Bende ARAS düşünüyorum tabi vazgeçmezsem kızımın adıda ASYA sanki kulağa hoşgeldiBen de şok çünkü 2 gündür aslında Pera da güzel ama bizimkiler kabul etmez ki hoff diye içime içime söyleniyorumadıyla gelsin yaşasın umarım çok güzel olmuş. Ama anlaşılacağı üzere bu jenerasyon baya İpek olacak gibi ondan yanına bişi eklemek istiyorum. Ocak annelerinde de çok vardı İpek. Oğlumun adı da her 3 erkek çocuğundan birinin adı olan Kerem Allahtan ona da Alp eklemiştik, yine sıyrılıyor azcıkın
Ya çok güzeeel bayıldım özellikle şu fırfırlı tulumlaraBende kızıma sadece bu kadar alışveriş yaptım biri bana hadi artık demeli her şey eksik
Queen iki isim takıntın yoksa bence nil ipek çok güzelHadi meyyke hadiiii bak sen de 2 hanelere düştün toplu alınca bütçeyi daha çok yoraren arkadaki pembe tulum babymall galiba dimi ben de online reklamında görüp beğenmiştim. İsim ne düşünüyorsunuz siz? Benim yıllardır aklımda İpek vardı, evin erkeklerinin de olurundan geçti ama Nil'i de çıkaramıyorum içimden. Daha başka çocuk yapamam ben, yani isterim 3 çocuk ama sağlık el vermez. Nil İpek niloya gibi oluyo İpek Nil de bilemedim oğlum İpek Su diyor o nerden çıktıysa
Anlaşılan bez kadar gerekli bende stok yapayım bari alt açma bezi o zmnBen kullaniyorum cok-da memnum çantaya ayrı koyuyorum yatak odasına ayri odaya ayri yanı heryerde var anlayacağın kaka filan oluncada atıyorum gidiyor
Uyku tutmayan bir ana daha selam mincirBende ARAS düşünüyorum tabi vazgeçmezsem kızımın adıda ASYA sanki kulağa hoşgeldi
İpek benim çocukluk arkadaşımın adı nikah şahidim dostum vs :) kızına melike ismini verdi sözleşmiştik kızımız olursa birbirimizin adını vereceğiz diye o yüzden bizde ipek kesindi :) ayrıca bence aden,maya,arel gibi isimlerdense çok daha zarif bir isimBen de şok çünkü 2 gündür aslında Pera da güzel ama bizimkiler kabul etmez ki hoff diye içime içime söyleniyorumadıyla gelsin yaşasın umarım çok güzel olmuş. Ama anlaşılacağı üzere bu jenerasyon baya İpek olacak gibi ondan yanına bişi eklemek istiyorum. Ocak annelerinde de çok vardı İpek. Oğlumun adı da her 3 erkek çocuğundan birinin adı olan Kerem Allahtan ona da Alp eklemiştik, yine sıyrılıyor azcıkın
Bilge koy queen ipek bilgeBen de şok çünkü 2 gündür aslında Pera da güzel ama bizimkiler kabul etmez ki hoff diye içime içime söyleniyorumadıyla gelsin yaşasın umarım çok güzel olmuş. Ama anlaşılacağı üzere bu jenerasyon baya İpek olacak gibi ondan yanına bişi eklemek istiyorum. Ocak annelerinde de çok vardı İpek. Oğlumun adı da her 3 erkek çocuğundan birinin adı olan Kerem Allahtan ona da Alp eklemiştik, yine sıyrılıyor azcıkın
Günaydın bende uyuyamadım ama benimki başka sebepten alerjik astım oldum sanırım hastalığın peşineGünaydın kızlar . Benim gb gece uyuyamayan var mıGeçirdiğim en sıkıntılı geceydi karnım ve midem taş gb oldu hiç bir yerim tutmuyor çok zor bir geceydi benim için az önceden epey çıkardım bugün nasıl işe gideceğim hiç bilmiyorum
Çok geçmiş olsun canımGünaydın bende uyuyamadım ama benimki başka sebepten alerjik astım oldum sanırım hastalığın peşine
Biz de benim zorumla iki dedenin ismini koyucaz galiba ya. Eşimin babası vefat etmiş hiç istemiyor koymak. Bide iki tarafta da bizden önce çocuk sahibi olanlar vermiş baba isimlerini. Ama yine de koymak istiyorum ya. Ömer Akif. Nasıl?Günaydın kızlar nasılsınız. İsim konusu konuşulmaya başlanmış çok güzel ya ipek. Arkadaşım ipek sare koydu kızına. Diğeri efnan koydu. Ben oğluma babasının ismi Aslan olduğu için Alparslan koymak istiyorum ama babası sadece aslan istiyor hahahah tabi mümkün değil zaten o istesin dursun
İsimler zaten güzel olduğu için uyumlu olmuş. Bu şekilde mi kararın peki net miBiz de benim zorumla iki dedenin ismini koyucaz galiba ya. Eşimin babası vefat etmiş hiç istemiyor koymak. Bide iki tarafta da bizden önce çocuk sahibi olanlar vermiş baba isimlerini. Ama yine de koymak istiyorum ya. Ömer Akif. Nasıl?
Ben netim ama eşim mırın kırın. Kuzenlerin adları hep aynı olacak felan diyor ama öte yandan da iki isimde alim ismi çocuğum alim olsun akıllı olsun istiyorum. İki dede de çok sevip sayılan biri. Babama da her kız çocuğu gibi aşığım yaniİsimler zaten güzel olduğu için uyumlu olmuş. Bu şekilde mi kararın peki net miisimli hastane çıkışı yaptırmak istiyorum ama netleşemiyorum
Kuzenler aynı isim olduğu için ben de koyamazdım gibi geliyor. Ama sen istiyorsan ikna edebilirsin bana öyle geliyor. Tuna ismi de güzel benceBen netim ama eşim mırın kırın. Kuzenlerin adları hep aynı olacak felan diyor ama öte yandan da iki isimde alim ismi çocuğum alim olsun akıllı olsun istiyorum. İki dede de çok sevip sayılan biri. Babama da her kız çocuğu gibi aşığım yani
Bi de aklımızda tuna var. İlerde kız olursa da nil koyarız nil tuna olur çocukların ismi diye. Ay bilemiyorum bilemiyorum bilemiyorum.
Kuzenler de çift isim ama. Biri akif kağan biri ömer sadi. Bizimki ömer akifKuzenler aynı isim olduğu için ben de koyamazdım gibi geliyor. Ama sen istiyorsan ikna edebilirsin bana öyle geliyor. Tuna ismi de güzel bence
Bilge çok var yakın çevremizde cnm ya. Uyumlu olmuş aslında ama cıkss..Bilge koy queen ipek bilge
Günaydınnlarrr.. İpek sare de aklımdaydı ama Sare annemizin hayatı hiç kolaylıklar la geçmemiş ki dedim sonra bide kelime kökeni de Arapça olmasın istedik bu sefer. Ondan sareyle vedalaştık. Bi arkadaşımız vardı o da oğluna kendi adını koymayı çok istiyordu, çok şaşırmıştım demekki var öyle isteklerGünaydın kızlar nasılsınız. İsim konusu konuşulmaya başlanmış çok güzel ya ipek. Arkadaşım ipek sare koydu kızına. Diğeri efnan koydu. Ben oğluma babasının ismi Aslan olduğu için Alparslan koymak istiyorum ama babası sadece aslan istiyor hahahah tabi mümkün değil zaten o istesin dursun
Canım iki isim de güzelmiş Allah tan ama zaten atalarımızdan bir çok travmayı hastalığı aktarıyoruz isimle de çağırmayı sevmiyorum ben. Bahtı kaderi çok güzel insanlar böyle bolluk ferahlık güzellikler hep onları bulmuşsa ve sizdeki gibi isimler güzelse koyabilirdim ama onun harici isimler geçmişte olsun taraftarıyım ben.Biz de benim zorumla iki dedenin ismini koyucaz galiba ya. Eşimin babası vefat etmiş hiç istemiyor koymak. Bide iki tarafta da bizden önce çocuk sahibi olanlar vermiş baba isimlerini. Ama yine de koymak istiyorum ya. Ömer Akif. Nasıl?
canım selam, ne kullanıyorsun demirBen de dün gece öyleydim ya napacağımı şaşırdım artık demir ilacı da çok dokunuyor bıraktım kontrole gidince doktora dicem içemiyorum daha beter oluyorum boğazıma kadar yanıyor
Tuna adından herhalde herkes o diziden dolayı sogudu:) ben de eşime tuna koyalım mı dedim tüna tüna tüna diye başladı şakımaya direkt otomatik vazgeçtimKuzenler de çift isim ama. Biri akif kağan biri ömer sadi. Bizimki ömer akif
Tunaya ısınmıştım ama kırmızı odada varmış erkan petekkaya orda tüne tüne diye geziniyor ordan uyuz oldumbide google de kız ismi diye geçiyor.
Canım bebişim 18 aylık oldu. Alt açma masası en fazla ilk 4-5 ayın olayı bana göre çok gereksiz neden dersen çocuk hareketleniyor ve sen onu yakalamaya çalışıyor belli bi aydan sonra bu bez açma durumu buna dönüyor. Hele şimdi yürüyor fln götürene kadar bile akla karayı seçiyorum kaçıyor:)Alt açma masası olsa da gerekli mi? Ben direkt alt açma masası düşünüyorum
Çok şıkmış gerçekten nerden aldın trendyol muPijamaları güle güle kullan
Ben Türkiye’ye gittiğimde farklı bi marka aldım aşağıya koydum. Alt açma ünitesi çok kullanılıyor burda, eğil kalka gerek kalmadan biraz bel sağlığımı koruyayım istiyorumdışarısı için öyle minik bi bakım çantamız var, daha doğrusu alt açma çantamızın ekstra bölmesi var bez krem ve ıslak mendil için. Dışarıda dediğin gibi kullanışlı olacak. O örtüler ve genel bebek bezleri için doğaya zararından ötürü biraz mesafeliyim bebek bezini illa ki kullanacağım kendimi yıkanabilir beze hazır hissetmiyorum örtüye bakacağız artık
Geçmiş olsun neden oldu acabaGünaydın kızlar . Benim gb gece uyuyamayan var mıGeçirdiğim en sıkıntılı geceydi karnım ve midem taş gb oldu hiç bir yerim tutmuyor çok zor bir geceydi benim için az önceden epey çıkardım bugün nasıl işe gideceğim hiç bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?