2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Doktoruma sordum Multi vitamini hep kullanmam gerekiyormuş ben bir kutudan sonra kullanmadım ya bir eksikligini görür muyum şimdi baslayacagim yeniden
bi sorun olacağını sanmıyorum, ben güya kullanıyorum ama böyle düzenli kullanımlarda çok kötüyümdür sürekli unutuyorum. doğru düzgün kullanamadım yani. bundan sonrasında ihmal etmezsen bi sorun olmaz bence. ben de alarm kuracagim artık ama şu aç tok olayları ve demir ilacıyla beraber alınmaması gereken süt ürünleri beni aksattırıyor hep. yoğurt yedim bekliyim diyorum aç değilim bekliyim diyorum sonra bi bakmışım içmemişim

Canim duzenli kullanirsan sikinti olmaz sanirim ocean mummy oneririm

Ben de kendi kendime yorum yapıyorum heralde kan değerlerim iyi olduğu için vermiyor diyorum meğer kullanmam gerekiyormuş üç aydan sonra kullanmadım telafi ederim inşallah, balık için de 15 -20 günde bir yemeye çalış ama balıklar da sağlıklı değil malesef musilajdan dolayı dedi balık yağı hapı olabilir o da haftada maksimum iki tane dedi

Canim bi grip falan durumu gecirdin mi
Geçen ayki tahlillerimde de yüksek ti ozaman birseyim yoktu bu ayda yüksek geldi sonra grip oldum burunlarim tıkandı öksürük var birde bende iltihaplı romatizma var bunların hepsini de söyledim onlarla alakası yok dedi direk

bende “imom omega” var onu kullanabilirsin
bir de ayrıca bir demir ilacı gyneferon
bu ikisini kullanıyorum

Canim nasil alakais yokmus ya iltihapli romatizmada crp wbc genelde yuksek cikiyo referans degerinden annemin de var ordan biliyorum degisik bi doktormus. Sen yine de gorun canim

Ebelerin bastırdığını ben duydum da yaşadım da açıkçası. Kesinlikle vücut zorlanıyor tabii ki. Sonuçta uygulanan bir güç var. Bir tavsiye istersen, ya bir ebeyle anlaş doğumdan önce ; ya da cok iyi bir hastanede doğum yap ve önceden bu konuyu konuştuğun ebeler olsun. Üzülerek söylüyorum ; maalesef burdaki arkadaşların yazdığı gibi 8 cm de olsa acılman alırlar sezeryane ya da normal doğum travması yaşatırlar.
Eskiden mesela; annemler , kayınvalidemler konuşurken duydum; baya baya azarlıyormuş ebeler. Mesela ıkınamadın doğru şekilde ya da doğum uzadı fln ; çocuğu yapmayı biliyorsun ama gibi basiretsiz laflar ediyorlarmış. Şimdi o fosil ekipten kalan yok galiba. İyi ki de yok zaten

Ya ben de hiç korkmuyordum, doğal sürece bırakacağım kendimi filan diye konuşuyordum ama insanlar anlaşmış gibi kötü hikayeler anlatıyorlar yani o kadar dusuncesizlik ki korkmasaniz bile bilinç altı oluyor ister iistemez zihin onu bir köşeye koyuyor. Ben kendimden zerre korkum yok ama çocuğa ziyan verir miyim düşüncesi aldı onların yüzünden ya anlamazsam ya doğru yapamazsam diye

Kötü hikayeler sadece normal doğumda yok ki. Burdan da yazanlar oldu; eminim dışarda da söyleyenler olmuştur sunu sunu yaşadık diye. Bence iki doğumun da iyi taraflarını kötü taraflarını bilmek kötü bi şey değil, aksine önceden bilirsem ona göre ayarlarsın şartlarını mesela ebe ya da hastane seçimi gibi. Bi de içinden geçen bi doğum şekli oluyor ya, haliyle ona daha pozitif bakıyorsun. Artı şeylere odaklanıyorsun ister istemez.
Anlattığın son cümledeki korku , burda üçüncü normal doğumunu yapacak olan insanda bile olur, çünkü her bebek farklı ve vücut değişiyor zamanla. Sen değişiyorsun zaten en basında. Sen dua et gönlüne göre gelişsin sürecin ; sağ Salim doğur inş

o ebelerden az da olsa hala vardır mesela benim tetanoz aşısı ebem ay o kadının doğum yaptırdığını düşünemiyorum valla ve ben öyle şeylerden çok etkilenirim hiç güçlü bir ruh halim yoktur çökerim hemen. bu yüzden ilk olarak doktorumla konusucam ve dediğin gibi bir de ebe bulmaya calisicam. ama gönlüme göre olacağından pek umudum yok açıkçası.... olabildiği kadar olsun en azından. ve doktorumun hastanesi bana göre çok sıkıntılı bi yer...ay uğraşmam gereken o kadar çok şey var ki düşününce dertler derya oldu ben de bir sandal

Canim nasil alakais yokmus ya iltihapli romatizmada crp wbc genelde yuksek cikiyo referans degerinden annemin de var ordan biliyorum degisik bi doktormus. Sen yine de gorun canim
Gozukcem randevu bulabilirsem artık ama doğumdan sonra bir süre hastane görmek istemiyorum Rabb'im düşürmesin

Hepimiz İnşallah

İltihaplı romatizma zaten otoimmün ve enflamatuvar bi hastalık. Haliyle beyaz küre de crp de referans sınırlara zor giriyor bu tip hastalıklarda. Gerçekten mevcut eğitimini bitirip birdaha asla kendini geliştirmeyen hiçbir meslek grubu mensubuna saygı duyamıyorum.

İyi akşamlar kızlar sayfalaarca konulmuşsunuz okuyamadım hepsini umarım herkes iyidir dün gece rüyamda bebeği düşürdüğümü gördüm el kadar bi şeydi allahm çok kötüydü sabaha kadar uyuyamadım korkumdan karnımı dürtükleyip çocuğuda uyandırdım hareketlerini hissedeyim diye şu zamanları hayırlısıyla mutlu mesut stressiz geçirmeyi nasip etsin inşallah rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…