Ben yeni doğacakken avent almıstım bi süre kullandım ama favorim kesinlikle lansinoh anne memesi hissiyatına çok yakın. Çok iyi şimdi doğacak bebeğe de direkt lansinoh set aldım
Şırıngaya istikrarlı devam edebilene bravo. Biz ilk hafta sırıngayla desteklemiştik ama cocum doyamıyor alamıyor akıyor derken biberona döndük. Ama ne memeyi reddetti ne biberonu cift mama meme gittim hep aksamları mama verdim sütüm kalmıyordu akşama artık, tam gün emdi bazen gün içinde yetmediğini hissettiğimde 30-60 cc arası yine verdim cocuktan cocugs değişiyor bence
Tuna adından herhalde herkes o diziden dolayı sogudu:) ben de eşime tuna koyalım mı dedim tüna tüna tüna diye başladı şakımaya direkt otomatik vazgeçtim
Ben yeni doğacakken avent almıstım bi süre kullandım ama favorim kesinlikle lansinoh anne memesi hissiyatına çok yakın. Çok iyi şimdi doğacak bebeğe de direkt lansinoh set aldım
Bilge çok var yakın çevremizde cnm ya. Uyumlu olmuş aslında ama cıkss..
Günaydınnlarrr.. İpek sare de aklımdaydı ama Sare annemizin hayatı hiç kolaylıklar la geçmemiş ki dedim sonra bide kelime kökeni de Arapça olmasın istedik bu sefer. Ondan sareyle vedalaştık. Bi arkadaşımız vardı o da oğluna kendi adını koymayı çok istiyordu, çok şaşırmıştım demekki var öyle istekler Alparslan da güzel bi tık ağır ama bebekken Alpiş dersiniz muhtemelen. Koskoca Alparslan Alpiş yapmak da Türk ocakları dava falan açar mı kii
Canım iki isim de güzelmiş Allah tan ama zaten atalarımızdan bir çok travmayı hastalığı aktarıyoruz isimle de çağırmayı sevmiyorum ben. Bahtı kaderi çok güzel insanlar böyle bolluk ferahlık güzellikler hep onları bulmuşsa ve sizdeki gibi isimler güzelse koyabilirdim ama onun harici isimler geçmişte olsun taraftarıyım ben.
Yaaa Queen deme öyle hahah zaten babasının ismini koymak istedi zor vazgeçirdim tek aslan olmaz zaten ama yanına da isim istemiyor egoya bakar mısın. Tabi suç ben de oğlum babasının ismine benzesin diye gazlarsam o da böyle şişti işte
Yaaa Queen deme öyle hahah zaten babasının ismini koymak istedi zor vazgeçirdim tek aslan olmaz zaten ama yanına da isim istemiyor egoya bakar mısın. Tabi suç ben de oğlum babasının ismine benzesin diye gazlarsam o da böyle şişti işte
Ozaman Nurcum sana kendim ettim kendim buldum adlı şarkıyı gönderiyoruz peki şöyle gazlasan, seninki kadar güçlü bi isim olsun istiyorum diyip alternatif üretsen lisede dershanede 2 çocuk vardı isimleri çok güçlü gelmişti bana. Ama ağır tabi. Biri Barbarostu diğeri fırtına. Neyse motton bence seninki kadar güçlü bir isimden yola çıkıp türetmeler yap
Bilge çok var yakın çevremizde cnm ya. Uyumlu olmuş aslında ama cıkss..
Günaydınnlarrr.. İpek sare de aklımdaydı ama Sare annemizin hayatı hiç kolaylıklar la geçmemiş ki dedim sonra bide kelime kökeni de Arapça olmasın istedik bu sefer. Ondan sareyle vedalaştık. Bi arkadaşımız vardı o da oğluna kendi adını koymayı çok istiyordu, çok şaşırmıştım demekki var öyle istekler Alparslan da güzel bi tık ağır ama bebekken Alpiş dersiniz muhtemelen. Koskoca Alparslan Alpiş yapmak da Türk ocakları dava falan açar mı kii
Canım iki isim de güzelmiş Allah tan ama zaten atalarımızdan bir çok travmayı hastalığı aktarıyoruz isimle de çağırmayı sevmiyorum ben. Bahtı kaderi çok güzel insanlar böyle bolluk ferahlık güzellikler hep onları bulmuşsa ve sizdeki gibi isimler güzelse koyabilirdim ama onun harici isimler geçmişte olsun taraftarıyım ben.
Kesinlikle katılıyorum sana. Zaten hayatını kaybeden birinci derecelerin ismini koymamak gerekiyor bahsettiğin sebeplerden dolayı. Bi de isim koyulan kişinin, hayatı, yaşamı nasılmış incelemek de lazım.
Ben ilk isim eşimin ismi koydum oğlanlarıma. Babalarını sevip, çoğu yönünü takdir ettiğim için benzesinler istedim. İkinci isimlerinde de , etraftan o isimlerdekiler nasıl olur az cok diye içime sineni koydum.
Hayatları uzun, kolay, sevgi dolu geçsin inş
Eşimin ilk istediği isimlerdendi Dedim olmaz çok şımarık olur Oğlum zaten tek çocuk büyüdüğü için çok zor çocuk Hayatımız kayar onların istediklerini yapacağız derken biteriz Sonra sevdim ben de nadir olan bir isim Biricik Ada yapalım dedik kimse istemedi hele abimiz olmaz bicirik ne olmaz bicirik bicirik diye başladı
Eşimin ilk istediği isimlerdendi Dedim olmaz çok şımarık olur Oğlum zaten tek çocuk büyüdüğü için çok zor çocuk Hayatımız kayar onların istediklerini yapacağız derken biteriz Sonra sevdim ben de nadir olan bir isim Biricik Ada yapalım dedik kimse istemedi hele abimiz olmaz bicirik ne olmaz bicirik bicirik diye başladı
Ecrin ismi mükafat olarak geçiyor her yerde ancak ben arapça okudum 5 yıl hep Arap manalarda ücret olarak çevirirdik. Çoğu yerde ücret olarak geçer bilginiz olsun