2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
bebek salyası süt artırımını çok etkiliyor belki o eksik diyedir canım.inşallah bol bol sütlerin olsun taşsın

Benim daha var eksiklerim ya meme muhabbetlerinize cok guzldum kizlar ya benim meme de oyle ucu karardi ya cirkin bişi oldu gonlum gecti memeden neyse ki dogumdan sonra normale donuyomus ama karnimda cizgi mizgi kararma falan olmadi sukur

Benim daha var eksiklerim ya meme muhabbetlerinize cok guzldum kizlar ya benim meme de oyle ucu karardi ya cirkin bişi oldu gonlum gecti memeden neyse ki dogumdan sonra normale donuyomus ama karnimda cizgi mizgi kararma falan olmadi sukur
benimde karnımda yok ama koca göbekten daha aşağıları göremez oldum şuan ne durumda bilmiyorum

Emzirirken emzirme sütyeni de olsa toparlayıcı olanları tercih edin.penti de vardı 2 tane aldım ben.emzirme atletleri çok rahat onlara alışınca sütyen takmak istemeyeceksiniz ama malesef memeler sarkıyor o atletlerle.eskisi gibi olamayacak zaten de elimizden geldiği kadar koruyalım bari

Kızlar kasım anneleri patır patır doğuruyor ya
Sonra aralık sonra ocak sonraaaaaaaa
Kasım annelerinde bir arkadaşım var Oda bugün doğum yaptı yanina gittim minnacık bir bebek masallah sağlıcakla büyütsün Insalalh aralik bitsin Ocak da bizimkilerde başlar yavaş yavas

Kasım annelerinde bir arkadaşım var Oda bugün doğum yaptı yanina gittim minnacık bir bebek masallah sağlıcakla büyütsün Insalalh aralik bitsin Ocak da bizimkilerde başlar yavaş yavas
bende kasım annelerini okuyordum şimdi :) heyecan yapıyor insan.Ama normal yapmak isteyip sezeryan olan o kadar sancı çeken falan var ya tuhaf oldum.rabbim hepimize sağ salim kolay doğumlar nasip etsin inşallah

Yaaa ne guzel nerden denk geldi öyle
Sürekli bakıyordum. Tekrar bakim dedim altında kupon vardı tıkladım sepette uyguladım 1 TL yazdı. Alana kadar emin olamadım acaba ben mi yanlış görüyorum diye umarım yollarlar hahaha benden sonra ürüne zam yapmışlar farkı kapatmak için

Göndermezlerse tüketici mahkemesine git. O zaman keisn gönderiyorlar. E devletten de başvuru yapanilirsin.

Ay ben şeker için kan verirken tam kana da bakmışlar. Kan degerlerim yükselmiş. Ya demir hapını gece aldıgımdan ( kusmadogım için işe yarıyor olabilir )ya da sabahları 1 kaşık pekmez içmeye başlamıştım ondan da olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…