2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Hahaha yalnız ispatlı atmazsam inanmazsın isim bu
Ben şok ipek pera olacak Allah nasip ederse :)

Ismi cok guzel masallah. Bu takımın da işçiliği cok iyi.ben sadece battaniye ve sus yastığına işleme yaptırmak istiyorum ama tabi isim netleşirse. Instegram dan mi yaptırdın canim. Adresini verebilir misin.
Herkes güzel güzel şeyler almış ya güzel günlerde kullansın kuzucuklar bende battaniye ve yastı kılıfı yaptırdım gelmesini bekliyorum çok şirin oldulaaar

Ay cok guzel mis
Saglikla kullansin minik hanim efendi. Yıllardır sosyal medyadan uzağım
Ama instegram.acacam sanirim sırf bu urunler icin

Ya cok guzel isimler. Ben cok begendim canim. Hatta Ömer ismini hz omer den dolayi cok cok severim. Benimde hep aklımda ama abimin ismi Ömer.pek sevmem abimi o yuzden vazgeçiyorum. Bide yeğenimin ismini Ömer alim oda cok guzel. Ablamda Akif le alim arasında kararsız kaldi ama alim verdi sonra.

Valla bu isimler bi şekilde koyulacak ama nasıl olacak bilmem. Millet o kadar rahat ki doğduktan sonra hastane odasında karar veriyor
Hic rahat değilim
Ama sanirim bizim.hastaneden de sonraya kalacak gibi. Bir hafta felann isimsiz durur kesin
Ismini.bebek.koyduk zaten bebek.nasil bebek hareket etti bebek uyudu

Hic rahat değilim
Ama sanirim bizim.hastaneden de sonraya kalacak gibi. Bir hafta felann isimsiz durur kesin
Ismini.bebek.koyduk zaten bebek.nasil bebek hareket etti bebek uyudu
Ahahaha bebek ismini de siz koymadınız fesleğen dikkatini çekerim hepimiz öyle diyoruz evrensel o agshahha

Ahahaha bebek ismini de siz koymadınız fesleğen dikkatini çekerim hepimiz öyle diyoruz evrensel o agshahha
Ya dün havludur bornozdur aramaktan öldüm. Gottiniz 1 TL aldiniz ya helal olsun
Mesela bunun bildirimi nereden geliyor. Nasil urun bir TL olur ki. Ben alirken sepette fiyati artıyor
Ucuz seker yuklemesi bile bünyeme agir geldi. Ucuz şey bana gelmez

Sıralama şu şekilde; hepsiburada/trendyol - istediğimiz ürünü arama kısmına yazıyoruz- sıralama- ucuzdan pahalıya agahskka

Kızlar üst solunum yolu enfeksiyonu geçirdim tam bitti derken afedersiniz balgamlı öksürük başladı nefes alırken sanki göğsüm yanıyor gibi dra gittim klavunat antibiyotik verdi moralmanım çok bozuk parol içtim diye karalar bağlıyodum şimdi antibiyotik içicem içmesem daha ilerler mi antibiyotik kullananınız var mı hamileliğinde

Kanımda enfeksiyon çıktığında kullandım. Çünkü bende kanama yapıyordu dr eğer kullanmazsam allah korusun 20. Haftayla beraber kanama ile bebeği kaybedebileceğimi söyledi. Bence doktoruna güven ya. Ben içerdim hem ilerlese daha büyük sıkıntı.

Allah sifa versin kuzum. Tabiki hic kimse bu süreçte ilac içmek istemez ama doktorlar kar zarar ilişkisine gore veriyor ilaçları. Bünyeni güçlendirmek için de destekler al. Insallah çabucak atlatırsın.

Ben ilk 8 haftalıkken kullandım klavunat 1000 mg idrar yolu enfeksiyonu lökosit 205 çıkmıştı.
İkinci de 22 haftalıkken dişimde iltihap oluştu klamoks kullandım. Dişimi çektirdim hatta yazmıştım buraya Mecbur enfeksiyon bebeğe daha zararlı

Allah sifa versin kuzum. Tabiki hic kimse bu süreçte ilac içmek istemez ama doktorlar kar zarar ilişkisine gore veriyor ilaçları. Bünyeni güçlendirmek için de destekler al. Insallah çabucak atlatırsın.

Teşekkür ederm gönül istiyor ki hiç ilaç kullanmayalım hamilelikte ama işte nasip
Geçmiş olsun haklısın enfeksiyon daha kötü ilerlemesindense basit ilaçlarla erken önlem almak gerek

Kızlar burda da bazı bebek mağazaları ve eczaneler ücretsiz bebek kutusu hediye ediyorlar ben de aldım eczanemizden
Bakın neler çıktı
Avent mini biberon
Uriage mini birşey (duş jeli sanırım detaylı bakacağım,
emzik
deneme boy ıslak mendil
Serum fizyolojik (tam boya benziyor )
Pranarom diş jeli (sanırım diş çıkaracağı dönem için doktora soracağım kullanırken)
Birkaç tek kullanımlık sample
Ben de sarı weleda şampuanı satın aldım eczaneye gitmiştken. (Herkes mustelacı ama ben temiz içerik konusunda weledayı daha iyi buluyorum)

Bize de firmalardan gelen deneme ürünlerini vermezler
Şu ıslak mendilin bir yaprağı 1 tl burada hastane çantasında güzel iş görür o

Seni çok merak ettik canım nasıl bizle irtibata geçtin kk denmi mesaj geldi bebek nasıl şimdi dualarimiz seninle
Kendimi toparlayınca KK girip yazdım yoksa bildirimler kapalı bende. Hepinizden Allah razı olsun ben taburcu oldum. bebegin durumu da bu güne kadar değişiyordu dun Elh güzel geçmiş. Hala tüpe bağlı ciğerlerinin gelişmesini bekliyoruz bende her 3 saatte bir süt sağıp biriktirip gönderiyorum eşimle. Hastane çıkışı üşütmüşüm o yüzden simdilik esim gidip görüntülü arayarak bebeğimi gösteriyor. Sen nasılsın canım?

Merhaba hikayenizi bilmiyorum erken doğum mu yaptınız

Daha da iyi olun inş canım. Ona lazım olan en güzel şey senin sütün şuan, demoralize olma hiç bol sütlü günlerin olsun kuzum. Ağırlığı nasıldı doğduğunda. Amerika da neonatal bakım buradan çok daha iyi, eyalette göre dğeişiyordur belki ama 23 haftalarda bile yaşam şansı orada daha yüksekti ben ilk riski de araştırırken görmüştüm. Ki seninkinin zaten haftası daha ileride. Hep güzel haberlerini bekliyoruz seracım

Az kaldı canım çok şükür sağ salim doğdu bundan sonrası inşallah güzel olacak arada haberdar et bizi. Sütün bal kaymak olsun kuzuma yarasın inşallah

Çok iyi oldu senden haber almak geçmiş olsun en kısa zamanda yavrunu da evine getir inşallah, sağlıkla

Yaaa bize niye vermiyolae ki böyle şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…