2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
İnstagram evet florije baby kullanıcı adı fiyat listeleri de böyle kuzum

Eklentiler

• FD16FB18-EEA6-4F50-B77B-64217DEC8F98.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 86
Yaaa bize niye vermiyolae ki böyle şeyler
Valla ben dolapta vs çok görüyorum böyle deneme boy ürünlerin ilanını açıp açıp satanları, bazı fotoğraflar direkt eczane rafından demek ki eczacılar deneme boyu ürünleri ya eşe dosta dağıtıyor ya da satıyor
Burda işte siteye üye oluyorsun, email adresine aylık ya da haftalık indirim haberleri bültenler vs yollamalarına izin veriyorsun, onlar da sana kod gönderiyor o kodla gidip deneme kutunu alıyorsun, güzel bence, mesela benim ilk bebeğim, bu diş jelinden vs haberim yoktu, şimdi öğrendim doktor onaylarsa işe de yarıyorsa niye devamını almayayım ki

Çok güzel olmuş gerçekten güle güle kullansın minik kuzu eşantiyonu satmakta ayrı birşey keşke ihtiyacı olan birine verseler. Oğluma hamileyken nst ye girdiğimde vermişlerdi bir poşet içinde şampuan, bebek yağı ve krem vardı

Hangi siteye üye oldun canım. Eskiden ülker hero baby gibi sitelerde yenidoğan hediyesi yolluyordu şuan yok. İstanbul büyük şehir belediyesi İnternet sitesinde hoşgeldin bebek paketi var ama izmirde kitap gönderiyorlarmış

Yurtdışındayım canım ben buradaki birkaç mağaza ve Eczane yapıyor bunu, ilk paketimi de hastane vermişti hamilelik kontrolünde

Geçmiş olsun ben kullandım canım hangisinden verdi? Crp değerim yükseldiği için kullanmıştım bugun de dün de hamileliğim çok zor geçiyor nefesim daralıyor, midem yanıyor ,uyku uyuyamadım balgam da çok belki banada tekrar antibiyotik vericek göğsün sıkışıyormu senin ?

Bende göğüs sıkışması olmuyor ama nefes alırken göğsümde bi sızı ve öksürül oluyor balgamlı klavunat 1000 mg verdi. Hiç bi sakınca yok kullan dedi bakalım başlicam bu akşam sana da geçmiş olsun

Sana gecmis olsun seracim insallah bebegini almaya da gidiceksin

Ben kullandım canım augmentin içtim aynı gruptan

Kendini sıcak tut canım, sıcak su torbası kullanabilirsin. Rezene çayı iç bolca şifa olsun. Yulafı badem sütüyle haşla ; içine kurutulmuş meyvelerden at, cok güzel süt yapar. Düzenli sağdığın için de sürekli artar sütün zaten. Şifa olsun yavruna. Dualarımız size selam söyle bizden kuzucuga

Sırf sattıklarını düşündüğüm için estee lauderi aradım bugün. Siparişimin yanında iki deneme boy gelecekti ama göndermemişler. Açmadılar yarın gene aricam. Böyle de bedavacı gibi hissettim belki yarın aramam . Çok gururluyumdur

Kizlar karınlarınız ne durumda benimki çok sert yemekten sonra çatliycak gibi oluyorum bunun için acilede gittim herseye bakıldı Bi problem yok diyolar artik hep böylemi devam etcem acaba

Ara canım niye göndermemişler ki
Bana bi kere toplu siparişimde yanlış ürün koymuşlardı, diyelim 1 maskara 1 ruj, 2 maskara çıkmıştı ruj hiç çıkmamıştı. Aradım, ruju gönderdiler, yanlış gelen maskarayı da geri göndermenize gerek yok güle güle kullanın dediler
Hayattaki şansımı burda kullandım sanırım

Inan hep aklimda ve dualarımdasin sen ve güzel bebisin seracim. Annen geldi mi yanina. Bu süreçte kendini daha iyi hissettirirdi belki. Senin sutunle beslenmesi ona en iyi gelecek şeydir. Hersey güzel olur ve bir an once kucagina gelir yavrun insallah canim. Bütün şubat anneleri sizin için dua ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…