Maalesef uyumlu değil avent öyle yapmış ki her şeyini sadece kendi ürünleri kendi ucu flnBende avent biberon alıp lansinoh uç almayı düşünüyorum uyumlu olursa eğer tabii bilemiyorum uyar mı
Hahahayalnız ispatlı atmazsam inanmazsın isim bu
Ben şok ipek pera olacak Allah nasip ederse :)
Herkes güzel güzel şeyler almış ya güzel günlerde kullansın kuzucuklarbende battaniye ve yastı kılıfı yaptırdım gelmesini bekliyorum çok şirin oldulaaar
Biz de benim zorumla iki dedenin ismini koyucaz galiba ya. Eşimin babası vefat etmiş hiç istemiyor koymak. Bide iki tarafta da bizden önce çocuk sahibi olanlar vermiş baba isimlerini. Ama yine de koymak istiyorum ya. Ömer Akif. Nasıl?
Çok teşekkür ederimÇok şıkmış gerçekten nerden aldın trendyol mu
Hic rahat değilimValla bu isimler bi şekilde koyulacak ama nasıl olacak bilmem. Millet o kadar rahat ki doğduktan sonra hastane odasında karar veriyor
Ahahaha bebek ismini de siz koymadınız fesleğen dikkatini çekerim hepimiz öyle diyoruz evrensel o agshahhaHic rahat değilim
Ama sanirim bizim.hastaneden de sonraya kalacak gibi. Bir hafta felann isimsiz durur kesin
Ismini.bebek.koyduk zaten bebek.nasil bebek hareket etti bebek uyudu
Ya dün havludur bornozdur aramaktan öldüm. Gottiniz 1 TL aldiniz ya helal olsunAhahaha bebek ismini de siz koymadınız fesleğen dikkatini çekerim hepimiz öyle diyoruz evrensel o agshahha
Sıralama şu şekilde; hepsiburada/trendyol - istediğimiz ürünü arama kısmına yazıyoruz- sıralama- ucuzdan pahalıya agahskkaYa dün havludur bornozdur aramaktan öldüm. Gottiniz 1 TL aldiniz ya helal olsun
Mesela bunun bildirimi nereden geliyor. Nasil urun bir TL olur ki. Ben alirken sepette fiyati artıyor
Ucuz seker yuklemesi bile bünyeme agir geldi. Ucuz şey bana gelmez
Kanımda enfeksiyon çıktığında kullandım. Çünkü bende kanama yapıyordu dr eğer kullanmazsam allah korusun 20. Haftayla beraber kanama ile bebeği kaybedebileceğimi söyledi. Bence doktoruna güven ya. Ben içerdim hem ilerlese daha büyük sıkıntı.Kızlar üst solunum yolu enfeksiyonu geçirdim tam bitti derken afedersiniz balgamlı öksürük başladı nefes alırken sanki göğsüm yanıyor gibi dra gittim klavunat antibiyotik verdimoralmanım çok bozuk parol içtim diye karalar bağlıyodum şimdi antibiyotik içicem içmesem daha ilerler mi antibiyotik kullananınız var mı hamileliğinde
Kızlar üst solunum yolu enfeksiyonu geçirdim tam bitti derken afedersiniz balgamlı öksürük başladı nefes alırken sanki göğsüm yanıyor gibi dra gittim klavunat antibiyotik verdimoralmanım çok bozuk parol içtim diye karalar bağlıyodum şimdi antibiyotik içicem içmesem daha ilerler mi antibiyotik kullananınız var mı hamileliğinde
Ben ilk 8 haftalıkken kullandım klavunat 1000 mg idrar yolu enfeksiyonu lökosit 205 çıkmıştı.Kızlar üst solunum yolu enfeksiyonu geçirdim tam bitti derken afedersiniz balgamlı öksürük başladı nefes alırken sanki göğsüm yanıyor gibi dra gittim klavunat antibiyotik verdimoralmanım çok bozuk parol içtim diye karalar bağlıyodum şimdi antibiyotik içicem içmesem daha ilerler mi antibiyotik kullananınız var mı hamileliğinde
Allah sifa versin kuzum. Tabiki hic kimse bu süreçte ilac içmek istemez ama doktorlar kar zarar ilişkisine gore veriyor ilaçları. Bünyeni güçlendirmek için de destekler al. Insallah çabucak atlatırsın.
Teşekkür ederm gönül istiyor ki hiç ilaç kullanmayalım hamilelikte ama işte nasipKanımda enfeksiyon çıktığında kullandım. Çünkü bende kanama yapıyordu dr eğer kullanmazsam allah korusun 20. Haftayla beraber kanama ile bebeği kaybedebileceğimi söyledi. Bence doktoruna güven ya. Ben içerdim hem ilerlese daha büyük sıkıntı.
Geçmiş olsun haklısın enfeksiyon daha kötü ilerlemesindense basit ilaçlarla erken önlem almak gerekBen ilk 8 haftalıkken kullandım klavunat 1000 mg idrar yolu enfeksiyonu lökosit 205 çıkmıştı.
İkinci de 22 haftalıkken dişimde iltihap oluştu klamoks kullandım. Dişimi çektirdim hatta yazmıştım buraya Mecbur enfeksiyon bebeğe daha zararlı
Bize de firmalardan gelen deneme ürünlerini vermezlerKızlar burda da bazı bebek mağazaları ve eczaneler ücretsiz bebek kutusu hediye ediyorlar ben de aldım eczanemizden
Bakın neler çıktı
Avent mini biberon
Uriage mini birşey (duş jeli sanırım detaylı bakacağım,
emzik
deneme boy ıslak mendil
Serum fizyolojik (tam boya benziyor)
Pranarom diş jeli (sanırım diş çıkaracağı dönem için doktora soracağım kullanırken)
Birkaç tek kullanımlık sample
Ben de sarı weleda şampuanı satın aldım eczaneye gitmiştken. (Herkes mustelacı ama ben temiz içerik konusunda weledayı daha iyi buluyorum)
Eki Görüntüle 3162174
Kendimi toparlayınca KK girip yazdım yoksa bildirimler kapalı bende. Hepinizden Allah razı olsunSeni çok merak ettik canım nasıl bizle irtibata geçtin kk denmi mesaj geldi bebek nasıl şimdi dualarimiz seninle
Merhaba hikayenizi bilmiyorum erken doğum mu yaptınızKendimi toparlayınca KK girip yazdım yoksa bildirimler kapalı bende. Hepinizden Allah razı olsunben taburcu oldum. bebegin durumu da bu güne kadar değişiyordu dun Elh güzel geçmiş. Hala tüpe bağlı ciğerlerinin gelişmesini bekliyoruz bende her 3 saatte bir süt sağıp biriktirip gönderiyorum eşimle. Hastane çıkışı üşütmüşüm o yüzden simdilik esim gidip görüntülü arayarak bebeğimi gösteriyor. Sen nasılsın canım?
Daha da iyi olun inş canım. Ona lazım olan en güzel şey senin sütün şuan, demoralize olma hiç bol sütlü günlerin olsun kuzum. Ağırlığı nasıldı doğduğunda. Amerika da neonatal bakım buradan çok daha iyi, eyalette göre dğeişiyordur belki ama 23 haftalarda bile yaşam şansı orada daha yüksekti ben ilk riski de araştırırken görmüştüm. Ki seninkinin zaten haftası daha ileride. Hep güzel haberlerini bekliyoruz seracımKendimi toparlayınca KK girip yazdım yoksa bildirimler kapalı bende. Hepinizden Allah razı olsunben taburcu oldum. bebegin durumu da bu güne kadar değişiyordu dun Elh güzel geçmiş. Hala tüpe bağlı ciğerlerinin gelişmesini bekliyoruz bende her 3 saatte bir süt sağıp biriktirip gönderiyorum eşimle. Hastane çıkışı üşütmüşüm o yüzden simdilik esim gidip görüntülü arayarak bebeğimi gösteriyor. Sen nasılsın canım?
Az kaldı canım çok şükür sağ salim doğduKendimi toparlayınca KK girip yazdım yoksa bildirimler kapalı bende. Hepinizden Allah razı olsunben taburcu oldum. bebegin durumu da bu güne kadar değişiyordu dun Elh güzel geçmiş. Hala tüpe bağlı ciğerlerinin gelişmesini bekliyoruz bende her 3 saatte bir süt sağıp biriktirip gönderiyorum eşimle. Hastane çıkışı üşütmüşüm o yüzden simdilik esim gidip görüntülü arayarak bebeğimi gösteriyor. Sen nasılsın canım?
Çok iyi oldu senden haber almakKendimi toparlayınca KK girip yazdım yoksa bildirimler kapalı bende. Hepinizden Allah razı olsunben taburcu oldum. bebegin durumu da bu güne kadar değişiyordu dun Elh güzel geçmiş. Hala tüpe bağlı ciğerlerinin gelişmesini bekliyoruz bende her 3 saatte bir süt sağıp biriktirip gönderiyorum eşimle. Hastane çıkışı üşütmüşüm o yüzden simdilik esim gidip görüntülü arayarak bebeğimi gösteriyor. Sen nasılsın canım?
Yaaa bize niye vermiyolae ki böyle şeylerKızlar burda da bazı bebek mağazaları ve eczaneler ücretsiz bebek kutusu hediye ediyorlar ben de aldım eczanemizden
Bakın neler çıktı
Avent mini biberon
Uriage mini birşey (duş jeli sanırım detaylı bakacağım,
emzik
deneme boy ıslak mendil
Serum fizyolojik (tam boya benziyor)
Pranarom diş jeli (sanırım diş çıkaracağı dönem için doktora soracağım kullanırken)
Birkaç tek kullanımlık sample
Ben de sarı weleda şampuanı satın aldım eczaneye gitmiştken. (Herkes mustelacı ama ben temiz içerik konusunda weledayı daha iyi buluyorum)
Eki Görüntüle 3162174
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?