- 19 Eylül 2013
- 4.881
- 9.360
- 408
Dogum melegini mi takip ediyosun yoksa swndeevet onu ben de gördüm son sırada da israil var
Cidden cok garipler yaBen d e kardeşim de 4.5 kilo doğmuşuz. Minyon bi kadın bide annem. Benim doğumumda başında 2 Dr varmış ne kesik ne yırtık hiçbir şey olmamış, ki ilk doğum. Ama kardeşimde Dr yok uş hastanede sadece ebeler varmış, hem epizyo var hem yırtık. İşin ehline düşmek çok önemli. Ama yinede şimdi 62 yaşında ve obölgeyle ilgili hiçbir sorunu yok şükür. Ben her şey yolunda vaktinde gitse Ssvd çok ama çok istiyordum. 8 sene olmuş zaten sezeryan olalı, yine sezeryan demek saçma geliyor. Arkadaşım amerikaya 13 ay arayla sezeryan ın üstüne normal yaptı. Hiç sormadılar bile ilk doğum şeklin neydi diye. Çok param olsa Acıbademde Semra Özerle yapardım doğum en doğalından...
Hiç ama hiç şaşırmadım bu bilgiyeilk doğumumda okadar sancı çektim 8cm açılmayla bin tane korkuttu lar beni ve sezeryan aldılar. Doğumdan 1 hafta sonraki kontrolümde Dr diyorki, bak biz burada 11 bayan kadın doğumcuyuz 1imiz bile normal doğum yapmadık. İyi bir şey olsa biz yapardık
takip ediyo olabilirim valla bir sürü hesap takip etmişimDogum melegini mi takip ediyosun yoksa swndeay o gorseli bulamadim ya netten baktim
Ay bendetakip ediyo olabilirim valla bir sürü hesap takip etmişim
Valla çok az Dr yapıyor hemen ağzını burnunu aspire ediyorlar doğunca önce sonra k vitamini ve hepatit b aşısı (hepatit de sadece cinsel yolla ve kan yoluyla bulaşıyor, doğar doğmaz nelerin lazımsaNasil yani normal.sartlar da bebek doğunca ten teması yapmıyorlar miben tüm videolarda gorunce her yerde oluyor sanıyordum. Basarim.yaygarayi kucağıma verin diye valla
şaka mı buBen d e kardeşim de 4.5 kilo doğmuşuz. Minyon bi kadın bide annem. Benim doğumumda başında 2 Dr varmış ne kesik ne yırtık hiçbir şey olmamış, ki ilk doğum. Ama kardeşimde Dr yok uş hastanede sadece ebeler varmış, hem epizyo var hem yırtık. İşin ehline düşmek çok önemli. Ama yinede şimdi 62 yaşında ve obölgeyle ilgili hiçbir sorunu yok şükür. Ben her şey yolunda vaktinde gitse Ssvd çok ama çok istiyordum. 8 sene olmuş zaten sezeryan olalı, yine sezeryan demek saçma geliyor. Arkadaşım amerikaya 13 ay arayla sezeryan ın üstüne normal yaptı. Hiç sormadılar bile ilk doğum şeklin neydi diye. Çok param olsa Acıbademde Semra Özerle yapardım doğum en doğalından...
Hiç ama hiç şaşırmadım bu bilgiyeilk doğumumda okadar sancı çektim 8cm açılmayla bin tane korkuttu lar beni ve sezeryan aldılar. Doğumdan 1 hafta sonraki kontrolümde Dr diyorki, bak biz burada 11 bayan kadın doğumcuyuz 1imiz bile normal doğum yapmadık. İyi bir şey olsa biz yapardık
Çünkü Türkiye’de hemen normal mi doğuracaksın sezaryen mi diye soruyorlar. burda bana kimse sunmadı, yani sezaryen ile doğurmak anne adayının tercih edeceği bi durum değil, o an gerekirse doktor yapıp geçiyor. Bana sadece epidural tercih eder misin etmez misin diye sordularBu arada Türkiye sezeryanda 1. Siradaymis cok sasirdik bu bilgiyi ogrenince hatta ss almistim sanirim atiyim buraya
çünkü canım türkiyedekilerin dini imanı paraÇünkü Türkiye’de hemen normal mi doğuracaksın sezaryen mi diye soruyorlar. burda bana kimse sunmadı, yani sezaryen ile doğurmak anne adayının tercih edeceği bi durum değil, o an gerekirse doktor yapıp geçiyor. Bana sadece epidural tercih eder misin etmez misin diye sordular
Amin canım inşallahKendimi alkışlıyorum 57 sayfa okudum bıkmadan usanmadanneler yapıyorsunuz kızlar ben çalışıyorum is yerinde surekli ayaklarimi uzatiyorum wc bile asansorle gidiyorum bakalim pazartesi kont var insallah açılma filan yoktur sahlicakla bebeklerimizi kucağınıza alalım
Semra hoca bikaç sene önceye kadar akçakoca devlet hastanesinde idi milleti çatır çatır doğurtuyordu vallahi.Ben d e kardeşim de 4.5 kilo doğmuşuz. Minyon bi kadın bide annem. Benim doğumumda başında 2 Dr varmış ne kesik ne yırtık hiçbir şey olmamış, ki ilk doğum. Ama kardeşimde Dr yok uş hastanede sadece ebeler varmış, hem epizyo var hem yırtık. İşin ehline düşmek çok önemli. Ama yinede şimdi 62 yaşında ve obölgeyle ilgili hiçbir sorunu yok şükür. Ben her şey yolunda vaktinde gitse Ssvd çok ama çok istiyordum. 8 sene olmuş zaten sezeryan olalı, yine sezeryan demek saçma geliyor. Arkadaşım amerikaya 13 ay arayla sezeryan ın üstüne normal yaptı. Hiç sormadılar bile ilk doğum şeklin neydi diye. Çok param olsa Acıbademde Semra Özerle yapardım doğum en doğalından...
Olması gereken zaten.. Doğal bir olayı tıbbi bir olay haline getirip vücudu ortadan ikiye cart cart kesmeyi mantığım almıyorÇünkü Türkiye’de hemen normal mi doğuracaksın sezaryen mi diye soruyorlar. burda bana kimse sunmadı, yani sezaryen ile doğurmak anne adayının tercih edeceği bi durum değil, o an gerekirse doktor yapıp geçiyor. Bana sadece epidural tercih eder misin etmez misin diye sordular
Malesef cnm 2 gündür haber alamıyoruz. İyi olduklarını umut ediyoruzBir arkadaşımız vardi bebeği alabiliriz demişlerdi haber varmi acabainsallah herşey yolundadır
Kuzum kansizligin var baya ihmal etme sakin cok onemli gebelikteEki Görüntüle 3158398 suna yorum yapabilecek biri var mı sürekli böyle kadın digumcu intiyaneci ye oda beni hemotolojiye sevk etti neden diyorum bilemiyolar bütün gün hastanelerdeyim cidden yoruldum halim kalmadi
Wbc değeri gebelikte genellikle yükselir çok ciddi bir enfeksiyon değildir .Eki Görüntüle 3158398 suna yorum yapabilecek biri var mı sürekli böyle kadın digumcu intiyaneci ye oda beni hemotolojiye sevk etti neden diyorum bilemiyolar bütün gün hastanelerdeyim cidden yoruldum halim kalmadi
Kanimla ilgilenmiyorlar wbc değeriyle çok ilgileniyor lar o da oralarda hep düşmüyor ama o kadar yordularki beni doktorlar hastaneden çıkamıyorum hep boş çıkıyorum bende de bir şikayet yok çok şükür modumu resmen düşürdülerWbc değeri gebelikte genellikle yükselir çok ciddi bir enfeksiyon değildir .
Crp ishal kusma vb var mı o durumda da değişiklik gösterebiliyor .
Hgb kan bir tık düşmüş muhtemelen kan ilacı kullanıyorsunuzdur zaten çok ciddi oynaklıklar yok çok geçmiş olsun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?