- 2 Mayıs 2019
- 7.480
- 14.055
- 198
Yağıza hamileyken görüyordum erken doğum kabusları. Arada gündüzleri aklıma geliyor şimdi de. Biraz bilinçaltı oluyor. Sende cok pimpiriklisinçoğumuz gibiİyi akşamlar kızlar sayfalaarca konulmuşsunuz okuyamadım hepsini umarım herkes iyidirdün gece rüyamda bebeği düşürdüğümü gördüm el kadar bi şeydi allahm çok kötüydü sabaha kadar uyuyamadım korkumdan karnımı dürtükleyip çocuğuda uyandırdım hareketlerini hissedeyim diye şu zamanları hayırlısıyla mutlu mesut stressiz geçirmeyi nasip etsin inşallah rabbim
Kuzu bebek anneyi her yonden somuruyor yani var olan depolarimizi kullaniyo eksikse bizde bebekte tamamlayamiyor. Magnezyumdu kalsiyumdu demirdi multivitamindi gerekli seyler bunlar sonucta bu beden bize bebekten sonra da lazimMulti vitamin etkisi nedir bana Multi vitamin kullan dedi
Canım oğlun nasıl biraz daha iyimi? ogretmeniyle gorustunmu ? Belki yazmışımdır ama görmedim kusura bakmaAmin canım inşallahhepimiz için güzel bir süreç olsun sağ salim kavuşalım mis gibi koklayalım yavrularımızı
Ve şöyle bir şey var ilk teşhisim İzmir'de o bölümün ana bilim başkanı baktı bana 14 yıl önce ve şuan İzmir'e gidemedigim için buradaki doktora gittim ve buradaki doktor bana ilaç dahi vermedi şuan tedavi bile görmüyorum doktor bile bulamıyorum ağrı kesicilerle yürüyebiliyirum tutulmalarim oluncaİltihaplı romatizma zaten otoimmün ve enflamatuvar bi hastalık. Haliyle beyaz küre de crp de referans sınırlara zor giriyor bu tip hastalıklarda. Gerçekten mevcut eğitimini bitirip birdaha asla kendini geliştirmeyen hiçbir meslek grubu mensubuna saygı duyamıyorum.
Insalalh herşey yolundadır rabbim korktuklarimizla imtihat etmesinAslında iki arkadaşımız vardı ama bir kontrol daha bekliyordu, ondan hiç haber yok zaten. Diğer arkadaşımız da iki gündür yok maalesef haber alamadık henüz
Sağol canım allah razı olsunCanım oğlun nasıl biraz daha iyimi? ogretmeniyle gorustunmu ? Belki yazmışımdır ama görmedim kusura bakma
Burda bize onun testini yapmiyorlar d vitamini yokmuş kitleri bende çok istiyorum yaptırmak ama nedense yapmıyor larızlar başıma ilginç birşey geldi: ben deli gibi tetanoz aşısı olayım mı olmayayım mı diye araştırırken, şeker testi sırasında aaa aşı da olmamışsınız gelmişken yapıverelim diye pat diye aşı da yaptılar. Ama adına birşey diyorlar tetanoz demiyorlar. ben de dün sordum bana aşı yapıldı ne aşısı diye: Google translate e baktım BOĞMACA yapmışlar
Dedim ne alaka, son yıllarda çok sık görülüyormuş burda, bebeğe bağışıklık kazandırmak için annelere fix uygulamaya başlamışlar. Valla olduk artık inşallah bi zararı yoktur.
Arkadaşlar bi de bi sorum var nolur yardım edin. D vitamini testinde olması gereken Aralık Türkiye’de ne acaba? İlla ki yaptıranınız vardır, referans değer ne yazıyo
Nasıl yani Türkiye’de d vitamini kiti mi yokmuş??? Benim d vitamini Türkiye’de hep düşük çıkıyordu, burda normal diyorlar extra d vitamini desteğine gerek yok diyorlar acaba diyorum referans değerleri mi farklıBurda bize onun testini yapmiyorlar d vitamini yokmuş kitleri bende çok istiyorum yaptırmak ama nedense yapmıyor lar
En son bir kaç yıl önce yaptılar olmadı bakayım söyleyim bugün daha sordum doktora d vitamini testi için yapmıyoruz dedi nedenseNasıl yani Türkiye’de d vitamini kiti mi yokmuş??? Benim d vitamini Türkiye’de hep düşük çıkıyordu, burda normal diyorlar extra d vitamini desteğine gerek yok diyorlar acaba diyorum referans değerleri mi farklı
Şuan baktım bana hiç yapılmamış oğlumun kine baktım orda 20-50 aralığı demişNasıl yani Türkiye’de d vitamini kiti mi yokmuş??? Benim d vitamini Türkiye’de hep düşük çıkıyordu, burda normal diyorlar extra d vitamini desteğine gerek yok diyorlar acaba diyorum referans değerleri mi farklı
Gerçekten ilginç bir olay yaşanmış ya, geçmiş olsun. İnşallah sorunsuz atlatırsınız.Kızlar başıma ilginç birşey geldi: ben deli gibi tetanoz aşısı olayım mı olmayayım mı diye araştırırken, şeker testi sırasında aaa aşı da olmamışsınız gelmişken yapıverelim diye pat diye aşı da yaptılar. Ama adına birşey diyorlar tetanoz demiyorlar. ben de dün sordum bana aşı yapıldı ne aşısı diye: Google translate e baktım BOĞMACA yapmışlar
Dedim ne alaka, son yıllarda çok sık görülüyormuş burda, bebeğe bağışıklık kazandırmak için annelere fix uygulamaya başlamışlar. Valla olduk artık inşallah bi zararı yoktur.
Arkadaşlar bi de bi sorum var nolur yardım edin. D vitamini testinde olması gereken Aralık Türkiye’de ne acaba? İlla ki yaptıranınız vardır, referans değer ne yazıyor?
Yani artık nasılsa vurmuşlar asıyı, şifa olsun inşKızlar başıma ilginç birşey geldi: ben deli gibi tetanoz aşısı olayım mı olmayayım mı diye araştırırken, şeker testi sırasında aaa aşı da olmamışsınız gelmişken yapıverelim diye pat diye aşı da yaptılar. Ama adına birşey diyorlar tetanoz demiyorlar. ben de dün sordum bana aşı yapıldı ne aşısı diye: Google translate e baktım BOĞMACA yapmışlar
Arkadaşlar bi de bi sorum var nolur yardım edin. D vitamini testinde olması gereken Aralık Türkiye’de ne acaba? İlla ki yaptıranınız vardır, referans değer ne yazıyor?
Referans Aralık çok saçma salak ama yine de ekledim. 40ın altı kronik hastalıklara açıksın demek diye yoruyor benim Dr larım ve 80 100 arası istiyorlar. Eksikliği çok sıkıntı, toksik sınır ise 140 ın bile çok üstü. Takviye kullanmayı bıraktığım an hızla yarılanıyor, vücut çok kullanıyor.Kızlar başıma ilginç birşey geldi: ben deli gibi tetanoz aşısı olayım mı olmayayım mı diye araştırırken, şeker testi sırasında aaa aşı da olmamışsınız gelmişken yapıverelim diye pat diye aşı da yaptılar. Ama adına birşey diyorlar tetanoz demiyorlar. ben de dün sordum bana aşı yapıldı ne aşısı diye: Google translate e baktım BOĞMACA yapmışlar
Benim 25Referans Aralık çok saçma salak ama yine de ekledim. 40ın altı kronik hastalıklara açıksın demek diye yoruyor benim Dr larım ve 80 100 arası istiyorlar. Eksikliği çok sıkıntı, toksik sınır ise 140 ın bile çok üstü. Takviye kullanmayı bıraktığım an hızla yarılanıyor, vücut çok kullanıyor.
Modun düşmesin wbc değerleri bende de genel anlamda yükseliyor gebelikte normalin üzerinde seyretmesinide normal buluyorlarKanimla ilgilenmiyorlar wbc değeriyle çok ilgileniyor lar o da oralarda hep düşmüyor ama o kadar yordularki beni doktorlar hastaneden çıkamıyorum hep boş çıkıyorum bende de bir şikayet yok çok şükür modumu resmen düşürdüler
Bende malesef çok fazla içemedim beslenmeme dikkat ediyorum ama kendini zorlamalısın dedi doktorum ablamın hamileliğinde de haftada 1 kes olsun iç demişti canım .Doktoruma sordum Multi vitamini hep kullanmam gerekiyormuş ben bir kutudan sonra kullanmadım yabir eksikligini görür muyum şimdi baslayacagim yeniden
Kendin al canım takviye mutlaka. En elzem vitaminlerden biri d vit. Her 10 kilo başına 1000 iu alman gerekiyor. 70 kiloysan 7 damla gibi yani. Ben oğluma bile her gün 3 4 damla veriyorum, hastalık durumlarında da 10 damla veriyorum her gün çok hızlı toparlıyor.Benim 25normal diyorlar 20 altı eksik, 20-30 yetersiz ama takviye vermiyorlar, diyorlar toksik sınır 100 diye belirtilmiş burda
Bende kullanmıyorum d vit hariç şöyle ne zaman içsem kusuyorum ve bütün gün midem çok kötü geziyorum öylesi yendiğim rahatsız ediyor aç gezinmese tansiyonum düşüyor. Valla doktoruma söylemedim hatta burada bile söylemedim. Birileri bana kızar diyehiç vitamin kullanmıyor musun şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?