
Bende okuyorum insaAllah hayirli saglikli kolay bir normal dogum yasamak nasip olur

inşallah daha çok şişmeyiz terliklerim olmadı sabah.dün hamur yedim hep ondan galiba
Ben inanıyorum ki daha çok şişeceğiz eşim bana burnun büyümüş dedi düşünün benim burnum gayet kibardır. Ama bunu arkadaşımda diyince inandım büyüdüğüne hahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…