2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Sanırım bende yaptırmıcam çok aradayım i.

Kızlar ya veveleri hala büyümeyen var mıı küçüksün sen küçük kal giy dedi sporcu atletlerini şarkısını atamıyorum baktıkça
Benim öyle aman aman büyümedi eski sütyenlerim oluyor hala bir iki tanesi sırtından sıktı sadece ama kapkara bişi oldular görmek istemiyoreeee

Ben maaş olarak hesaplıyorum 2 maaş sonra evde izinliyim sonra doğum diyorum
Hahahah bu da iyimiş kaçıncı haftada ayrılmayı düşünüyorsunuz? Benim 8 aralıkta 32 bitiyor böyle düşününce çok az kalmış gibi bi maaş daha sıkıp 36. Haftada ayrılmak istiyorum

Ben maaş olarak hesaplıyorum 2 maaş sonra evde izinliyim sonra doğum diyorum
Ohaahshahaha
Eşim memur çocukla konuşuyor : oğlum ocak 15ten sonra geliyorsun tamam mı? Hem zamlı maaşı alıyor baban hem de maaş farkını ondan sonra çocuğum anlaştık mı

Ya oğlak burçlarına karşı bi önyargım var aşamıyorum kova burcu tanıdığımsa yok denecek kadar az 39 haftaya kadar kadar sıkmam lazım çok mu zor
Yok canım benim kızım 40. Haftadında doğdu normal doğumdu çok şükür sağlıkla geldi. Hiç zor değildi hatta doğmayacak bu kız diyordum

Hahahah bu da iyimiş kaçıncı haftada ayrılmayı düşünüyorsunuz? Benim 8 aralıkta 32 bitiyor böyle düşününce çok az kalmış gibi bi maaş daha sıkıp 36. Haftada ayrılmak istiyorum
32 dedi mi evdeyim inşallah 19 aralıkta oluyor benim de herhalde maaşımı tam yaptırırlar umarım hahaha jest

Ohaahshahaha
Eşim memur çocukla konuşuyor : oğlum ocak 15ten sonra geliyorsun tamam mı? Hem zamlı maaşı alıyor baban hem de maaş farkını ondan sonra çocuğum anlaştık mı
Ah bu ekonomi bizi ne hallere düşürdü çocuğu bile parayla bağdaştırıyoruz ama şunu gördüm ki çocuk ekonomiyi kendi tek başına oluşturuyormuş meğer

Benim öyle aman aman büyümedi eski sütyenlerim oluyor hala bir iki tanesi sırtından sıktı sadece ama kapkara bişi oldular görmek istemiyoreeee
Uçları koyulaştı benim de ve daha belirgin oldu en uç kısmı ama büyümeye gelince cıkss
küçük olduğu daha iyi canım sarkmaz çatlamaz.süt olarak düşünme küçük memişlerde de süt çok oluyor.
Annemin de küçük çok sütlü bir hatunmuş. Oğlumda da pek büyümedi ama yine de çatladı hem küçük hem çatlak utanmaz veve aşırı bol sütüm olamadı malesef 7 ay aşırı uğraşarak mamasız gittim ama canım çıktı yani.. Bunda daha bol olur inş. Prematüre olunca aylarca sadece sağarak verdim kanımca o da etkiliyor süt olayını, duygusal bağ eksik kaldığından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…