Kızlar varya o kadar kişiye aldırdım ki sonra hatta ben bi tane daha aldım arkadaşım için ama 0-1 yaşmış. Arkadaşım istemez büyük ihtimalle eğer istemezse erkek seti birinize gönderebilirim
Kızlar bu arada bella maison sitesinden aman uzak durun bir sürü bişiler aldım tam 2 haftadır kargoya verlmesini bekliyorum ve noldu tedark edilemedi diye iptal ettiler siparişimi sonra biraz yorumlara baktım netten meğer millet ne şikayetler etmiş haberiniz olsun
kız ben hemen aşağıda babyjem kaşık seti vardı attım sepet 25 tl ustu kargo ucretsiz benim. ondan sebep kargo çıkmadı böyle acil indirimler için favorilere ihtiyaclardan atı bekletin. indirim gorunce hemen onuda atın kargo parası odemeden alırsınız
Favorilere alıcagım ürünleri atıyorum bekletiyorum. Ucuz ürün gorunce birleştirip alıyorum hep. Mesela kulak cubugu ya da başka bir ürün şimdi sen 2 liraya arınca ürünleri kargo parası çıkıyor sadece onu alırsak. Oyuzden sepeti neyle doldursam diye dusunmuyorum hemen favorilerden bişey atıyorum. İndirim bitmeden hızlı oluyor
Yap tabi, cimere yaz hemen. Hele elinde ekran görüntüsü varsa direkt ekle. Biz
Böyle bi turun parasını geri almıştık. Hakkımızı arayalım hayat pahalı ya.
Favorilere alıcagım ürünleri atıyorum bekletiyorum. Ucuz ürün gorunce birleştirip alıyorum hep. Mesela kulak cubugu ya da başka bir ürün şimdi sen 2 liraya arınca ürünleri kargo parası çıkıyor sadece onu alırsak. Oyuzden sepeti neyle doldursam diye dusunmuyorum hemen favorilerden bişey atıyorum. İndirim bitmeden hızlı oluyor
Kızlar bu arada bella maison sitesinden aman uzak durun bir sürü bişiler aldım tam 2 haftadır kargoya verlmesini bekliyorum ve noldu tedark edilemedi diye iptal ettiler siparişimi sonra biraz yorumlara baktım netten meğer millet ne şikayetler etmiş haberiniz olsun