2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
İnsaAllah iyiye gider olcumler hep Rabbim korktugumuza ugratmasin

Hayırlı sonuçlar alın insallah

Bu kadarı bile iyi bi haber. İnş cok daha güzel haberler alırsınız

Halı sahaların aranan adamı olan çok sevgili kocam doğuma 3 ay kala sizce ayağını kırmış mıdır arkadaşlar?
Ayy çok Geçmiş olsun sahalar seni doğumda sonra bekleseydi olmazmiydi şimdi birde ona bakmak var allah yardimcimnolsun canım yada kaza mübarek mi olsun diyemm

Ayy çok Geçmiş olsun sahalar seni doğumda sonra bekleseydi olmazmiydi şimdi birde ona bakmak var allah yardimcimnolsun canım yada kaza mübarek mi olsun diyemm
.ıçayım ayağına dedim ilk doktor diyor alçıya almamız lazım Kırık var ciddi misiniz eşim hamile de diyor onu halısahada fink atmatan düşünecektim dedim ne diyim

Halı sahaların aranan adamı olan çok sevgili kocam doğuma 3 ay kala sizce ayağını kırmış mıdır arkadaşlar?
Ay zamanlamaya bak.. Acil şifalar canım ama doğum zamanı yaklaşan kadar iyileşir diye umuyorum, az nazla geçirirseniz seni yormazsa çok sıkıntı olmaz inş.. Birlikte evde son başbaşa haftalarınız olur hatta, ona sebep olmuş diyelim

Kasları güçleniyor öyle düşünelim benim bebe döndü galiba göğsümün altına tekme atıyor 3 gündür. Lahana yedim bugün yerken de güldüm dedim somurtuyor mu acaba ama çok haraket etti sevdi olarak yorumladım ben

Haber verme imkanın olursa yaz arada mutlaka. Rabbim yardımcınız olsun inşallah

Geçmiş olsun mandalina ana
Kızlar kahve tüketiminiz nasıl dr bana haftada maksimum bir dedi nasıl dayanır bu yüreque zaten diyet yapıyore
Ben bazen yuruyuse ciktigimiz gunler disardan iciyorum kuzu evde filtre var ama icmedim 2 sefer disinda gebelik basindan beri oncesinde kafemiz vardi o kadar cok ictim ki heralde artik gina geldi

Recep hocaya ben de mozaik embriyo olduğu için gitmiştim 12. haftada ultrasonla baktığında amniosentezimizin normal çıkacağını söylemişti amniosentezimi kendi yaptı Dediği gibi normal çıktı Mükemmel bir hoca ve bilgisi çok iyidir Umarım size olumlu şeyler söyler

Ben bazen yuruyuse ciktigimiz gunler disardan iciyorum kuzu evde filtre var ama icmedim 2 sefer disinda gebelik basindan beri oncesinde kafemiz vardi o kadar cok ictim ki heralde artik gina geldi
Ya ben kahvesiz duramıyorum sütlü kahveye alıştım şimdi biraz daha masum geliyor en azından. günde bi fincan içiyorum illaki

Ya ben kahvesiz duramıyorum sütlü kahveye alıştım şimdi biraz daha masum geliyor en azından. günde bi fincan içiyorum illaki
Günlük tüketmememiz gerekiyor sanırım. Normalde bebeğin kilosunun düşük olmasına sebep oluyor denirdi ama bikaç gün önce yapılan bi çalışmayı okudum. Anne karnında günlük olarak kahveye maruz kalan bebeklerin, ilerde boylarının 2.5 cm kadar kısa kaldığı yazıyordu. İlginç bi bilgi aslında. Cok şaşırdım. Günlük olmaSa bile, arada tüketirsek bi şey olmaz o kadardan. Haftada iki üç içiyorum bende zaten. Sütlü kahve iyi fikir, bayılırım

Geçmiş olsun mandalina ana
Kızlar kahve tüketiminiz nasıl dr bana haftada maksimum bir dedi nasıl dayanır bu yüreque zaten diyet yapıyore
Doktora söyle bir arkadasim icmiyormus onun hakkini kullansam olurmu benim hakkimida sen kullanan verdim gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…