Wcb den ona bakmıyor lar bile cnm inan doktora gitmekten yoruldumKuzum kansizligin var baya ihmal etme sakin cok onemli gebelikte
Canim bi grip falan durumu gecirdin miWcb den ona bakmıyor lar bile cnm inan doktora gitmekten yoruldum
Canim duzenli kullanirsan sikinti olmaz sanirim ocean mummy oneririmDoktoruma sordum Multi vitamini hep kullanmam gerekiyormuş ben bir kutudan sonra kullanmadım yabir eksikligini görür muyum şimdi baslayacagim yeniden
bi sorun olacağını sanmıyorum, ben güya kullanıyorum ama böyle düzenli kullanımlarda çok kötüyümdür sürekli unutuyorum. doğru düzgün kullanamadım yani. bundan sonrasında ihmal etmezsen bi sorun olmaz bence. ben de alarm kuracagim artıkDoktoruma sordum Multi vitamini hep kullanmam gerekiyormuş ben bir kutudan sonra kullanmadım yabir eksikligini görür muyum şimdi baslayacagim yeniden
Canim duzenli kullanirsan sikinti olmaz sanirim ocean mummy oneririm
Ben de kendi kendime yorum yapıyorum heralde kan değerlerim iyi olduğu için vermiyor diyorum meğer kullanmam gerekiyormuş üç aydan sonra kullanmadımbi sorun olacağını sanmıyorum, ben güya kullanıyorum ama böyle düzenli kullanımlarda çok kötüyümdür sürekli unutuyorum. doğru düzgün kullanamadım yani. bundan sonrasında ihmal etmezsen bi sorun olmaz bence. ben de alarm kuracagim artıkama şu aç tok olayları ve demir ilacıyla beraber alınmaması gereken süt ürünleri beni aksattırıyor hep. yoğurt yedim bekliyim diyorum aç değilim bekliyim diyorum sonra bi bakmışım içmemişim
Geçen ayki tahlillerimde de yüksek ti ozaman birseyim yoktu bu ayda yüksek geldi sonra grip oldum burunlarim tıkandı öksürük var birde bende iltihaplı romatizma var bunların hepsini de söyledim onlarla alakası yok dedi direkCanim bi grip falan durumu gecirdin mi
bende “imom omega” var onu kullanabilirsinBen de kendi kendime yorum yapıyorum heralde kan değerlerim iyi olduğu için vermiyor diyorum meğer kullanmam gerekiyormuş üç aydan sonra kullanmadımtelafi ederim inşallah, balık için de 15 -20 günde bir yemeye çalış ama balıklar da sağlıklı değil malesef musilajdan dolayı dedi balık yağı hapı olabilir o da haftada maksimum iki tane dedi
Canim nasil alakais yokmus ya iltihapli romatizmada crp wbc genelde yuksek cikiyo referans degerinden annemin de var ordan biliyorum degisik bi doktormus. Sen yine de gorun canimGeçen ayki tahlillerimde de yüksek ti ozaman birseyim yoktu bu ayda yüksek geldi sonra grip oldum burunlarim tıkandı öksürük var birde bende iltihaplı romatizma var bunların hepsini de söyledim onlarla alakası yok dedi direk
Ebelerin bastırdığını ben duydum da yaşadım da açıkçası. Kesinlikle vücut zorlanıyor tabii ki. Sonuçta uygulanan bir güç var. Bir tavsiye istersen, ya bir ebeyle anlaş doğumdan önce ; ya da cok iyi bir hastanede doğum yap ve önceden bu konuyu konuştuğun ebeler olsun. Üzülerek söylüyorum ; maalesef burdaki arkadaşların yazdığı gibi 8 cm de olsa acılman alırlar sezeryane ya da normal doğum travması yaşatırlar.ben bu sorunların birçoğunun bilinçsiz doğum yaptıran kişiler olduğunu düşünüyorum. göbeğin üzerinde tepinen ebeler, rahat edilen pozisyona izin vermeyen doktorlar ve doğallığı bozan her şey bana göre sorun oluşturuyor çünkü vücut zorlanıyor bu tür durumlarda. normal doğumda epizyo açılırken makatına kadar kesilen birini tanıyorum, doğumdan hemen sonra çok büyük bir ameliyat geçirmek zorunda kaldı. benim annem 3 çocuğunu tek başına doktorsuz evde doğurmuş 72 yaşında bir kadın. son çocuğunu yani beni 43 yaşında doğurmuş aynı şekilde. yatarak sabit bir şekilde doğurmamış nasıl rahat ettiyse o pozisyonda ve bi yerlere tutunup güç alarak doğurmuş. bu yaşında hala bir problemi yok. veya doğumda oluşan yırtık vs de yok. bizim vücudumuz en büyük mucizeyi oluşturabilecek kadar akıllı bir vücut. idrarıyla beslenen, damarlarından akan kana kadar yaratılmış bir canlıyı oluşturan vücut onu doğurma konusunda mı yetersiz kalacak? eminim en kolayı doğurma kısmıdır(her şey yolunda gidenler için söylüyorum)
sen hem normal hem sezaryen doğum yapmışsın ve yaşadığın durumlar da farklı, her ikisini de tatmışsın duygusal ve fiziksel olarak istediğin kararı verebilirsin çünkü hangisinde iyi hissettiysen yine öyle olmasını istersin, bu çok başka bi konu çünkü çok zor zamanlar geçirmişsin. ben de sezaryen karşıtı değilim asla, kendim için de doktor sezaryen derse karşı çıkmam. Hem bebeğimin ve benim sağlığım için, hem de gereksiz strese girip travma yaşamamak adına. Herhangi bi sorunu olan da böyle yapmalı. Ama her şey yolunda sorunsuz giderken doktorun biri karşıma geçip de “oranı buranı toplamak zorunda kalıyoruz normali tavsiye etmem” derse ağzının payını alır bendenBu cümleyi kuracaksa kadın doğum doktoru olmasın çünkü rezalet bir ifade, mesleğinin kutsallığına hele ki bir kadınsa hiç yakışmıyor. Kendini bir vajinadan ibaret görüyorsa başka tabii, o zaman önce orasını düşünebilir
Aslında iki arkadaşımız vardı ama bir kontrol daha bekliyordu, ondan hiç haber yok zaten. Diğer arkadaşımız da iki gündür yok maalesef haber alamadık henüzBir arkadaşımız vardi bebeği alabiliriz demişlerdi haber varmi acabainsallah herşey yolundadır
Multi vitamin etkisi nedir bana Multi vitamin kullan dedibende “imom omega” var onu kullanabilirsin
bir de ayrıca bir demir ilacı gyneferon
bu ikisini kullanıyorum
Alamadığın vitaminlerin yerini dolduruyorsun işte. Kullanmazsan sendeki depolar biter. Depon yoksa, bebekte eksik vitamin olur. İmom omega 3 kullanıyorum bende tavsiye ederim , şifa olsunMulti vitamin etkisi nedir bana Multi vitamin kullan dedi
Ya ben de hiç korkmuyordum, doğal sürece bırakacağım kendimi filan diye konuşuyordum ama insanlar anlaşmış gibi kötü hikayeler anlatıyorlar yani o kadar dusuncesizlik ki korkmasaniz bile bilinç altı oluyor ister iistemez zihin onu bir köşeye koyuyor. Ben kendimden zerre korkum yok ama çocuğa ziyan verir miyim düşüncesi aldı onların yüzündenEbelerin bastırdığını ben duydum da yaşadım da açıkçası. Kesinlikle vücut zorlanıyor tabii ki. Sonuçta uygulanan bir güç var. Bir tavsiye istersen, ya bir ebeyle anlaş doğumdan önce ; ya da cok iyi bir hastanede doğum yap ve önceden bu konuyu konuştuğun ebeler olsun. Üzülerek söylüyorum ; maalesef burdaki arkadaşların yazdığı gibi 8 cm de olsa acılman alırlar sezeryane ya da normal doğum travması yaşatırlar.
Eskiden mesela; annemler , kayınvalidemler konuşurken duydum; baya baya azarlıyormuş ebeler. Mesela ıkınamadın doğru şekilde ya da doğum uzadı fln ; çocuğu yapmayı biliyorsun ama gibi basiretsiz laflar ediyorlarmış. Şimdi o fosil ekipten kalan yok galiba. İyi ki de yok zaten
Kötü hikayeler sadece normal doğumda yok ki. Burdan da yazanlar oldu; eminim dışarda da söyleyenler olmuştur sunu sunu yaşadık diye. Bence iki doğumun da iyi taraflarını kötü taraflarını bilmek kötü bi şey değil, aksine önceden bilirsem ona göre ayarlarsın şartlarını mesela ebe ya da hastane seçimi gibi. Bi de içinden geçen bi doğum şekli oluyor ya, haliyle ona daha pozitif bakıyorsun. Artı şeylere odaklanıyorsun ister istemez.Ya ben de hiç korkmuyordum, doğal sürece bırakacağım kendimi filan diye konuşuyordum ama insanlar anlaşmış gibi kötü hikayeler anlatıyorlar yani o kadar dusuncesizlik ki korkmasaniz bile bilinç altı oluyor ister iistemez zihin onu bir köşeye koyuyor. Ben kendimden zerre korkum yok ama çocuğa ziyan verir miyim düşüncesi aldı onların yüzündenya anlamazsam ya doğru yapamazsam diye
o ebelerden az da olsa hala vardır mesela benim tetanoz aşısı ebemEbelerin bastırdığını ben duydum da yaşadım da açıkçası. Kesinlikle vücut zorlanıyor tabii ki. Sonuçta uygulanan bir güç var. Bir tavsiye istersen, ya bir ebeyle anlaş doğumdan önce ; ya da cok iyi bir hastanede doğum yap ve önceden bu konuyu konuştuğun ebeler olsun. Üzülerek söylüyorum ; maalesef burdaki arkadaşların yazdığı gibi 8 cm de olsa acılman alırlar sezeryane ya da normal doğum travması yaşatırlar.
Eskiden mesela; annemler , kayınvalidemler konuşurken duydum; baya baya azarlıyormuş ebeler. Mesela ıkınamadın doğru şekilde ya da doğum uzadı fln ; çocuğu yapmayı biliyorsun ama gibi basiretsiz laflar ediyorlarmış. Şimdi o fosil ekipten kalan yok galiba. İyi ki de yok zaten
Gozukcem randevu bulabilirsem artık ama doğumdan sonra bir süre hastane görmek istemiyorum Rabb'im düşürmesinCanim nasil alakais yokmus ya iltihapli romatizmada crp wbc genelde yuksek cikiyo referans degerinden annemin de var ordan biliyorum degisik bi doktormus. Sen yine de gorun canim
Hepimiz İnşallahKötü hikayeler sadece normal doğumda yok ki. Burdan da yazanlar oldu; eminim dışarda da söyleyenler olmuştur sunu sunu yaşadık diye. Bence iki doğumun da iyi taraflarını kötü taraflarını bilmek kötü bi şey değil, aksine önceden bilirsem ona göre ayarlarsın şartlarını mesela ebe ya da hastane seçimi gibi. Bi de içinden geçen bi doğum şekli oluyor ya, haliyle ona daha pozitif bakıyorsun. Artı şeylere odaklanıyorsun ister istemez.
Anlattığın son cümledeki korku , burda üçüncü normal doğumunu yapacak olan insanda bile olur, çünkü her bebek farklı ve vücut değişiyor zamanla. Sen değişiyorsun zaten en basında. Sen dua et gönlüne göre gelişsin sürecin ; sağ Salim doğur inş
İltihaplı romatizma zaten otoimmün ve enflamatuvar bi hastalık. Haliyle beyaz küre de crp de referans sınırlara zor giriyor bu tip hastalıklarda. Gerçekten mevcut eğitimini bitirip birdaha asla kendini geliştirmeyen hiçbir meslek grubu mensubuna saygı duyamıyorum.Geçen ayki tahlillerimde de yüksek ti ozaman birseyim yoktu bu ayda yüksek geldi sonra grip oldum burunlarim tıkandı öksürük var birde bende iltihaplı romatizma var bunların hepsini de söyledim onlarla alakası yok dedi direk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?