2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Cidden cok garipler ya Dogum yapan kadina destek olmak zaman ayirmak zorlarina gidiyo bir cogunun hemen kesip bicip gonderiyolar.

Nasil yani normal.sartlar da bebek doğunca ten teması yapmıyorlar mi ben tüm videolarda gorunce her yerde oluyor sanıyordum. Basarim.yaygarayi kucağıma verin diye valla
Valla çok az Dr yapıyor hemen ağzını burnunu aspire ediyorlar doğunca önce sonra k vitamini ve hepatit b aşısı (hepatit de sadece cinsel yolla ve kan yoluyla bulaşıyor, doğar doğmaz nelerin lazımsa) bebek Dr kontrolleri.. O sırada seni dikiyorlar falan fistan.. Semra Özer sezeryan bile olsa 40 50 dk annenin koynuna bırakıyor. Hatta mutlaka annenin tenine değsin ki üşümesin diyor. Kordonu en kötü ihtimalle 1 dk sonra kesiyor. Nedirki yani 1 dk beklemekle kime ne olur

şaka mı bu püh gerçekten
işte doktorlar böyle, benim annemin sapasağlam midesini komple alacaklardı. baska bi doktor tüm riski alıp durdurdu biraz bekleyelim dedi, diğer doktor diyor ki öldüreceksiniz hemen almamız lazım. ve bi süre bekledik, meğer hiçbir şey yokmuş midesinde. birkaç gün hastanede tedaviyle iyileşti. o 1 tane doktor orada olmasaydı kadın şu an midesizdi..

Bu arada Türkiye sezeryanda 1. Siradaymis cok sasirdik bu bilgiyi ogrenince hatta ss almistim sanirim atiyim buraya
Çünkü Türkiye’de hemen normal mi doğuracaksın sezaryen mi diye soruyorlar. burda bana kimse sunmadı, yani sezaryen ile doğurmak anne adayının tercih edeceği bi durum değil, o an gerekirse doktor yapıp geçiyor. Bana sadece epidural tercih eder misin etmez misin diye sordular

çünkü canım türkiyedekilerin dini imanı para
hangi ülkedeydin unuttum, bazı ülkelerde evde doğum için bile müthiş hizmetler var. doktor kontrolünde ve kapıda ambulans ile sanırım. kutsal bir olayı hastane odasına tıkmıyorlar tercihlere saygı duyuyorlar. bakış açısı buradakinden çok farklı..

Kendimi alkışlıyorum 57 sayfa okudum bıkmadan usanmadan neler yapıyorsunuz kızlar ben çalışıyorum is yerinde surekli ayaklarimi uzatiyorum wc bile asansorle gidiyorum bakalim pazartesi kont var insallah açılma filan yoktur sahlicakla bebeklerimizi kucağınıza alalım

Amin canım inşallah hepimiz için güzel bir süreç olsun sağ salim kavuşalım mis gibi koklayalım yavrularımızı

Semra hoca bikaç sene önceye kadar akçakoca devlet hastanesinde idi milleti çatır çatır doğurtuyordu vallahi.

Bir arkadaşımız vardi bebeği alabiliriz demişlerdi haber varmi acaba insallah herşey yolundadır

Olması gereken zaten.. Doğal bir olayı tıbbi bir olay haline getirip vücudu ortadan ikiye cart cart kesmeyi mantığım almıyor
Bir arkadaşımız vardi bebeği alabiliriz demişlerdi haber varmi acaba insallah herşey yolundadır
Malesef cnm 2 gündür haber alamıyoruz. İyi olduklarını umut ediyoruz

suna yorum yapabilecek biri var mı sürekli böyle kadın digumcu intiyaneci ye oda beni hemotolojiye sevk etti neden diyorum bilemiyolar bütün gün hastanelerdeyim cidden yoruldum halim kalmadi

Kızlar ben normal doğum yaptım kızıma ama ikinci için çok kararsızım kendimi asla şartlandırmayacağım ilkinde sezeryan asla düşünmedim saatlerce bekledim sonunda doğurdum ama oğluşum için bilemiyorum yavaştan o korkuları da yaşamaya başladım ben sanırım hepimiz için önemli olan bebeğin ve annenin sağlığı ben 3.500 doğurdum mesela 3.500 geçerse normal olmaz demişti belkide erkek olduğu için kilosu ablasını geçebilir yani o kadar kıstaslar var ki hayırlısı bakalım .

Eki Görüntüle 3158398 suna yorum yapabilecek biri var mı sürekli böyle kadın digumcu intiyaneci ye oda beni hemotolojiye sevk etti neden diyorum bilemiyolar bütün gün hastanelerdeyim cidden yoruldum halim kalmadi
Wbc değeri gebelikte genellikle yükselir çok ciddi bir enfeksiyon değildir .

Crp ishal kusma vb var mı o durumda da değişiklik gösterebiliyor .

Hgb kan bir tık düşmüş muhtemelen kan ilacı kullanıyorsunuzdur zaten çok ciddi oynaklıklar yok çok geçmiş olsun .

Kanimla ilgilenmiyorlar wbc değeriyle çok ilgileniyor lar o da oralarda hep düşmüyor ama o kadar yordularki beni doktorlar hastaneden çıkamıyorum hep boş çıkıyorum bende de bir şikayet yok çok şükür modumu resmen düşürdüler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…