Bayıldımmm ve çok hesaplı canım gülerek kullansın prensesKızlar penye leri okadar harika ki hem şaşırdım hem bayıldım. Altlar yenidoğan 16tl. Pembe fırfırlı yazlık şort tulum 30tl,sarı takım 60tl.diğer tulum set indirimde değildi ama başka hastane çıkışı gibi set almayacağım ondan aldım bunu 190tl. Bunlardan başka 10lu ağız mendili aldım bir de kare pamuk temizleme mendillerinden. Sizler de uğrayın baya iyiydi Kasım indirimleri..
Bu arada gelecek 2 kargom daha var onlar ve daha önce aldıklarıma bakınca ben kıyafet alışverişini fazla abartmışım galiba, görmemişin kızı olmuş dediklerinden oldumçoğu giyilmeden kalacak galiba
Canım bende de kalça bacak kramp var biliyosun bu d vitamini ve magnezyum eksikliğinden dolayı oluyormuş ikinci sebepte organların baskısıymış benimde acil magnezyum içmem lazım, D vitamini düzenli kullandınmı ?Kızlar merhaba iyi akşamlar. Sağ bacağımda bir kramp geçmiyor hatta kalçam ağrıyor. Yarın doktora gideceğim diye doktora gitmedim ama ters birşey yoktur değil mi kramp her hamilelikte olur diye şuan dişimi sıkıyorum. Canım çok acıyor ama kasıklarımda yada karnımda kasılma yok. Sizce napmalıyım.
Bana Medical parkta kendi geceliğimi giydirmişlerdi her hastane farklı sanırım bende doğum hikayeleri izlediğimde hep hastane önlüğü görüyorum .Normal doğum icin hazilardiklarinda kendi onluklerini giydiriyorlar canım
Girince giydiriyolarda cikinca demistim kuzum ben dikis kontrolleri icin iyi oluyomusNormal doğum icin hazilardiklarinda kendi onluklerini giydiriyorlar canım
O zaman avent alıyoruz kesin kararOğlumda chicco ve avent almıştım asla chicco kullanmadı sevmedi avent ile devam ettik. Yiğenim de aynı şekil chiccoyu beğenmedi avent kullandısanırım anne memesine en yakın avent oldugu ıcın avent daha cok tutuluyor
Olsun almaya başlamışsın nasılsa annesi devamı gelecektir gülerek giysin hepsi çok güzel .Bende kızıma sadece bu kadar alışveriş yaptım biri bana hadi artık demeli her şey eksik
AlamıyorumO zaman avent alıyoruz kesin karar
Olsun almaya başlamışsın nasılsa annesi devamı gelecektir gülerek giysin hepsi çok güzel .
Merhaba canım çok sukur dün kontrolum vardi herşey yolundaymış bebek bizi biraz korkutmus ama ben hala dikkat ediyorum ama ara ara rapor ara ara iş şeklinde devam edeceğim yarın tekrar 10 gün rapor yazacak böyle böyle insallah doğuma kadar göturuz sen nasılsın okuyorum yorumlarini su sancinda olmasa çok.gyzel olacak ama güzel düşünelim güzel olsun sağlıcakla bebeklerimizi kucagimzia alalım hepsini unuturuz insalalhSağ ol mincir sen ne durumdasin açılma yok değil mi?
Hadi meyyke hadiiii bak sen de 2 hanelere düştün toplu alınca bütçeyi daha çok yorarBende kızıma sadece bu kadar alışveriş yaptım biri bana hadi artık demeli her şey eksik
HahahaHadi meyyke hadiiii bak sen de 2 hanelere düştün toplu alınca bütçeyi daha çok yoraren arkadaki pembe tulum babymall galiba dimi ben de online reklamında görüp beğenmiştim. İsim ne düşünüyorsunuz siz? Benim yıllardır aklımda İpek vardı, evin erkeklerinin de olurundan geçti ama Nil'i de çıkaramıyorum içimden. Daha başka çocuk yapamam ben, yani isterim 3 çocuk ama sağlık el vermez. Nil İpek niloya gibi oluyo İpek Nil de bilemedim oğlum İpek Su diyor o nerden çıktıysa
En arkadaki tulum bu kuzum kız kardeşim almış bunu da ama çok beğendimHadi meyyke hadiiii bak sen de 2 hanelere düştün toplu alınca bütçeyi daha çok yoraren arkadaki pembe tulum babymall galiba dimi ben de online reklamında görüp beğenmiştim. İsim ne düşünüyorsunuz siz? Benim yıllardır aklımda İpek vardı, evin erkeklerinin de olurundan geçti ama Nil'i de çıkaramıyorum içimden. Daha başka çocuk yapamam ben, yani isterim 3 çocuk ama sağlık el vermez. Nil İpek niloya gibi oluyo İpek Nil de bilemedim oğlum İpek Su diyor o nerden çıktıysa
Bende bilgisayardan açamadım telefondan olduCanım muhtemelen magnezyum kalsiyum falan verecektir, sıkıntılı bir şey değil bence.
Canım ya tena da ürün seçiliyor pc den mi yarın sen, ben de alacaktım numune ama telden olmadı.
Yok canım e bebek. Kendileri de fiyatları da şahane.
Haha güzel günlerde giy şekerimsen rahatsan en güzeli odur. Ben max konfor derdindeyim bu sefer ondan pamuklara ve rahatlara sarmak istiyorum kendimi
Ben kullaniyorum cok-da memnum çantaya ayrı koyuyorum yatak odasına ayri odaya ayri yanı heryerde var anlayacağın kaka filan oluncada atıyorum gidiyorİyi geceler analar hepsiburada sleepyde ikinci ürün 1 tl var yineAlt açma bezi alan var mı çok gerekli mi sizce boşa atık gibi görüyorum ama kararsızımda
Yani cok güzel parçalar güle güle giysin ama eksik gerçekten.Bende kızıma sadece bu kadar alışveriş yaptım biri bana hadi artık demeli her şey eksik
Yaaaa gerçekten tüm kalbimle beğendim bu takımı benHahahayalnız ispatlı atmazsam inanmazsın isim bu
Ben şok ipek pera olacak Allah nasip ederse :)
Hadi meyyke hadiiii bak sen de 2 hanelere düştün toplu alınca bütçeyi daha çok yoraren arkadaki pembe tulum babymall galiba dimi ben de online reklamında görüp beğenmiştim. İsim ne düşünüyorsunuz siz? Benim yıllardır aklımda İpek vardı, evin erkeklerinin de olurundan geçti ama Nil'i de çıkaramıyorum içimden. Daha başka çocuk yapamam ben, yani isterim 3 çocuk ama sağlık el vermez. Nil İpek niloya gibi oluyo İpek Nil de bilemedim oğlum İpek Su diyor o nerden çıktıysa
Kız kendime şaşırıyorum sanki ne alacağımı da bilemiyorum gibi battaniye vs hiçbir şey yok ortada çorabı bile yok çocuğumunYani cok güzel parçalar güle güle giysin ama eksik gerçekten.bu kadar değil tabiki de de hadi
Ben de şok çünkü 2 gündür aslında Pera da güzel ama bizimkiler kabul etmez ki hoff diye içime içime söyleniyorumHahahayalnız ispatlı atmazsam inanmazsın isim bu
Ben şok ipek pera olacak Allah nasip ederse :)
Bende çok çekiyorum kabızlıktan 2,3 günde bir duphalac içmeden olmuyor onu içsem bile ıkınmadan olmuyor serklaj dan dolayı ıkınmaktan korkuyordum doktor bişey olmaz dedi valla çok zor yediklerime dikkat de etsem olmuyor ben hamilelik başından beri hep kabızımKızlar bu kabızlık olayını napacaz ya
suya da life de dikkat ediyorum ama noğğ olmuyor
Benim ki çok farklı kızlar ben teoman koymaya karar verdim herkes çok şaşırıyor ama biz sevdikBen de şok çünkü 2 gündür aslında Pera da güzel ama bizimkiler kabul etmez ki hoff diye içime içime söyleniyorumadıyla gelsin yaşasın umarım çok güzel olmuş. Ama anlaşılacağı üzere bu jenerasyon baya İpek olacak gibi ondan yanına bişi eklemek istiyorum. Ocak annelerinde de çok vardı İpek. Oğlumun adı da her 3 erkek çocuğundan birinin adı olan Kerem Allahtan ona da Alp eklemiştik, yine sıyrılıyor azcıkın
Ben sevdim güzel bence, sağlıkla gelsin TeocukBenim ki çok farklı kızlar ben teoman koymaya karar verdim herkes çok şaşırıyor ama biz sevdik
İzni aktarmak için 36ya kadar çalışayım diyorum ama hiç içimden de gelmiyorAvent ve chiccco camlar benim de hoşuma gidiyor .
Ben de nuk kullanmıştım kızımda . Pompa için pp rahat olur .
Gerilme annesi bebiş etkilenmesin.Ailenin de yanındasın sakin ol canını sıkma enfeksiyon malesef bu süreçte oluyor benimde artttı yüksek ihtimal idrar yolu enfeksiyonu diyecektir.Raporda verir ne zaman izine çıkacaksın?
Yaa teşekkür ederim canım içimi ferahlattin evet biraz daha dikkatli beslenicem inşallahCanim bende bugün 50 mg la yaptırdım. Bana ac gel demisti.Aclik 83 1 saat sonra 131 cikti. Doktora gösterdim. Iyi sende gebelik sekeri yok dedi.
Seninde tok olmana rağmen iyi cikmis. Cok kafanı karisitiriyorsa doktora sorana kadar ekstra tatli yememeye dikkat et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?