2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Bayıldımmm ve çok hesaplı canım gülerek kullansın prenses
Canım bende de kalça bacak kramp var biliyosun bu d vitamini ve magnezyum eksikliğinden dolayı oluyormuş ikinci sebepte organların baskısıymış benimde acil magnezyum içmem lazım, D vitamini düzenli kullandınmı ?
Normal doğum icin hazilardiklarinda kendi onluklerini giydiriyorlar canım
Bana Medical parkta kendi geceliğimi giydirmişlerdi her hastane farklı sanırım bende doğum hikayeleri izlediğimde hep hastane önlüğü görüyorum .

O zaman avent alıyoruz kesin karar
Bende kızıma sadece bu kadar alışveriş yaptım biri bana hadi artık demeli her şey eksik
Olsun almaya başlamışsın nasılsa annesi devamı gelecektir gülerek giysin hepsi çok güzel .

O zaman avent alıyoruz kesin karar

Olsun almaya başlamışsın nasılsa annesi devamı gelecektir gülerek giysin hepsi çok güzel .
Alamıyorum bir tane de bugün 10’lu hastane çıkışı sipariş ettim gerisi abisinden giydiririm diyorum zaten nereye çıkabileceğim ki kış kıyamet ilk aylar diye düşünüyorum büyük eksik ne var onu bile bilemiyorum artık oğlumda 4 çekmeceli şifonyer doldurmuştum ne kadar hevesliysem artık şimdi hem beğenemiyorum hem de oğlanın peşinden dermanım kalmıyor sanıyorum

Sağ ol mincir sen ne durumdasin açılma yok değil mi?
Merhaba canım çok sukur dün kontrolum vardi herşey yolundaymış bebek bizi biraz korkutmus ama ben hala dikkat ediyorum ama ara ara rapor ara ara iş şeklinde devam edeceğim yarın tekrar 10 gün rapor yazacak böyle böyle insallah doğuma kadar göturuz sen nasılsın okuyorum yorumlarini su sancinda olmasa çok.gyzel olacak ama güzel düşünelim güzel olsun sağlıcakla bebeklerimizi kucagimzia alalım hepsini unuturuz insalalh

Bende kızıma sadece bu kadar alışveriş yaptım biri bana hadi artık demeli her şey eksik
Hadi meyyke hadiiii bak sen de 2 hanelere düştün toplu alınca bütçeyi daha çok yorar en arkadaki pembe tulum babymall galiba dimi ben de online reklamında görüp beğenmiştim. İsim ne düşünüyorsunuz siz? Benim yıllardır aklımda İpek vardı, evin erkeklerinin de olurundan geçti ama Nil'i de çıkaramıyorum içimden. Daha başka çocuk yapamam ben, yani isterim 3 çocuk ama sağlık el vermez. Nil İpek niloya gibi oluyo İpek Nil de bilemedim oğlum İpek Su diyor o nerden çıktıysa

Hahaha yalnız ispatlı atmazsam inanmazsın isim bu
Ben şok ipek pera olacak Allah nasip ederse :)

Eklentiler

• EE381720-83C9-4D49-BC71-7D5369536583.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 94
En arkadaki tulum bu kuzum kız kardeşim almış bunu da ama çok beğendim

Eklentiler

• 157FAA2A-FA01-4301-A2BD-E94187DA1B8D.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 92
Bende bilgisayardan açamadım telefondan oldu

İyi geceler analar hepsiburada sleepyde ikinci ürün 1 tl var yine Alt açma bezi alan var mı çok gerekli mi sizce boşa atık gibi görüyorum ama kararsızımda
Ben kullaniyorum cok-da memnum çantaya ayrı koyuyorum yatak odasına ayri odaya ayri yanı heryerde var anlayacağın kaka filan oluncada atıyorum gidiyor

niloyaya güldüm queen ya
Nil İpek olunca ulama oluyor; söylemesi daha kolay aslında bence oğlun da iyi fikir bulmuş , su eklenir de isim güzel olmaz mı arada kaldım ben bile ama cok güzel isimler

Hahaha yalnız ispatlı atmazsam inanmazsın isim bu
Ben şok ipek pera olacak Allah nasip ederse :)
Ben de şok çünkü 2 gündür aslında Pera da güzel ama bizimkiler kabul etmez ki hoff diye içime içime söyleniyorum adıyla gelsin yaşasın umarım çok güzel olmuş. Ama anlaşılacağı üzere bu jenerasyon baya İpek olacak gibi ondan yanına bişi eklemek istiyorum. Ocak annelerinde de çok vardı İpek. Oğlumun adı da her 3 erkek çocuğundan birinin adı olan Kerem Allahtan ona da Alp eklemiştik, yine sıyrılıyor azcıkın

Kızlar bu kabızlık olayını napacaz ya
suya da life de dikkat ediyorum ama noğğ olmuyor
Bende çok çekiyorum kabızlıktan 2,3 günde bir duphalac içmeden olmuyor onu içsem bile ıkınmadan olmuyor serklaj dan dolayı ıkınmaktan korkuyordum doktor bişey olmaz dedi valla çok zor yediklerime dikkat de etsem olmuyor ben hamilelik başından beri hep kabızım

Benim ki çok farklı kızlar ben teoman koymaya karar verdim herkes çok şaşırıyor ama biz sevdik

İzni aktarmak için 36ya kadar çalışayım diyorum ama hiç içimden de gelmiyor

Yaa teşekkür ederim canım içimi ferahlattin evet biraz daha dikkatli beslenicem inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…