2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Bende ARAS düşünüyorum tabi vazgeçmezsem kızımın adıda ASYA sanki kulağa hoşgeldi

Bende kızıma sadece bu kadar alışveriş yaptım biri bana hadi artık demeli her şey eksik
Ya çok güzeeel bayıldım özellikle şu fırfırlı tulumlara güzel günlerde giysin ya be neyi favorileyip almasam bi kaç hafta sonra fiyatının arttığını görüyorum o yüzden alacaksam bekletmiyorum
Queen iki isim takıntın yoksa bence nil ipek çok güzel ikiside kısa sade nil ismini bende çok severim ipeklede çok uyumlu olmuş

Ben kullaniyorum cok-da memnum çantaya ayrı koyuyorum yatak odasına ayri odaya ayri yanı heryerde var anlayacağın kaka filan oluncada atıyorum gidiyor
Anlaşılan bez kadar gerekli bende stok yapayım bari alt açma bezi o zmn

Herkes güzel güzel şeyler almış ya güzel günlerde kullansın kuzucuklar bende battaniye ve yastı kılıfı yaptırdım gelmesini bekliyorum çok şirin oldulaaar

Eklentiler

• 5933EC3A-73B1-4986-9BB0-0FECE9CCCE33.webp
    52,1 KB · Görüntüleme: 64
İpek benim çocukluk arkadaşımın adı nikah şahidim dostum vs :) kızına melike ismini verdi sözleşmiştik kızımız olursa birbirimizin adını vereceğiz diye o yüzden bizde ipek kesindi :) ayrıca bence aden,maya,arel gibi isimlerdense çok daha zarif bir isim
Oğlumun adı Demir herkes bir sonrakine alüminyum verirsin plastik verirsin falan diye geyik yapmıştı aklınca bende soda versem size uyar mı diyordum hazımsızlık alır
Boşver sizin içinize sinsin illa ki birileriyle adaş olacak hepimiz olduk :)

Bilge koy queen ipek bilge

Günaydın kızlar . Benim gb gece uyuyamayan var mı Geçirdiğim en sıkıntılı geceydi karnım ve midem taş gb oldu hiç bir yerim tutmuyor çok zor bir geceydi benim için az önceden epey çıkardım bugün nasıl işe gideceğim hiç bilmiyorum

Günaydın bende uyuyamadım ama benimki başka sebepten alerjik astım oldum sanırım hastalığın peşine

Günaydın kızlar nasılsınız. İsim konusu konuşulmaya başlanmış çok güzel ya ipek. Arkadaşım ipek sare koydu kızına. Diğeri efnan koydu. Ben oğluma babasının ismi Aslan olduğu için Alparslan koymak istiyorum ama babası sadece aslan istiyor hahahah tabi mümkün değil zaten o istesin dursun

Biz de benim zorumla iki dedenin ismini koyucaz galiba ya. Eşimin babası vefat etmiş hiç istemiyor koymak. Bide iki tarafta da bizden önce çocuk sahibi olanlar vermiş baba isimlerini. Ama yine de koymak istiyorum ya. Ömer Akif. Nasıl?

İsimler zaten güzel olduğu için uyumlu olmuş. Bu şekilde mi kararın peki net mi isimli hastane çıkışı yaptırmak istiyorum ama netleşemiyorum

İsimler zaten güzel olduğu için uyumlu olmuş. Bu şekilde mi kararın peki net mi isimli hastane çıkışı yaptırmak istiyorum ama netleşemiyorum
Ben netim ama eşim mırın kırın. Kuzenlerin adları hep aynı olacak felan diyor ama öte yandan da iki isimde alim ismi çocuğum alim olsun akıllı olsun istiyorum. İki dede de çok sevip sayılan biri. Babama da her kız çocuğu gibi aşığım yani
Bi de aklımızda tuna var. İlerde kız olursa da nil koyarız nil tuna olur çocukların ismi diye. Ay bilemiyorum bilemiyorum bilemiyorum.

Kuzenler aynı isim olduğu için ben de koyamazdım gibi geliyor. Ama sen istiyorsan ikna edebilirsin bana öyle geliyor. Tuna ismi de güzel bence

Kuzenler aynı isim olduğu için ben de koyamazdım gibi geliyor. Ama sen istiyorsan ikna edebilirsin bana öyle geliyor. Tuna ismi de güzel bence
Kuzenler de çift isim ama. Biri akif kağan biri ömer sadi. Bizimki ömer akif
Tunaya ısınmıştım ama kırmızı odada varmış erkan petekkaya orda tüne tüne diye geziniyor ordan uyuz oldum bide google de kız ismi diye geçiyor.

Bilge koy queen ipek bilge
Bilge çok var yakın çevremizde cnm ya. Uyumlu olmuş aslında ama cıkss..
Günaydınnlarrr.. İpek sare de aklımdaydı ama Sare annemizin hayatı hiç kolaylıklar la geçmemiş ki dedim sonra bide kelime kökeni de Arapça olmasın istedik bu sefer. Ondan sareyle vedalaştık. Bi arkadaşımız vardı o da oğluna kendi adını koymayı çok istiyordu, çok şaşırmıştım demekki var öyle istekler Alparslan da güzel bi tık ağır ama bebekken Alpiş dersiniz muhtemelen. Koskoca Alparslan Alpiş yapmak da Türk ocakları dava falan açar mı kii
Canım iki isim de güzelmiş Allah tan ama zaten atalarımızdan bir çok travmayı hastalığı aktarıyoruz isimle de çağırmayı sevmiyorum ben. Bahtı kaderi çok güzel insanlar böyle bolluk ferahlık güzellikler hep onları bulmuşsa ve sizdeki gibi isimler güzelse koyabilirdim ama onun harici isimler geçmişte olsun taraftarıyım ben.

Ben de dün gece öyleydim ya napacağımı şaşırdım artık demir ilacı da çok dokunuyor bıraktım kontrole gidince doktora dicem içemiyorum daha beter oluyorum boğazıma kadar yanıyor
canım selam, ne kullanıyorsun demir
İlacı. Benim ilk hamileliğim dehşet mide sorunlarıyla geçti yanma ekşime ne ararsan vardı bana doktor solgar gentle iron vermişti ek olarak dokunmamıştı. Şimdi de gentle iron içiyorum gayet memnunum.dilersen arastırıp doktorunla görüş bence

Tuna adından herhalde herkes o diziden dolayı sogudu:) ben de eşime tuna koyalım mı dedim tüna tüna tüna diye başladı şakımaya direkt otomatik vazgeçtim

Alt açma masası olsa da gerekli mi? Ben direkt alt açma masası düşünüyorum
Canım bebişim 18 aylık oldu. Alt açma masası en fazla ilk 4-5 ayın olayı bana göre çok gereksiz neden dersen çocuk hareketleniyor ve sen onu yakalamaya çalışıyor belli bi aydan sonra bu bez açma durumu buna dönüyor. Hele şimdi yürüyor fln götürene kadar bile akla karayı seçiyorum kaçıyor:)

Çok şıkmış gerçekten nerden aldın trendyol mu

Geçmiş olsun neden oldu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…