2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Bana da aldırmadı ebemiz sanırım meme reddi olmasın diye bi süre vermiyorlar
Mamaya ihtiyaç olursa biz şırıngayla veririz dedi
Şırıngaya istikrarlı devam edebilene bravo. Biz ilk hafta sırıngayla desteklemiştik ama cocum doyamıyor alamıyor akıyor derken biberona döndük. Ama ne memeyi reddetti ne biberonu cift mama meme gittim hep aksamları mama verdim sütüm kalmıyordu akşama artık, tam gün emdi bazen gün içinde yetmediğini hissettiğimde 30-60 cc arası yine verdim cocuktan cocugs değişiyor bence

Ben yeni doğacakken avent almıstım bi süre kullandım ama favorim kesinlikle lansinoh anne memesi hissiyatına çok yakın. Çok iyi şimdi doğacak bebeğe de direkt lansinoh set aldım
Bende avent biberon alıp lansinoh uç almayı düşünüyorum uyumlu olursa eğer tabii bilemiyorum uyar mı

Yaaa Queen deme öyle hahah zaten babasının ismini koymak istedi zor vazgeçirdim tek aslan olmaz zaten ama yanına da isim istemiyor egoya bakar mısın. Tabi suç ben de oğlum babasının ismine benzesin diye gazlarsam o da böyle şişti işte

Ozaman Nurcum sana kendim ettim kendim buldum adlı şarkıyı gönderiyoruz peki şöyle gazlasan, seninki kadar güçlü bi isim olsun istiyorum diyip alternatif üretsen lisede dershanede 2 çocuk vardı isimleri çok güçlü gelmişti bana. Ama ağır tabi. Biri Barbarostu diğeri fırtına. Neyse motton bence seninki kadar güçlü bir isimden yola çıkıp türetmeler yap

ERKEK İSİMLERİ : ORKUN , TUĞER , ARAS, AKGÜN,ÇINAR,METE,MİRAN ,AYBARS,KIVANÇ,RÜZGAR,YİĞİT,YUSUF,MEHMET AKİF, MİRAÇ,ALPEREN,URAS,ALTUĞ,KUZEY,BATU,ENES,ADİN,
KIZ İSİMLERİ : SARE , PERA,MELİS,İPEK,PINAR,ECE,ELA,ERVA,ALYA,ARYA,ASYA,NİL,DİLAN,EYLÜL,EKİN,LİNA,BUKET,İNCİ,AYLİN,DEFNE,GÜNEŞ,MİRA,AYLİZ,ZEYNEP,

AKLIMA GELENLER KIZLAR

Benim kizin ismi Ecrin olacak buyuk ihtimal

Kesinlikle katılıyorum sana. Zaten hayatını kaybeden birinci derecelerin ismini koymamak gerekiyor bahsettiğin sebeplerden dolayı. Bi de isim koyulan kişinin, hayatı, yaşamı nasılmış incelemek de lazım.
Ben ilk isim eşimin ismi koydum oğlanlarıma. Babalarını sevip, çoğu yönünü takdir ettiğim için benzesinler istedim. İkinci isimlerinde de , etraftan o isimlerdekiler nasıl olur az cok diye içime sineni koydum.
Hayatları uzun, kolay, sevgi dolu geçsin inş

Ben biricik ismine bayılıyorum çok şirin ama eşim asla kabul etmiyor kimsede beğenmedi zaten ama çok şeker bence
Eşimin ilk istediği isimlerdendi Dedim olmaz çok şımarık olur Oğlum zaten tek çocuk büyüdüğü için çok zor çocuk Hayatımız kayar onların istediklerini yapacağız derken biteriz Sonra sevdim ben de nadir olan bir isim Biricik Ada yapalım dedik kimse istemedi hele abimiz olmaz bicirik ne olmaz bicirik bicirik diye başladı

Yaa biricik ada da güzel olmuş neden şımarık olsun ki benim gözümde naif bir kız çocuğu canlanıyor biricik diyince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…