2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Kızlar karnının içi yırtılıyor gibi olan var mı? Tam olarak tarif edemiyorum elektrik çarpması gibi de olabilir ama acı yok tak diye kalıyorum olduğum yerde aniden
Benim oluyor kaskatı taş kesiliyor ayağa kalkınca sanki patlayacak balon gibi geriliyor ama ne yapılır bilmiyorum

Benimde çok gergin canım yemek yedikten sonra zor nefes alıyorum bazen acıyor. Sürekli kremliyorum
Vallahi erken doğum olabilir kasilma falan dediler hemen koştum gittim acile vajinal muayene yapıldı nst yapıldı hicbisey cikmadi geri yolladilar eve zaten ağrım sancim yok sadece kendimi patlıycak gibi hissediyorum

selam bebekler
bi süredir fiziksel ve mental olarak çöküşte olduğum için yoktum inşallah herkes çok iyidir
Q Queen_bee17 kuzum bana önerdiğin takviye bu mu doğru mu bulmuşum?

Armut yerseniz ne var ne yok çıkardığı için gaz sorunu da kalmıyor benim hiç nst falan da bakan olmadı Allah’a emanet gidiyoruz bakalım
Armut yedim neler denedim kabizliktq var bende ama hicbisey işlemedi kayisi incir zeytinyağı bol su 3 kere nst yapıldı vajinal muayenede oldum açılma Rahim uzunluğu bakıldı hersey normal bebeğim çok hareketli onda da Bi sıkıntı yok ama ben catliycam yani

Benim oluyor kaskatı taş kesiliyor ayağa kalkınca sanki patlayacak balon gibi geriliyor ama ne yapılır bilmiyorum
Kasılma bende de bazen çok sık oluyor, rahim boyu falan gayet iyi diye endişe etmiyorum artık kasılma olunca. Kabızlık varsa sizin o yüzden de patlayacak gibi oluyordur belki.

Yani normal yiyorum bide bende gastrit vardı zaten hamilelikten öncede onun mu etkisi anlamiyorum
Hic yumuşadığı oluyor mu? Benim karnim cikmaya başladığından beri sert. Su an yemeklerden sonra ayni sekilde cok cok artiyor ama normal hali de sert. Su icsem de ayni yemek yesem de. Bu mesajiniz beni de düşündürdü cunku bende de hamilelik öncesi iki yildir gecmeyen kronik gastrit vardi.
Doktorum da perinatolog ama bi sebep bulamadi. Normalde ani sertlesip geçmeler kasilma diye biliyorum ama benim hep böyle .

O zaman dert etmeyin ya zaten sorun olan erken doğum o risk de yoksa strese gerek yok gaz azıcık da stresten de oluyor gevşeyin ve salın gitsin

Bu park yatağı bilen var mı baby plus marka diğer park yataklar gibi hışır hışır olan kumaşlardan değil bana mantıklı geldi

Kasılma bende de bazen çok sık oluyor, rahim boyu falan gayet iyi diye endişe etmiyorum artık kasılma olunca. Kabızlık varsa sizin o yüzden de patlayacak gibi oluyordur belki.
Bilemedim ki ayağa kalkınca oluyor sadece hep yatmam gerek heralde

Bilge ismi olan bir kaç arkadaşlarım var çok zeki çocuklar masallah

Çok güzel isim bence helede omer ismi ben çok severim ömeri kullanırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…