İnstagram evet florije baby kullanıcı adı fiyat listeleri de böyle kuzumIsmi cok guzel masallah. Bu takımın da işçiliği cok iyi.ben sadece battaniye ve sus yastığına işleme yaptırmak istiyorum ama tabi isim netleşirse. Instegram dan mi yaptırdın canim. Adresini verebilir misin.
Ay cok guzel mis
Saglikla kullansin minik hanim efendi. Yıllardır sosyal medyadan uzağım
Ama instegram.acacam sanirim sırf bu urunler icin
Ya cok guzel isimler. Ben cok begendim canim. Hatta Ömer ismini hz omer den dolayi cok cok severim. Benimde hep aklımda ama abimin ismi Ömer.pek sevmem abimio yuzden vazgeçiyorum. Bide yeğenimin ismini Ömer alim oda cok guzel. Ablamda Akif le alim arasında kararsız kaldi ama alim verdi sonra.
Valla ben dolapta vs çok görüyorum böyle deneme boy ürünlerin ilanını açıp açıp satanları, bazı fotoğraflar direkt eczane rafından demek ki eczacılar deneme boyu ürünleri ya eşe dosta dağıtıyor ya da satıyorYaaa bize niye vermiyolae ki böyle şeyler
Çok güzel olmuş gerçekten güle güle kullansın minik kuzuValla ben dolapta vs çok görüyorum böyle deneme boy ürünlerin ilanını açıp açıp satanları, bazı fotoğraflar direkt eczane rafından demek ki eczacılar deneme boyu ürünleri ya eşe dosta dağıtıyor ya da satıyor
Burda işte siteye üye oluyorsun, email adresine aylık ya da haftalık indirim haberleri bültenler vs yollamalarına izin veriyorsun, onlar da sana kod gönderiyor o kodla gidip deneme kutunu alıyorsun, güzel bence, mesela benim ilk bebeğim, bu diş jelinden vs haberim yoktu, şimdi öğrendim doktor onaylarsa işe de yarıyorsa niye devamını almayayım ki
Hangi siteye üye oldun canım. Eskiden ülker hero baby gibi sitelerde yenidoğan hediyesi yolluyordu şuan yok. İstanbul büyük şehir belediyesi İnternet sitesinde hoşgeldin bebek paketi var ama izmirde kitap gönderiyorlarmışValla ben dolapta vs çok görüyorum böyle deneme boy ürünlerin ilanını açıp açıp satanları, bazı fotoğraflar direkt eczane rafından demek ki eczacılar deneme boyu ürünleri ya eşe dosta dağıtıyor ya da satıyor
Burda işte siteye üye oluyorsun, email adresine aylık ya da haftalık indirim haberleri bültenler vs yollamalarına izin veriyorsun, onlar da sana kod gönderiyor o kodla gidip deneme kutunu alıyorsun, güzel bence, mesela benim ilk bebeğim, bu diş jelinden vs haberim yoktu, şimdi öğrendim doktor onaylarsa işe de yarıyorsa niye devamını almayayım ki
Yurtdışındayım canım ben buradaki birkaç mağaza ve Eczane yapıyor bunu, ilk paketimi de hastane vermişti hamilelik kontrolündeHangi siteye üye oldun canım. Eskiden ülker hero baby gibi sitelerde yenidoğan hediyesi yolluyordu şuan yok. İstanbul büyük şehir belediyesi İnternet sitesinde hoşgeldin bebek paketi var ama izmirde kitap gönderiyorlarmış
Geçmiş olsun ben kullandım canım hangisinden verdi? Crp değerim yükseldiği için kullanmıştım bugun de dün de hamileliğim çok zor geçiyor nefesim daralıyor, midem yanıyor ,uyku uyuyamadım balgam da çok belki banada tekrar antibiyotik vericek göğsün sıkışıyormu senin ?Kızlar üst solunum yolu enfeksiyonu geçirdim tam bitti derken afedersiniz balgamlı öksürük başladı nefes alırken sanki göğsüm yanıyor gibi dra gittim klavunat antibiyotik verdimoralmanım çok bozuk parol içtim diye karalar bağlıyodum şimdi antibiyotik içicem içmesem daha ilerler mi antibiyotik kullananınız var mı hamileliğinde
Zuhaha kız bizden almadıklarına şükret değil vermekYaaa bize niye vermiyolae ki böyle şeyler
Bende göğüs sıkışması olmuyor ama nefes alırken göğsümde bi sızı ve öksürül oluyor balgamlı klavunat 1000 mg verdi. Hiç bi sakınca yok kullan dedi bakalım başlicam bu akşamGeçmiş olsun ben kullandım canım hangisinden verdi? Crp değerim yükseldiği için kullanmıştım bugun de dün de hamileliğim çok zor geçiyor nefesim daralıyor, midem yanıyor ,uyku uyuyamadım balgam da çok belki banada tekrar antibiyotik vericek göğsün sıkışıyormu senin ?
Sana gecmis olsun seracim insallah bebegini almaya da gidiceksinKendimi toparlayınca KK girip yazdım yoksa bildirimler kapalı bende. Hepinizden Allah razı olsunben taburcu oldum. bebegin durumu da bu güne kadar değişiyordu dun Elh güzel geçmiş. Hala tüpe bağlı ciğerlerinin gelişmesini bekliyoruz bende her 3 saatte bir süt sağıp biriktirip gönderiyorum eşimle. Hastane çıkışı üşütmüşüm o yüzden simdilik esim gidip görüntülü arayarak bebeğimi gösteriyor. Sen nasılsın canım?
Ben kullandım canım augmentin içtim aynı gruptanKızlar üst solunum yolu enfeksiyonu geçirdim tam bitti derken afedersiniz balgamlı öksürük başladı nefes alırken sanki göğsüm yanıyor gibi dra gittim klavunat antibiyotik verdimoralmanım çok bozuk parol içtim diye karalar bağlıyodum şimdi antibiyotik içicem içmesem daha ilerler mi antibiyotik kullananınız var mı hamileliğinde
Kendini sıcak tut canım, sıcak su torbası kullanabilirsin. Rezene çayı iç bolca şifa olsun. Yulafı badem sütüyle haşla ; içine kurutulmuş meyvelerden at, cok güzel süt yapar. Düzenli sağdığın için de sürekli artar sütün zaten. Şifa olsun yavruna. Dualarımız sizeKendimi toparlayınca KK girip yazdım yoksa bildirimler kapalı bende. Hepinizden Allah razı olsunben taburcu oldum. bebegin durumu da bu güne kadar değişiyordu dun Elh güzel geçmiş. Hala tüpe bağlı ciğerlerinin gelişmesini bekliyoruz bende her 3 saatte bir süt sağıp biriktirip gönderiyorum eşimle. Hastane çıkışı üşütmüşüm o yüzden simdilik esim gidip görüntülü arayarak bebeğimi gösteriyor. Sen nasılsın canım?
Sırf sattıklarını düşündüğüm için estee lauderi aradım bugün. Siparişimin yanında iki deneme boy gelecekti ama göndermemişler. Açmadılar yarın gene aricam. Böyle de bedavacı gibi hissettim belki yarın aramamValla ben dolapta vs çok görüyorum böyle deneme boy ürünlerin ilanını açıp açıp satanları, bazı fotoğraflar direkt eczane rafından demek ki eczacılar deneme boyu ürünleri ya eşe dosta dağıtıyor ya da satıyor
Gerçekten ekonomik çöküşteyiz demekki insanlık ölmüşZuhaha kız bizden almadıklarına şükret değil vermekdolapta bende gördüm 1.5ml lik deneme ürünleri lanolin, yada bepanthol pişik kremleri. Her şey satılık
Benimde çok gergin canım yemek yedikten sonra zor nefes alıyorum bazen acıyor. Sürekli kremliyorumKizlar karınlarınız ne durumda benimki çok sert yemekten sonra çatliycak gibi oluyorum bunun için acilede gittim herseye bakıldı Bi problem yok diyolar artik hep böylemi devam etcem acaba
Ara canım niye göndermemişler kiSırf sattıklarını düşündüğüm için estee lauderi aradım bugün. Siparişimin yanında iki deneme boy gelecekti ama göndermemişler. Açmadılar yarın gene aricam. Böyle de bedavacı gibi hissettim belki yarın aramam. Çok gururluyumdur
Benimde çok yiyince öyle oluyorKizlar karınlarınız ne durumda benimki çok sert yemekten sonra çatliycak gibi oluyorum bunun için acilede gittim herseye bakıldı Bi problem yok diyolar artik hep böylemi devam etcem acaba
Inan hep aklimda ve dualarımdasin sen ve güzel bebisin seracim. Annen geldi mi yanina. Bu süreçte kendini daha iyi hissettirirdi belki. Senin sutunle beslenmesi ona en iyi gelecek şeydir. Hersey güzel olur ve bir an once kucagina gelir yavrun insallah canim. Bütün şubat anneleri sizin için dua ediyor.Kendimi toparlayınca KK girip yazdım yoksa bildirimler kapalı bende. Hepinizden Allah razı olsunben taburcu oldum. bebegin durumu da bu güne kadar değişiyordu dun Elh güzel geçmiş. Hala tüpe bağlı ciğerlerinin gelişmesini bekliyoruz bende her 3 saatte bir süt sağıp biriktirip gönderiyorum eşimle. Hastane çıkışı üşütmüşüm o yüzden simdilik esim gidip görüntülü arayarak bebeğimi gösteriyor. Sen nasılsın canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?