2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Pekmezin işe yaraması için litrelerce içmemiz lazım demişti bi doktor. Demir hapıdır. Bende bu akşam yatarken içeyim bari

Ben de gece yatmadan aliyorum ustune de bir mandalin yiyorum hemen etki etti bana degerlerim yukseldi 2 hafta arayla olcumde

Benim daha var eksiklerim ya meme muhabbetlerinize cok guzldum kizlar ya benim meme de oyle ucu karardi ya cirkin bişi oldu gonlum gecti memeden neyse ki dogumdan sonra normale donuyomus ama karnimda cizgi mizgi kararma falan olmadi sukur
Benimde eksiklerim çok var. Kızlara bakınca geç kalmış gibi hissediyorum ama hesap yapınca daha 3 ay var diyorum bu ikilemde git gel yapıyorum bakalım. Ya eksikleri bırakın daha çocuğumun ismi yok ağlıcam

selam kızlar
girdiğim gibi serabeyaza bakıyorum hala gelmemiş. kesin bişey oldu pazar gününden beri yok. ben bu durumdan çok etkilendim gerçekten çok üzgünüm, inşallah yıllar sonra kavuştuğu bebeği de kendisi de iyidir, hiçbir şey kursağında kalmasın inşallah...

Yaşam sınırını aşmıştı tecrübeli anneler daha iyi bilir değil mi 26 haftası bitmişti

Yaşam sınırını aşmıştı tecrübeli anneler daha iyi bilir değil mi 26 haftası bitmişti
Evet öyleydi, belli olmaz tabi ama kendisi mi iyi değil acaba birden çok yükseldi de tansiyonu falan. Toparlayınca yazar umarım. Aklıma bin tane şey geliyor. Keşke haber alabileceğimiz başka bir yer daha olsaydı

Evet öyleydi, belli olmaz tabi ama kendisi mi iyi değil acaba birden çok yükseldi de tansiyonu falan. Toparlayınca yazar umarım. Aklıma bin tane şey geliyor. Keşke haber alabileceğimiz başka bir yer daha olsaydı
evet en son tansiyonum fırladı ilaç işe yaramadı birazdan sürekli kontrol ederler yazmıştı sonra bi daha girmedi bile

Benimde gözüm burda inşallah çok güzel haberler alırız

evet en son tansiyonum fırladı ilaç işe yaramadı birazdan sürekli kontrol ederler yazmıştı sonra bi daha girmedi bile
Benim de içime dert oldu. Naptı acaba diye. Rabbim yardımcısı olsun.
Bir arkadaş daha vardı, nickini unuttum. Bebeği için nifty test yaptırmıştı hani, cinsiyet konusunda bir belirsizlik yaşanıyordu hatırladınız mı ? Ona noldu acaba ?

hatırlıyo gibiyim ama buraya düzenli yazan biri değildi sanki dmi? o yüzden tam çıkaramıyo olabilirim. Allah ona da şifa versin inşallah. eşinden dostundan sevdiğin birinden çaresizce haber beklemek ne zor bişey, ne çok dertler var, çok duygusalım yine lütfen hepimiz iyi olalım

D dimyattakipirinc arkadaşımızdı o bişi yazmadı sanırım uzun zamandır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…